Normal Phariena Sumairi
phariena Another belated birthday gift for myself, wangeee time | #itsstillmybirthdaymonthanyway #augustbaby 3h

» LOG IN to write comment.

phariena Been waiting for months for these - KL black and KL white. It's belated birthday gift for myself, worth waiting, bahaha. Happy belated birthday Madam Leo| #theklduck #duckscarves #augustbaby #itsstillmybirthdaymonthanyway #7augustismybirthdayifyouwonder 3d

» LOG IN to write comment.

phariena Brunch earlier today. First time in 3 years since being a Mrs. im making this. Telur dadar, timun jepun, sambal sotong petai coz the Mr. loves petai very much. | #farinamasakapa #nasilemak 1w

» LOG IN to write comment.

phariena Minuman kelegaan, minuman kesyukuran. Alhamdulillah alhamdulillah... | #operationsuccess #bolehtidurlena 1w

» LOG IN to write comment.

phariena Alhamdulillah, alhamdulillah. He's now stable and operation success! 1w

» LOG IN to write comment.

phariena +- 2pm tadi ditolak masuk ke dalam OT. Have faith, insyaallah everything went well | #sayangijantunganda 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Phariena Sumairi
phariena Selamat siang Jekardaaa 2w

» LOG IN to write comment.

phariena Susah-susah je @ahqarezue ni, thanx babe. Ade jgk yg sudi bagi kita kek, alhamdulillah. Yg lain tu klu nk bg hadiah ke, blanje mkn ke, blh lg ni...its still my birthday month anyway, heee | #leo #7august #birthday 3w

» LOG IN to write comment.

phariena Mengisi perut sesudah berdagang, eceh...boss belanja kambing,wohoo moga murah rezeki lagi lepas ni 3w

» LOG IN to write comment.

phariena We share, we learned, we make new friends, we gained experience from #tfseremban15. Timo kasih lah jang oi sudi support kami. Insyaallah ada rezeki, jumpa kat TF Teganu pulak ke. Tapi yang pasti, hujung tahun TF Shah Alam confirm join, yahoo my hometown, insyaallah. For now, good night and thank you from me, on behalf of #robotpascasoviet | #TempatanFest #pascaclo 3w

» LOG IN to write comment.

phariena Donning Blackhole from @robotpascasoviet new collection. Its black on black this time, jyeah | #pascaqueen #pascaclo #robotpascasoviet #tfseremban15 #TempatanFest #supportlocalbrand 3w

» LOG IN to write comment.

phariena Moh dogheh ke TF, hari ni last day jang smpi kul 10mlm yo | #tfseremban15 #TempatanFest #pascaclo #robotpascasoviet #supportlocalbrand 3w

» LOG IN to write comment.

phariena Sampai dah kampung! Hello orang nogori, dah bangun lom jang? #tfseremban15 start from 10-10, hari ni guys, hari ni dan esok. Booth Pasca sebelah otai besar yang power, huh mcm power je dorg ni. Giler x power, tengok la entrance gempak, 1 khemah ni dorg punya, memang power power power (nyanyi lagu power cat farish) This is hubs street clothing brand, 1st time join #TempatanFest and me being the supportive yet mengada wife, feeling cuakkkk Giler x cuak, 130 brands ade kot and they said this is the biggest ever, phew! Semoga Allah mudahkan segalanya, be robot, jyeah! | #pascaclo #robotpascasoviet 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Phariena Sumairi
phariena Happy birthday to you Madam Leo . . . Thanx for all the good wishes, get too emotional when i read them . . . ameen ya rabb | #leo #birthday #22syawal1436h 3w

» LOG IN to write comment.

phariena Bikin panasss...miss kitak A.L...my long lost friend | #22syawal1436h #7august #leo #birthday 3w

» LOG IN to write comment.

phariena Sabtu dan ahad ni weh, cuak! TF kali ni kat Darul Khusus, moh jang datang ramai2. One of the biggest ever katanya, ada 130 lokal brand May Allah ease everything for them, gambatte ne @robotpascasoviet | #TempatanFest #tfseremban15 3w

» LOG IN to write comment.

phariena cuak!! One of the biggest ever, this time at Paroi, Negeri Sembilan yo, dokek ngan kampung ese Moh jang datang ramai2 weekend ni, support @robotpascasoviet, 1st time join TF. Bawak anak bini sumo yo, kot nak bawak 1 kampung pun buleh | #TempatanFest #tfseremban15 4w

» LOG IN to write comment.

Juno Phariena Sumairi
phariena Rrooaarr!! Keep calm, its LEO season | #leo 4w

» LOG IN to write comment.

phariena Surprise me . . . . 4w

» LOG IN to write comment.

phariena 14 Syawal kembali!! Selamat hari kita Sorry, our dinner tonight have to cancel sbb mak chic masih tak sihat and now heading to hospital | #mmsnfs #14syawal1436h #weddinganniversary 1mon

» LOG IN to write comment.