1mon pacarada
X-Pro II Mentor Paçarada
pacarada Liqeni. Bat. Llavë. 1mon

» LOG IN to write comment.

3mon pacarada
Normal Mentor Paçarada
pacarada Snow & board #2510meters 3mon

» LOG IN to write comment.

pacarada Me Agonin direkt nga vendi i ngjarjes! #2510meters 3mon

» LOG IN to write comment.

pacarada Sun & Snow! 3mon

» LOG IN to write comment.

3mon pacarada
Normal Mentor Paçarada
pacarada "Numrat" është emri i aplikacionit edukativ të radhës nga @trigonom_al - Një App me shumë detaje si në dizajn, koncept e narracion. Një bravo të madhe ekipes! #numrat #alfabeti 3mon
  •   lulpac Such a great app!! Good work brother xxxx 3mon
  •   leonatpula Bravo! Sdq, ne iPad 1 me iOS 5.1.1 nuk po funksionon, app crash menjehere mas startimit. A mundeni me bo kompatibil me iPad 1? 3mon
  •   pacarada Flm shume @leonatpula ne iPad 1 nuk na kane lane Apple me bo compatible! 3mon
  •   leonatpula Ok thanks per info. Se Alfabeti e di qe bon. Cfare politike e poshter prej Apple... 3mon
  •   pacarada Idea e Apple eshte qe me ble nje iPad te ri, tu bo presion edhe permes Apps! Flm per download. 3mon

» LOG IN to write comment.

pacarada Snow Snow .. 4mon

» LOG IN to write comment.

4mon pacarada
Normal Mentor Paçarada
pacarada Snaping w/ @aaalbana @drenq @hanahxh 4mon

» LOG IN to write comment.

pacarada Moment nga Viti i Ri te Vigi. — Foto @agon_ceta 5mon

» LOG IN to write comment.

5mon pacarada
Normal Mentor Paçarada
pacarada Na tre në Brezē 5mon

» LOG IN to write comment.

pacarada Festë për: një vizion - një team - një vit fantastik. @frakton @trigonom_al @projectgraphics @entermediaofficial @postarchstudio 5mon

» LOG IN to write comment.

pacarada Haluci është projekti të cilin e kemi punu që nga 10 maji 2011 dhe që sot është Live në AppStore dhe GooglePlay. Një projekt që mbon me u ndje Proud me punën që e kemi bo bashkë me Antonin dhe Kaltrinen. Falemnderit krejt juve! 5mon

» LOG IN to write comment.

6mon pacarada
X-Pro II Mentor Paçarada
pacarada 10 dhjetor domeha #Haluci per iOS dhe Android. Okay po e presim... 6mon

» LOG IN to write comment.

pacarada Coffee and love 7mon

» LOG IN to write comment.

8mon pacarada
Normal Mentor Paçarada
pacarada Lojnapark 8mon
  •   fisylka Viti 2561 8mon
  •   vullkan ska ateista ne airpolan jooo 8mon

» LOG IN to write comment.

8mon pacarada
X-Pro II Mentor Paçarada
pacarada Vialand #istanbul 8mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

8mon pacarada
Normal Mentor Paçarada
pacarada Gjiro_kastër 8mon

» LOG IN to write comment.

9mon pacarada
X-Pro II Mentor Paçarada
pacarada Zyrtarisht 30 vjeçar. #pacarada 9mon

» LOG IN to write comment.

9mon pacarada
Video Mentor Paçarada
pacarada Koha për ping dhe pong #hyperlapse w/ @leoblakaj lirak e meriton 9mon

» LOG IN to write comment.