lalatrashh Throwback :
PART 2 : Cerita minggu lepas
Had a blast w my PFamilia at Festival Perkahwinan #PelaminFantasia at Plaza Alam Sentral, Shah Alam.

DONT FORGET TO VOTE US (IT'S FREE!) #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala @ pelaminfantasia.com.my (link in my profile)!!! Thanx for ur support u awesome kats! \m/
21h

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Throwback :
PART 1 : Cerita minggu lepas
Had a blast w my PFamilia girls @dini_arina90 & @szeriennrashadbeauty Festival Perkahwinan #PelaminFantasia at Plaza Alam Sentral, Shah
AND DONT FORGET TO VOTE US (IT'S FREE!) #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala @ pelaminfantasia.com.my (link in my profile)!!! Thanx for ur support u awesome kats! \m/
21h

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Good Mourning. I'm startin my day w a cuppa koffee. Sorry i havent post anything lately.. i was a tad bit bz w loads of shitz that need to be done. But im thankful to be still living a life w beautiful people around me.. #TGIF 21h

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Throwback : Press Conference for #PelaminFantasia
Visit pelaminfantasia.com.my for more info
#PelaminFantasia2015
@u555im666
@u555im666
@u555im666

#AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala
3w

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Throwback : hang out dengan rakan2 di #PelaminFantasia untuk episode semalam. Mampukah mereka melaksanakan tugasan membuat iklan TVC #DnarsSkincare dgn baik? Siapakah yang bakal menghadapi cabaran studio dan ujian tekanan? Saksikan #PelaminFantasia malam ini, jam 9 Malam, di saluran Astro Ria (104) & Maya HD (135)
#AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala #AzwarLala
3w

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Happy #StarWarsDay u freaks & geeks! #MayThe4th #MayThe4thBeWithYou
May the force be with u
4w
  •   mohdazmind May the force be with you because tomorrow is revenge of the 5th..dark side..haha 4w
  •   lalatrashh Hahaha may the force be with u too @mohdazmind ! and happy revenge of the 5th in advance! xD #TeamSith 4w
  •   vishanlukekovan I want that 4w
  •   mohdazmind yeahh dark side till I die..huhu #TeamSith 4w
  •   nazurakamal Hi. Ingat kita lagi? Kawan sekolah rendah. I cari you lama sgt sgt dah. 3w
  •   lalatrashh Hahahaha NAZURAAA!!! Ofcoz laa igt!! Ajar i bahasa pelik2.. pastu ajar ponteng koko. Hahahaha i pun cari u lamaaa gilaaa tau tak!! pm no fon korg plissss @nazurakamal 3w
  •   nazurakamal Hahahaha. Even u sekejap ja kat sekolah tu. Kitaorg semua ingat kat u lagi. Hahaha. Finally jumpaaa. Haha ajar bahasa pelik2 ni takleh belah. Hahaha. 3w

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Jangan lupa saksikan kami #azwarlala
malam ini di #PelaminFantasia setiap Sabtu & Ahad, 9 Malam di saluran Astro Ria (104) & Maya HD (135)
Jangan Lupa utk support kami dengan hashtag #azwarlala \m/
THANKS FOR WATCHING!

#Repost @u555im666
・・・
Scene episod malam ni #PelaminFantasia #AzwarLala @astrogempak @lalatrashh
4w

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Jangan lupa saksikan kami #azwarlala di #PelaminFantasia malam ini jam 9PM, saluran Astro Ria (104) & Maya HD (135)
#Repost
@u555im666
@u555im666
@u555im666 ・・・
Malam ni #PelaminFantasia saya berpeluang berkerja dgn Datuk Dr @FazleyYaakob di bakery beliau yang sangat awesome, @sukasucre. U guys go n check out episode malam ni and that awesome eatery k! #azwarlala #finalride @astrogempak @lalatrashh :)
4w
  •   sarrahmanis Dielaa, kite tgkk episod last weekkkk pastu tbe2 ternampakkk diella dalam tuu teros excited tgk dengan mama!! Haha comelnyaa dielaa!! Goodluckkkkk! Kite doakan dielaa menang! Hehe @lalatrashh 4w

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Soo korang dah saksikan apa cabaran kami pada minggu ini di #PelaminFantasia ? Mampukah kumpulan kami #SeriManggar melaksanakan tugasan ini dengan sebaiknya? Nantikan jawapannya MALAM INI jam 9PM di saluran Astro Ria (104) & Maya HD (135)
#azwarlala #syawalfiqa #paanayu
@tashashilla @rizalman71 @pesonapengantin @u555im666 @astrogempak
#tashashilla #WeLoveYouKakTashaShilla #Rizalman #Karangkraf #PesonaPengantin
1mon
  •   iniakmt nice photo 😙😙 1mon
  •   lalatrashh Thank u soo muchh auntie @iniakmt 😙😙😙 wish dayah could join us buat cabaran ni.. bcoz something yg dia minat & pakar.. kalau dia ada dlm episode ni mesti menang sbb dia mmg sgt creative & kuat tapi takde rezeki dia kat sini, inshaAllah rezeki dia ada kat tmpat lain.. 1mon
  •   thealluringhaven assalamualaikum.

