[INFO] Websta's data servers will undergo maintenance this week, which may cause temporary disruption on our site. Get updates: Facebook or Twitter
pitthauly "Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow."
-Helen Keller #quoteoftheday #thursday #selfie #blackandwhite
4w

» LOG IN to write comment.

pitthauly ThankYou Mom. #mommy #with #her #daughter 2mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly Missyou ikamblo.
Ciye, udh berapa taun lu ga ada yg ngatain imissyou, wk.
Andai saja dirimu perginya hari rabu, kita masih sempat bertemu aih...
Wa tunggu kado lu ya, kalau ga ada, aku ambil egol kalau gitu
#bestfriend #since #juniorhighschool #happysunday
2mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly "Life is really simple, but we insist on making it complicated." -unknown
#life #quote #landscape
3mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly As you grow older, you’ll find the only things you regret are the things you didn’t do. – Zachary Scott
#throwback #monday
3mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly "Out beyond ideas of wrongdoing 
and rightdoing there is a field.
I'll meet you there.
When the soul lies down in that grass
the world is too full to talk about." -Rumi
4mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly Hi Monday!! 4mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly If you don't stand for something you will fall for anything. #happysunday #throwback #lombok 5mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

pitthauly 5mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly Pantai singgigi #lombokbarat #indonesia 5mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly Para lelaki yang nantinya akan membiayai saya kuliah 5mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly I'm going to miss you someday. 6mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly ignore my face. btw #happysunday 7mon
  •   omsshop_id Halo cantik, kita jual aksesoris import murah, buruan yuk order ada diskon khusus loh buat followers 7mon
  •   bonitaa_store Cek ig yuk ay. Ada totebag lucu dan bisa design sendiri 7mon
  •   nettypardede Follback pith 5mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly LATE SURPRISE NJEELLLL cc: @ikapuspitan kali ini without @ecaraissa huhu #happybirthday #birthdaygirl 7mon
  •   raissasiahaan Happy birthday angel. Kapan mau jalan aku udah dipku 7mon
  •   pitthauly seriuosly? oke sabtu ada acara maem maem join bareng yah @ecaraissa 7mon
  •   25olshop Cek ig kita yuk sis. Olshop free ongkir area pekanbaru. Bisa ketemuan langsung atau transfer juga boleh.. murmer cyyynn!! #sorryspam 7mon
  •   raissasiahaan Iye tapi kalau mau hubungi aku lewat line aja atau bbm pibi. Minta id line mu, okok dimana dan jam nya ntar kabarin ya 7mon
  •   pitthauly oke, emg napa bbm luu? @ecaraissa id: pitthauly 7mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly update dulu sama penganten cowonya hihiiiii 7mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly Jadi ceritanya candid sekalian ootd gitu. Meheheheee :3 #happysaturdaynight 9mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly Kampoeng halaman bapak... #latepost #fresh #jauhdaripolusi 9mon
  •   pokopanshop Followback dan cek ig kami kak @pokopanshop . Menyediakan berbagai koleksi fashion model terbaru dengan harga terjangkau. Ada rajut juga lho. Silahkan cek dan maaf spam. Grazie :) 9mon
  •   nancyputrindah Follback pitaa 7mon
  •   frieduck F4f? 7mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly Berhubung rumah lagi di renovasi, jadi ga bisa masang pohon natal. Ganti ini aja deh Christmas treenya. Hihi :3★ 9mon

» LOG IN to write comment.

pitthauly "Rejoice in hope, be patient in tribulation, be constant in prayer." - Romans 12:12. #HappySunday 10mon

» LOG IN to write comment.