nrlfarzana Alhamdulillah selesai untuk lapor diri sebagai prauniversiti 2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Happy Anniversary 3 Years 5d

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Pic yang atas tu nampak sikit keayuan yaa Pic yang bawah tu nampak sangat kebongokan yee 😑Hahahhahahahha 1w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Lagi seminggu jee nak tinggal kan @me_anis Naty mesti rindu kan . Kak jangan lupa kan kita tau . Thanks sangat sangat semalam belanja @nrlfarzana muaaahhhhh sikit . Hahahhaha #Date#friday 1w
  •   me_anis Rinduuuu laaaa @nrlfarzana ! Ntah2 zana yg lupakan akak tau.. Nmpk akk buat tak kenall jee kang.. Memang akk fireee bahahahaa.. 1w
  •   nrlfarzana hahahhaha . tak ada makna ye . ya kita tak akan lupa melainkan kita dah nyayok jee 1w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Alang kah bahagia ye kalau aku tinggi daripada @dhiyya_nadh #pendekpuncomel #tasik#jogging 4w

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana 1mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Nie dompet ke sampah Pokai daaa #Dompetku #gstohgst #april 1mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Andai kau di takdir kan bersama aku Jangan penah pegi walau pon Sekali #Nites 1mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Ngedikk ye dia 1mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Shelamat malam Dunia 😴 1mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Dapat gaji kita belanja zana bila awak nak kurus nie tak pelhaa . Sebelum jatuh sakit , sebelum tua . Hahahahaha #orangmelayu#lunch 2mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Jadi kan malam ku lebih indah : ). #selamatmalam#saiatakkuatlhaaasyg 2mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Selamat pengantin baru Kak As :) semoga bahagia bahagia selalu bersama En Suami tersayang . Semoga cepat dapat Baby yang comel . Dedo Dedo jugak jadi pengapit Kak As nie . Hahahahaha 2mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Hari nie saya belanja gambar pipi tembam . Muaaxxx 2mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Saja nak throwback malam malam buta nie : P 2 years 11 month :) aku masih mengenalimu 2mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Rindu nak gurau2 and ketawa ngn Madam macam nie : ( 2mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Sebab rezeki masing2 . Alhamdullilah syukur sangat : ) 2mon

» LOG IN to write comment.

nrlfarzana Selamat petang . 0641 2mon

» LOG IN to write comment.