njihan Nampaknya ada possible roadtrip coming up soon. InsyaAllah akan cuba to make it. 1d

» LOG IN to write comment.

njihan Good morning!
Sunrise dari rumah Muar, untuk inject semangat nak balik KL.
4d

» LOG IN to write comment.

njihan Late lunch after clinic & hospital visits. Datang 5 orang, order untuk 7, then tambah lagi kuih-muih. Style family Salim Safiah mmg mcm ni. Heheh.. Thank you @bogorjib belanja! 😀 4d

» LOG IN to write comment.

njihan Bila ada anak sedara yg sudi nak selfie dgn makcik dia yg sorang ni, maka happy lah saya. Tapi biasalah being a makcik, tak pandai nak selfie.

Ini Haqeem, Standard 5 & nak kena sunat dah cuti sekolah nanti. Pucat muka dia semalam bila kita semua takutkan dia.
5d

» LOG IN to write comment.

njihan Beramai-ramai celebrate birthday Hazeeq yg ke 14. 6d

» LOG IN to write comment.

njihan :-) 6d
  •   mariam_wagiman Your bracelet looks antique & beautiful. Where do you get it from. 6d
  •   njihan @mariam_wagiman itu arwah nyaii punya. Mak Leha gave to me as a birthday present. 6d
  •   mariam_wagiman That's real antique!!!! Must be years back. Can you WhatsApp to me. Some how I don't have your no. 6d
  •   njihan @mariam_wagiman oh ok. Will text u in a bit. 6d

» LOG IN to write comment.

njihan "The past beats inside me like a second heart."
-- John Banville, The Sea

#goodreads #quote
7d

» LOG IN to write comment.

njihan Maaf, ini kali pertama saya dengar nama "De'Xandra" walaupun mereka yg involve in this brand dah jadi kaya-raya.

Dapat planner yg sangat tebal & awesome. Candle dalam botol yg berat, home / car perfume & perfume untuk manusia.
Macam dia tau je saya dah kehabisan perfume. Tapi saya dapat perfume lelaki. Bedal je laaahhhh... wangi ok!
Thank you De'Xandra!
1w
  •   nunsnajib Perfume lelaki! Habislah nanti kluo bau peluh jantan! Haha 😛😛😛 1w
  •   njihan @nunsnajib eeeehhh! Hahaha tak terfikir plak! Hahahaha 1w

» LOG IN to write comment.

njihan Bhangra drum performance ini banyak syiok! 1w

» LOG IN to write comment.

njihan Eh. Why am I here?
Thank you @elyanniz ajak utk gantikan Adi. Dapat merasa makan sedap kat hotel mahal. Haha 😎

Bollywood kita malam ni!
1w

» LOG IN to write comment.

njihan Senget. Gemok. Ugly.
Ah, who cares?!
1w

» LOG IN to write comment.

njihan Errrr... mcm mana nak balik Ampang ni? 1w

» LOG IN to write comment.

njihan Back to life, back to reality. 2w

» LOG IN to write comment.

njihan Dah settle Makton checkup kat hospital, now it's my turn kat KK. Sebenarnya takda apa pun, setakat sinus je. Tapi kena paksa dengan Mak. 😑😑 RM1 je, ok! Nice. 2w

» LOG IN to write comment.

njihan Day 7 :
#ChallengeOnNaturePhotography accepted! Tagged by @haninajib but sorry, not tagging anyone else.

From the back entrance of Tetbury's Tesco. I'm still obsessed with the trees.
2w

» LOG IN to write comment.

njihan Minum petang lepas bawak Makton checkup kat hospital. 2w

» LOG IN to write comment.

njihan :-) 2w

» LOG IN to write comment.

njihan Day 6:
#ChallengeOnNaturePhotography accepted! Tagged by @haninajib but sorry, not tagging anyone else.

A photo taken during our drive from Gloucester to Tetbury. Maybe somewhere in Stroud?
2w

» LOG IN to write comment.