noralasz Akak Mary 2d

» LOG IN to write comment.

noralasz mai enakonda don wan nan anles yu gat buns han! 5d

» LOG IN to write comment.

noralasz let's turn the heat on #BBQNight for no reason & occasion 2w

» LOG IN to write comment.

noralasz "weh pot mana malam ni kita?" 3w

» LOG IN to write comment.

noralasz after work chilin' mestilah nampak pimpin' walaupun tengah miskin' 3w

» LOG IN to write comment.

noralasz & I've been wondering....what & where I am for the next next next years to come. 27 able to makes me,old. 4w

» LOG IN to write comment.

noralasz the October 5th #coffee chill & I'm so blessed with ME 4w

» LOG IN to write comment.

noralasz kau ingat aku tade hati nak jadi mcm Eina Azman? aku siap DM dia tanya code warna & nama saloon. @shahrieyz_isz kau ghaasee? 1mon

» LOG IN to write comment.

noralasz eh,jap....apa tadi kau cakap?kau ulang balik.. 2mon

» LOG IN to write comment.

3mon noralasz
Normal Noral Alasz
noralasz I was once a doodle #biatch. But now I'm a freaking moneymaker wannabe

#HowIRolled
3mon

» LOG IN to write comment.

noralasz I am made from #pattern of #waterdrop #instasukahati 9mon

» LOG IN to write comment.

noralasz our morning argue on tv program & what to wear this noon #instacantumgambar #dindinglawo 9mon

» LOG IN to write comment.

10mon noralasz
Normal Noral Alasz
noralasz #headless #selfie because normal one is way too typical 10mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz ini poster utk drama hantu berantai astro awani tu kn?ke yg filem paling seram abad ni?apa tajuk dia...lupe plak hr tu ko mention... 10mon
  •   noralasz @shahrieyz_isz kau bnyk sgt mkn kek smpi keliru...astro awani tu siaran berita!ape kehalnya main drama kt tv berita?ni astro prima,kesinambungan Sundelbolong Suzzanna tu.mampu ke tidekk? 10mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz tp disebabkan drama ko ni menangesssss org tgk,tu yg astro sanggup gantikan berita dgn citer ko lah tekk!tp yg ni pelakon dia yg janda berhias tu kn?dengo citer x sempat ngandung dh kene tggl laki...tu yg sanggup terima tawaran berlakon bawah arahan RAJA AZMI ni kn...*amitttt-amiiitttt!!!! 10mon
  •   noralasz @shahrieyz_isz hahahha biadaaap!!tu sinopsis lama.yg baru....nanti kan!!poziah nawi pun klu tgk,tergugat!*kau rasaaaaa?? 10mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz dengo2 lg sampai ELLY SURIATY baling awards yg dpt kat FESTIVAL FILEM CANES tu kn....sbb x ley terima yg filem pendek ko lg nanges...based on true story kan nii?? 10mon
  •   noralasz @shahrieyz_isz kau kalau bab penceritaan...mmg padu!baru cakap2 dh padat..kalau dijadikn skrip??meletop box opiss!david teo?tanam sayo.... 10mon

» LOG IN to write comment.

noralasz petting my cloud 9 on Monday morning ️ because #ThisIsHowIRoll 10mon

» LOG IN to write comment.

noralasz I am the smeared skies 10mon
  •   bridgetbarbadot Cantik sey! 10mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz pandaiii kakakk ngedittt...ni yg kekadang meks jeles dgn IPONG niii....lau bab INSTA dia mmg MENANG...tp lau bab lainnn....sorry...dia ketinggalan 45mata lg ok...*awasssss 10mon
  •   noralasz @shahrieyz_isz kalau dh kurniaan bakat maha Esa,pakai Nokia Lumia pn boleh edit cenggini.tp klu dh sah sah xde darah arts lansung,pakai la apa je belum tntu jadi.hado *ehhh,riakkk laaa. 10mon
  •   shahrieyz_isz @noralasz mohon tuhan tarik balik jiwa ARTS(sila bunyikn seperti ada O dlm tu) sehingga ko menjadi seperti sibisu kedai @oscarjeprey yek!! 10mon

» LOG IN to write comment.

10mon noralasz
Normal Noral Alasz
noralasz bila dah 27tahun kena lah pandai-pandai buat macam still young.gitu #instaold 10mon
  •   zulaikhaszm Rindulahhhhhh! 10mon
  •   noralasz @zulaikha24434 rindu ika jugak.ingtkn ika dpt dtg aritu :( happy new year dear 10mon
  •   zulaikhaszm Kita tak balik. Masa tu ada program kat sini. Sobs. Takpelah nanti kita balik i jumpa u okay sis. Ni da kawen still kerja ke jadi suri rumah sepenuh masa? hahaha 10mon
  •   noralasz @zulaikha24434 tak kan la x kje...keje la ika..okay,nti balik whatsapp ok!good luck on your study 10mon

» LOG IN to write comment.

Normal Noral Alasz
noralasz the longer u stare at my eyeballs,the weird it looks. #TrustMe 1y

» LOG IN to write comment.

noralasz floating cotton & #palmtree - having #Cali feelings at residential area 1y

» LOG IN to write comment.

Normal Noral Alasz
noralasz What sky looks like on Saturday Morning with #nofilter at all 1y

» LOG IN to write comment.

noralasz I'm living in a #neon world 1y

» LOG IN to write comment.