noralasz caranya bagaimana untuk menjadi hipster di dapur
.
kalau ada pallet kau bubuh situ dah up 1 level.tak caye buat ah
1w

» LOG IN to write comment.

noralasz 🏻️ sun chill with my girl ️‍ #mommybabytime #NoraLaura 1mon

» LOG IN to write comment.

noralasz evening ride 🌤🏍 1mon

» LOG IN to write comment.

noralasz kalau sis hijabista background dinding putih, kita hipster batu simen 1mon

» LOG IN to write comment.

noralasz 1mon
  •   cyruscope Ko yg muke puteh tu eh? Qu puteh 1mon
  •   noralasz @cyruscope seharusnya tu la mascot quputeh baru lah putehhhhhhhhhh 1mon

» LOG IN to write comment.

noralasz bitching with the beach not those bitches 1mon

» LOG IN to write comment.

noralasz 🏻 1mon

» LOG IN to write comment.

noralasz #2016 masih lagi Atos & CK
.
.
.
& 1 day when Laura ask me, "mom,why they called u CK?" I will smirk because as what I remembered is.....happiness
1mon

» LOG IN to write comment.

noralasz real bae is bam bam.....together #NoraLaura 1mon

» LOG IN to write comment.

noralasz sis rasa macam masih layak ber angle kan shot shot myspace even tahun depan sis dah bertambah tua 🏻 #SisJujur #SisTakKesah 2mon

» LOG IN to write comment.

noralasz senja sky evening 2mon

» LOG IN to write comment.

noralasz express way massage stop bersama orang tua si @oscarjeprey 2mon

» LOG IN to write comment.

noralasz Ι thank you fοr giving me such a challenging two years
.
Ι have learnt that love can wash away any damn οbstacles or even fucking wreckers who try harder to be apart of us.
2mon

» LOG IN to write comment.

noralasz #NoonNapTime suruh tido tanak tido,kan dah bertukar jadi #hulk.
#NoraLaura
2mon
  •   xeeraa Sheee da ada anakk ke . Xtawuu punnnnn. Comellllllnyaaaaa. Tlg bawak dtg rumah kay. Thankss 2mon
  •   noralasz @xeeraa meh sini dtg umah @fitribobond janji nak dtg dr aku sakit nk branak smpai anak aku dh nk merangkak ni.harammm xde dtg.bz sesangat sesungguhnya ekk 2mon

» LOG IN to write comment.

noralasz the force is strong #heavybreathing
uhhhhhharchhhh uhhhhharchhhh
3mon
  •   vvndvo May the breath be with u 3mon

» LOG IN to write comment.