njihan Made in India. 1d

» LOG IN to write comment.

njihan Dickins & Jones. Dolah & Jemah.
Whatever.
5d

» LOG IN to write comment.

njihan Kids on a family trip. Mesti diaorg having the time of their lives kat Kelantan skarang ni. "Makcik" di sini sentiasa menunggu gambar-gambar seterusnya utk menghias minda. 6d

» LOG IN to write comment.

njihan Gelap malam. 1w

» LOG IN to write comment.

njihan Tebal betul kabus kat Tangkak pagi ni. 1w

» LOG IN to write comment.

njihan Double chin & family pegi rumah orang kawen. Hooray masuk chin no. 3! #fatandfabulous #dontcare 2w

» LOG IN to write comment.

njihan Kugiran kat rumah pengantin! Main lagu zaman dulu. Memang awesome! 2w

» LOG IN to write comment.

njihan Walaupun @dahliaahad jauh di Perlis, namun saya lebih kerap jumpa dia berbanding @farrah_0811 yg di KL. #bff 2w

» LOG IN to write comment.

njihan 'Cause I don't wanna fall in love
If you don't wanna try,
But all that I've been thinking of
Is maybe that you might
Baby it looks as though we're running out of words to say
And love's floating away..
2w

» LOG IN to write comment.

njihan Selamat pagi! 2w

» LOG IN to write comment.

njihan Eton mess, anyone? 2w

» LOG IN to write comment.

njihan I'm super busy at the kitchen today. Made roast chicken, mash potato (the ugliest yellow blob in the pic), salad & bancuh gravy bawak balik from UK haritu. On the side, goreng keropok lagi! And mojito with loads of ice untuk mengahdapi cuaca panas. 2w

» LOG IN to write comment.

njihan Gigih bangun tak-brapa-nak-pagi harini untuk prepare breakfast. Goreng mee siam, drummet ayam & keropok. Kopi 434 mmg wajib lah.

Happy mothers day! Simple je kita.
3w

» LOG IN to write comment.

njihan Top-notch security : Mr. Tommy King. 3w

» LOG IN to write comment.

njihan Visit Wak Fuad pagi tadi. Kami bukan sepet, cuma matahari tu panas sangat sampai tak boleh bukak mata. Lagipun, bila senyum kan mata tu jadi satu line. 3w

» LOG IN to write comment.

njihan Nampaknya ada possible roadtrip coming up soon. InsyaAllah akan cuba to make it. 3w

» LOG IN to write comment.

njihan Good morning!
Sunrise dari rumah Muar, untuk inject semangat nak balik KL.
3w

» LOG IN to write comment.

njihan Late lunch after clinic & hospital visits. Datang 5 orang, order untuk 7, then tambah lagi kuih-muih. Style family Salim Safiah mmg mcm ni. Heheh.. Thank you @bogorjib belanja! 😀 3w

» LOG IN to write comment.

njihan Bila ada anak sedara yg sudi nak selfie dgn makcik dia yg sorang ni, maka happy lah saya. Tapi biasalah being a makcik, tak pandai nak selfie.

Ini Haqeem, Standard 5 & nak kena sunat dah cuti sekolah nanti. Pucat muka dia semalam bila kita semua takutkan dia.
3w

» LOG IN to write comment.