lukeposeidon07 Our story Our bonding never folded until the end of the day. This moment will be unforgettable even the star falling down crash onto the earth.
They are peoples we called as Super Friend.
"Throwback having dinner dengan my Super Best Friend Sazali Musa dan Super Woman Rashidah. Thanks for bring wonderful day for us."
#FriendshipGoal #Webstagram #InstagramHub #Tweetgram #Friendstagram #Johor #MalaysianPeoples #MalaysiaTrending #friendsforever #KawanSampaiMati #JohorBahru
17h

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Alhamdulillah masih bernafas pada Jumaat yang suci ini. Moga Allah limpah kurniakan buat kita semua Rahmat dan Rezeki yang tiada hujungnya.
Amin.
#SalamJumaat #SalamSayyidulAyyam #Menstyle #Muslimin #MusliminFashion #Bismillah #igersJDT #igersjohorbahru #Webstagram #InstagramHub #Tweetgram #InstagramLover #AsianTrending #WorldwideTrending #MalaysiaTrending #Johor
1d

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Sungguh ku milik mu
Kau milik ku
Takkan ada yang pisahkan kita
Ku mampu bertahan
Cepat atau lambat
Mampu bertahan sempurna oleh waktu.
"Selamat pagi malaikat comel ku moga hari kalian indah berseri"
#Webstagram #MorningWishes #AsianGuys #Menstyle #EyeWears #MalaysiaTrending #Malaysia #AsianTrending #DoubleTap
4d

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Teringat aku masa usia 5 tahun
Aku hilang arah dan terpisah dengan parents dekat Pasaraya Ocean. Kalau ikut norma yang normal budak sekecil 5 tahun akan menangis bila ibubapa takde kat sisi dia. Sebaliknya aku tak nangis lalu terus berlari ke Pusat Khidmat Pelanggan laporkan diri aku terpisah dengan ibubapa. Tapi sayangnya tu masa dulu walau kecil tapi sikit tak takut kehilangan.
Namun sekarang bila insan yang aku sayang mungkin akan hilang dari hidup aku. Sikit sikit aku lemah semangat jadi hilang arah terus takut dan rasa macam dunia ni akan berakhir. Alangkah baiknya kalau aku tak membesar dan terus kekal berani sebegitu. "Selamat Malam Kesayangan Hamba Moga Kalian Dikasihi dan selalu di sayangi Allah"

#MyStory #InstagramHub #Webstagram #AsianGuys #GoodNight #NightWishes #DoubleTap #MalaysiaTrending #AsianTrending #WorldwideTrending #Simple
2w

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Sengaja aku buat perangai
Nak tahu kau sabar tak dengan aku
Nak tengok betul kewh kau sayang aku.
#Quote #QuoteOfTheDay #WordPower #DoubleTap #MalaysiaTrending #Singapore #Brunei
2w

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Percubaan Kali ke-3
Inshallah ada rezeki Allah tak ke mana.
Adam Ahmad- Kau Pergi Jua
#BakatAF2015 #HotlinkAF2015 #Acapella #Cover #CoverSong #JohorBahru #KauPergiJua #Ballad
Tagging: @akademifantasia2015
3w

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Hi awak saya tak pakai mekap harini
Mohon berak darah!
#HowOldAreU #Webstagram #InstagramHub #Webstagram #FunnyPictures
3w

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Pesan ku pada hati ku.
Jadilah yang terkuat agar kelak aku kan tabah mejalani langkah kaki keseorangan.
#MorningQuote #QuoteOfTheDay #Quote #WordPower #InstagramHub #Webstagram #InstagramLover #DoubleTap
3w

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Terpengaruh lagi! Beli lagi butang Baju Melayu.
#InstaFashion #InstaAccessories #Brooch #Webstagram #InstagramHub #Beautiful
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Indahnya sungguh di Hari Raya ramainya orang bersukaria.
Ewahhhh

Hahahaha Abiang bukan nak beraya
Tapi hari ni ada Majlis Perujian Tilawah Al-Quran kat area Pasir Gudang ni.
#POTD #TraditionalClothing #BajuMelayu #TelukBelanga #Johor #BudayaJohor #InstaFashion #FashionLovers #Fashionista #InstagramHub #Webstagram #InstagramHub
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Luqman Hakim
24tahun
Johor Bahru, Johor.
Mengingat Dia-Cakra Khan
"Lagu ni lagu yang penuh makna dan kesan"
#AkademiFantasia2015 #UjibakatAkademiFantasia2015 #Acapella #BakatAF2015 #Ballad #CoverSong
Tagging Peoples: @ajwad_farhan @wingdynasty87 @jellydelicious143 @nurafiqah1997 @afix_edi @shahshaarani @akademifantasia2015 @hotlinkAF2015
4w

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Dah main-main lepas tu menyesal.
Pada masa tu mulalah cakap itu dan ini.
Menyesal la saya bla bla bla bla ...
#TwitRandom #QuoteOfTheDay #KaumAdamJagaKoteAnda #OpenMindedSpeakOut #SuaraHatiKuKauYangSentap
1mon

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 "You true friend are the best u ever had. They know your name. Come through together inside your life and feel your heart beat."
#QuoteOfTheDay #WordPower #FriendshipGoal #Friendstagram #Webstagram #DoubleTap #WorldwideTrending
1mon

» LOG IN to write comment.

lukeposeidon07 Definasi Bahagia
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHARAMJADAH "Aku tak marah tapi aku terluka sebab ego kau. Jangan sampai aku give up."
#QuoteOfTheDay #Egoistic #WordPower #Webstagram #InstagramHub #Tweetgram #DoubleTap #FollowMe
1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.