phariena Tok, 2 set mee kolok kamek pun. Ahhh, lepas rindu. 1d
  •   azieshah131 dapnyeeee 1d
  •   phariena Bg i sedap @azieshah131. Mmg suka sejak mula2 mkn dlu. Tp klu org luar mkn maybe akn kte "biasa je"...ssb tgk rupa pn,biasa je 1d
  •   azieshah131 mmg sedap la. ni kt mkn kt mne? 1d
  •   phariena Thymes cafe,kt restaurant hafiz af...kt atmosphere seri kembangan @azieshah131 1d

» LOG IN to write comment.

Inkwell Phariena Sumairi
phariena Dah tua pun kene tungau oi...operate plak tu, bahaha @along_fariq11... 2d

» LOG IN to write comment.

phariena Happy birthday leo girl! ^_^ v 4d

» LOG IN to write comment.

Valencia Phariena Sumairi
phariena The end of #fbp2015, insyaallah jumpa thn depan. This is our parents who came to support us, berjalan jauh dan pusing2 mencari booth kami sampai hampir pulang (penangan tempat festival yg sgt besar), many many thanks. 3 hari berkampung di sini, alhamdulillah utk sambutan pengunjung yg membeli produk @robotpascasoviet, sangat2 bersyukur dan seronok walau penat tak ingat. Jerawat pun timbul sbb berpanas di booth menanti kunjungan pelanggan tp xpe, berbaloi! T.kasih kpd anda2 yg telah membeli, yg repeat 2x pun ada, t.kasih sangat2. Juga kpd family yg byk support dan tolong kami sepanjang 3hr ni, (actually support dr awal penubuhan #robotpascasoviet) t.kasih. Moga #robotpascasoviet dapat diterima dlm local fashion scene esp mereka2 yg meminati local street fashion dan support #lokalah. Moga kita berjumpa lg di event2 yg akan datang and keep supporting us, peace, SALAM... 4d

» LOG IN to write comment.

phariena Abam muka ada sinyummm, saya pun sinyummm juga :) it so overwhelmed to have a repeat buyers like them. Mlm td dtg, hr ni dtg lg, beli utk wife katanya. Blh jd geng RPS family, kot2 lepas ni @robotpascasoviet kluarkan kids series pulak ke, kan? Terima kasih abam2, whoever you are. Ade sape2 lg yg nak buat saya sinyummm? ^_^ v Jgn lupa hashtag #robotpascasoviet #pascaclo #fbp2015 #malaysiadistro #streetvibezKL #lokalah #wearerpsc | #abamsenyum #abammemangohsem #saiyyasayangabam #oppssorryhusbandinihanyacustomer 5d

» LOG IN to write comment.

phariena Tik tok tik tok, hampir jam 5...karnival tamat jam 10mlm, cepat datang ke #fbp2015 and grab baju2 ohsem daripada @robotpascasoviet. Kami di dataran gemilang, betul2 depan extreme/skate park. See you! | #pascaclo #lokalah #robotpascasoviet #malaysiadistro #streetvibezKL 5d

» LOG IN to write comment.

phariena Alhamdulillah alhamdulillah, 1st customer yg bawa rezeki utk kami hari ni. Seawal 8pg dah berlegar di area booth masa big boss tengah set up. Memang sempoi, beli terus pakai. Thanks a lot bro, whoever you are. Please hashtag #robotpascasoviet #pascaclo #wearerpsc #fbp2015 #malaysiadistro #streetvibezKL and support #lokalah.
#Repost @robotpascasoviet
・・・
#liveupdate Alhamdulillah. Our very first customer. Thanks a lot. #robotpascasoviet #pascaclo #malaysiadistro #streetvibezkl #lokalah
5d

» LOG IN to write comment.

Reyes Phariena Sumairi
phariena Day 3 - it's a last day today. Come quick! | #robotpascasoviet #pascaclo #malaysiandistro #streetvibez #fbp2015 #lokalah 5d

» LOG IN to write comment.

phariena Favorito,heee...happening now! Skaters tgh warm up | #fbp2015 6d

» LOG IN to write comment.

Lark Phariena Sumairi

» LOG IN to write comment.

phariena Happening right now guys, in line skateboarding competition in front of @robotpascasoviet booth. Come and join the heat! | #robotpascasoviet #pascaclo #fbp2015 #malaysiandistro #lokalah 6d

» LOG IN to write comment.

phariena Day 2 - please come and visit @robotpascasoviet here at Festival Belia Putrajaya 2015, dataran gemilang, in front of extreme park | #robotpascasoviet #pascaclo #fbp2015 #malaysiadistro #streetvibez #lokalah 6d

» LOG IN to write comment.

phariena Sempoilah YB | part1 #fbp2015 6d

» LOG IN to write comment.

phariena #liveupdate Omagadddd, KJ in the house yo! Limpas booth kamek orang and wave, huhu... He is truly tall,dark and handsome, bahaha... Please come and join the heat! | #pascaclo #robotpascasoviet #fbp2015 7d

» LOG IN to write comment.

phariena #liveupdate Nak jumpa Joe Ipoh? Meh ler datang Festival Belia Putrajaya di presint 4. Abang2 ni tgh buat demo sukan extreme, berdepan dgn booth @robotpascasoviet. Datang tgk show, singgah ler booth kami skali, grab baju oreo fresh from the oven. Come come! | #lokalah #pascaclo #robotpascasoviet #fbp2015 7d

» LOG IN to write comment.

phariena Lai lai lai, jemput datang ke Festival Belia 2015 Putrajaya. Singgah di booth @robotpascasoviet untuk dapatkan baju yang ohsem, confirm handsome bila pakai! Landmark: zon timur di dataran gemilang, berhadapan bangunan KKLW, ade nampak belon Xpac. Festival akan berlangsung selama 3hari bermula hari ini sehingga ahad, dari 10am-10pm. Jom datang happeningkan festival ini, macam-macam aktiviti ada, jom! Don't forget to hashtag #robotpascasoviet, #pascaclo and support #lokalah, hehe...please come and support us, our first big event! ^_^ v

#Repost @robotpascasoviet
・・・
Salam jumaat. We are here guys! Ada design baru menanti anda. Pay us a visit.

#lokalah #fbp2015 #FestivalBelia2015 #malaysiadistro #robotpascasoviet #pascaclo
7d

» LOG IN to write comment.

phariena #kelat from #projekkomediwarnaastro
was wearing @robotpascasoviet mumbra raglan and their robosuit. Million thanks and good luck! | #wearerpsc #robotpascasoviet #Repost @rizwansyafiq
・・・
tq @dlorekclothing tok tshirt and raglan..kain dye syok tok dipakai..payung la okayy kami sedia untuk promote. #supportlocalbrand#kelat #kelatbeb #projekkomediwarna @aliffyasraff sorry trlupa nak tag @robotpascasoviet tq guys #robotpascasoviet
1w

» LOG IN to write comment.

phariena Rindu teacher dan pensyarah2 ni...rindu uitm samarahan,rindu kuching meow meow,rindu mee kolok...bila mok balit gik? Jom @mmsyazwan bawak kamek 2w

» LOG IN to write comment.

phariena Husbank tersorok. Misi membakar poket beday boy driver tuh...kuayah & kumama kt kete belakang,driver @fajin_sumairi 2w

» LOG IN to write comment.

phariena Kulong,Yuhana,Kujin,Kudik,Kuayah & Kumama.... | #hatiperempuan 2w

» LOG IN to write comment.