macintorch Isteri awak urang minang, automatik awak pun suka makan nasi padang 5d

» LOG IN to write comment.

macintorch When the student is ready,
the teacher will appear. *menjadi Puan Ainor itu normal.
1w

» LOG IN to write comment.

macintorch hari ini kita cuba

#absholdings
1w

» LOG IN to write comment.

macintorch TAN SRI MOHAMAD ZABIDI ZAINAL
Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam

#prayformh17
2w

» LOG IN to write comment.

macintorch TAN SRI DR. ALI HAMSA
Ketua Setiausaha Negara

#prayformh17
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch Signature wall #prayformh17 size 10x10. siaaappp terus booking mejaaaa 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch Signature wall design approved! 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch Tak dapat jadi PTD, kita kawan dengan President PPTD 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal

» LOG IN to write comment.

macintorch Alhamdulillah. Pagi ini mencatatkan penggunaan sosial media yang paling maksima pernah saya buat iaitu berkomunikasi dengan Pengerusi PTS Group.
Apa itu PTS Group? Alaaa.. Kedai buku tepi jalan yang biasa-biasa je
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch Aduuuhhhh :( 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch memerhati, mengenali dan mengkaji. 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch si abang #asadputra tukang cari pasal.

si adik #affanputra tukang ikut pasal.
2w
  •   tuti_000 Siapa yg nak kemas almari mama tu? 2w

» LOG IN to write comment.

macintorch Parking Plaza Metro Kajang penuh 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch #asadputra #affanputra both of you mesti selalu cari dan invest in this #5modalbisnes to start, sustain and grow your own business in any economic condition.

1. Diri
2. Ilmu
3. Sosial
4. Kemahiran
5. Kewangan

No matter what people will say, suggest or instruct you.

Both of you have your own vision, go for it.
3w

» LOG IN to write comment.

macintorch Mendidik Hati Untuk Sedekah Tahap 0.001

Tiap kali rasa hendak beli kopi Starbucks atau beli kotak rokok terus sms "Palestin<space>10" ke 39111

Setiap kali teringin hendak makan Mcdonald sms "Palestin<space>5" ke 39111

Setiap kali rasa nak beli Milo Ais (ini yang paling mencabar) sms "Palestin<space>3" ke 39111

bak kata @FynnJamal "Tuhan tidak hitung jumlah. Tiada pertandingan dalam sedeqah.

Diam.

Just because people do not talk about it, does not make them ignorant.

We grief differently"

#prayforgaza
3w

» LOG IN to write comment.

macintorch Segak Kacak Bergaya 3w

» LOG IN to write comment.

macintorch Jangan ingat kita berjaya la sangat hari ini sebab dulu kita rajin belajar, konon dah kerja berusaha siang malam.

Jangan ingat yang belum berjaya sebab dia malas, tak cukup berusaha.

Gagal atau berjaya. Semua itu pun sebab Maha Pencipta yang izinkan.

Tak faham takpe, orang yang dapat taufiq dan hidayah pun kehendakNya juga.
3w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch Abah : Boys, nak ambil ke project MAMPU, JPM ni?

Asad : Abah. Asad nak tulis.

Affan : Bla ba ba uuu ba ba ba uu bah
3w

» LOG IN to write comment.

macintorch Bersabarlah wahai hati. “Sesungguhnya berjayalah orang-orang yang beriman, iaitu mereka yang khusyuk dalam solatnya.” Surah al-Mukminun, ayat 1-2 3w

» LOG IN to write comment.