njihan "Continents drift, and so do hearts." --John Mark Green 3d
  •   rhmtrzk Errrrrr... Hahaha. 3d
  •   njihan @rhmtrzk ini proof aku tak selfie di belakang tabir haritu! 3d

» LOG IN to write comment.

njihan Amacam specs baru? 1w

» LOG IN to write comment.

njihan Lunch @ JBCC 1w

» LOG IN to write comment.

njihan Sepetang di Panam, Pekanbaru. 2w

» LOG IN to write comment.

njihan Lepak minum kopi jap. Excelso @ SKA Pekanbaru 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

njihan Tahniah @djaar !! Semoga kekal bahagia hingga ke syurga. 😙 @dahliaahad kirim salam, dia mintak maaf tak dapat datang sbb dia kerja kat Langkawi. 3w
  •   djaar Tq soo much @njihan @farrah_0811 @pizlimw for coming.. Alhamdulillah so happy to see u guys walaupun tak sempat nk sembang2 kan.. 3w
  •   njihan @djaar tula.. InsyaAllah ada masa lain kita jumpa sembang2 ya. Btw, u look so sweet! 3w
  •   dahliaahad Tahniah @djaar moga bahagia hingga jannah. Sorry xdpt dtg. Anyway u look gojes 3w

» LOG IN to write comment.

njihan Kereta masih kat workshop, maka terpaksa menumpang @farrah_0811 & Rahmat this weekend. Thank you very much, korang! Jasamu amat dihargai.
To @pizlimw & @norhasliza_hashim , orang dah semakin ramai. Beratur panjang ni nak amik lauk. Lauk sedap! #Alhamdulillah
3w

» LOG IN to write comment.

njihan Sambil menunggu pengantin @djaar sampai, kita #selfie dulu. 3w

» LOG IN to write comment.

njihan An old photo when Hayat was 1, I think. #selfie #throwback 3w

» LOG IN to write comment.

njihan Tolong! @farrah_0811 & Rahmat nak bawak saya lari pegi Kelantan!!
Muahahhaa.. roadtrip ke Klang. I'm crashing a total stranger's wedding. Buat muka tebal je lah...
3w

» LOG IN to write comment.

njihan Suki-Ya... again! 3w

» LOG IN to write comment.

njihan Maap bang, aku crop gambar kau eh. @omaralattas 3w

» LOG IN to write comment.

njihan Happy birthday Manji. We miss you very much. Al-Fatihah. 4w

» LOG IN to write comment.

njihan Kuching! Also zaman purba. Time Fatin & Syami comel giler. Hahaha.. 4w

» LOG IN to write comment.

njihan I was supposed to teman Dina for a week in Jakarta, tetiba Mak & Manjib nak ikut (diaorg ni memang pantang sebut Indonesia. Hehee). Dapat la kami merasa dok hotel mahal. Century Park Hotel @ Senayan. Thank you Maybank! 4w

» LOG IN to write comment.

njihan Entah zaman bila ni. Tengok la Fatin & Syahmi masih kecikkk je lagi.
Pitstop @ Lata Iskandar sebelum naik ke Cameron Highlands.
Best. Family. Trip. Ever!!
4w

» LOG IN to write comment.

njihan Bandung 2013. Sekarang kalau saya pakai baju tu... dah tak boleh button lagi dah. At all!! 4w

» LOG IN to write comment.

njihan Jakarta. MONAS. 4w

» LOG IN to write comment.

njihan Makan besar with family. I think this was in Jakarta, before heading off to Bandung. 4w

» LOG IN to write comment.