3min nylsay
Video Lynn Yamin

» LOG IN to write comment.

4h nylsay
Video Lynn Yamin
nylsay Hi remember me ?
Saya la yg kena buang dpan klinik haritu sekarang sy da buka mata & da tumbuh gigi... Tq kakak2 & abang2 @lynnpetscorner sbb jaga saya
#kittennursing #kitten #nursing
#abandonkitten
#anakkucing #anakkucingmenyusu
#comel #cute
#kittens
#kittensofinstagram #kittenoftheday
#kittenlovers #kittenlover
#vetsnobiety
4h

» LOG IN to write comment.

10h nylsay
Slumber Lynn Yamin
nylsay Alhamdulillah I'm a member now
When small girl dream big
#vetlife #aafp
#proudtobevet
#iamavet
#iamsmallanimalpractitioner
#felinepractice
#felinepracticioners
10h

» LOG IN to write comment.

nylsay Selamat hari merdeka buat semua warganegara Malaysia di mana jua anda berada
Sleepyhead... luckily tomorrow trip, no packing needed
Need to sleep now, tomorrow journey start at 5am
But before close my eyes
I need to smell d aroma first #coffeeadduction
#smellofcoffee #coffeearoma #coffeeaddict #coffeelover #
#catlover #catlovers
#cat #catmug #hillsmug
#selamatharimerdeka
#harimerdeka #malaysiamerdeka
#nationaldaymalaysia
6d

» LOG IN to write comment.

nylsay Hehe lawak ...
Tipah tertipu
Kalau my cat #felix dia terkam terus screen tu
2w

» LOG IN to write comment.

3w nylsay
Mayfair Lynn Yamin
nylsay Just to say thank you for waiting
I'm free now
Finally i'm yours
#uknowwhouare
3w

» LOG IN to write comment.

2mon nylsay
Normal Lynn Yamin
nylsay After 4days stayed in clinic
Now I'm back
My 1st catfie raya for this year
Selamat Hari Raya
Happy Eid Mubarak
Maaf zahir batin
Drive safe
May this Syawal bring u happiness and sweet memories
#catfie #cat #cats #catslover
#catsofinstagram
#felix
#blackandwhite #blackbabies
#red #black
#aidilfitri
#maafzahirbatin
#raya
#hariraya
#selfieraya
#eid2015
#selamathariraya
#blue
#photooftheday
#instaraya
2mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Selamat Hari Raya
Happy Eid Mubarak
Maaf zahir batin
Drive safe
May this Syawal bring u happiness and sweet memories
#syawal
#eidmubarak
#aidilfitri
#maafzahirbatin
#raya
#hariraya
#selfieraya
#eid2015
#selamathariraya
#blue
#photooftheday
#instaraya
2mon

» LOG IN to write comment.

2mon nylsay
Normal Lynn Yamin
nylsay #Repost @lynnpetscorner with @repostapp.
・・・
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin
Selamat pulang beraya di kampung halaman
Berhati hati dijalan raya
Moga lebaran ini membawa kenangan manis buat kita semua
#selamathariraya
#hariraya
#eidmubarak
#syawal
#raya
#aidilfitri
#pulangberaya
#maafzahirbatin
@nylsay
2mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Hi #catlover #catowner
Ramai yg tanya boleh ke nak potong kuku kucing?
Jawapannya : boleh
Sama juga macam kuku kita lepas dipotong nanti kuku akan panjang semula
Ada juga yg dah beli pemotong kuku tapi tak berani and tak tahu banyak mana nak potong
Harap video clip pendek ni dapat membantu
#cat #cats #nail
#nailclipping #potongkuku
#kukukucing #catnails
#tipspenjagaankucing
#catlover #catowner
#kitten #kucingcomel #kucingsaya #kucingmalaysia #kucing
2mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Hi kepada #pemilikkucing
Pernah tak u guys cari anak kucing dalam rumah tapi tak jumpa ? Tak tahu dia main and nyorok

Untuk elakkan ia berulang meh pakaikan mereka dengab rantai leher berloceng
Guys kalau ada kelapangan boleh visit ig
@lynnpetscorner
@lynnpetscorner
@lynnpetscorner
Untuk dapatkan rantai leher/collar utk si comel anda
Terdapat pelbagai corak yg menarik utk si comel kelihatan bergaya

