missfazura Hello Jolly July! Bring us tons of love, abundance and happiness! 1h

» LOG IN to write comment.

missfazura Give kindness today. The world needs more of that 21h

» LOG IN to write comment.

missfazura Berita ini sama sekali tidak dapat diterima akal. Selepas satu persatu kes haiwan yg tidak mampu bersuara di seksa oleh hati hati kejam, kini kita disuap pula berita anak kecil yg mengharap lindungan bapa kandung dan ibu tiri tapi sebaliknya dilaporkan didera sehingga mengalami kecederaan di tulang rusuk, lengan, pinggul dan patah tulang belakang. Disaat masih ramai pasangan suami isteri di luar sana yg mengimpikan seorang zuriat, kini rata rata masih ada manusia yg tidak mensyukuri kurniaan ALLAH yg paling berharga ini. Mengapa mahu punya anak jika belum bersedia dan mampu bertanggungjawab menjaga serta memberi sepenuh kasih sayang padanya? Saya percaya bukan semua ibu tiri sekejam dia, namun apakah nilai kasih sayang si bapa sehingga tidak mampu melindungi zuriatnya sendiri. Hiba tetapi syukur... Setelah melarikan diri, akhirnya mereka tertangkap juga. My heart goes out to precious Yaya's mother, Puan Sana Abdul Malek dan marilah kita sama sama berdoa untuk Adik Nur Zuliana Zaara semoga dengan keberkatan ramadhan ini, dia akan cepat sembuh dan kembali pulih sepenuhnya dengan izin ALLAH SWT. Amin #PrayForYaya #JusticeForYaya #WhereIsTheLove #PrayForBetterHumans #PrayForABetterWorld #PrayForMalaysia 1d
  •   sharulazwan91 That's the thing, when action is done without using the brain and become brainless.. mankind nowadays.. #backtobasics 11h
  •   wahi0814 Jilake! Bugima! Vavi! Punjek! Cincalok 9h
  •   vudriel Menate 8h
  •   azmeyhajizaini Astaghafirullahalazim.... 8h
  •   nurulainiwahab88 Dlm tv tau plk cpt cpt masuk dlm mahkamah..takut . malu. Eeee bencinya aku...tak tau nk maki byk mn pun dok sabarkn diri bln bln posa ni. Nth dibuat mcmn sampai patah sana sini tu. Smackdown ke apa.?????? Tudung has nothing got to do with this pls. Bertudung itu ttp wajib. Perangai ni mcm iblis 5h
  •   my_mini_kedai Ni mmg kejam! Btw jom tgk niAKSESORI RANTAIig xprivate 2h
  •   puteraemi Sepatutnya dua2 ekor tu di patahkan pulak tulang2 mereka.... 54min
  •   lilaazwa syukur da kna tangkap mangkuk 2 ekor ni 49min

» LOG IN to write comment.

missfazura What's going on with the world today? 1d
  •   karmaren Thank you for your post, I am about to ask you for translations. @missfazura this is an unacceptable, that's a kid... Not everyone can have one. They are a blessing... 1d
  •   jaigguti39 :( sad!! 1d
  •   rey_alvarez87 where is the love... the love... my love 1d
  •   maznita_said 1d
  •   maznita_said Human but yet inhumane 1d
  •   ima_syg Mereke bdue x layak d pnggil binatang krn binatang pun sygkan anaknye.. X tau lah panggilan ape yg sesuai buat mereke yg bhati kejam n zalim ini.. Sesungguhnye ape yg Allah jdkan pasti ade hikmah d sblknye.. 23h
  •   hanaprince8 Ya allah :'( 18h
  •   elliza_elly Manusia btopengkan syaitan 14h

» LOG IN to write comment.

missfazura Hidup mesti kerja punya baru jadi manusia berguna. Seperti ituhhh.. Have a productive day darlings! @cherina_othman @famiawang 2d

» LOG IN to write comment.

missfazura Thank you wonderful hearts for giving me so much love. May you be blessed with more and more love always! #feelinthelove #alhamdulillah #luckygirl 2d

» LOG IN to write comment.

missfazura Tons of fun buka puasa together today! We missed you Nazzy boo. @nazreemmusa @imanmohamedosman #SisterFromAnotherMother #LesMolecules 2d

» LOG IN to write comment.

missfazura Last customers of the night... Orang orang lama @fazbulouswarriors @shazroulfarhan @iejamsaleh @nawal__aj @myhouseofdoll 2d

» LOG IN to write comment.

missfazura Got a visit from my 3 handsome boyfriends! #GoodBoys #CuteBoys @myhouseofdoll 2d

» LOG IN to write comment.

missfazura Thank you for coming my girls! So lovely seeing you today! @ainashazrael @miraamira @azhuda @fazbulouswarriors @myhouseofdoll 3d

» LOG IN to write comment.

missfazura Thank you @rizmanruzaini belanja and Thank you kawan kawan for coming all the way to buka puasa with me in Bangsar! Love always @rizmanruzaini @daleryusuf @veliciousvass @khemeross @@zariffendruce25 3d

» LOG IN to write comment.

missfazura So nice seeing you again this year darling Karmila Have a lovely Raya with "Ifti Liyana" & "Julia" #FazbulousRaya @myhouseofdoll 4d

» LOG IN to write comment.

missfazura Met so many gorgeous dolls at @myhouseofdoll today! Hope to meet YOU soon! 4d

» LOG IN to write comment.

missfazura Babygirl is sick.. So nak manja manja with Tyty 👭 #NurAdeliaAyesha #DarlingNiece 5d

» LOG IN to write comment.

missfazura Repost from @myhouseofdoll Panasss!!! Close up on her swag shoulders... Guess who? #SeriPanggung #FazbulousRaya @myhouseofdoll 5d

» LOG IN to write comment.

missfazura 5d
  •   smellandsmile Aameen. Beautiful says as you! 4d
  •   ainaabdullah Amin 4d
  •   pashasanda Amen 4d
  •   deehanania Amin Ya Rabb… 3d
  •   amyra_ariffin Amin 2d
  •   jiewahid @missfazura amin ya rabbal al amin.. Kdng2 ada org yg misinterpret setiap apa yg akak buat but Allah notices and knows u better kak.. Kak faz, if you read this, this du'a perhaps good for you to practice "rabbi yassir wala tu 'assir, rabbi tamim bil khair" semoga urusan kak faz dipermudahkan oleh Allah SWT.. By the way, u look extra gorgeous with ur shawls, semoga rahmat Allah sentiasa bersama mu 🏻 1d
  •   murad_agayev_ Bismillehi rahmani rahim 2h
  •   murad_agayev_ Ela 2h

» LOG IN to write comment.

missfazura My quality time with baby nephew before "someone" got a little jealous and screamed for attention. Literally. #AuntProblem #AhmadAqil #NurAdeliaAyesha #LoveYouBoth 5d

» LOG IN to write comment.

missfazura Repost from @myhouseofdoll Exciting news!!! Our very own @missfazura will be seeing you at House of Doll this Saturday & Sunday from 3pm to 10pm! Come shop with us and take selfies with her! 6d

» LOG IN to write comment.

missfazura Have a lovely day sincere hearts 7d

» LOG IN to write comment.

missfazura Alhamdulillah! Sampai dah from Bangkok. Dalam flight tadi kami semua control macho, dah keluar plane apa lagi.. Wefie lah! Lol. Thank you so much for your warm hospitality kawan kawan.. Have a good rest! Hope jumpa lagi soon 🏻 #MHisforMalaysianHospitality #MidnightWefie @malaysiaairlines 1w

» LOG IN to write comment.