lalatrashh Throwback : Audition for #PelaminFantasia w the AWESOMEST of the awesome person, my Feyonce' Azwar @u555im666
Dont forget to tune in to Astro Ria (104) & Maya HD (135), every Caturrday & Sunday, 9PM
Thanx for watching & enjoy the show! \m/ \m/ \m/
Support us by tagging #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala
@astrogempak #Panasonic #DnarsSkincare #CintaTakMengenalUsia
1d

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Throwback : On our way to Kg Hulu Chuchoh, Sepang w le grrllfrenzz for our first episode of #PelaminFantasia
#KamiBudakBusukMalasMandi
#azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala #azwarlala
5d
  •   lalatrashh huhuuhhuu kantoi layan PF eh?? thanks for watching @mohdazmind !!! Ko stil awesome! \m/ Amacam?? Best ke? 5d
  •   lalatrashh @azsyrafmalek haipp!!! Ni sume bakal2 bini orang laaa... xD takleh kacau, nnt kena karate! 5d
  •   lalatrashh @hfz_ddin thanx soooo muchh!!! 5d
  •   mohdazmind Aku ter tengok masa tu.. tengok pun separuh..haha..tolong la suruh dyeorg masak elok2..kesian aku tgok hancur ikan goreng tu..hahah 5d
  •   imran_kina Top 10.. miss u olls.. sorry sgt2 kyna xdpt bkak social media kyna sgt.. sbb byk sgt preparation yg kene buat.. nanti lps setle everytg.. kyna jd kepoh balik ya girlss.. miss u olls so muchhh.. xxxxxxxxx muchxxxxxx 4d
  •   269_streetwear good and nice pic 3d
  •   lalatrashh @269_streetwear thank u! :)) 3d

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Jangan lupa temu janji anda bersama #azwarlala malam ini di #PelaminFantasia, saluran Astro Ria (104) & Maya HD (135) jam 9 Malam, setiap Sabtu & Ahad. Selamat Menonton! #Panasonic #DnarsSkincare #CintaTakMengenalUsia #azwarlala
#azwarlala #azwarlala #azwarlala
Cc: @u555im666 @astrogempak
6d

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Jangan lupa saksikan video audition kami #azwarlala di Kapsul Pelamin Fantasia di saluran Astro Ria & Maya HD.. and thank u @claz_j for making this awesome parody of me. U ROCK!! \m/ guys, go cekidaut this cool kid's page! :) Cc: @u555im666 #pelaminfantasia #azwarlala 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Jangan lupa saksikan kami Azwar & Lala di #PelaminFantasia setiap Sabtu & Ahad, 9pm di saluran Astro Ria (104) & Maya HD (135) - Jangan lupa untuk support kami dengan hashtag #azwarlala k!! Thanks for the support & enjoy the show! :) @astrogempak
#Panasonic #DnarsSkincare #GazzettWardrobe #CintaTakMengenalUsia #PermulaanImpianTerindah
2w
  •   mohdazmind Hahaha..tpi nama lalat trash tu pun power jugak..hurmm rasa nya agak awkward jgk nk tgok cerita pelamin fantasi tu esok..hahah..xpe2 kita tgk mcm mne esok..XD 2w
  •   lalatrashh @mohdazmind weyy metalhead pun kawen jugaaakk! Hahahaha Takyah nak awkward sgt! hahaha esok ajak mak, ayah, kakak, adik2 sume lepak dpan tv tgk sama2 mengeratkan silaturahim. Takdela rasa awkward.. huhuuhuu 2w
  •   mohdazmind Awkward bg metalhead lelaki tgok cerita mcm ni..hahaha..ajk mak ayah smua lg la awkward gila..hahahaha..#supportmetalheads#azwarlala 2w
  •   kaidohmaru @lalatrashh sure no problem my friend i'm stayed Brunei and i'm 100 % Bruneian only half sja malaysia haha, of course lah ada astro hehe i will watching 2w
  •   khaliqkamal terboekk @lalatrashh .. i'm proud of u..demmmm.. #wargaMIIM lol.. 2w
  •   nanadeyn ohh my, gonna watch this. 2w
  •   lydeculousz Lala! Aku cam kau sbb rambut merah kau tu. Hahaha goodluck btw #azwarlala 2w
  •   nhuda0205 muka kakak ni macam @shimaanuar 1w

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Cinderdella just reached home. Tadi keluar dating dengan @AzwarRico tengok #Chappie. Suka art direction and concept dia. Harap one day Malaysia dapat produce film yg sama hebat. Nak tunggu cerita #Cicakman3 ni keluar, harap setanding dengan cerita2 luar. Oh btw, ni rambut baru saya! cc : @u555im666 #SelfieSebelumTidur 2mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh #ThrowbackTuesday : Awesome Ella @ellaabrauf is turning 13..!!! #GambaCurik 3mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Classic Vanilla coated w White Chocolate w Chilli Flakes, Popcorn & Rose Petals as toppings, drizzled w white n dark choc.. @AzwarRico @u555im666 #SinfulTemptation 3mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh #Throwback : next stop, dine-in @Magnum bcoz we can! @AzwarRico @u555im666 3mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh I love karrot 3mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh Berjumpa rakan-rakan sebaya 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lalatrashh We sure are cute for two ugly people.. Happy 13 my dear @AzwarRico @u555im666 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lalatrashh #ThrowbackThursday : Good Night. Sleep Tight. Don't let the Babadook bite #Throwback #TBT 5mon
  •   ajai98 @lalatrashh bile nak jumoe jom laa main laser tag 5mon
  •   lalatrashh @ajai98 kakla bz skrg ni.. smpai isnin.. lepastu korang pulak nk gerak Australia kan? Bpe hb eh? 5mon
  •   ajai98 18 dec 5mon
  •   lalatrashh @ajai98 haaaa.. ok2.. sempat tu.. nnt kakla plan.. bpe org nk pegi ni? Sume tgh cuti kan? Macik elie tu bila free? 5mon
  •   ajai98 haah 5mon
  •   ajai98 Rase nye si kiah tu da nak habis 5mon
  •   lalatrashh @ajai98 haaa.. elok sangat lah tu.. tak perlu lah kita melengahkan masa lagi ye Pak Malik? Jap kakla try cari kalau ada discount.. 5mon
  •   lucastravis Follow back ? 5mon

» LOG IN to write comment.

lalatrashh #ThrowbackThursday : One of the best moment ever.. Mr. Ron @bumblefoot Thal let me touch his beard!!! #Throwback #TBT #BeardBling #Swag #ITouchHisTralala #DingDingDong #KLLibrary #GuitarHeroBattle 5mon

» LOG IN to write comment.