noralasz monokangta -- monopod di belakang kita 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Noral Alasz
noralasz I was once a doodle #biatch. But now I'm a freaking moneymaker wannabe

#HowIRolled
3w

» LOG IN to write comment.

noralasz we are sho #cute you can neva say not.supa cute.really. 7mon

» LOG IN to write comment.

noralasz I am made from #pattern of #waterdrop #instasukahati 7mon

» LOG IN to write comment.

noralasz #InstantPrint gambo kawin via #Z340 sebab kami sado kos custom album mahal,kami tadak wang 7mon

» LOG IN to write comment.

noralasz our morning argue on tv program & what to wear this noon #instacantumgambar #dindinglawo 7mon

» LOG IN to write comment.

noralasz we are so in #love till we decide to lay on this #redbricks of #dindinglawo 7mon

» LOG IN to write comment.

noralasz #headless #selfie because normal one is way too typical 8mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz ini poster utk drama hantu berantai astro awani tu kn?ke yg filem paling seram abad ni?apa tajuk dia...lupe plak hr tu ko mention... 8mon
  •   noralasz @shahrieyz_isz kau bnyk sgt mkn kek smpi keliru...astro awani tu siaran berita!ape kehalnya main drama kt tv berita?ni astro prima,kesinambungan Sundelbolong Suzzanna tu.mampu ke tidekk? 8mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz tp disebabkan drama ko ni menangesssss org tgk,tu yg astro sanggup gantikan berita dgn citer ko lah tekk!tp yg ni pelakon dia yg janda berhias tu kn?dengo citer x sempat ngandung dh kene tggl laki...tu yg sanggup terima tawaran berlakon bawah arahan RAJA AZMI ni kn...*amitttt-amiiitttt!!!! 8mon
  •   noralasz @shahrieyz_isz hahahha biadaaap!!tu sinopsis lama.yg baru....nanti kan!!poziah nawi pun klu tgk,tergugat!*kau rasaaaaa?? 8mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz dengo2 lg sampai ELLY SURIATY baling awards yg dpt kat FESTIVAL FILEM CANES tu kn....sbb x ley terima yg filem pendek ko lg nanges...based on true story kan nii?? 8mon
  •   noralasz @shahrieyz_isz kau kalau bab penceritaan...mmg padu!baru cakap2 dh padat..kalau dijadikn skrip??meletop box opiss!david teo?tanam sayo.... 8mon

» LOG IN to write comment.

noralasz petting my cloud 9 on Monday morning ️ because #ThisIsHowIRoll 8mon

» LOG IN to write comment.

noralasz I am the smeared skies 8mon
  •   bridgetbarbadot Cantik sey! 8mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz pandaiii kakakk ngedittt...ni yg kekadang meks jeles dgn IPONG niii....lau bab INSTA dia mmg MENANG...tp lau bab lainnn....sorry...dia ketinggalan 45mata lg ok...*awasssss 8mon
  •   noralasz @shahrieyz_isz kalau dh kurniaan bakat maha Esa,pakai Nokia Lumia pn boleh edit cenggini.tp klu dh sah sah xde darah arts lansung,pakai la apa je belum tntu jadi.hado *ehhh,riakkk laaa. 8mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz mohon tuhan tarik balik jiwa ARTS(sila bunyikn seperti ada O dlm tu) sehingga ko menjadi seperti sibisu kedai @oscarjeprey yek!! 8mon

» LOG IN to write comment.

noralasz cz we're just #wacky just the way we are,the way we are,the way we are 8mon

» LOG IN to write comment.

8mon noralasz
Normal Noral Alasz
noralasz bila dah 27tahun kena lah pandai-pandai buat macam still young.gitu #instaold 8mon
  •   zulaikhaszm Rindulahhhhhh! 8mon
  •   noralasz @zulaikha24434 rindu ika jugak.ingtkn ika dpt dtg aritu :( happy new year dear 8mon
  •   zulaikhaszm Kita tak balik. Masa tu ada program kat sini. Sobs. Takpelah nanti kita balik i jumpa u okay sis. Ni da kawen still kerja ke jadi suri rumah sepenuh masa? hahaha 8mon
  •   noralasz @zulaikha24434 tak kan la x kje...keje la ika..okay,nti balik whatsapp ok!good luck on your study 8mon

» LOG IN to write comment.

8mon noralasz
Normal Noral Alasz
noralasz when mirror effect went wrong
8mon

» LOG IN to write comment.

8mon noralasz
Normal Noral Alasz
noralasz thank you everyone for coming & celebrating our special day #blessed 8mon

» LOG IN to write comment.

noralasz & we are married to each other #solemnize 9mon

» LOG IN to write comment.

10mon noralasz
Normal Noral Alasz
noralasz the longer u stare at my eyeballs,the weird it looks. #TrustMe 10mon

» LOG IN to write comment.

noralasz floating cotton & #palmtree - having #Cali feelings at residential area 12mon

» LOG IN to write comment.

12mon noralasz
Normal Noral Alasz
noralasz together....we flying high,up up here we go,yeah 😎 12mon
  •   fanimohd Jom battle just dance for @noralasz 12mon
  •   oscarjeprey Merinding... Bulu romaku.. 12mon
  •   noralasz hahaha!!!aku baca dengan intonasi yg tepat.jum dtg rumah kami @oscarjeprey kalau nak merinding sama² 12mon
  •   oscarjeprey Rumah "kami"??? Dah start duduk rumah baru ke ci?.. 12mon
  •   noralasz kak siah ade Insta account tau.merinding bulu roma nya bca komen kau @oscarjeprey rumah kiteorg bsma tp pani dduk sorang aku check in bln 12 12mon

» LOG IN to write comment.

Normal Noral Alasz
noralasz What sky looks like on Saturday Morning with #nofilter at all 1y

» LOG IN to write comment.

noralasz I'm living in a #neon world 1y

» LOG IN to write comment.