liyanajasmay Selamat malam..assalamualaikum.. #sofiaarissa 13h

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Nak lihat koleksi BellaLiyana ?? Tunggu 27september2014 ini! #BellaLiyana01 #270914 @mermaidstudios @bellaammara 2d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Ini dia video yang #littlelovers suruh LJ dan @awalashaari buat aritu. Memang hebat fungsi water and dust resistant Samsung Galaxy S5 ni. Yang dah pakai tu, mesti dah tahu kan? Kalau belum pakai tunggu apa lagi? Pergi kedai Samsung terdekat sekarang dan dapatkan Samsung Galaxy S5 yang best sangat ni. LJ yakin #littlelovers akan puas hati! 2d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Salam and Hello! 6 more days to a new phenomenal bazaar! It's @starhypefiesta ! There will be 140 vendors from Instashop and Celebrities besides lots of fun activities such as free makeup & hair tutorial, manicure & pedicure, face painting for kids, live graffiti show and lots more. We would love to welcome all fashion,food, arts, and local vendors to participate in the inaugural fiesta. You should'nt miss the oppurtunity to be part of this amazing event! A new concept is in store as the name suggests! Be there and spread the love.. Date : 27th & 28th September 2014
Time : 10am - 10pm
Venue : Heritage Lane, Empire Damansara
Follow @starhypefiesta @starhypefiesta @starhypefiesta for more infos! #starhypefiesta
2d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Selamat pagi! Hari2 minggu ni apa kata saya kasi teaser sikit salah satu warna BellaLiyana #BellaLiyana01 Sape kat sini suka warna royal blue dan inginkan warna warna lain?
BellaLiyana ni akan dijual pada minggu hadapan di kedai Bella Ammara Shah Alam
2d
  •   sis_collections_official Jom shopping dress dan tudung!!! 2d
  •   syysswagcollection Hello! Jomm follow syysswagcollection utk fashion swag for yr baby girl! Ada sexy back top,turbanminime,baby blazer,love edition top,split skirt and many moreee! 2d
  •   lovebeautystore Follow my ig for LIPSTICK NYX 100% ORIGINAL 2d
  •   arfaardiya rm125 clearance stunning prada nursing dress 2d
  •   nabihah_hashim Bagi anda yg xreti nak melilit shawl tp suka bergaya ala-ala hijabista. Malas nak pakai pin merata-rata. Ada baby kecil dan takut baby tarik pin. Baru nak mula berhijab. Mencari sesuatu yang mudah sebab anda wanita yang sentiasa sibuk dan terkejar masa. ROSSALISTA INSTANT SHAWL bg ROZELLE SIGNATURE pilihan yg tepat utk anda. 18 warna menarik. X perlu pin ! X perlu lilit ! Hanya sarungkan dan siap. 2d
  •   frzhehe Hmm teaser lagi 2d
  •   izzalatiff siapa nak kirim boleh whatsapp sy 018-213 1224.. servis charge murah2 je... 2d
  •   syeirasmail Price brape ? 2d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Siapa nak tengok jubah #BellaLiyana01 secara live? @bellaammara @mermaidstudios #23rdSept2014 3d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Ada yang tanya LJ, kenapa penting ada smartphone yang water and dust resistant. Beli mahal-mahal, kita kenalah rasa puas kan. Selain berpunca dari jatuh, kebanyakan smartphone akan rosak bila kena air. Kalau bayar mahal, kena air sikit pun tak boleh memang susah la kan? Kita nak phone yang tak peningkan kepala dan sentiasa perlu dijaga. Seriously, memang puas hati dengan Samsung Galaxy S5 ! So worth it! http://bit.ly/mygs5features #MyGS5 4d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Teaser #BellaLiyana01 ! korang excited tak?? Nak tau tak warna apa yang ada untuk koleksi ni? 4d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Jubah #BellaLiyana01 ada 10 warna! Ni teaser untuk salah satu warnanya.. black and nude , my favourite! 4d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Kolaborasi pertama saya bersama bella ammara BellaLiyana #BellaLiyana01 khas untuk Hari Raya Aidil Adha tunggu ya.. dapatkan ia eksklusif di kedai Bella Ammara pada minggu hadapan. Kami akan umumkan tarikh. A lil touch of love from me and belle @bellealyahya Hopefully you guys will fall in love with the Jubah #BellaLiyana01 . @bellaammara #bellaammarashahalam 4d

» LOG IN to write comment.

Valencia liyanajasmay
liyanajasmay teaser untuk #BellaLiyana01 ! Tu tgn sape peluk saya tu.. @bellealyahya 👭 5d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Sayang anak mummy good girl teman mummy photoshoot one whole day. #BellaLiyana01 5d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Hi #liitlelovers! Untuk buktikan tentang features water & dust resistant dalam Samsung Galaxy S5, LJ dan @awalashaari akan buat instavideo dan upload later. So which challenge korang nak tengok untuk buktikan kehebatan Samsung Galaxy S5 ni? Tumpahkan air, letak tepung atau jalan dalam hujan? Tinggalkan comment di sini atau tweet kat twitter dengan hashtag #MyGS5 ok! ;) 6d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Jalan jalan di takashimaya with baby Sofia #sofiaarissa 1w

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Good morning! Nak breakfast di kampung gelam, singapore! 1w

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Syukur alhamdulillah..welcome Baby J sofia and rara cant wait to see you! Yay neni and tokmay dpt cucu princess lagi @adrianajasmay @hab5ah @dillajasmay @jasmaymd 1w

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Top of the morning yo! Mini holiday with mummy ,daddy, tokmay, neni, ma bee and pakmi see you later baby rara!! @adrianajasmay 1w

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay This baby girl is getting married. Congratulations adik.
Insyaallah kak nana dtg ye.. nak tgk u pakai dress kembang u @erinmalekofficial
2w

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay So excited. Warna warna bagi #BellaLiyana01 ! Tunggu ya.. collaboration saya dgn bella ammara @bellaammara @bellealyahya @carlsamsudin @adrianajasmay 2w

» LOG IN to write comment.