nylsay Hi kepada #pemilikkucing
Pernah tak u guys cari anak kucing dalam rumah tapi tak jumpa ? Tak tahu dia main and nyorok

Untuk elakkan ia berulang meh pakaikan mereka dengab rantai leher berloceng
Guys kalau ada kelapangan boleh visit ig
@lynnpetscorner
@lynnpetscorner
@lynnpetscorner
Untuk dapatkan rantai leher/collar utk si comel anda
Terdapat pelbagai corak yg menarik utk si comel kelihatan bergaya

Dan setiap corak hadir dalam beberapa warna berlainan untuk anda membezakan si comel anda
Bukan itu sahaja, setiap collar diserikan dgn collar yg membolehkan anda mengesan sicomel apabila mereka bermain ditempat yg tersorok
#cat #cats #collarkucing #catcollar
#kucing #kucingcomel #kucingsaya
#cute #penggemarkucing
#catlover #catslover #kitty
1w

» LOG IN to write comment.

nylsay Cerita Pagi Rabu
Last breakfast before fasting month
Sepatutnya kami ber4, tapi sorang tak dapat datang

Tengah berbual dan berbincang
Tiba2 muncul budak ni depan saya
Haha comel sangat
Dia pun nak joint meeting bulanan
Lawak sungguh
#cat #cats #kucing #kucingcomel
#breakfast #sarapan
#calicocat #calico
#monthlymeeting #staffmeeting
#photooftheday
2w

» LOG IN to write comment.

nylsay Yeah i am get better now
No more soft and pasty stool
If next 24hrs my stool ok
I will b back home horray ---------------
Sometimes we wrap the kitty with cloth just to comfort them #cat #cats #kucing
#kitten #kittens #anakkucing
#tipspenjagaankucing
#infokesihatankucing
#wrap #redscrubs #redcloths
#photooftheday
2w
  •   zalyazid Comelnye!! Ingat lagi Justin dulu takut but now garang dengan Grey! Selamat berpuasa Dr! 2w
  •   nylsay Hehe selamat berpuasa juga ;) 2w

» LOG IN to write comment.

nylsay "Sian saya duduk sorang2 nasib ada teddy bear temankan"

Slps 48jam, si comel yg cirit berdarah dapat dikenalpasti ,
Jadi langkah seterusnya ialah dia terpaksa diasingkan dari yg 2ekor lagi =============
TIPS KESIHATAN
=============
️asingkan yg bermasalah dari kucing yg sihat ==============
INFO PENJAGAAN
==============
Sekiranya anda mempunyai seekor ank kucing yg baru diambil, sediakan bakul atau kotak kecil yg sesuai untuk si comel tidur
lapikkan dengan kain yg kering, lembut dan lebih baik jika kain yg boleh berikan haba (macam kain selimut) pada sicomel letakkan softoy yg tidak digunakan sbgi peneman kepada si comel agar dia tidak berasa sunyi dan takut
Tidak mengapa kalau dia tidak tidur dalam bakul, jangan paksa. Yg penting dia selesa apabila dia selesa dia akan sendirinya tidur didalam bakul tersebut.

#cats #cat #kucing #kucingcomel
#kitty #kitten #kittens #anakkucing
#tipspenjagaankucing
#infokesihatankucing
#cute #kucingcomel
#kucingtidur #anakkucingtidur
#sleepykitty #sleeptight
2w

» LOG IN to write comment.

2w nylsay
Hefe Lynn Yamin
nylsay 3ekor budak comel ni comel sangat
Warded last week for observation
Sakit mata, selsema dan cirit
Yg merisaukan ada darah pada najis
Risau dijangkiti virus
Anak kucing bawah 2bulan mudah dapat cirit, dan ini akan mengganggu kesihatan dan pembesaran mereka.

Cirit boleh disebabkan pemakanan, susu yg tidak sesuai, cacing dan yg plg ditakuti virus kerana ia boleh bawa pada kematian
Langkah awal .. ️asingkan si comel yg cirit ️jangan beri makan 3-4 jam (puasakn) ️selepas 4jam beri makan lembut yg mudah hadam dlm kuantiti yg sikit
Jika berlanjutan bawalah berjumpa Vet
#anakkucing #kitten #kitty #kittens
#tipspenjagaankucing
#infokesihatankucing
#kucing #kucingcomel #cat #cats
2w

» LOG IN to write comment.

