mynametere You can always have an option with whom you want to spend your time with ... Always. 18h

» LOG IN to write comment.

  •   jcjcjc08 Kak kak, galau ga boleh malem2, ntar keterusan.. @mynametere 1d
  •   mynametere @jcjcjc08 kalau bolu udah dibeliin tapi Gak dimakan tuh bikin galau berkepanjangan taukkkkk 1d
  •   jcjcjc08 @mynametere hahahaha, dimakan ya kakaknya hari Senin saya makan deh ya :) maapkan tdi kerjaan menuntut selalu di atas.. Haha 1d

» LOG IN to write comment.

mynametere The very first time after months he's finally in my dream. Hello Le Papa, looking good last night even just a dream ... You will always, always and forever my true love Pa' :") #13080508 2d

» LOG IN to write comment.

mynametere "Yes, why can't we ?" ~ just got back from Medan and immediate check my whatsapp group since I've got this weird feeling that makes me sad so sudden. One of my beautiful rangers has lost his father today. My tears burst while am texting her. Wish I can hug her right now and say "Everything is going to be ok Mbaknya though it's really hard for you ..." :") #sky #skyporn #skylovers #skyscraper #cloudporn #cloud #flight 2d

» LOG IN to write comment.

mynametere #Repost @ceritajimmy with @repostapp.
・・・
Terimakasih untuk PAGI yang sudah membawa ratusan teman anak kampus mencari mimpi untuk diringkus, Terimakasih SIANG yang sudah bercerita indah pada puluhan media, Terimakasi SORE yang telah menumpahkan ratusan teriak siswa sekolah dengan penuh hore!

Terimakasih untuk hari ini, Terimakasih untuk semua yang ada di foto ini, karena sesungguhnya kita bersama yang membuat hari ini untuk mereka memikirkan mimpinya.........mereka!

#XLFLDay
#XLFLMedan
#XLFL #XLFL5 #xlfutureleaders
3d

» LOG IN to write comment.

mynametere My super messy nike shoes and his favorite leather shoes ... Updating each other while juggling with today's agenda. Thank you Masnya! 3d

» LOG IN to write comment.

mynametere So we're also invite lots of high schools students in Medan to introduce them earlier about #xlfutureleaders ... Am so excited to get to know my adik-adik and share the benefit of becoming #XLFL family ... #XLFL5 #XLFLMedan 3d

» LOG IN to write comment.

mynametere Engelin, XL Future Leaders Batch 4 USU, bilang betapa jadi bagian keluarga #XLFL benar-benar mengubah cara Dia memandang hidup dan bersikap. You just did a great job today lho Mbaknya #XLFL5 #xlfutureleaders #XLFLMedan 3d

» LOG IN to write comment.

mynametere Busiest person during #XLFLDay #XLFLMedan 2016 Thank you so much for having me kak @ceritajimmy ... You're the besttt!!! #xlfutureleaders #lifeinXL #cumadiXL #cumasamaxl 4d

» LOG IN to write comment.

mynametere #Repost @havidpradita with @repostapp.
・・・
Terimakasih Mb @mynametere buat videonya :)
Jadi nostalgia sama pelatihan #belanegara2016 di #akmil2016 kemarin :) @iwanbossman #XLFL #xlfutureleaders
4d
  •   layyinaarh Hallo kak follback ya hehehe ::)) 3d

» LOG IN to write comment.

mynametere Dear Mbaknya @nadyapermadi Someday you will find out who you are and what you want, and then you realize that people you feel have known forever don't see things the way you do. So please keep the wonderful memories, but find yourself moving on. Xoxo, Isabella from Medan by @5phclothing #5phclothing 4d

» LOG IN to write comment.

mynametere Can't wait for tomorrow. It's gonna be super awesome! #XLFL #XLFLDay #XLFLMedan #xlfutureleaders #xlflbatch5 #futureleaders 4d

» LOG IN to write comment.

mynametere So gue lagi di MEDAN!! Super yeayyy!! Ini adalah roadshow pertama gue buat XL Future Leaders Batch 5. Nah, Besok harus nyobain Foto Booth di Mutiara Suara Nafiri XLFLMedan yaaa...ada hadiah keren dari XLFL dan SumateraHotRod buat kamu yang tampil gokil dan upload di Instagram serta mention/follow akun @SumateraHotRod.
#XLFLMedan
#XLFLDay #XLFL #xlfutureleaders #xlflbatch5
4d

» LOG IN to write comment.

mynametere I think, I have reached a stage in life where I am oddly just so numb about things that upset me. I choose to stay quiet, take a deep breath, exhale, and have a sip of sweet drink. Life can be so hard and unfair at times, and that's okay. I just need to toughen up and be grateful about many other things. 5d

» LOG IN to write comment.

mynametere Half of my heart lives in heaven #13080508 6d

» LOG IN to write comment.

mynametere Tugas negara : nemenin Ibu Negara #inacraft2016 7d
  •   mynametere @wennisetiorini parkiran banyak kok tadi, ini mereka kayak yang mau drop ke JCC aja, ishhh padahal bisa jalan kayak akuh hahaha 7d
  •   wennisetiorini Maksudnya mau lari sore di GBK namun bete kalau banyak yang parkir 7d
  •   dianravi Dapet apa aja thn ini? 3d
  •   mynametere @dianravi buat gue Gak ada hahahaha buat nyokap tas sama kain batik. Padahal udah sengaja bawa cash Hahahah 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mynametere Sagoo's corner ~ So authentic! #sagookitchen 1w

» LOG IN to write comment.

mynametere The love between Mother and daughter is forever 1w

» LOG IN to write comment.