liyanajasmay Thanks syed! @syedmussaddad @wartawanhiburanmalaysia "terima kasih Mingguan Malaysia, terima kasih Pancaindera, terima kasih @syedmussaddad atas tulisan dan sokongan terhadap filem #IsyaratCinta dan #tayanganamalperdana filem terbitan @rkscreen @iamrosyam anjuran #wartawanhiburanmaysia #WHAM

Satu tayangan amal filem isyarat cinta akan diadakan lebih awal drpd tarikh tayangan umum iaitu 19 mac depan. Tayangan amal perdana filem terbitan @rkscreen arahan @badehjazmi dilakonkan @fizoomar @liyanajasmay @adp_adiputra ini akan diadakan di panggung Cathay e-Curve Damansara PJ pd 4 mac ini bermula jam 830 malam

Tiket dijual pd harga dr rm100 hgga rm1000 utk org perseorangan atau syarikat korporat. Tayangan amal ini utk membantu kutipan dana bagi tujuan kebajikan termasuk mangsa bencana banjir di beberapa buah negeri

Berminat turut serta hubungi 0173813563" via @PhotoRepost_app
10h

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Never thought painting could be so much fun! I hope Sofia can grow up faster so we can paint together! #NipponMomentoLove #NipponPaint #MomentoLove @nipponpaintmy 17h

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Ok semua ready depan tv dan bukak chanel Astro Ria 104!! Bila Kau DatanG #bilakaudatang diarahkan oleh kakak cantik @diraabuzahar !! @ziranabil @michaelang38 saya harap anda semua terhibur!! 1d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Part 2 Trailer utk #bilakaudatang malam ni di Astro Ria pukul 10pm! Diarah oleh kakak saya yang berbakat @diraabuzahar ! Bersama @ziranabil ! Tak sabar tak sabar! Tgk ye malam ni! 2d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay BILA KAU DATANG #bilakaudatang malam ni di Astro Ria pukul 10pm! Saya dan nabil! Nabil sgt meminta masa shooting ni @ziranabil ! Tak sabar nak tgk! Korang jgn lupa tgk ye? 2d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay By @wartawanhiburanmalaysia "Thank u mStar Online utk artikel ini. Satu tayangan amal filem isyarat cinta #isyaratcinta akan diadakan lebih awal drpd tarikh tayangan umum iaitu 19 mac depan. Tayangan amal perdana filem terbitan @rkscreen dan @suhanmovies arahan @badehjazmi dilakonkan @fizoomar @liyanajasmay @adp_adiputra ini akan diadakan di panggung Cathay e-Curve Damansara PJ pd 4 mac ini bermula jam 830 malam. Tiket dijual pd harga dr rm100 hgga rm1000 utk org perseorangan atau syarikat korporat. Tayangan amal ini utk membantu kutipan dana bagi tujuan kebajikan termasuk mangsa bencana banjir di beberapa buah negeri. Berminat turut serta hubungi 0173813563" via @PhotoRepost_app 2d
  •   rarashaera25 Try serum yg berkesan dan sangat ajaib..follow and visit my ig 2d
  •   aynaanasuha SAMBAL BELIMBING HITAM PAHANG here !! 2d
  •   tiensonline_suplemen_herbal3 CEK IG @tiensonline KITA YUK, mana tau bermanfaat Bisa post ke MALAYSIA dan BRUNEI juga loh. DAN ADA DISCOUNT 50.000 + FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA 2d
  •   incomeberkepukkepuk .. business partners wanted ! income RM100-RM1K per day. whatsapp me 0187888105 2d
  •   noramirah_mira Nak income rm8500 sbulan ? Cntact sy 0198410847 ;) 2d
  •   greencabanas Great! 2d
  •   areyou7471 Berminat memasang unifi TM...wassup sy 01121260534..sangat memerlukan bila dirumah dan blh bt keje dirumah sahaja..pakej hypee tv,telephone rumah dan unifi..pendaftarn dan pemasangan percuma. 2d
  •   barangori.fromuk Waiting 2d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Another teaser for Isyarat Cinta @wartawanhiburanmalaysia "teaser sikit filem #isyaratcinta lakonan @adp_adiputra @fizoomar @liyanajasmay arahan Bade Hj Azmi terbitan @rkscreen @iamrosyam yang menjadi filem untuk #tayanganamalperdana anjuran #WHAM #wartawanhiburanmalaysia dengan kerjasama #RKScreen
tayangan amal akan diadakan pada 4 Mac nanti

sebarang maklumat lanjut boleh emel kepada : wham.malaysia@gmail.com" via @PhotoRepost_app
3d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Teaser utk Filem Isyarat Cinta akan datang 19mac2015

@wartawanhiburanmalaysia "lagi teaser filem #isyaratcinta lakonan @adp_adiputra @fizoomar @liyanajasmay arahan Bade Hj Azmi terbitan @rkscreen @iamrosyam yang menjadi filem untuk #tayanganamalperdana anjuran #WHAM #wartawanhiburanmalaysia dengan kerjasama #RKScreen
tayangan amal akan diadakan pada 4 Mac nanti iaitu dua minggu lebih awal daripada tayangan umum #isyaratcinta pada 19 Mac

sebarang maklumat lanjut boleh emel kepada : wham.malaysia@gmail.com"
3d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Lagi satu warna kegemaran saya utk easywrap plain Pada penggemar warna pastel, haruslah dptkan warna ini! Dan kulit melayu kita sesuai dgn warna warna pastel mcm ni! Remember girls "Brown is Beautiful" #brownisbeautiful !! If suka just pegi check insta @mermaid.luxe "Easywrap Plain"
RM49.00 excluding postage
Whatsapp to purchase at
018 229 0010

