officialnurhamirahamid Ada certain benda aku berani, ada certain benda aku tak berani. Part yang tak berani, maybe one day aku berani?
Sorry Neo tak berani nak pegang uols . Hanya mampu pegang guna bekas even dah touch sikit badan mu. Mana taknya, asyik nak jelir-jelir lidah. Takut aku even takda bisa. Takpe Neo. Next time ye neo ku kumpul berani ni dahulu untuk pegang mu . Tapi please jangan keluar lidah. #Neo #Snake #Neodahgrowingup #neotravelfromanothercountrytoanothercounry #cornsnake
2d

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Happy kiddos👭👭👭. Just play. Have fun. Enjoy the game. It's not how much we have, but how much we enjoy, that makes happiness.
#fituniten #unitenkshas #unitenbangi #uniten #unitencolorrun #thecolorrun #photooftheday #happiness #friends #sport
1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Get reeeeaaady for Color Run on this Sunday. Wohoo!
#uniten #unitenkshas #unitencolorrun #fituniten #sport #healthy #game #melovesport
2w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid My baby boo dapat tayar baru setelah menjalani jalan hidup berliku-liku akibat jalan raya banyak rosak😕. Time dekat Muadzam lah kau nak buat hal . Sambil tukar tayar,sambil menimba ilmu about tayar #myvi #car #whitebabyboo #6yearswithme #uniten #unitenkshas 2w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid I'm so thankful for the people i meet, the places i've been and the things i've seen. 2w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Product from : @dfleursshawlz Items : Nail Polish Peel Off
RM : Sumpaaah murah gilaa
Order : Do whatsapp 017-2523848. Jom shopping sementara stock masih ada. Stock limited! For more colours, visit IG @dfleursshawlz @dfleursshawlz @dfleursshawlz
#nailpolishpeeloff #nailpolish #islam #shoppingonline #malaysiashoppingonline #murah #bazaarpaknil #uniten #unitenkshas
2w

» LOG IN to write comment.

  •   noraliawati SubhanAllah. This place is amazing! I wanna go here. 2w
  •   iffa.ismail Mieraaaa. Tasik biru ke ni? Cantikk nyaaa... 2w
  •   yoee_88 mane ni ?? 2w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Journey for today 🚘. Mula-mula yay happy then scary weh and ending okay even scary tetap wujud. #vscocam #unitenkshas #uniten #journey #getaway #friends #ootd #islam 2w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Memory will bloom like a flower in the garden of my heart.

#flowers #missyoub #life #igdaily #memory #favspeople
3w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid After 1 weeks midterm break, after 1 weeks skip kelas and now bertungkus lumus untuk last chapter for Research Method and siapkan assignment even mood tak stabil . #unitenkshas #uniten #bachelorofaccounting #auditingfinalyearproject #igdaily #student 3w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Goodbye 2014 , Hello 2015 .
Vision hidup still sama macam last year except for mission hidup yg always kena improve including diri sendiri . Kurangkan marah/pendam marah/bengang or whatsoever yg -ve but .
There were moments which were great, memorable and ergh Nayy 😑.
Whatever it's, hoping and praying that year 2015 will be better than this year, at least.
Oh ya! Good luck friends yg sdg tempuhi Final Exam. Good luck️. This week langsung aku tak pergi kls HAHA!

#happynewyear #2014 #2015
4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid by @gadiskooky "Alhamdulillah. Be thankful for everything u have.
Your home, health, money, family, time. .your life :)
.
#thankful #inspiration #letsmakeachange #motivation #words #quote
1mon
  •   farfafafa_ Mira. Bagi full address. Nak bagi kad hehe :) 4w

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid By @dfleursshawlz
D'FleursShawlz Sequin Shawl .
Jom dapatkan sequin shawl ni kat butik @gadiskooky @gadiskooky @gadiskooky ! Sangat glamour shawl ni..Sesuai untuk event event dinner korang tu ! Sangat blink blink bila pakai,senang bentuk and sangat terletak . Nak order online boleh whatsapp 0172523848.Kte reply as soon as possible tau ! Hi @puteryzulkefli not yet. Just register 1st. Ade free gift tau beli time YES ni.. #dfleursshawlz #dfleursshawlzcollections #sequinshawlbyus #availableatgadiskooky #maptogadiskooky #promotionyes #yearendsale #freegiftforyou #colourful #murah #malaysiaonlineshopping #sayajual #shawlsequin #shawl
1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Mentang-mentang musim sejuk, makin menjadi-jadi nak berkepit. Aish fiffy ni 🐈. Nasib comel.
#fiffy #cat #meow #pets #thisispantaitimur #cold #igersganu
1mon
  •   farthah Lama xmain ni <3 1mon
  •   officialnurhamirahamid Eh come teddy @farthah dtg rmh main si fiffy ni. Klu xcara dia, dia akan kcau org n gigit2 srh layan dia 1mon
  •   farthah Haha.nk perhatian la tuu :p tp mmg best pun main dia. Buat dia marah ;) 1mon

» LOG IN to write comment.

officialnurhamirahamid Training training training. Good luck kiddos! Begitu tabah, orang lain pergi bercuti. Korang bercuti di swimming pool . #umt #swimmersterengganu #terengganu #igersganu #kemswimming 1mon

» LOG IN to write comment.