Sierra Nonie Zainol Abidin

» LOG IN to write comment.

nonie_za By @erolery "We mad at each other....we have fun together....we stay together....thats what family is" via @PhotoRepost_app

True...
#familicikdincikzah #myfamily #happyhappyjoyjoy
2d

» LOG IN to write comment.

Hudson Nonie Zainol Abidin
nonie_za #kookiesandlemonade giveaway... cannot resist! Must join... hihihi
@crookert @whimsical_ardelia @farinali
4d

» LOG IN to write comment.

Video Nonie Zainol Abidin
nonie_za Bahagia sungguh jadi baby eh....
Gelak je...makan suap... tido dodoi.. beyak basuh..
Btw.. gua syak suara ebok ni nanti macam suara jamal abdillah je..
Ke? Bukan?
#haasezraizzany #laughingbaby #happybaby #9monthsold #ezravideo #joenonie
1w

» LOG IN to write comment.

Video Nonie Zainol Abidin
nonie_za Baru reti nak menchak chak orang.. Budak macho mmg tak gelak2..
Memi n kakak je terkekek gelak
Bersusah payah betul dia nak chak chakkan orang tu.. #ezravideo #haasezraizzany #joenonie #playtime #9monthsold
2w

» LOG IN to write comment.

Video Nonie Zainol Abidin
nonie_za Bukan main .. Sebut karan pun lain maciammmm
Terkedu memi dengar.. Dia tuduh adik dia buat takdak karan.. Matbok tu tak bersalah pon.. Kena tuduh pun.. dia rileks je.. #hazelvideo #hazelnoorizzaty #joenonie
2w

» LOG IN to write comment.

nonie_za Good morning people!
Ebok belum tido lagi lepas bangun pukul 3 pagi tadi...
Tapi ebok dah mamai.. Memi sebut perkataan "tahuuuuu!!!" Pun ebok terkekek ketawa.. Ebok merangkak masuk bilik kakak jayjel dan buat bising uuuuukkk aaakkkkk utk kasi dia bangun.. Tapi kakak jayjel bebel bebel sambil pejam mata je.. marah ebok la tuuuu

Sapa tahuuu gigi ebok dah ada berapa ni?
Hihihi... #haasezraizzany #smiley #9monthsold #happy #goodmorningmalaysia
2w
  •   arnidir Awalllnyeee timbuhh gigiiii.. Danial umo setahun br ade gg.. Skng br ade 4btg. Tp dh bulih sebut byk prkataannn.. "daddyyyy big lorryyyyy, daddyyyy rain rainnn, kakakkk poopoo, pororoooo, daddyy workkk" dia panggil kita kakakk ye. Dia xpndai pnggil mommyy hahaaa 2w

» LOG IN to write comment.

Video Nonie Zainol Abidin
nonie_za Part 3 2w
  •   chesue alahaio ebok kusyukk..lekaih pilih nk jd ana ka..elsa? ke nak jadi olaf? hahaha! 2w
  •   nina_bymyside Jap...bukan ebok yg kene ddk dlm..bkn kakak jayjel 2d

» LOG IN to write comment.

nonie_za Part 2 2w

» LOG IN to write comment.

nonie_za Part 1 2w

» LOG IN to write comment.

Hudson Nonie Zainol Abidin
nonie_za Nah... Maafkan saya
Saya sedang ketagihan
Semalam paksa hazel tido dgn cincin n gelang tu
Datang bapak dia... "sudah sudah lah pergunakan anak gua ni"

Hahaha... ada aku kesah *ayatpenagih*

#loombandkotabharu #loomband #loombandmalaysia #hobinonie
2w
  •   chesue ayat penagih: esok wa tobat bro..esokk..esok kompom tobat..betuii wa tatipu lu broo 2w

» LOG IN to write comment.

Sierra Nonie Zainol Abidin
nonie_za Loom band ring for mektot
Memi is soooo addicted to this menda alah getah getah warna warni
Nasib ada anak dara sorang ni melayan.. Offer nak buat bracelet kat bapaknya.. "Haa? Dah sewel ke suruh org pakai getah?" Eleh. Tak supportive langsung bapak hanv ni hazel weh.. #loombandkotabharu loombandring #loomband #hobinonie
2w

» LOG IN to write comment.

