nurulism Mini golf. 2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nurulism Pisang tasting. Haha. Rasa je lah walau sekadar pisang. Walau Kak Reena kata jangan nak tunjuk excited sangat kat kebun pisang. Malu orang Malaysia tengok. LOL. 6h

» LOG IN to write comment.

nurulism Cracking open macadamia nuts. 15h

» LOG IN to write comment.

nurulism Tropical fruit hunt. 15h

» LOG IN to write comment.

nurulism Nikmat menghirup udara segar pada pagi hari. Terima kasih, Tuhanku. 16h

» LOG IN to write comment.

nurulism Nenek & Mak Ngah are here! Yayness! 21h
  •   najmihjhasbullah Eh eh,mcm annual routine plak dah...masa pantangkan idris pon korum yang sama kan??? 20h
  •   nurulism @najmihjhasbullah haha ingat ye? Betul. Masa Idris 2 minggu. 15h
  •   najmihjhasbullah Kite cek berkali2 gambar,time n orang2 dlm gamba,just nak make sure ni bkn throwback,n it doesnt help when u look so thin in this pic,nasib la budak2 tu da besa,so that fact yang gave this pic away 12h

» LOG IN to write comment.

nurulism Baru keluar dari hospital selepas bersalinkan Yusuf. Di manakah kekurusan itu?! Pulang padaku. Pulang padaku!

#Kurus2016 #KurusRally #KurusTanggaKejayaan #RakyatKurusNegaraMaju
2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Twinklify! 3d

» LOG IN to write comment.

nurulism The theme of the day is #BookWeekParade ye. I am not done yet 3d

» LOG IN to write comment.

nurulism Poppy the Fairy from Forget-Me-Not Fairies book. 3d
  •   notnowya Adorb ! 3d
  •   syasyafizani_ Cute 3d
  •   forgetfuljulia Anak bertuah sorang ni, comelnya ! 3d
  •   ummamnaazraimran Macam tak last minit jer... super duoer lovely. Medina best costume kat class dia... @nurulism 3d
  •   nurulism @ummamnaazraimran ni kan baju tepi pintu LOL. Mana dan je. Next time dah tahulah betapa bestnya bookweek parade ni. Nak prepare 1 month prior too. Ninja tu geram betul tengoknya. 3d
  •   n41n Rindunya kat Medina 2d
  •   nurulism @n41n u apa khabar? A few days ago, Idris tiba tiba tanya I ; where's Aunty Ain? Tetiba teringatlah tu. 2d
  •   n41n @nurulism alhamdulillah okay je awww~ ingat lagi dia. Sekarang ni kawan main hide & seek Zara la. But everytime main mesti teringat Idris Will find the right time nak call you later. Tapi nanti sedihla kalau Idris tak nak cakap macam haritu 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Seronok tengok budak-budak ni semua punya costumes. And the parents' effort too!

But we felt sorry for the kids yang pergi sekolah harini without costume. Pakai uniform macam biasa. We don't know the stories. Tapi budakkan. Kesian tengok dia tertengok-tengok je kawan lain with pretty and fun costumes
3d
  •   captain_zed Neon habes! Uncle love! i understand babe.. Recently i lupa pakaikan our daughter baju raya masa jamuan raya, menggelabah tpaksa kerah the atuks utk amek and send baju / kuih raya bagai to the schools 3d
  •   iekaahmad Sooo cute mashaAllah 3d
  •   irisummi Terjerit2 anak i tengok video ni. Banyak nya princess!!! Hahahhaha siap mintak nak satu baju macam tu . 3d
  •   nurulism @captain_zed samalah tadi cerita Kak Dina pon. Dia kata pernah patah balik ambik baju raya bagi kat anak. Takleh la. Nanti sedih. I pernah tak dress up Medina sebab tak tahu haritu boleh pakai baju apa apa. Punyalah terkilan rasa macam I am not a good mother lah hari tu. Huhu. Over. 3d
  •   n41n @nurulism Ramai juga Elsa harini ye kat sana. Kat ICOSA tak ramai jadi Elsa sebab diorang tahu ada sorang cikgu ni tak suka Elsa..jadi ramai la anak murid memilih watak lain 3d
  •   nurulism @n41n haha. Kenapa pulak cikgu tu tak suka Elsa? Medina pon nak jadi Elsa semalam. I tak bagi. I kata sure ramai Elsa. Memang betul pon. 3d
  •   ginamanan Book week ke ni @nurulism ? 2d
  •   nurulism @ginamanan iya. 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism When all the teachers pon extremely cute today. 3d

» LOG IN to write comment.

nurulism Our first experience joining #BookWeekParade. So exciting.