#MermaidLuxe
#SayaJual
#Designer
#Pinless
#Hijab
#Tudung
#Shawl
#Hijabster
#Mipsterz" via @PhotoRepost_app
4d
  •   perfumelocker meh follow ig ni..perfume original murah & berkualiti dh restock.. 4d
  •   handphone_ori89 Sale sale !! Samsung galaxy note 4 (rm2199) oppo f7 (rm1090) banyak lagi!! Student bole bayar ansuran 3x. Cpt stock trhad .!! Booking rm150-200! Handbag gred AAA pun ada. Harga kasih sayang babe!!(011-23217401) 4d
  •   bohipstore Looking for 100th follower to give special gifts here!! 4d
  •   ieyda_faezatul Bismilahirrahmanirrahim . Anda kesempitan wang ?? Hubungilah kami , In Sya Allah kami mampu membantu anda di 0146269629 . Jangan lepaskan peluang keemasan ! 4d
  •   steviasweetenerrcc Sesiapa sedang mencari stevia sweetener rcc @ pengganti gula boleh visit my ig ye 4d
  •   anihanny_collections Visit my ig... Handbag murah murah... Harga boleh dirunding 4d
  •   tinggi_langsing_berkesan <-- HOT PROMO 3d
  •   clonephone_koreaset tumpang iklan, meh meh follow ig saya, saya menjual handphone clone. Sekarang ade diskaun!! 3d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay I love lace! Hence we have this beautiful Lacey Cream shawl for yall! We have 11 colors for the Lacey edition!
By @mermaid.luxe "Lacey Scarf

Color Cream

Beautiful black french lace on premium chiffon

200cm X 56cm

RM69.00

Excluding postage

Whatsapp to order at 018 229 0010

#MermaidLuxe
#SayaJual
#Designer
#Pinless
#Hijab
#Tudung
#Shawl
#Hijabster
#Mipsterz" via @PhotoRepost_app
4d
  •   marsya_billa Keren ka mw donk.. 4d
  •   diani_elegance Jom follow my IG... 4d
  •   hazfa_shoppe seluar bob marley here... kain batik dan songket pun ada.... 4d
  •   mine_starz Baju cantik dan murah untuk laki dan perempuan ad kt sini!! Xrugi singgah taw 4d
  •   shukrey_r Nak order double stem cell murah? Saya ada stock. Boleh PM +60133901266 4d
  •   applemacstoremalaysia Apple Mac Store Malaysia page is now open.follow us and grab the vocher rebate and iphone 6 4d
  •   bohipstore Looking for 100th follower to give special gifts here!! 4d
  •   mermaid.luxe VISIT MY IG 3d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Morning semua! Suka tak style hijab ni? Kami inspired dari gadis gadis middle east! Nak tutorial x? Sape nak sila angkat tgn? In the mean time check insta @mermaid.luxe utk dptkan Sofia scarf ni ok! @mermaid.luxe "Sofia Scarf

Wide shawl made of premium chiffon

180cm X 77cm

RM39.00

Excluding postage

Available in 19 colors

Whatsapp to purchase at 018 229 0010

#MermaidLuxe
#SayaJual
#Designer
#Pinless
#Hijab
#Tudung
#Shawl
#Hijabster
#Mipsterz" via @PhotoRepost_app
4d

» LOG IN to write comment.

Normal liyanajasmay
liyanajasmay My niece is getting the hang of it. Lols! #brownisbeautiful 4d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Hi guys! MERMAID LUXE @mermaid.luxe akan berada di starhypefiesta Vol.3 pada 7 dan 8 februari nanti!! Nanti saya akan tolong gayakan anda dengan scarves kami! New styles and new collection! #MermaidLuxe #starhypefiesta 5d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay This is one of my fav color! All hijbaista should have our "easywrap plain" in your closet! Get it now while stocks last!! Get it at @mermaid.luxe "Easywrap Plain
RM49.00 excluding postage
Whatsapp to purchase at 018 229 0010

#MermaidLuxe
#SayaJual
#Designer
#Pinless
#Hijab
#Tudung
#Shawl
#Hijabster
#Mipsterz
5d
  •   hazfa_shoppe seluar bob marley here 5d
  •   capt.aisyfaiq nice :) 5d
  •   pinangdara Masalah KEPUTIHAN dan KEGATALAN?meh sini kami ada produk terbaik dijamin berkesan..promosi lagi ni.. 5d
  •   adidasmyofficial Adidas malaysia official page is now open.follow us and grab the vocher rebate 5d
  •   suprakryolantermurah tumpang iklan.visit my ig.supra kry0lan murah n 0ri!! 5d
  •   lolitatopshop Instant shawl murah. 5d
  •   nasuha_shoppe latest selection skirts here 4d
  •   redlips_shop Meyh usha my ig..Produk best untuk rawat bibir yg kering,merekah & gelap..Harga bawah RM 10 JER.. 19h

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay spot the "mermaid" 5d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay New colors new style for @mermaid.luxe ! #workinprogress #staytune 5d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Gambar diri sendiri sebelum tido. Sedikit narsistik disini. selamat malam semua.. Assalamualaikum.. 5d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Us! Lama sgt tak jumpa! Rindu my bff!! Rindu @schaalyahya jugak! 6d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay Wait for it everybody! Pada 19mac2015 #isyaratcinta By @wartawanhiburanmalaysia "Lancar sudah soft launch #isyaratcinta hari ini" 6d

» LOG IN to write comment.

liyanajasmay My partner in crime in "ISYARAT CINTA" By @wartawanhiburanmalaysia "Teraju utama #isyaratcinta" 6d

» LOG IN to write comment.