nurulism "Nope. Don't say I only white. Cause the sun makes me white," Aik? Kita cakap dia putih pon tak bagi. Kita kata dia dark, dia kata yes, I am dark. 11h

» LOG IN to write comment.

nurulism To Garden City again. Today is a public holiday; Australia Day. And we got nothing to do. No house viewing. 15h

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Went to Dapur Dahlia. Medina checked on the menu and went ... "Wow mom! Is this ABCD? I want it I want it!," "It's ABC only. No D," I said. "OK. I want it. Upin Ipin like it," she became so excited suddenly.

Tulis Ais Kacang in the menu so I ordered 1 Ais Kacang. "No. Not ais kacang. I want ABCD," Okayyyyyyy!
1d

» LOG IN to write comment.

nurulism Missoni for Target. Sale sale sale! 1d

» LOG IN to write comment.

nurulism Visited Nenna last morning at her place. Great to see you, Nenna. Even greater to be back and can always have you around. 1d

» LOG IN to write comment.

nurulism First time Yusuf sampai Brisbane. Bawa dia tengok city. The other two tidur lena dalam stroller. 1d

» LOG IN to write comment.

nurulism Dah tak duduk hotel lagi (selepas 4 malam) Pindah to an apartment untuk beberapa malam lagi. Di tengah kota.

Eloklah. Dapat explore city. Yang pastinya tak akan di-explore jika tak ada sebab.
2d
  •   ardwerkz Medina so cute and very camera ready !! So good !! 2d
  •   syahiraishaari Queen Medina the great, Queen of Brisbane. 1d
  •   irisummi Semoga uolls cepat dapat rumah. Tapi nak kemas barang tu yang..hurmm.. @nurulism so relex2 lah dulu. 1d
  •   nurulism @irisummi aaaaah nak kena kemas and unpack! 1d
  •   ejalz @nurulism movers with ur stuff tu dah sampai ke? 1d

» LOG IN to write comment.

nurulism Well. OK. This matcha will keep me sane the entire year. Great, Garden City! You're so amazing now. My favourite shopping center, still #DilarangBerceramahDiRuangIni #AkuPenatNi 2d
  •   hannahyunos Ok.baru faham utk apa hashtag itu hahahahahhaa 1d
  •   lailyazreen I tak blh nak telan green tea latte, stick and loyal to my caramel machianto. Haha. 1d
  •   maiokinokiyo Bertabahlah! Green tea ni kalau takde cream aku suka. With cream mcm muak 1d
  •   azrinisme Paling sedap dlm startbucks ni. *sorry for being over 1d
  •   jazzy_aizawa ilovestarbuck!!! darkmocha..yum yum 1d
  •   izianamhsn @hazzharis jazakallah sis, baru saya tahu. Thanks 1d
  •   roseidayu Hehe 1d
  •   madiera I felt sorry about ur fav Latte Nescafe @izianamhsn 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Princess Medina. The Summer Queen. 2d
  •   ardwerkz Hello princess!! 2d
  •   maizatul_my mcm cinderella.. 1d
  •   71rass 1d
  •   ejalz dress long sleeve lagi... tak panas ke princess medina... @nurulism .... auntie tgk pun dah berpeluh nih... hehe... 1d

» LOG IN to write comment.

nurulism Fried tofu. 2d
  •   eb46755 Let's eat. Live laugh love 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism House viewing sehari suntuk. Ada a few yang berkenan, tapi tak memenuhi kesemua kehendak. Kenalah review semua option yang ada dan buat pertimbangan. Kena tolerate disadvantages here and there. 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism A wet day in Brisbane. Flooding in some areas. 3d
  •   wyuaini82 Keep em pictures coming, rindu sangat brisbane! 3d
  •   nurulism @wyuaini82 semalam kami lalu lalang Toowong dan St. Lucia lalu teringat awak. Teringat makan soto di rumah awak di corner of the road itu. 3d
  •   ejalz @nurulism dah settle down dah kat Brisbane? 3d
  •   nurulism @ejalz belum lagi 3d

» LOG IN to write comment.

nurulism "Kita ada banyak duit. Ambik semua makanan. Kita urang jahat. Kena pukul. Tak buleh. Kena pukul," - Medina merepek.

Sebenarnya dia rajin buat latih tubi bertutur Bahasa Melayu. Tapi itulah. Dia akan cakap benda random, kadang-kadang keluar perkataan tah apa apa tah. HAHA. Dan most of the time, cuba imitate skrip Boboiboy.
4d
  •   msi__ Ambik la semua makanoonn tu medina. Ambiklaaaa. Kalau semua urang jahat macam awak, kitorang bagi je semua makanooon kitorang ada. 3d
  •   ridhoclalu loco mba 3d
  •   71rass Cuteeeee 3d
  •   ami_mine Hahahaha...comel & lawakk ! 3d
  •   dausyol Cute lh time dy ckp.. 3d
  •   afnassyahmir Makanooooommmm haha. Comel je bunyi 1d
  •   kierahkamal suka tengok medina senyum. manis sangat. :) 3h

» LOG IN to write comment.

nurulism Tropical. 4d

» LOG IN to write comment.

nurulism 3 years ago Big Prawn ni dah terbiar. Usang dan buruk. Restaurants keliling dia semua dah tutup.

Bunnings dah take over Big Prawn.
4d

» LOG IN to write comment.

nurulism Old. 4d

» LOG IN to write comment.

nurulism Baby Yusuf tolong mummy buat laundry. Satu bag IKEA baju kotor 4d
  •   ayongqiela jgn baby yusuf masuk dlm washing machine dah la ye. 4d
  •   elda_star Budak Yusufy ni mmg rajin orgnya =') 4d

» LOG IN to write comment.

nurulism Good morning. 5d

» LOG IN to write comment.

nurulism I already miss this house. 5d

» LOG IN to write comment.

nurulism The only thing I ate today. Tak terasa lapar. Hinggalah pada tengah malam begini, mengidamkan lontong dan kuah kacang 5d
  •   mishawads Dan juga rendang. Selamat hari raya! 5d
  •   jmr_bhr eh dh raya ke 5d
  •   fazzid Baru makan sesuatu bersama kuah kacang 😧 5d
  •   asmara.mz Tadi chef wan tunjuk masak tempoyak dan rendang daging. Macam kuangjaqqqq sgt menganjing tau haha 5d
  •   71rass Sian u 5d

» LOG IN to write comment.