larissayuanita Edisi imlekan bareng
{gara2 keseringan buka @chubbytraveller sampe salah post di akun sana dan dikasih hashtag #chubbytraveller}
4d

» LOG IN to write comment.

larissayuanita #pungopangquiz wish me luck! my answer is: jjigae 6d

» LOG IN to write comment.

larissayuanita 4 hours non-stop gossiping with my bitches. 1w

» LOG IN to write comment.

larissayuanita Baru 4 bulan kenal tapi udah banyak banget yang kita lewatin bareng-bareng. Dari ketawa bareng-bareng, diomelin bareng-bareng, kabur kelas bareng-bareng, semuanya serba bareng-bareng. Gakerasa udah pada mau balik ke kampung halaman, dan semester depan ada beberapa yang ga balik lagi kesini. Walaupun begitu, gw yakin kt bisa ngumpul lagi nantinya. Love you guys! #beijingers 4w

» LOG IN to write comment.

larissayuanita Thankyou for the dinner @adelinepraw, once again happy sweet seventeen dear! Semoga makin dewasa. Makasih ya ud bikin gw flashback lagi ke masa2 seventeenan gw HAHAHA wish you all the best kedepannya! Yomz! #beijingLife #17again 1mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita Terimakasih 2015 atas seluruh memori yang telah diberikan. Terlalu banyak hal yang terjadi di tahun kemarin dan akan selalu terkenang di dalam hati.
Selamat datang 2016, akan ku ukir memori baru dan belajar dari kesalahan.
Lembaran Baru { 1/366 }
#2015 #2016
1mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita The pain in my ass. 1mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita Soft Opening We sell accesories, stationeries, and other stuffs with affordable price.
We offer you 10% discounts if you buy more than 6 things or get 10% discounts by asking 3 of your friends to follow @dear.odette

If you want us to be your supplier or if you are interested to be our reseller, you can contact us through this email below
odetteshop1022@yahoo.com
1mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita 谢谢大家跟我一起过生日。让今天很有意义。爱死你们!
--------------------------------
Thankyou buat my lovely roomate yang udah ngerencanain berantemnya. Thankyou buat wiliam, kevin, renaldi, ivan, bubble tea yang udah jadi artis nya, herlini yang sok ngelerai, adel yg sok jadi korban, raymond, keagan, wiryawan, elvina yang sok jadi penonton polos, grady yg jadi korban di cekek, semuanya keren banget acting nya HAHAHA. Thankyou buat grace, feni, sheren, dina, dan anak2 thailand lainnya yg udah bawain kado, bantuin bawa kue yang ternyata disimpen di locker. -------------------------------
Love you guys to the moon and back
2mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita Sunday morning leaves are falling 3mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita That autumn, the wind blows 3mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita Hope when you take that jump, you don't fear the fall. 4mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita Est. 2015 ------------------------------------
Ceritanya abis main running man pake gedung sekolah 5 lantai. Alhasil dimarahin tante-tante lagi ngepel. Ada yang kecakar, cedera ringan, lari sambil ngantuk, lari sambil makan pisang, ketua langsung ketangkep kalah, ada yang guling2 an di lantai, ada yang pendek akal. Lengkap semua.# -----------------------------------------
Thankyou guys for today! #runningman39indo
4mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita I miss everything I left behind. 4mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita Goodluck and safe flight Jeanette! ️ Till we meet again! #chubbytraveller #chubbytravellerInFrame ---------------------------
: @yodennism
4mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita I wanted everything because I didn't want everything enough. 4mon

» LOG IN to write comment.

Normal Larissa | Chubbytraveller
larissayuanita Walau di negeri orang, indonesia tetap dihati. -------------------------
: @chr_raymond
5mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

larissayuanita We are soooo busy growing up, but we are often forget that they are also growing old :( 6mon

» LOG IN to write comment.

larissayuanita I turn away and close my heart
to the promise of love
that is luring

For the past has taught, to not be caught,
In what is not worth pursuing

To never do the things i've done that one has led me to my undoing. -- Lang Leav
6mon

» LOG IN to write comment.