nazimothman Patung cendana dah mencair. Jom minum air banyak-banyak di musim panas ni. 2h
  •   sljefyna Sapa sapa kat sni plis follow saya.will follback 26min
  •   thechantiqueboutique Shawl heavy chiffon rm11 25min
  •   mohdcarroll Macho.....hai, jom buat side income dgn sy sehari Rm500. Whatsapp sy segera utk lebih detail 017 7733904. Anda buat anda dapat. Tq 21min
  •   eynahinata Tak pernah tak suka 5min

» LOG IN to write comment.

nazimothman Panas El Niño kat set shooting. 2h

» LOG IN to write comment.

nazimothman Sticking on to my own solid visions. 7h

» LOG IN to write comment.

nazimothman Di satu sudut muka bumi Malaysia, ada sebuah pasar yang akan dirobohkan oleh konglomerat untuk membina sebuah kompleks membeli-belah. Keadaan itu membuatkan para peniaga di situ menjadi huru-hara, namun muncul seorang hero yang akan menyelamatkan mereka dan pasar tersebut daripada malapetaka. Sekian saja 'teaser' drama 100 episod #laraaishah untuk siaran Astro Prima bermula Ogos ini. 🤓 21h

» LOG IN to write comment.

nazimothman On set with @fashasandha for #laraaishah . Such a long day yet it's so productive we have nothing to complain. Aishah & Iskandar. 21h

» LOG IN to write comment.

nazimothman Sedagher @awalashaari , jambul tinggi-tinggi nak ke mana? 🤓 24h

» LOG IN to write comment.

nazimothman Such a stress free project. Semua orang baik. Pelakon-pelakon hebat, rata-ratanya senior saya tapi tetap humble dan berbudi bahasa. @lizza_abdullah @fashasandha #laraaishah #100episod #astroprima bermula Ogos ini. 1d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Just unwinding after a long day. Sometimes, it's always best to take a moment to gather your thoughts and reflect on what you have accomplished for the day. Stay grateful. #syoknyarasa #CocaColaMY 1d

» LOG IN to write comment.

nazimothman With them kind hearted and beautiful people @ifa_raziah @errafazira 1d

» LOG IN to write comment.

nazimothman @awalashaari tak bagi pegang mic. 1d

» LOG IN to write comment.

nazimothman I have the power within me to rise above whatever is currently seeking to bring me down. 🏻 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Aishah dan Iskandar. Tenang je hati ni pergi shooting hari-hari kerana rakan-rakan pelakon semuanya bukan calang-calang orangnya. #laraaishah #100episod akan datang bermula Ogos ini di saluran Astro Prima. 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Jemput makan. 🏻 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Adikku sayang, I'm glad that U're still as humble as how U were when we first worked together years ago. Adik memang layak terima penghargaan dan kasih sayang peminat kerana adik pandai membawa diri dan menghormati insan lain. Secara tak langsung I learned something from U, dik. Terima kasih bagi kata-kata semangat buatku. @aydajebat 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Terima kasih Datuk Haji Aznil bin Haji Nawawi atas sokonganmu. Saya terharu insan besar seperti datuk mengundi untuk saya dalam #gempaksuperstar .Semoga Allah sentiasa merahmatimu. 🏻 @aznilnawawihm 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Hadir dirimu memulihkanku, dalam lumpuh dan lesu menghidup jiwaku. 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Still humble adik @aydajebat yang comel ni. Tengah nyanyi pun dia tegur saya. ( peserta #gempaksuperstar sepatutnya kena duduk belakang pentas tapi saya selamba je keluar nak tengok dia perform. Huahuahuaaaaaa ) . I love your energy and showmanship on stage, dik. Vokal pun mantap. 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Terima kasih Ika atas kerjasama yang sangat baik untuk membantu jayakan persembahan saya semalam di pentas #gempaksuperstar . U're such a fast learner. U did great. 🏻 2d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Adjust sikit rambut berOmbak rindu ini 3d

» LOG IN to write comment.

nazimothman Week 4, done. Good vibes from everyone. Such a lovely night. #gempaksuperstar 3d
  •   nazimothman @nuyuedee Alhamdulillah , thanks for your kind support 🏻 2d
  •   mama_ayuza77 Dari dulu hingga kini mmg minat nazim..suka nazim ala kpop 2d
  •   nuyuedee Most welcome... @nazimothman .. can't wait to enjoy another great performance by you next week..😀😀 2d
  •   nak_tinggi_langsing_gemok41 BEST SELLERPeninggi (2-15 cm)Pelangsing (2-10 kg)Penggemok (2-10 kg) ORDER NOW. FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia🚛𴀽𣀽? 2d

» LOG IN to write comment.