nurulism What a lovely Saturday. 7h

» LOG IN to write comment.

nurulism #IdrisMedina pura-pura tidur dalam baby room. Boring kot tunggu mummy breastfeeds Yusuf. 7h

» LOG IN to write comment.

nurulism Suka. 11h
  •   akmamadjuri Semalam,masa tgk kuch2 hota hai,dan tgk scene rani meniarap atas katil yg srk panjat tangga masuk bilik dia tu,saya nampak mcm ada iras2 medina :) 11h
  •   akmamadjuri I mean dia nampak mcm rani masa scene tu @nurulism 10h
  •   nurulism @akmamadjuri kejap nak google. Lama tak tengok Rani Mukherji. Tak boleh nak pikir sangat. Lok 6h
  •   akmamadjuri Jgn google rani je.google scene yg i maksudkan itu @nurulism hahaha 6h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nurulism Mini Eid Festival at Rochedale Mosque with a goat. 14h

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism To the rescue! 1d

» LOG IN to write comment.

Video Nurul Zainodin
nurulism Bedtime stories sekarang ialah dia baca buku untuk diri sendiri & Idris. Dan Mummy pulak jadi tukang dengar.

Lepasni bedtime.
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Ubat batuk, selsema dan sakit tekak. Homemade ABC pada malam ini. 1d

» LOG IN to write comment.

nurulism Dalam perjalanan pulang dari sekolah tadi. Kami berbual tentang friendship between girls & boys.

Idris kata next year pergi kindy dia taknak kawan with girls. Saya tanya kenapa? Yusuf yang menjawap (unintentionally) ; yuck!

Lalu Idris tepis : No. Not because they yucks! Because I don't like girl stuffs. I only like my sister. She's the only girl that I like.

Medina pesan pergi sekolah kena kawan semua orang.

#YusufIdrisAH
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Disebabkan Anisah tetiba bagitahu nak datang, so tak sempat pikir nak masak apa. Pagi tadi balik dari sekolah terus buat sambal. Ingat nak serve roti canai segera je. Tapi macam lambat je Anisah ni nak sampai. Terus buat nasi lemak ala kadar.

Tiba--tiba. Tadaaa. Takyah dah saya masak untuk lunch & dinner. Sekaligus selesai pulak masalah nak masak apa hari ni
2d
  •   nurulism @idanatrah iya. Makin berganda ganda kolestrolnya 2d
  •   idanatrah Haha.kdg2 je mkn.kalo hari2 takot keluar puyuh. 2d
  •   laveiinder Camana u boleh kopek telur puyuh lawa2 bulat2 camtu? Kenapa i kopek mesti hudus. 2d
  •   nurulism @laveiinder rahsianya, belilah yang dah siap rebus dan siap kopek di dalam tin. LOL 2d
  •   n41n Sedapnya nasi lemak you 2d
  •   laveiinder @nurulism nangis dengar jawapan 2d
  •   nurulism @n41n Ain, rindu nak bukak pintu and to know that you are in front of the door! 2d
  •   nurulism @laveiinder I tak pernah rebus sendiri. Memang beli yang tin je 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Pagi tadi Anisah datang bawak Suhayb & Hannan datang main. And mommies had nasi lemak together sambil bercerita yang tak habis-habis tu.

Thanks for coming, @anisah_najib ! Tapi sekejap sangat Kena datang lagi next time. Banyak lagi nak cerita ni. Lol.
2d
  •   anisah_najib Inshallah kita datang lagi lain kali. Nasi lemak sedap sampai tak sedar bertambah2..jaga portions la konon..haha. 2d
  •   nurulism @anisah_najib baru je datang datang cerita pasal nutritionist semua. Lepastu duduk makan nasik lemak. Sorry I served you makanan berkalori tinggi. Lol. Tapi takpe. Bukan selalu breakfast bersama & relax. Selalu breakfast saya sekali lalu je sambil buat kerja. 2d
  •   anisah_najib @nurulism Haha..takpe, next week dah start keje semula so back to low calories tuna and salad for lunch. So kiranya tu cover utk kalori minggu ni yg terlebih2..hihi 2d

» LOG IN to write comment.

