mariaelenazarul “If you have a family that loves you, a few good friends, food on your table and a roof over your head. You are richer than you think." Alhamdulillah /leopard cardi & tudung from @lakayena // will be at @maleeqa.exclusive // 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Husband said i look funky today.
Pssssh! I am funky, everyday. Yaw wassup 🖖🏽 #mixmatchsukahati #asalcomfortableandtutupaurat
5d

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Ahhhhh! My 'Space For Rent' in Damansara Perdana is almost done!! Anyone yang bukak business and wants to do photoshoots tapi nak save budget, or nak buat workshop/class/usrah for a small group (fits up to 15 ppl), well, i'll be renting this place out for RM10/hr. (Flat rate RM70 for 7hours and more). High ceiling, awesome natural light, ada aircon.
Amacam, ok tak?

Ps: it's only 200sqft space
5d

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Oh ya! Here are the bffs and the shadow of an enthusiastic local tourist @hunnymadu 2w

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Tengok tu. Tengok tu. Adaaaa je nak rebut something #bestfriends #nadrahoftheday #evamedina 2w

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul And then we went to the islamic art museum. Tak dapat nak study sangat sebab the kids were running around. It was all good fun though! #nadrahoftheday #evamedina #museumislamicart 2w

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul And nadrah takut dengan burung bangau sebab masuk masuk je, diorang attack nugget dalam tangan nadrah secara berjemaah. Bahahahahahaahahaha!
#nadrahoftheday #klbirdpark
2w

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Puas tengok birds at the bird park today! #nadrahoftheday #klbirdpark 2w

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Ohhh kakak nadrah, nanti tolong ummi jaga adik, dan jadilah kakak yang boleh membimbing & bertanggungjawab. InshaAllah i have faith in You and you.
#nadrahoftheday
2w

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Part 2// Masa amik dia dari sekolah tempoh hari
(Last part tu!!!) #nadrahoftheday
4w

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Part 1// Throwback masa #amnroadtrip last year. Nadrah tido mendongak ke langit. Eksyen dia ni. Bahahaha!! (Nadrah suka sangat tengok gambar ni. Tergelak gelak!)
#nadrahoftheday
4w

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Help?
(Nak jaga pantang 30 - 40 hari and tanak yang live-in punya)
4w
  •   mariaelenazarul @bilplusfam im ok alhamdulillah. Nak pantang lepas beranak nanti. Hehe 4w
  •   bilplusfam @mariaelenazarul gurrrl, are you expecting? 4w
  •   darlachinta congrats maria for your second one :) 4w
  •   aimiazmal Hi maria, u can try Adieyla Confinement services. I took half-day packages tapi berbaloi2. Even for half day tapi she will cook extra for your dinner as well. So u can just panaskan the lauk. Air jamu is homemade & sedap, air mandi pun from daun2 yg fresh & rasa segar sangat. Urut pun best ala2 spa. Semua bestlah InsyaAllah. Try call Ila 012-6383021 3w
  •   bylianasu Congrats! 2w
  •   wmasrurah blessed beauty confinement by Siti Aishah (Kak Ice) 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Kurma shake shake shake it off 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul The kind of pics i get when i ask husband to take pictures of my 'moments'. #thefactihavetotellhimtotakepics #sedih #tapisayangmasihada #sabarje #marsfirdaus #amnroadtrip 1mon

» LOG IN to write comment.

mariaelenazarul Macam baywatch pun ada.
We've been on a roadtrip dari kl-seremban/pd-melaka-muar and now desaru, heading to JB later.
Anyone from JB boleh suggest makan apa, mana and aktiviti best boleh buat as a family? Thanks for sharing!! (Dulu pergi zaman bujang. Skang mesti banyak lagi tempat hipster kan.. Btw mat corner nasi ambang best ke?) #amnroadtrip
1mon

» LOG IN to write comment.