46min mariaperdana
Normal Maria Perdana
mariaperdana Best way to try out new products, samples well I guess I'm just going through trying-some-fragrances-I've-never-smelt phase they're small but I don't think I need to spray so much time to smell good everyday #perfume #edp #edt #fragrance #sample #samples #potd #love #weheartit #2015 46min

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Thank you for all the fun this saturday night! May we sleep well tonight so we can do another fun stuff tomorrow good night
#saturday #saturdaynight #weekend #fun #couple #love #weheartit #InstaMagAndroid
5d

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Fotonya udah lama dipajang di kamar sejak dikasih kamar sendiri sekitar umur 4-5 tahunan. Figuranya juga udah figura kuno. Kadang kalo liatin suka gemes sendiri, entah itu normal ato menggelikan kalo gemes sama potret diri sendiri waktu masih bayi #baby #selfportrait #candid #childhood #throwback #throwbackthursday #weheartit 1w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Bersyukur banget bisa dikasih kesempatan buat bekerja dan bersama kakak2 ini yang bukan cuma jadi temen2 kerja, tapi juga udah kayak kakak sendiri yang bisa diajak curhat ato guyonan soal apa aja. Oh sama "mentor" juga ya terima kasih sudah menerima adek ini dengan baik #workmate #friendship #blessed #love #2015 #potd 1w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Satu sore di Batu, Malang. Pergi pas hari Natal 2013 dan mampir dulu ke Kediri sebelum akhirnya lanjut ke Malang. Pulangnya semalaman gak tidur buat nge-guide si daddy yang nyetir. Nyasar2, pake acara lawan arah juga #family #familyholiday #selfie #girl #malang #lampiongarden #2013 #throwback #2015 #weheartit 2w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana The grass isn't greener on the other side, it's greener where you water it #candid #travel #trip #travelling #green #nature #throwback #wakturambutmasihpanjang #throwbackthursday #latepost #weheartit 2w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Because there's no such thing as perfection. Everybody has flaws. And I've learnt that it's okay not to be perfect, that it's okay to make mistakes. Because that's what makes you a human. #selfmotivation #quotes #weheartit #potd 3w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Thank you for the gift and card suka banget sama kartu dan bajunya. Makasih yaa kawan2 sekalian :') #birthday #birthdaycard #london #england #britheart #weheartit 3w
  •   endahperbawati Sama-sama marici. Alhamdulilah kalau sukaa 3w
  •   verenbee masama mariaaa. semoga bajunya bikin km makin keceh melayani di student service! xoxo 3w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Before the 7th of january ends, I'd like to wish a Happy Birthday, once again, to one of the very best person in my world, my beloved wonderful mother. I hope you had a great one. Thank you for everything you've given me.

Loads of love #birthday #mother #mum #january #2015 #instamag #weheartit #potd
3w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Today, in many little ways, life has reminded me of how fortunate I am. So, if by luck or deservedness, I want to let the world know that I am grateful Have a happy Sunday #sunday #happysunday #2015 #weheartit #grateful #latepost #throwback 4w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Senangnya bisa kumpul2 sebelum balik tangerang :') kurang satu personil sih tapi semoga lain waktu pas pulang semarang bisa kumpul ramean full army yaa makasih ciwik2ku buat hari ini, see you next time #girls #bestfriends #love #weheartit 4w
  •   fradventa Sedihhh 4w
  •   mariaperdana @fradventa sedih jugaaa, mesti bentrok e sama kamu oq pen, jarang jodoh 4w
  •   fradventa Hooh...tak pikir plg e tgl 4.. Jdi tgl 3 isa ketemu..td tepar o badan e pnas kudu pijet 4w
  •   mariaperdana @fradventa tiket tgl 4 mahal banget he pen, jd akhire ambil tgl 3 yaa kamu istirahat ya pentol, cepet sembuh yaa, kmu ke jogja lagi kpn pen? 4w
  •   fradventa @mariaperdana Tdinya mau bsk snen tp badan e msh caoek bgt e jdinya slasa deh...ati2 d sana ya nene :* 4w
  •   mariaperdana @fradventa ohh ya wis daripada malah soyo kesel to dsana mnding istirahat sek di rumah :) iya pentaa, semoga aku bisa cepet pulang semarang lagi hehe kamu main tangerang sini pen hehe 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Having lunch with family on the first day of 2015 I could come here a million times and would never get bored of it #family #semarang #lakersclub #indonesia #views #nature #sightseeing #travel #travelling #instatravel #weheartit #2015 4w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana It's a new year It's time to start all over again Stop thinking about what you're going to do and start doing it It's time to live your life and be who you are Forget bad things happened in 2014 and just move on Take risks and be yourself You only have one life so make the most of it
Have a happy new year, everyone!
4w

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Just a few hours to go. Let's make this last day of 2014 count #newyear #2015 #newyearseve #december #2014 #lastday #farewell #potd 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Bubur sumsum, makanan favorit masa kecil isinya bubur putih, ketan hitam, serabi kecil dicampur sama kuah santan dan gula jawa biasa yang jualan mbak2 yang lewat di depan rumah sambil gendong bahan2 buburnya di bakul. Naknan #childhood #childhoodsnack #snack #favourite #foodporn #instafood #semarang 1mon

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Making my own Christmas greeting cards on Sunday morning. Can't wait for Christmas really! #christmas #christmas2014 #greetingcards #holidays #holidayseason #seasonsgreetings #2014 #sunday #sundaymorning #weekend #weheartit #whitagram 1mon

» LOG IN to write comment.

mariaperdana Save the best for the last!
Welcome December, chapter 12 out of 12 December is the best month ever, because it has Christmas
Have a wonderful last month of 2014, everyone!!
#december #welcomedecember #2014 #christmas #holiday #holidayseason #instaquote #quote #quotes #weheartit
2mon

» LOG IN to write comment.