nursakinahsoleh Hai! Untuk Kimono Inspired Dress Kanak-Kanak yang cantik2 dan Cartoon Hanger yang comel2, jom follow @asphodelstudio!

Start 1st September, kami akan perkenalkan batch pertama Kimono Dress kami dengan INTRODUCTORY PRICE YANG BAAAEEKKKK PUNYA!

Sempena launching ni, kitorang ada buat GIVEAWAY!! Pemenang boleh pilih mana-mana kimono dan hanger yang korang nak dalam batch pertama kami ni, so jangan lepaskan peluang tau :D

Follow @asphodelstudio @asphodelstudio @asphodelstudio @asphodelstudio @asphodelstudio @asphodelstudio @asphodelstudio @asphodelstudio @asphodelstudio @asphodelstudio SEKARANG!!!!!!
16h

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Sotong celop tepong session 1d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Baju kelawar galore Siapa nak pesan? 2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh PROMO PRICE RM32!!! Add these and more to your wardrobe. Calling all checkers lover! Let's follow @oohija & whatsapp +601129168700 to order now 2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh My lil helper 🏻 #diansafra #day609 2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Run forest run! Late lunch with my soul sister before bound to Ganu @syazwaniesoleh 2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Hi! Korang kalau jenis yang suka nak peluk bantal gebu-gebu, suka dengan softtoy yg kiut-miut, silalah follow IGshop Craftie Eden ni sebab dekat situ banyak lagi pilihan bantal-bantal menarik yg korang boleh pilih. Nak bagi gift untuk baby pon sangat-sangatlah sesuai giteww. Semua comel-comel!

@craftieeden
@craftieeden
@craftieeden
@craftieeden
2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh It's not a baby bump *excuse the wind* #ootdkina 2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Meeting trip to KL again 3d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh At @itsabagbagworld_, we are committed to sell only ORIGINAL, BRANDED AND most importantly, AFFORDABLE leather goods to both men and women.

Carrying many brands from Michael Kors, Coach, Tory Burch, Prada, Burberry, Ted Baker, and more, you'll be spoiled for choices!

Follow us to find out
@itsabagbagworld_
@itsabagbagworld_
@itsabagbagworld_
@itsabagbagworld_
@itsabagbagworld_
@itsabagbagworld_
4d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Meleleh leleh cheese @dpaka_gorpis #dpakagorpis 4d
  •   kikapiz Ok tq sis! 4d
  •   dieylayusof Kina kalau datang kuala terengganu let me know please nak bagi rasa rainbow pisang cheese @pisangkejuk then nak buat paidreview dengan kina hee :) 4d
  •   nursakinahsoleh @dieylayusof 🏻 Wow! Menariknyaaa pisang rainbow! Nanti boleh try weekend ni blk jumaat/sabtu ke? Ok? Paid review boleh jers 4d
  •   dieylayusof Aaaaa yeayyy! Bolehhh kina. Nanti kita bg awak free utk rasa at least dah rasa baru best nak review kan hee. 4d
  •   nursakinahsoleh @dieylayusof Allright. Anything WA je Kina ye. Sabtu lah kot sbb Jumaat whole day meeting kat KL 4d
  •   dieylayusof Kina boleh bg number tak? Dulu ada tp dah hilang semua contact lepas phone rosak. 4d
  •   dieylayusof Kina tak cukup satu number ke? 4d
  •   nursakinahsoleh @dieylayusof Ya Allah. Aah +60199214340 🏼 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh By @diananuzuin Thank you, @nuzuin for the "THANK YOU" cards. So, siapa nak buat bussiness/ thank you / wedding cards and personalized yassin you may contact her straightly. To view all her art works kindly click #bydiananuzuin
.
Yay! I will put this card on your parcel randomly so that you may get RM5 off for the next purchase. Thank you for all supports. Hugs.
1w

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Post photo session after "mee champa" for breakfast Siapa datang Dungun, kena try! #ootdkina 1w

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Cempedak goreng in the making Last makan dulu masa pregnant Dian. Hari-hari mengidam! #bilakinamasak 1w

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Hello beautiful!!!!! Jom folow IG @pastel_by_saliciouse ....
Dia jual batik cantik2....mcm2 kaler...mcm2 corak....
Banyak option....sapai kelabu mate x tau nak pilih mane.....
Murah jer uolllsssss..... Batik ni uolllssss bole buat mcm2...@pastel_by_saliciouse siap bagi idea lg....
Dr baby sampai org tua semua boleh pkai....
Cara moden traditional semua boleh digayakan....CONFIRM.... Murahhhhhh sngtttt uolllsssss....
cepat2 jom kite follow reramai

@pastel_by_saliciouse
@pastel_by_saliciouse
@pastel_by_saliciouse
1w

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh My 20 months baby Thank you @purdybaby_my for the fox knee socks. Dian love it siap catwalk dalam rumah! #diansafra #day600 1w

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Bila iklan NV ni pop out je automatic Dian pon sama naik joget. Tu belum part dia buat finger sign "NV" sekali🏻*mami curi curi recorded dalam gelap dia perasan terus malu malu* #diansafra #day599 2w

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Really miss those school days in @uniklmicet. As a graduated bachelor's degree, i like the fact that the lecturers are friendly. They are willing to help and are very flexible in meeting students. UniKL MICET offers student both theory and technical knowledges. I am able to apply knowledges that I gained from UniKL MICET which fulfil its motto "Where Knowledge Is Applied"
.
Me and my colleagues also did manage to obtain good industrial networking during our industrial training.
.
I would like to recommend @uniklmicet to anyone who is looking for a good private university (Do not worry it was subsidiary under MARA) & excellent hands on experience 🏼 #uniklmicet
2w

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Tak pasal jammed balik kerja ada "transformer" kat depan 2w

» LOG IN to write comment.