ledivokshi Good Morning.... #YouCantSQUATwithUs 7h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ledivokshi Before I open my eyes I need me some coffee 2d

» LOG IN to write comment.

ledivokshi I guess @samsmithworld fell in love with #NYC tonight. Its all because of the #view . Who dosnt love NY? #nycview #nycnightlife #samsmith 3d

» LOG IN to write comment.

ledivokshi Life is too short to be serious all the time. So...if you can't laugh at your self, call me I'll laugh at you. #nyc #nycnightlife #nycview 3d

» LOG IN to write comment.

ledivokshi Half of my life is wasted in #NY traffic.. Lol #delays 4d

» LOG IN to write comment.

ledivokshi Good Morning 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   vb.10 It was me man but i'm being silent cup they may come and arrest me na jem #Shqipe na sjem Lepuj 6d
  •   anabecii Nga cili qytet eshte? Se njeher nga Shkupi pastaj nga Kuksi nuk u kuptua ?? 6d
  •   vb.10 Kukesi mate 6d
  •   niseb11 Plisat e prishtinës 5d
  •   kejsinn_xo Une mora vesh qe iishin kosovar te zvicres. Vetem se kishin emra shqiptar3 nk I kishin fut. Ato nga inati,ne fakt ishin grup xhirimi ddhe nga inati kishin marr ate lloj helikopteri. Kishjn pas at flamur dhe e kishin cu nfush! 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ledivokshi 1912 ngrihet flamuri ne #Vlore edhe ne 2014 e ngrejme ne #Beograd ... #proudtobealbanaian #unebesoj #kuqezi #kuqezijeti #albania #shqiperi @lorikcana 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.