lefashiondiaries Dearies...malam ni LFD nak share beauty tips pulak ye... LFD setiap kali dah mandi, sapu Magic Jelly kat muka dan badan tau.. (especially yang ada bekas gigitan nyamuk dan allergic tu...) Esoknya gerenti jerawat kecut dan yang gatal2 semua tu tak gatal dah dan luka2 akibat tangan gatal sangat nak garu tu pun kering...haaa....best kan? Magic Jelly ni memang sesuai untuk kulit yang ada gatal2, eczema dan ruam semua tu...ehh..tak lupa jugak dengan jerawat2 semua tu... 1 produk boleh guna dari hujung rambut ke hujung kaki... Nak tengok testimoni lebih lagi boleh la tengok kat @loveraofficial

Nak order? Boleh la whatsapp 0198310522
4d

» LOG IN to write comment.

  •   sugarlicioushop Design kain untuk diorder..Design yang cantik dan berkualiti tinggi Boleh beli start dari 2meter.. Jom wa kami 0194067835 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.