nrlfarzana Shelamat malam Dunia 😴 2d

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Dapat gaji kita belanja zana bila awak nak kurus nie tak pelhaa . Sebelum jatuh sakit , sebelum tua . Hahahahaha #orangmelayu#lunch 2w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Jadi kan malam ku lebih indah : ). #selamatmalam#saiatakkuatlhaaasyg 2w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Selamat pengantin baru Kak As :) semoga bahagia bahagia selalu bersama En Suami tersayang . Semoga cepat dapat Baby yang comel . Dedo Dedo jugak jadi pengapit Kak As nie . Hahahahaha 2w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Hari nie saya belanja gambar pipi tembam . Muaaxxx 2w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Saja nak throwback malam malam buta nie : P 2 years 11 month :) aku masih mengenalimu 2w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Dia lhaaa sahabat , dia lhaaa kawan , dia lhaa twin ,dia lhaaa family : ) walaupon kita baru kenal 2 tahun lebih je tapy dah macam kenal bertahun tahun . Lepas nie kalau sambung belaja jangan sampai lupa aku sebab kau satu satu Yee sahabat yang terbaik untuk aku pernah kenal . Thanks #Sahabat 3w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Rindu nak gurau2 and ketawa ngn Madam macam nie : ( 3w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Sebab rezeki masing2 . Alhamdullilah syukur sangat : ) 3w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Selamat petang . 0641 4w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana 1 hari lagi untuk menunggu result SPM . Debaran semakin hampir . Insyallah kejayaan akan menjadi miliku ! 4w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Malam tadii . Alhamdullilah membe dah ad kak ipar baru n Mama baru . Pueekkk 1mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Siapakah ? Tak padan dengan budak kecik . 1mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana 03.00 ptg . Aku masih di sekolah 1mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Hari nie pegy sekolah . Rindu kat sekolah . Bekas pelajar kata Yee . 1mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Tak habis2 jilat bulu dia tu . Ajak selfie tak mau pulak . Huhuhu . Puekk 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Kau rasa ? Aku tak boleh tidur -.- 2mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Congratulations Aisyah Khambali ! Untung lhaa ko dapat kakak ipar baru . Cantik gitu :) yaa lepas ini ada peneman baru di rumah mu . 2mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Hmmmmm sedap yeer. Jeles tak jeles tak?: )) Hehehe 4mon

» LOG IN to write comment.