nazimothman Worrying doesn't take away tomorrow's troubles. It takes away today's peace. Be aware of our energy. Keep the only good one intact. Be positive and shine the day! 2h

» LOG IN to write comment.

nazimothman Rindu nak ke pulau...~ nature keeps me calm. #kohlipe 5h

» LOG IN to write comment.

  •   herbalifesihat Mulakan hari anda dgn bismillah dan 5h
  •   sarimah_flowers Alhamdulillah...syukur nikmat Nya....kita d beri peluang untk menikmati keindahan hr ini dan melakukan segala amalan suruhan Nya....berebutlah peluang emas ini. ... 5h
  •   ummi_sofea63 Amin.. 5h
  •   thejuansmiles alhamdulillah...slow2 perbaiki diri..kita manusia mmg selalu buat silap @nazimothman .. 4h
  •   zaizarin Sy sgt suka jika artis berdakwah.. Setiap org Islam wajib berdakwah.. Pesanan Rasullulah agar kita saling mengingati sesama Islam.. Sunnah Nabi jgn dilupakan kalau kita inginkan Syafaatnya di akhirat kelak...4h
  •   haqimzulkifli Bro keep it up. Show your true inner soul and ppl will love you. InShaAllah 3h
  •   hind_ksa_10001 الحمد لله على نعمه الاسلام .... 2h

» LOG IN to write comment.

nazimothman Dia layankan je aku. Bangun pagi tadi sebelum ke Broga, aku nak breakfast roti canai, tapi kena kedai Melayu. Bukan apa, tekak aku suka kari style Melayu. Lalu kitorang naik satu keta berpusing-pusing dari bukit Antarabangsa --> Ukay Perdana --> Setiawangsa sampai la kitorang jumpa warung roti canai Melayu. Alhamdulillah. Susah nak jumpa orang yang tak berkira dengan kita; yang selalu bertanya khabar tentang keadaan kita. Kadangkala benda-benda kecil yang kawan-kawan kita buat itu lebih besar ertinya daripada wang ringgit. Genuine friends are hard to find. If U find them, keep them close. Thanks Yusri, sebab kau jugak aku balik ke masjid. 16h

» LOG IN to write comment.

nazimothman Praise to Him. 18h

» LOG IN to write comment.

nazimothman Fight for your life. 21h

» LOG IN to write comment.

nazimothman If it's not the end, don't face it as your finish line. Embrace life. Repent. Be grateful. Find your purpose. It's never too late. 22h
  •   ikmalamry_fans Abg long 20h
  •   teera_95 Nmpk mcm jang geun seuk sket gmbr ni xD 19h
  •   kasehzahari Nmpk lbih tenang dri yg sblumnye.. Smoga dirahmati olehNya.. :) 16h
  •   za8renault Mcm artis Korea 16h
  •   citrahk A few days ago your post seems like givin up.. but look at you noww. Still standing strong.. I love you abg long. Keep the spirit on. May Allah grant you endlessly happiness and health. Aamiin.. remember, whatever happened, he is the best planner. Much love!!!! 13h
  •   peroduanag Best nya nampak lebih tenang udara 3h

» LOG IN to write comment.

Normal nazimothman
nazimothman It's such a great day! Positive vibes all around. Syukur. Hari ni hati semakin tenang. Semoga awak semua sihat walafiat dan dikurniakan hidup yang baik. Amin. 23h
  •   naddkoichii Syukur alhamdullilah. Amin. 22h
  •   aimi_shazana Amin 21h
  •   rizoridzuan Jealous nya pergi mana 21h
  •   nurulhaniiss Syukur.. Alhamdulillah! Suka dgn penghijrahan awak! 20h
  •   shahira_erin Amin 20h
  •   fasyi_ismail Dekat mne ni 18h
  •   ninanuna_ Setiap yang dilihat adalah anugerah Allah. Keindahan yang tak ternilai dek akal minda kita. Bila hati mula menghargai, semua y dilihat akan membawa kegembiraan hati. You will be fine. Believe in Him. InsyaAllah. 15h
  •   lilysyuhara_ You know what, youre the only idol i look up to . Such a strong man that eventhough youre facing negativity, you take it as tho it's positive. Youre so inspirational. May Allah bless you abg long 2h

» LOG IN to write comment.

nazimothman Ketenangan adalah anugerah yang sering kita terlepas pandang. Have u expressed your gratitude to HIM today? 1d

» LOG IN to write comment.

nazimothman So serene. Tenang je hati kat atas bukit Broga ni. Embracing the view and sound of nature. 1d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Breathtaking view. On my way to the hill...~ great weather + amazing friend + good vibes to start the day. Alhamdulillah... 1d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Seruan Subuh. 2 rakaat saja. 1d

» LOG IN to write comment.

nazimothman I miss my long hair. Sekarang dah gondol. T/B 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Tenang hati mencari berkat Jumaat. 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Selamat Malam. Semoga esok kita lebih baik daripada hari ini. 3d

» LOG IN to write comment.

nazimothman still standing strong. alhamdulillah. Semoga Allah mengampunkan segala dosaku... 3d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Syukur masih bernyawa. Semoga diri kita hari ini lebih baik daripada semalam. Insyaallah. 3d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Kita tidak mampu membuat orang lain berbaik sangka terhadap diri kita, tapi kita berkeupayaan mendidik hati sendiri untuk berbaik sangka dengan orang lain. Bersihkanlah hati. 4d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Alhamdulillah. Hati lebih tenang hari ni. Redha adalah kuncinya tapi itu bukan bererti duduk diam menunggu masa berlalu. Tuhan sentiasa menguji tak pernah berhenti. Kesenangan, kesihatan, kebahagiaan juga ujian bukan sekadar bila tiba kesakitan kejatuhan dan kesedihan. Kekuatan dalam diri sendiri itu jauh lebih afdhal daripada mengharapkan kekuatan dari luar. We need to be our own superhero. Fight for our strength and happiness, because life is short. Literally. Have a great day! 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.