nadiahyusni Kasi belanja lagi ler sekeping makeup utk founder @selfiefoundation_hq yang meletop letop foundation dia, tak caya cuba try tengok confirm tak mau foundation lain dah. Hihi
Any makeup request boleh pm/whatsapp dee okay. Open booking sampai bulan 5 je ye sebab dee nak prepare masa untuk baby pulak, dah boyot sarat tak larat lerr.
1w

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni Beautiful founder of @selfiefoundation_hq
.
Makeup manis-manis macam kakak manis kita request, jadi mak buyung nak belanja close up lah. Tq kakak manis for having me yesterday, good luck kak semoga bisness terus maju!

For makeup request, open booking until MAY 2016. Sebab mak buyung dah sarat ++ puasa 6/6/16. Do DM/WHATSAAP 011 1788 4973 tq
2w

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni Bakal tok umi & bakal umi. Harta paling susah nak ganti ialah kasih sayang & berkat doa dari seorang ibu. Hargailah ibumu sementara dia masih ada 2w

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni Good morning 2w

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni Umi Abi
Jarey jarey doh selfie, bui la sekeping jaaaaah.
3w

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni A great marriage isn't something that just happens; It's something that must be created. #nikah

#majorthrowback #myweddingday #limabelasoctoberduaribulimabelas
3w

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni Alhamdulillah dah masuk 3 bulan & alahan dia makin hebat jugak. Harap diri tetap kuat dah sabar dalam menempuhi hari-hari yang seterusnya. Siapa kata jadi seorang ibu itu mudah? Jadi anak, hargailah ibumu hingga akhir hayat ibumu. Kerana dari mengandungkanmu sehingga melahirkan, hanya dia & Tuhan sahaja yang tahu rasa itu 4w

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni Quran melts hard heart and mends broken one. Alhamdulillah 4w

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni Pagi-pagi jumpa misi, siap siaga nak kena cucuk
Harap baby & umi sihat
Selamat pagi semua
4w

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni Sanah Helwah ya Ukhti. Barakallah Fik.
Semoga ALLAH memanjangkan umurmu, menarik pergi segala masalahmu, memudahkan segala urusanmu, melapangkan segala kekusutanmu, menerima segala amalanmu, merahmati semua pekerjaanmu dan melimpahkan maghfirahnya yang terluas buatmu, Amin ya Rabbal ‘Alami
.
#bff #happybirthday #foreverandever
1mon

» LOG IN to write comment.

nadiahyusni Gubahan bunga tangan by MekBungo special untuk pertunangan/perkahwinan. Turut membuka tempahan untuk flower crown untuk bridesmaid/photoshoot
.
Untuk tempahan, WhatsApp 011 1788 4973 (Dee)

#bunga #tangan #bungatangan #alhamdulillah #handmade #handbouquet #majliskahwin #raikancinta #mahligaicinta #cintasiweddingplanner
1mon

» LOG IN to write comment.