Normal Nonie Zainol Abidin
nonie_za Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin kami mohon dari semua.... Dari kami sekeluarga;
Joe, Nonie, Hazel dan Ezra.. #eidmubarak #aidilfitri2014 #joenonie #selamathariraya #family #love
1d
  •   bunkmush akhirnya 1d
  •   honeynas85 Selamat hari raya nonie. Dan akhirnya. Hehehe 1d
  •   teeelliott Eid Mubarak nonie and family :) 1d
  •   mas4638 Wow! Hehehe. Slmt hari raya u olls.. maap zahir batin gak 1d
  •   farinali Yeah.. semua agree to one word.. AKHIRNYA 1d
  •   udeanwitwicky Tu diaaa.. finally.. huu.. slmt hari raya kak.. 1d
  •   juliahoneyshakes Muka nonie & husband sama sangat ! 1d
  •   fififlafla Selamat hari raya noni & family 1d

» LOG IN to write comment.

Video Nonie Zainol Abidin
nonie_za Happy joy joy superbok!
03:15 am
Tunggu mimilong @azlinaabidin n makcik @nina_bymyside n paksu @erolery balik ni... Cepat da deyyyy

#haasezraizzany #laughingbaby #joenonie #8monthsold #happybaby
3d

» LOG IN to write comment.

nonie_za Pose macho sempena lepak di Pelita Taiping Sentral
Khas untuk aweks serata malaysia

#haasezraizzany #macho #8monthsold #joenonie
3d

» LOG IN to write comment.

Hefe Nonie Zainol Abidin
nonie_za Balik ke tepeng.... Moga selamat sampai.. insyallah
#kotabharutotaiping #balikkampung #joenonie
6d

» LOG IN to write comment.

Sierra Nonie Zainol Abidin
nonie_za Budak yang lepas sahur jadi happy tak terperi
Beriba nanges, letak bawah nanges, letak dlm rocker nanges... nah
Memi letak awak dlm tempat special... Teman memi lipat kain eh.. Kita nak balik kampung ni... #haasezraizzany #babyboy #ig_kids #superbok #joenonie #happy
6d

» LOG IN to write comment.

nonie_za Got my bag raya
From Skip*Hop
Forma Pack n Go Tote
Thanks to @mama_panda_store
Dah 2 bulan mencari warna hitam ni.. Complete dgn changing mat and ada banyaaak sangat compartment. Paling penting.... ringan.
Klips utk stroller.... Yaaa.. bag raya untuk tahun ni.. yeehaaa.
#skiphop #diaperbag #skiphopforma #mamapandashop #nonientots
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Nonie Zainol Abidin
nonie_za Ini peha ke apa ni?
Buat kunyah kunyah pun sodap ni... #haasezraizzany #drumstick #sexybaby #joenonie
2w
  •   ainnurbatrisyia Aduh comeynya kaki bdk ni.. Geget sodap ni @nonie_za 2w
  •   happy_ichigo Alahai ebooook! La nonie, dira type banyak2 o jadi macam e-book pula. Hihi jgn marah ebok 1w
  •   asmaramz Sedapnyaaa kalau dapat kunyah nih 1w

» LOG IN to write comment.

nonie_za When u leave ezra with his dadda...
Ini jadinya... #haasezraizzany #ezravideo #babyboy #joenonie #8monthsold
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Nonie Zainol Abidin
nonie_za Ppk can say gua mengada2 or whatsoever
But this is what happened to hazel bila kena gigit nyamuk or any kind of bugs
Kesian
#hazelnoorizzaty #bugsbite #kids #joenonie #fatfoot haha
2w
  •   nonie_za @zashreena haah kreena. Mmg selalu gini. Tp selalunya tak la sampai bengkak satu kaki 2w
  •   nonie_za @ayukaterina ok. Aku nak cari lah. Selalu aku buh buds mozzie apa tu tah.. 2w
  •   nonie_za @laydiefa dok bengkak lagi ni... siye laaa ko kepek pisey ni.. hihi 2w
  •   nonie_za Haah @falsya . Mek ni dari kecik gitu. Dulu siap tempat yg kena gigit tu bernanah terus. 2w
  •   nonie_za Ok @milkberry .. mmg nak kena cari. Org lain tak kena gigit.. dia mesti kena. Gi kindy pon.. sampai bengkak betis kena gigit nyamuk. Padahal pakai stokin panjang. Pening mak.. 2w
  •   milkberry @happy_ichigo @nonie_za try generic brands kat pharmacy kot? Macam hiroki dia suka yg jenis gummy. Yang pasal b12 tu ikin baca online masa cari insect repellent remedy. Tapi hari tu ikin try lumur lotion vitamin b12 satu badan and duduk kat garden dpn rumah, tak kena gigit nyamuk LOL. Makan should have better effect kot? 2w
  •   happy_ichigo Thanks ikin, nyamuk kat sini siot je kn! Klu gitu dira cari makanan yg bnyk vitb12. Yg lotion b12 tu macam menarik. Dira guna badger repellent bau serai mmg bagus tp bunyi lumur lotion tu mcm best je! @milkberry 2w
  •   happy_ichigo Kesian tgk jayjel, bengkak sgt tu yek nonie.. @nonie_za 2w

