lutfisyafiq Morning kawan-kawan. Selfie sikit pagi-pagi ni dengan t-shirt baru. Dah lama dapat t-shirt #PilotByProjekLegasi ni tapi hari ni baru sempat pakai. Nak keluar outing katanya. Kawan-kawan boleh lah usha-usha ig
@projeklegasi @projeklegasi @projeklegasi
untuk dapatkan their upcomings t-shirt yang nicee belaka. Zaasss!
#projeklegasi #pilotbyprojeklegasi #krewlegasi #localbrand
4h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Tahniah kezen. Selamat menjadi tunangan orang. :) 3w

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Super delicious! Craving for this right now. #food #thailand #love #foodporn #life #missthismoment #throwback 3w

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Masih di office. Nampak tak muka stress di situ? 3w

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Majlis Perpisahan last night. Bye2 @buragasborneo . Selamat bertugas di tempat baru. Jangan lupa kami2 di Langkawi ni bhaaa. Haha. 4w

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Mirror. 1mon

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Walaupun dia tidak boleh berkata-kata, tapi bila berbicara dengannya membuatkan aku puas. 1mon

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Garangnyeww muka si musang ni... 2mon

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq 7's Well. 2mon

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq No caption. 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Rindu... Rindu serindu2nya... Namun apa daya? 2mon

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Lepak dengan makcik @nisa_kay yang femes sangattt tu. Femes ke? Haha. #nisakay 2mon

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Pizza duluan yuk. Ready for movie after this. W @adamarjuna @max_vartan @rahimazhari 2mon

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Lepak bersama mereka. Rindu lama tak ketemu. Esok @mrhamz nak fly ke UK dah. UK kan? Ke salah? Seronok dengar @nisa_kay berceloteh. @max_vartan ni cool jer tapi hot pabila dicuit oleh @rahimazhari . @adamarjuna pulak maintain hensem. Sekian buat waktu ini. Selamat malam semua ;) 2mon

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Kejap ja dah besar Si Musang ni. #mypet #cat #lover 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Urusetia Kem I Want Sihat. Program berjaya. Alhamdulillah. 3mon

» LOG IN to write comment.

lutfisyafiq Letih fikir pasal kerja. Hoho. 3mon

» LOG IN to write comment.