Sierra Nonie Zainol Abidin
nonie_za My 1st loom band for hazel
Beli... lepas maghrib.. ralit pulak buat menda alah ni
Mana lagi nak beli beads murah ni eh..
Ketagihannn

#loomband #personalizedloomband #loombandmalaysia #loombandkotabharu #takdakkeja
2w
  •   sarahsaffiya Lawanya anti nonie... 2w
  •   nonie_za Thanks sarah. @sarahsaffiya ajak mama pi citijaya. Ada jual... nanti balik buat mcm kat youtube. Cantik2 ... 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Nonie Zainol Abidin
nonie_za Dia bangun pukul 3 tadi.. Sampai sekarang takmau lena.. Kepala gue sudah weng weng ni
Tido laaa anak... Besok memi nak g kbmall beli loom band ni... Amarahnyaaaaaa

#haasezraizzany
#littlebatman #joenonie #budaktakmaulena
2w
  •   lilredfarah Cer gugel loom band. UK dah band. Getah tu ada chemical leh cause cancer 2w
  •   nonie_za Dah baca yg tu babe. Rasanya yg uk banned tu the charms utk loomband kan? Bukan loomband tu sendiri... ke @lilredfarah 2w
  •   lilredfarah Aku baca ke aku ada share kat fb? Babtu getah kaler kaler dr china tu. 2w

» LOG IN to write comment.

Valencia Nonie Zainol Abidin
nonie_za Happy 8th Anniversary

To my bestfriend, my soulmate, my decision maker, father to my kids, my hero, my abangburger, my shoulder to cry on, my listener, my banker, pembuli seisi keluarga and most of all .. my love

Semoga hidup kita akan sentiasa dilimpahi rahmat dan diberkati Tuhan
I love you more than you can imagine

Love love love
3w

» LOG IN to write comment.

nonie_za Ini budak ada sket loqlaq
Nak record dia nyanyi sebab dia dok pegang mic
Pastu dia diam je.. Bila tanya.. ni dia jawap... Tak senonohhhh ... hahahah
#hazelnoorizzaty #hazelvideo #silly #loklak
3w
  •   nonie_za Kentoting... tak boleh diterima pekataan ni! 3w
  •   fa__c Aiyooo.. perangai sapakah ini. Hahahahahaha 3w
  •   zuliaamelia78 Hahahaaa adoiiii comei hazel 3w
  •   lilredfarah Do u like my kentoting???? Omgggg perangai memi la ni dia tiruuuu 3w

» LOG IN to write comment.

Sierra Nonie Zainol Abidin
nonie_za This little ebok tengah meragam.
Gigi atas pulak on the way nak menjelma.
Dah boleh tahan adventure dah...
Dia golek sana. Panjat sana..tp sebelah kaki je... bontot berat.. cannot naik.. hahhaha

Dah 9 months dah 2-3 hari lepas... Dah besar.... kejapnyaaaa.. #haasezraizzany #9monthsold #babyboy #mylittlehero #joenonie
4w

» LOG IN to write comment.

Valencia Nonie Zainol Abidin
nonie_za Mencari supplement berasaskan makanan sunnah yang diyakini kehalalannya dan suci pembuatannya...
Saya bawakan rangkaian produk produk yang berasaskan makanan sunnah seperti kurma, madu, zaitun, delima dan pelbagai lagi dengan campuran pelbagai herba lain untuk tenaga dalaman dan luaran.
Halalan Thoyyiba

Boleh diambil/digunakan tanpa was was.. menarik kan?
Jangan malu malu dan malas malas, whatsapp atau telegram 012 3531082
Untuk saing2 di kota bharu .. boleh elo ambo deh. Ambo cod... insyallah.. #qasehgold #sayajual #makanansunnah #qaseh
4w

» LOG IN to write comment.

Normal Nonie Zainol Abidin
nonie_za Malam ni tiba tiba superbok menjadi mamat jambu
Ni nak kena kasi main panas hari2 ni
Baru boleh jadi tall dark n handsome
Hari ni dia dah 9 months old.. yeehaaa... #haasezraizzany #superbok #joenonie #instagram_kids #9monthsold
4w

» LOG IN to write comment.

Normal Nonie Zainol Abidin
nonie_za Salam all
Lets help this cute little boy by donating just RM1 each
#arshadimanshah struggled with #biliaryatresia since day 3of life with prolong jaundice
All donation is for his liver transplant so that he can live a normal n healthier life
@fidzonia
Marilah.. sama sama membantu sedaya kita
Insyallah.. kita mampu beri #arshadimanshah hidup normal seperti anak anak kita dan kanak kanak lain.
#donaterm1forbabyarshad #donateandsavearshadimanshah
4w

» LOG IN to write comment.