msienay u can't cross the #sea merely by staring at the water - rabindranath tagore
#siladen #ysbh #nofilter
6h

» LOG IN to write comment.

msienay summer hasn't ended yet #nofilter #northina #siladen #travelingindonesia #ysbh
selamat hari #nusantara, mari lestarikan alam indonesia dari ujung barat sumatra sampai ujung timur papua, semoga tuhan jaga korban longsor banjarnegara amin
5d

» LOG IN to write comment.

msienay I'm not a good prayer, it's hard for me to put my prayer into words. But i know God always hears my heart.
#mahawu prayer #hills #chapel #ysbh
2w

» LOG IN to write comment.

msienay after an idle period of about 10 years #soekarno #bridge still on process.. we'llllll see in early of 2015 #celebes 2w

» LOG IN to write comment.

msienay selamat pagi kawanua #sunrise #nofilter #ysbh 3w

» LOG IN to write comment.

msienay Meski kau kini jauh di sana
Kita memandang langit yang sama
Jauh di mata namun dekat di hati
ran - judulnya tau dong apa
#nofilter #borneo #travelingindonesia #ysbh
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

msienay dreams aren't negotiable - paulo coelho #bastianos #bunaken #divingresort 1mon

» LOG IN to write comment.

msienay halfwater #maratua #nofilter 1mon

» LOG IN to write comment.

msienay our main stream pic at #Bunaken.
Bunaken is an island of 8 km², part of the Bunaken National Marine Park. Bunaken is located at the northern tip of the island of #Sulawesi, Indonesia. It belongs administratively to the municipality of #Manado. #nofilter tap for outfit detail lol
1mon

» LOG IN to write comment.

msienay ignore our face beler banget #colorparty #colorrun yg super jauh ahaha event biasa cuma d pulau yg luar biasa sengaja jauh jauh buat lari warna warni #mdc 1mon

» LOG IN to write comment.

msienay #ManadoTua is an inactive #volcanic cone island off the west coast of #NorthSulawesi, close to the capital #Manado. There is a good path to the top and the summit offers great views over the other islands and Manado Bay. In good weather you can see the smoking cone of Gunung Soputan almost 60 kilometres away. But be careful you don’t fall into the huge hole at the summit which was made recently by local people looking for buried treasure - sr gunungbagging.com #nofilter nov14 #myviewsbetterthanyours 1mon

» LOG IN to write comment.

msienay Dear daddy, I may find a prince someday,but u will always be my king my everything..once again happy late birthday papa n happy #fathersday! from the #sea with love - ur luckiest daughter kisskiss 1mon

» LOG IN to write comment.

msienay day 2!! visit our boooth @cartexblanche at bazar untar 2 1mon

» LOG IN to write comment.

msienay setelah lari dari kenyatan lalu berkeringat warna dan semua bau menyatu #colorparty #mdc 1mon

» LOG IN to write comment.

msienay tuhan yesus memberkati 😇😇😇 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

msienay yang paling kucinta kusayang dari kota kebesaran makasih banyakkk jengs bff tde para auditor cantik pen peb nec minus dea nih hux hux...ditunggu taun depan ya my lovely epel...special guest binusian vildz mewarnai hari wisuda makasssssiii 😗😙 unbloodywarmysissy kisskiss 2mon

» LOG IN to write comment.

msienay wisuda #untarian fh10 041014 resmi #sarjanahukum bersama ket (kiri kanan) 1.geng bimbingan ibu peri @wilsonsaval ka @puturaii 2. tmn skls d bu imel bareng @ellaprilinee gadis ponti yg soleha 3. tmn" jaman pradikti ktmu smes awal ketika masih belia dan smes akhir di perpus lorong cantina dimana pun cicik jelita @lestariswanto tante mini @ismaitadiantika cicik mangdu @gabrielladevania kaka mungil @hestyyyxx kak perpus @novika_alfonsa lulusan terbaik @didina 4. temen ngebolang ke seribu pulau sekaligus petinggi kampus ibu" lantai 3 @ayudewandary pengawas ruaang skripsi dan segenap perpus, penyeleksi proposal @mayaerka yg soulmate sama nyokapnya 5.temen pertama kali ketemu sblm jd mahasiswa baru lulus sma dr manado rebutan kosan yg super songong tampang ny akhirnya sekelas juga kita @donellaclarissa ad lg yg gue ga punya ig ny bang andre horas ka caesar bang hasta ka jaer selly..ini cuma sebagian cerita dan tagging..masih bnyk kisah yg belum terkuak dan itu harus d bikin novel mungkin... 2mon

» LOG IN to write comment.