Video Nurul Zainodin
nurulism Come on, Medina!

Sampai tercicir hat. Siap belok sikit sebab kawan dah block kat depan Dapatlah nombor 4. Kalau top 3 pergi 2nd round. It's OK. Yang penting penyertaan & kegembiraan. Juga keterujaan emak menjerit. Maafkan emak.
2d
  •   nurulism @linghazale tapi punya lama & banyak game. Dari 8.30 sampai 3! 2d
  •   syasyafizani_ Ohh I see congrats Medina. Suka tgk video anak-anak Akk .best n cute. Huhu 2d
  •   missy_ayin Penat perati n cari which one is her..hehehe.. 2d
  •   nurulism @missy_ayin ha ah kan. Bajet orang boleh cam pulak yang mana satu. Dahlah semua budak nampak sama je in uniform. Lol. Dia yang guna kuning tu. 2d
  •   missy_ayin Tu la..kali ke3 tgk br perasan die yg mane sbb kt kapsyen mention die belok elak kwn block..good job medina!! 2d
  •   auniez Last2 dia memecut. Power 2d
  •   sarahshukor Akak tengok ponytail dia je dah cam mana satu Medina. Yang paling ikal. 2d
  •   alyaanajwa Ahahha comel gila!!! Mesti penat sbb mula2 dia mcm kena elak2 lompat setempat 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Mummy yang lebih 😬 2d
  •   mishawads Kebiasaannya memang begitu.. 2d
  •   hamiasraff Wah sokongan mummy begitu bersemangat! Mohon upload video lari dalam guni juga. 2d
  •   nurulism @hamiasraff ada Uncle Hami. Sila check out video dalam terguni terbaru. 2d
  •   aienulhana Mummy semangattt. Hehe 2d
  •   noorulya Tu mcm baling main2 je. Tp masuk jugak #teruja 2d
  •   qeensakinah Terernya medina baling dapat masuk dlm bin tu! 🏻🏻🏻🏻🏻🏻 pandai aim! 2d
  •   sarahshukor Nanti main netball jadi GS ye Medina. Very sharp shooter! Phewit! 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Early this morning. Kedai Kak Dina belakang pon belum bukak lagi 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism #YusufSignature was here. 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Happy dikelilingi kakak-kakak comel. Budak-budak prep ni semua memang comel. Geram! Banyak cakap pulak tu. 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Prep - Year 2 Athletic Day.

First experience pergi hari sukan sekolah anak. Punyalah penat & panas! But we had fun.
2d
  •   fxxrrxhkk 99% like u sis! 2d
  •   n41n You ada masuk acara ibu bapa tak? @nurulism 2d
  •   nurulism @n41n tak masuk. Tarik tali. Kak Tini main. I takut Idris dengan Yusuf join main tarik mummy pulak masa I tarik tali. Lol. 2d
  •   anakrahmat Photostat! 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Jubah Yusuf hadiah dari Nenek & Mak Ngah. Jubah Idris dari Oman, hadiah dari @athirah_dahlan ketika Idris berusia 9 bulan. Sekarang baru boleh pakai. 😬 4d

» LOG IN to write comment.

nurulism This sambal kering tempeh, ikan bilis & kentang has finally restored my appetite. Simply delicious. Foodgasm.

Thanks to my bae ; #AirfryerIsBae. I airfried the anchovies, tempeh & thinly sliced potatoes. And then I made the sambal and voila! Hello there nasik 2 pinggan!

#HowToTrainYourTekakDragon.

#NurulismKitchen
5d

» LOG IN to write comment.

nurulism #LunchBagOTD ; Steamed rice + telur bistik daging + baked sweet potatoes + mandarin + strawberries + cheese. 5d
  •   aronesya Tempe penyet 5d
  •   tg.nilam Yg serbuk2 atas nasi tu apa? 5d
  •   nurulism @tg.nilam sushi rice seasoning sebenarnya. Macam seaweed, herbs, vegetables flakes & tah apa apa lagi tah. 4d

» LOG IN to write comment.