Dan setiap corak hadir dalam beberapa warna berlainan untuk anda membezakan si comel anda
Bukan itu sahaja, setiap collar diserikan dgn collar yg membolehkan anda mengesan sicomel apabila mereka bermain ditempat yg tersorok
#cat #cats #collarkucing #catcollar
#kucing #kucingcomel #kucingsaya
#cute #penggemarkucing
#catlover #catslover #kitty
3mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Cerita Pagi Rabu
Last breakfast before fasting month
Sepatutnya kami ber4, tapi sorang tak dapat datang

Tengah berbual dan berbincang
Tiba2 muncul budak ni depan saya
Haha comel sangat
Dia pun nak joint meeting bulanan
Lawak sungguh
#cat #cats #kucing #kucingcomel
#breakfast #sarapan
#calicocat #calico
#monthlymeeting #staffmeeting
#photooftheday
3mon

» LOG IN to write comment.

nylsay Yeah i am get better now
No more soft and pasty stool
If next 24hrs my stool ok
I will b back home horray ---------------
Sometimes we wrap the kitty with cloth just to comfort them #cat #cats #kucing
#kitten #kittens #anakkucing
#tipspenjagaankucing
#infokesihatankucing
#wrap #redscrubs #redcloths
#photooftheday
3mon
  •   zalyazid Comelnye!! Ingat lagi Justin dulu takut but now garang dengan Grey! Selamat berpuasa Dr! 3mon
  •   nylsay Hehe selamat berpuasa juga ;) 3mon

» LOG IN to write comment.

nylsay "Sian saya duduk sorang2 nasib ada teddy bear temankan"

Slps 48jam, si comel yg cirit berdarah dapat dikenalpasti ,
Jadi langkah seterusnya ialah dia terpaksa diasingkan dari yg 2ekor lagi =============
TIPS KESIHATAN
=============
️asingkan yg bermasalah dari kucing yg sihat ==============
INFO PENJAGAAN
==============
Sekiranya anda mempunyai seekor ank kucing yg baru diambil, sediakan bakul atau kotak kecil yg sesuai untuk si comel tidur
lapikkan dengan kain yg kering, lembut dan lebih baik jika kain yg boleh berikan haba (macam kain selimut) pada sicomel letakkan softoy yg tidak digunakan sbgi peneman kepada si comel agar dia tidak berasa sunyi dan takut
Tidak mengapa kalau dia tidak tidur dalam bakul, jangan paksa. Yg penting dia selesa apabila dia selesa dia akan sendirinya tidur didalam bakul tersebut.

#cats #cat #kucing #kucingcomel
#kitty #kitten #kittens #anakkucing
#tipspenjagaankucing
#infokesihatankucing
#cute #kucingcomel
#kucingtidur #anakkucingtidur
#sleepykitty #sleeptight
3mon

» LOG IN to write comment.

nylsay 3ekor budak comel ni comel sangat
Warded last week for observation
Sakit mata, selsema dan cirit
Yg merisaukan ada darah pada najis
Risau dijangkiti virus
Anak kucing bawah 2bulan mudah dapat cirit, dan ini akan mengganggu kesihatan dan pembesaran mereka.

Cirit boleh disebabkan pemakanan, susu yg tidak sesuai, cacing dan yg plg ditakuti virus kerana ia boleh bawa pada kematian
Langkah awal .. ️asingkan si comel yg cirit ️jangan beri makan 3-4 jam (puasakn) ️selepas 4jam beri makan lembut yg mudah hadam dlm kuantiti yg sikit
Jika berlanjutan bawalah berjumpa Vet
#anakkucing #kitten #kitty #kittens
#tipspenjagaankucing
#infokesihatankucing
#kucing #kucingcomel #cat #cats
3mon

» LOG IN to write comment.

3mon nylsay
Normal Lynn Yamin
nylsay Salam Ramadhan to all my muslim friends & Relatives
Ramdhan Kareem
Wish u all happy fasting
And May Allah shower Ramadhan Blessing on all of us and bestow His acceptance of our prayers and fasts

#ramadhan #ramadhankareem #ramadhanmubarak #fastingmonth #fasting #muslim #muslims #puasa #bulanpuasa #happyfasting #selamatberpuasa
3mon

» LOG IN to write comment.