Books light up our world.
3d
  •   numerahman BookWeek ni event apa? Kena pakai costume from a book's character yeh? 3d
  •   nurulism @numerahman ye. Anything from books. Tapi tak boleh bad characters. Evil witch ke, scary ke tak boleh. 3d

» LOG IN to write comment.

nurulism @ummamnaazraimran 's Azra as Sara Crewe from A Little Princess. A beautiful girl with a big heart and brilliant.

Congratulation, Azra! Menang best drawing & best class decoration. Anak-anak Kak Dina ni memang selalu menang benda. Inspirational. Kasi aura banyak banyak kat I, please.
3d
  •   syairaharisa Besar dah azra.... tq kak nurul for da updates... 3d
  •   nurulism @ummamnaazraimran jangan lupa $1 ice block. Tuntut dari tuckshop. Lol 3d
  •   hanis_sezali thank you @ummamnaazraimran bg @nurulism update psl azra..thanks nurul sb update crita azra..sy suka baca bila kak wardina crita psl azra drp dia kecik lg..sy pun bujang masa tu.skg dh nak anak 3..sy jd terinspirasi nak hafal as sajdah bila tgk dlm youtube kak wardina dgn azra dok hafal as sajdah..trime kasih sb kongsi cerita hdup..sb drp crita2 tu kami dpt inspirasi utk sentiasa usaha hidup jd org baik2.. 3d
  •   ummamnaazraimran @hanis_sezali salaam... rasa tu amna kot. Hehe Amna dah anak dara... dah high school. Ni adik Amna ... Azra... make doa for us here.. seronok jumpa makcik @nurulism sini. Terubat rindu kekawan Melayu. Tapi dia pulak nak pindah :'( 3d
  •   ummamnaazraimran Btw @nurulism I have another dress exactly like yg azra pakai. Yang Azra pakai tu Amna punya. Dia punya ada jugak tapi dah kecik... kot2 medina minat.. I mean mak dia minat..lol 3d
  •   hanis_sezali @ummamnaazraimran oooo haah la..itu Amna..yg dlm youtube dulu dok hafal as sajdah...yg menang naik kuda ..menang mcm mcm mase skolah Adni..sronok tgk sbb mmg inspired me a lot esp bila sy sndri dh jd mak 3d
  •   nurulism @ummamnaazraimran nak bagi ke? Boleh saja. Medina mestilah akan suka. Emak dia pon suka je. Memang suka baju kannnn. Boleh dibuat kenang-kenangan kakak Amna & azra. We love you guys. My kids love Aunty Dina sbb suka layan walau random. Hahahaha. 3d
  •   nurulism @hanis_sezali sekarang Amna dah anak dara. Dah tinggi lampai. Tapi masih lagi menang macam macam. Nanti Medina and the boys besar harapnya macam tu jugak. InsyaAllah. Mak kena usaha 3d

» LOG IN to write comment.

nurulism My fluorescent little fairy. Waving like a princess. Fairy ke princess ni?

#BookWeekParade
3d

» LOG IN to write comment.

nurulism Poppy the Fairy.

#BookWeekParade
3d

» LOG IN to write comment.

nurulism Kena pulang sebelum Maghrib. Dan setiap kali dalam perjalanan (ke sekolah biasanya) tatkala nampak train melintas, beginilah. Yang kecik itu ketuanya. HYE TRAIN BYe TRAIN HYE TRAIN BYE TRAIN. Tak pernah jemu.

In the end of the video, Idris berkata BANA NUNU. Lepastu kami pon tertawa bersama.

Asalnya saya kata HASTA MANANA (See you tomorrow in Spanish) bila train dah hilang. Idris nak tirulah tu. BANA NUNU jadinya. Dia kata BANA NUNU tu BYE TRAIN in Spanish.

Okayyyy.
4d
  •   dhiraadnen Xpe Idris. Yg penting confident. Haha 4d
  •   amyz_zuraida3 Comel bana nunu 4d
  •   afnassyahmir Comel la diorg. Haha 4d
  •   rosecapella Kak nurul, comelnyaa diorg. Watching this video jadi rindu childhood. Teringat dlu mama jg macam ni. Abah selalu outstation, she was the one that keep us safe and sound, sent us to school on every single day. I was once asked my mum don't you feel so empty tht you can't own a career instead you need to gv your full time at home. She didn't answer me. Now I guess I got it. Maybe us siblings adalah investment mama. Until now I'm doing my degree, when I drive myself to class, I always remember that dulu mama hantar, we're singing in car, quarrel with my bros. Hehe. Saje just nak share. Watching them betul2 rasa mcm I'm flash backing my childhood journey. May Allah bless your family kak nurul :) 4d
  •   nurulism @rosecapella awwwhh sentimental betul cerita ni. Thanks for sharing. Teringat pulak to my life back then. With my brothers riuh rendah dalam kereta. My mom hantar ambik sekolah. Oh. I miss them. I miss those days. 3d

» LOG IN to write comment.