» LOG IN to write comment.

Hudson Nonie Zainol Abidin
nonie_za Nasib anak ke2
Naik la walker kaler pinkish2, playpen bunga2 kaler pink, romper kaler purple...
Memi doakan awak menjadi lelaki kacak yang hensem lagi gagah perkasa... #haasezraizzany #walker #babyboy #joenonie #mykids
2w

» LOG IN to write comment.

Sierra Nonie Zainol Abidin
Video Nonie Zainol Abidin
nonie_za Thank u abah n mak
Pekasam in da house yo
Walaupon teringin pekasam beseri perlis..
Pekasam ni pon jadi
Terus nak goreng garing2 malam ni... nom nom nom

#pekasam #videobyciknon #poslaju
3w
  •   nina_bymyside Melampau...abah xpernah pos pekasam kat nina 3w
  •   nonie_za Org call last week. Tanya ada pekasam tak. Meh sini.. tgh goreng pekasam. Bakar ikan bakar indon style n satgi abg ipaq hang nak gireng teloq dadar special.. @nina_bymyside . Lai laiiii 3w
  •   bunkmush alahai mcm la dok obersi 3w
  •   nonie_za Jauh oiii mus. Kalau duk obersi.. mesti aku dah nanges2 sambil cium cium pekasam ni @bunkmush 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Nonie Zainol Abidin
nonie_za Ebok dah boleh duduk sendiri
Yeay... Sampai tertonggeng tonggeng
Sampai tido pon ngigau tonggeng tonggeng nak duduk
Tau tau tertomoih atas tilam.. hahahhaah

#haasezraizzany #7monthsold #son #littlemr #joenonie
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Video Nonie Zainol Abidin
nonie_za Kakak hazel marah .. hahahha
Cantik sangat la rupa tuuuuu 😛
#hazelvideo #hazelnoorizzaty #angry #littlemiss
3w

» LOG IN to write comment.

Unknown Nonie Zainol Abidin
nonie_za Kakak hazel main 'buang api'
Haha.. dia tak reti sebut bunga api.. #hazelnoorizzaty #bungaapi #littlemiss #joenonie
3w

» LOG IN to write comment.

Normal Nonie Zainol Abidin
nonie_za Good morning.. Budak teething baru bangun
Tidur tak lena... asek merengek.. Cepat la keluar gigi... kesian superbok
#haasezraizzany #littlemr #smile #joenonie #7monthsold #babyboy
4w
  •   myasmin78 Hi ebook!!! 4w
  •   nonie_za Hi auntie meen. @myasmin78 ... suka i.t 4w
  •   shrihn Senyum sokmo! Encem lah dia, boleh gang dgn hannan, suka senyum, baby2 yg suka senyum kita tgk pon terikut nak senyum jugak hehe 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Nonie Zainol Abidin
nonie_za This morning.. Ebok agak grumpy... maybe sebab teething tu... Datang kakak jayjel.. terus dua dua hugs n gelak2
Thanks kakak jayjel... always there for adik ♡

#siblingslove #hazelnoorizzaty #haasezraizzany #joenonie #love #siblings #happiness #familicikdincikzah
4w

» LOG IN to write comment.

nonie_za Mini mini mini
Mini m&m... so so cute
Kecik sangat... itu hazel's palm.. Makan 7 biji pun tak rasa apa.. hahah
#mini #mnm #candy #cuteness
4w

» LOG IN to write comment.