    @thealluringhaven here :) 3w
  •   lalatrashh Waalaikumsalam @thealluringhaven :)) selamat pagi. 3w

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Wedding Left:Mama & @aqmadiamond
××××××××
Photo credit to : Azwar @u555im666
#azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala
1mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Throwback : Cari baju tunang saya, Azwar @u555im666 sambil memakai rollerblade di cabaran studio yg pertama #PelaminFantasia

Dont forget to tune in to Astro Ria (104) & Maya HD (135), every Caturrday & Sunday, 9PM
Thanx for watching & enjoy the show! \m/ \m/ \m/
Support us by tagging #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala
1mon
  •   shellrazali Oh tak tau plak ure d same girl yg pergi metallica aritu! Hehe. Best of luck for Pelamin Fantasia :) 1mon
  •   lalatrashh Hahahaha thank u sooo muchh @shellrazali ! \m/ \m/ 1mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Throwback : Audition for #PelaminFantasia w the AWESOMEST of the awesome person, my Feyonce' Azwar @u555im666
Dont forget to tune in to Astro Ria (104) & Maya HD (135), every Caturrday & Sunday, 9PM
Thanx for watching & enjoy the show! \m/ \m/ \m/
Support us by tagging #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala
@astrogempak #Panasonic #DnarsSkincare #CintaTakMengenalUsia
1mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Throwback : On our way to Kg Hulu Chuchoh, Sepang w le grrllfrenzz for our first episode of #PelaminFantasia
#KamiBudakBusukMalasMandi
#azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala
1mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Jangan lupa temu janji anda bersama #azwarlala malam ini di #PelaminFantasia, saluran Astro Ria (104) & Maya HD (135) jam 9 Malam, setiap Sabtu & Ahad. Selamat Menonton! #Panasonic #DnarsSkincare #CintaTakMengenalUsia #azwarlala
#azwarlala #azwarlala #azwarlala
Cc: @u555im666 @astrogempak
1mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Jangan lupa saksikan video audition kami #azwarlala di Kapsul Pelamin Fantasia di saluran Astro Ria & Maya HD.. and thank u @claz_j for making this awesome parody of me. U ROCK!! \m/ guys, go cekidaut this cool kid's page! :) Cc: @u555im666 #pelaminfantasia #azwarlala 1mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh #azwarlala \m/\m/ 2mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Jangan lupa saksikan kami Azwar & Lala di #PelaminFantasia setiap Sabtu & Ahad, 9pm di saluran Astro Ria (104) & Maya HD (135) - Jangan lupa untuk support kami dengan hashtag #azwarlala k!! Thanks for the support & enjoy the show! :) @astrogempak
#Panasonic #DnarsSkincare #GazzettWardrobe #CintaTakMengenalUsia #PermulaanImpianTerindah
2mon
  •   mohdazmind Hahaha..tpi nama lalat trash tu pun power jugak..hurmm rasa nya agak awkward jgk nk tgok cerita pelamin fantasi tu esok..hahah..xpe2 kita tgk mcm mne esok..XD 2mon
  •   lalatrashh @mohdazmind weyy metalhead pun kawen jugaaakk! Hahahaha Takyah nak awkward sgt! hahaha esok ajak mak, ayah, kakak, adik2 sume lepak dpan tv tgk sama2 mengeratkan silaturahim. Takdela rasa awkward.. huhuuhuu 2mon
  •   mohdazmind Awkward bg metalhead lelaki tgok cerita mcm ni..hahaha..ajk mak ayah smua lg la awkward gila..hahahaha..#supportmetalheads#azwarlala 2mon
  •   kaidohmaru @lalatrashh sure no problem my friend i'm stayed Brunei and i'm 100 % Bruneian only half sja malaysia haha, of course lah ada astro hehe i will watching 2mon
  •   khaliqkamal terboekk @lalatrashh .. i'm proud of u..demmmm.. #wargaMIIM lol.. 2mon
  •   nanadeyn ohh my, gonna watch this. 2mon
  •   lydeculousz Lala! Aku cam kau sbb rambut merah kau tu. Hahaha goodluck btw #azwarlala 2mon
  •   nhuda0205 muka kakak ni macam @shimaanuar 1mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Cinderdella just reached home. Tadi keluar dating dengan @AzwarRico tengok #Chappie. Suka art direction and concept dia. Harap one day Malaysia dapat produce film yg sama hebat. Nak tunggu cerita #Cicakman3 ni keluar, harap setanding dengan cerita2 luar. Oh btw, ni rambut baru saya! cc : @u555im666 #SelfieSebelumTidur 3mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh #ThrowbackTuesday : Awesome Ella @ellaabrauf is turning 13..!!! #GambaCurik 4mon

» LOG IN to write comment.