officialnurhamirahamid Supper. Hah! Kunon wow supper makan buah dragonfruit je. Padahal, dalam perut aq ni,dah disumbat spaghetti then baru kasi sumbat buah naga🐉. Healthy sangat lifestyle aq . #foodism #fruit #dragonfruit #supper #foodporn #foodism #foodlover 7d

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Who knows all about me and still loves me. I love you so much 👭👭 #friends #girlfriends #boyfriend #talk #gossip #noantisocial #truefriends #pinkyraya2014 #raya2014 3w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Sometimes joy is the source of smile, but sometimes smile can be the source of joy.
#fabulousheejab #raya2014 #pinkyraya2014 #selamathariraya #hijabista #hijabster #islam #teamrayaganu
3w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Even arwah Tengku Nurul Afiffah (Fief Pinky) tiada lagi bersama kami semua, Alhamdulillah our relationship with her family still macam biasa. Cuma perasaan sedih rindu hanya Allah yang mengetahui. Walaupun dah bertahun dia meninggalkan kami semua,tapi terasa macam baru-baru. Terima kasih Ibu jemput kitaorang ke open house . #raya2014 #pinkyraya2014 #selamathariraya 3w
  •   tuanfahmi91 Suka tgok friendship korg. Bertahun2 msih kuat utuh p 3w
  •   tuanfahmi91 Wlpon mcm2 jdi dh kn. Terbaikkk r 3w
  •   officialnurhamirahamid Alhamdulillah @tuanfahmi91 dpt jmpa true friends mcm ni. Anugerah Allah bagi. Gduh se annoying sorg2 mcm mna pun, sntiasa bsma👭. 3w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Beng beng Spotted! Anti-Social people 3w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Pantang dapat Gift Chocolate . Semua pinky berebut. Jangan kata tangan yang berebut,siap mulut kemain bising. Orang sekeliling memang di ignore apabila kitaorang bersama.
Kanak-kanak ribena lah dikatakan,Eh?

Terima kasih Along bagi choc dekat kitaorang @bellabadrulhisham91 @noraliawati @khairunnisamuhayeddin @officialnurhamirahamid . Yay! Terima kasih @elynaax

#chocolate #lindt #masterchocolatier #foodporn #foodism #foodlover #Agifttopinkygirls #gift
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Selamat hari raya kedua dari kami @noraliawati @khairunnisamuhayeddin 3w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Kemain kau tidur fiffy. Aku penat penat letih kemas rumah, kau tidur menggulung macam tenggiling. #cat #fiffy #envy #sleep #orangkemaskautidur 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid It’s time to say Good Night real world,Helloooo dream world 1mon

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Eventhough you're growing up, you should never stop having fun. A lot of fun stuff happens when you go out. You're more in the environment. It's enjoyable. Even when it's hot🌞, it's still fun #friends #uniten #unitenkshas #Bs #fun #mates 1mon

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Happy happy me and si dapat Choc Moist by @kamalzaki and Honey Cornflakes by @nelly.nordin pada hari ini jugak both pada hari yg sma. Kemain cacing belaan dalam perut happy semacam dapat makanan both ni sedap! Dua dua makanan ni berhantu sebab nak lagi nak lagi. Thank you @firdaus.a.nazri belanja Choc Moist Cake utk i and @bellabadrulhisham91 If sesiapa nak order, just contact empunya makanan utk order comfirm tak menyesal bila makan. #malaysiaonlineshop #food #foodism #foodporn #foodlover #choccake #honeycornflakes 1mon

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid by @gadiskooky " NEW RAYA STOCK

JOM ramai2 datang butik Gadis Kooky sbb kami da bawak masuk Stok RAYA BARU hehe :D cantik cantikkk semua Jubah satin lace
Jubah chiffon lace
Dress satin 2 tone
Dress plain
Dress tutu
Peplum royal
Scallop ribbon
Dress with bling2 hehe
Lacey top
Kaftan top
Kasut boots hitam pun ada :3
Bag button
Bag baruuuu :D

Bermula 11 JULAI masa operasi adalah OPEN SETIAP HARI(jumaat juga buka)
10 PAGI - 7.00 MLM dan dari 8.30 MLM - 11.00 MLM. Jom datang beramai2 ~

Grab all those items before korang menangis tak berlagu akibat kehabisan stock nanti . Untuk walk in boutique, search #maptogadiskooky dan whatsapp: +6019-3331825 untuk sebarang pertanyaan
#gadiskooky #malaysiaonlineshop #sayajual #cantik #sayajualdress #terengganu #hijabfashion #murah #ganu #jubahlace #jubahsequin #jubah #kaftan #dress
1mon

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Upah untuk cacing time study Auditing and before 😴 . #ganu #bepang #terengganu #uniten #unitenkshas #foodporn #foodism #foodlover #food 2mon

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Guy friends are the bomb. They're hilarious,cool and fun to hang out with. Eh! And also bitchiest ah especially @amirhazzri sorry! Haha. @spikykie @annuarxdr #breakingfast #ramadhan #friends #uniten #unitenkshas #iftar 2mon

» LOG IN to write comment.