qirazali88 At times we must act instinctively... To make sure we protect the ones we love...
QiRazali
1d

» LOG IN to write comment.

qirazali88 It's a wrap for Qi Razali :) It was a great fun learning experience...Hope you guys will like it... 2d

» LOG IN to write comment.

qirazali88 Inilah team yang paling best pernah saya bekerja. Jujur. Banyak saya belajar dari semua mereka ni,terutamanya Puan Director dan Abang DOP... Kesemuanya membantu dan 'memberi' demi mendapat hasil yang terbaik, Insha Allah... Terima Kasih semua kerana bagi saya pengalaman yang tak mungkin saya lupa...Berbagai dugaan yang datang kita tangani dengan usaha dan niat ikhlas... Rugi kalau korang tak tengok nanti... #suamikujatuhdarilangit
@eyrahman22 @remypunya @nishamatrus @kartikamohammad @fazlihalim @noorfadzliyanaazik @smizzudin , Ijam,Abg Saad, Fikri, Cik Din, Hidir, Fido, Syafiq, Abg Lan, Daus ,Midi, Wan Sabah, Kak Eyan... Nanti kita bekerja lagi, Insha Allah... Minta maaf kalau terkurang atau terlebih gurau... Korang semua 'The Best' -Qi Razali-
3d

» LOG IN to write comment.

qirazali88 My fav DOP...
By @remypunya "My fav actor @qirazali88 @nurhidayahkarim ckp kt @noradanish jgn jeles k? #suamikujatuhdarilangit" via @PhotoRepost_app
3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

qirazali88 Biarpun hujan yang melanda mahupun panas yang membakar... DOP ku tetap memberi yang terbaik... #suamikujatuhdarilangit
@remypunya
4d
  •   atokdean Cer try usha IG atok. IG atok ni lain mcm sket sbnr nye. Nk bgtau segan. Xbgtau rase bsalah plak. Usha jek lah. Haha 4d
  •   chieekscloset Cheap shoes n preloved items here 4d
  •   jihastorelicious Jubah,dress,blouse,skirt,kimono. Semuanya design terbaru ye uolls..murah2 pulak tuu..harga AFTER DISCOUNT!! 4d
  •   rozlindecruz Bukit Malawati... 4d
  •   nurulafiqahghazali Wow nmpk td shooting kat kuala selangor. Dtg laaa taman alam kuala selangor 4d
  •   pump4mama breastpump murah dgn pakej y menarik. teman penyusuan anda. konsultasi penyusuan percuma. BERIKAN HAK ANAK ANDA. SUSU IBU ADALAH YANG TERBAIK. 4d
  •   ajlaa_najihah rumah nenek 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

qirazali88 Selamat pagi dari kami di Bukit Melawati :) #suamikujatuhdarilangit 4d

» LOG IN to write comment.

qirazali88 Good night Beautiful World :) 5d

» LOG IN to write comment.

qirazali88 It's been a while since I've been home.Missing someone is not a curse...Good morning everyone 5d

» LOG IN to write comment.

qirazali88 Belum pernah lagi bekerja dgn AD yang segigih ni...Makan minum saya dijaga RAPI,dalam gelap pun tetap mentelaah skrip... Sayang dia kat aku :) Dialah @kartikamohammad 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

qirazali88 Antara babak paling mencabar nak buat sampai DOP pun memanjat... #suamikujatuhdarilangit 1w
  •   uqashasupporters All the best and goodnight. Sweet dream. Semoga Allah permudhkn segalanya.  1w
  •   epykodiang Terbaekkkk 1w
  •   diandra_shopp Jom follow sye..jeans rm38 only..ape yg pnting hrga mmpu mlik..serius buyer only k..wtsp trus untk dpt lbih special price hehe..dress.jubah.tshirt.kmeja and many more pilihan... 1w
  •   ajudaus Qi pn ada kat tg karang ke hari ni 1w
  •   syaxiana23 Ari tu tnmpak abg qi..lg hensem dari dlm tv.. nmpak muda hehe 7d

» LOG IN to write comment.

qirazali88 Ini Awie...Dia ni memang lain macam...watak yang belum pernah saya bawak...Terima kasih kerana diberi peluang ini... @eyrahman22 @remypunya @davidteo99
#suamikujatuhdarilangit
1w

» LOG IN to write comment.

Sutro Qi Razali
qirazali88 Another day of passion and hard work...Jangan biar orang ambil kepuasan hasil titik peluh kita... 1w

» LOG IN to write comment.

qirazali88 Kalau nak tengok gambar yang style2 'behind the scenes' follow lah @fazlihalim :) #suamikujatuhdarilangit 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

qirazali88 Takluk harimu... 2w

» LOG IN to write comment.

Valencia Qi Razali
qirazali88 Looking out into the green 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.