meanmijer Menanti dengan penuh sabar. 14h
  •   fikrikacak Kopi vietnam aritu aku beli pun ada mcm ni 13h
  •   meanmijer @fikrikacak dripper je vietnam punya. Kopi aku pakai kopi sumatera. Kopi vietnam boleh migraine terus dok. Kahkah 13h
  •   fikrikacak Kan, menangkap trus siak dkt kepala. Hahaha. 13h

» LOG IN to write comment.

meanmijer Update! Kak Joe selamat melahirkan anak lelaki malam tadi. 2d

» LOG IN to write comment.

meanmijer Sometimes, Soviet lenses have mysteriously transmogrified. Exakta 1A + 50mm domiplan f2.8, Agfa APX100. #ishootfilm #believeinfilm #bnw #bnw_malaysia #exakta #agfaapx 4d

» LOG IN to write comment.

meanmijer Stok candu untuk beberapa minggu ini. #coffeeaddict #coffeelover #oneloveoneheart 6d

» LOG IN to write comment.

meanmijer Malam tadi waktu Plague performed, tiba-tiba adik ni pergi depan dan terus joget sorang-sorang. Bila aku cuba ambil gambar, ini reaksinya. 6d

» LOG IN to write comment.

meanmijer Plague of Happiness live unplugged. 6d

» LOG IN to write comment.

meanmijer "Bezita! Aku benar-benar sudah merajuk sekarang ini!!" Sahut @nohmochtar 6d
  •   nohmochtar kahkahkahkah!! kita berjanji ke ni? 6d
  •   amaramir Kah kah kah real betul 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal meanmijer
meanmijer Make fair trade. #thewetmarketproject 1w

» LOG IN to write comment.

meanmijer The wet market journal. #vscocam #x100 1w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Selamat pengantin baru! @ecalaziz & @delliastrange 1w

» LOG IN to write comment.

Normal meanmijer
meanmijer Exakta 1A, Agfa APX100. #believeinfilm #ishootfilm #filmisnotdead 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

meanmijer Isn't she beauty? 2w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Slurrpp. 2w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Hantar grooming sat. 2w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Dora sudah tua tapi dia bunting lagi. Dora tak pernah tua. 2w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Main masak-masak kat rumah @lynnlaloy malam ni. 3w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Chicken green curry Siam. First time aku rasa beberapa bulan lepas, rasanya lebih kurang macam lauk lemak cili padi. Tapi ada kelainan pada tekstur rempah dan bait-bait rasa masakan pada penghujung lidah. Ni aku baru siap masak ni. Panas lagi lauknya. Izinkan aku santap dulu sebelum aku sebarkan rahsia resepi kari hijau siam ni pada semua. Selamat makan siang! #sajianlestari #MudahnyaMasakBersamaMijer 3w

» LOG IN to write comment.