2w nylsay
Normal Lynn Yamin
nylsay Salam Ramadhan to all my muslim friends & Relatives
Ramdhan Kareem
Wish u all happy fasting
And May Allah shower Ramadhan Blessing on all of us and bestow His acceptance of our prayers and fasts

#ramadhan #ramadhankareem #ramadhanmubarak #fastingmonth #fasting #muslim #muslims #puasa #bulanpuasa #happyfasting #selamatberpuasa
2w

» LOG IN to write comment.

nylsay #repost
Subhanallah
Been watching this for many time.
Cant stop watching
Am so envy
I am so inlove with this two creature
They are damn cute and intelligent
#love #relation #betweenus #bonding
#dolphin #cat #animal
#sosweet #mylove
#ilovethem #lovelyvideo
3w

» LOG IN to write comment.

nylsay This is my cat
Lying down facing up looking to ceiling
Merenung ke hadapan
Memikirkan masa depan
Hitam putih kehidupan
#mycat #mycats #kucingsaya
#kucing #cat #cats #comel #kitty #cute
#blackbabbies #blackandwhite #hitamputih #tido #meow
#baring #santai #lepak #dreaming #berangan #photooftheday
1mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Selamat malam semua
Sebelum tido.....
Jangan lupa basuh kaki
Jangan lupa ambil wuduk
Jangan lupa baca basmallah
Nanti ngigau macam baby kitten ni so cute
Tapi kalau korang yg ngigau tak tahule cute ke tidak ngeee
#selamatmalam #selamatberadu
#goodnight #goodnite
#sleeptight #sweetdream
#tido #ngigau #dreaming
#cute #kitty #comel
#repost
1mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Watching sunset while having dinner at Nipah Deli Steamboat Rest., Nipah Bay, Pangkor Island
#myvacay #nipahbay #clouds #sunset #beach #photogrid #photooftheday #pangkorisland #pangkor #clouds #nature #igtravel #instatraveling #instago #sun #holiday #sky #nature #appbreeze
1mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Sibuk je ... Org nak makan dia pun nak makan ... Dah macam baby plak kena kunyah dulu buang rasa pedas n gula ...
No no takle banyak2 sikit je ok
#felix #felixthecat #videofelix
#mycats #mycatvideo #video
#blackandwhite #blackcat #blackbabbies #cattreats
#kucing #kucingnakal #kucinggebu
#kitty #meow #purr
#videooftheday
1mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Citer malam ni...
Tetiba ada budak tu cuit cuit tangan kita ajak main
So layan je la
Part 2

#mycat #mycats #felix
#felixthecat #blackandwhite #blackbabbies #catwannaplay #catasktoplay #kucingcomel #kucingbermain
#kucing #catvideo #video
1mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Citer malam ni...
Tetiba ada budak tu cuit cuit tangan kita ajak main
So layan je la
Part 1

#mycat #mycats #felix
#felixthecat #blackandwhite #blackbabbies #catwannaplay #catasktoplay #kucingcomel #kucingbermain
#kucing #catvideo #video
1mon

» LOG IN to write comment.

1mon nylsay
Video Lynn Yamin
nylsay Citer malam ni...
Tetiba ada budak tu cuit cuit tangan kita ajak main
So layan je la
Part 3

#mycat #mycats #felix
#felixthecat #blackandwhite #blackbabbies #catwannaplay #catasktoplay #kucingcomel #kucingbermain
#kucing #catvideo #video
1mon

» LOG IN to write comment.

nylsay I bump to this kitty, on my way to myroom after having morning walk at beach.
She so cute and manja
I miss felix so much

#cat #cats #kitty #kucing
#streetcat #straycat #kucingjalanan
#dsh #calico #femalecat #adorecat
#morningwalk #breakfast #beach
#pngkorisland #pulaupangkor
#photooftheday #photoonvacation
1mon

» LOG IN to write comment.

nylsay As salam.. to all followers, cats lover and pemilik kucing
Dapatkan aplikasi DrKucing
Caranya mudah sahaja
Pergi ke PlayStore search for DrKucing
Kalau anda pemilik kucing.. anda patut install aplikasi ini ..
Anda tanya kenapa?
Sebab...
Ada cara untuk bagi makan ubat
Ada video untuk guna ubat kutu dengan betul...
Senang cerita ...anda akan dapat tips penjagaan dan info kesihatan tentang kucing anda .. #cats #cat #kucing #kitten #anakkucing #kittens
#catlover #catsowner #pusak #meow
#purr #kitty #qitt #pemilikkucing #kucingcomel #kucinggebu
#catslover #catowner
#catsinsta #catstagram
#catphoto #meows #mycats
#purr #pencintakucing

@catwhisper_my @kucingfluffy @duniakucingmalaysia @kucingcomel2014
2mon

» LOG IN to write comment.