» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Happy birthday to the craziest woman on earth,kawan yang baik hati and super talented sister, @sharifah_sakinah !Love you always and always. 1d
  •   nas.alyssa Lorhhh lol oklah. Kalau masih bergiat mlm ni dtg k @kupu_kupu 1d
  •   healtystore_id HARGA TERBAIK PRODUC BEST SELLER, PENINGGI, PELANGSING, PEMUTIH, CEK BIO 1d
  •   datslaxci Hye minat kucing persian jom visit catslover 19h
  •   akira_healthy_world_wide10 PENGEN KULIT WAJAH HALUS, BEBAS JERAWAT, ATAU BEBAS FLEK HITAM? WAJIB CEK IG KITA KAK. BBM 59B6CD2C. KAKAK UMUR 30 TAHUN ? MASIH MAU NAMBAH TINGGI ? KITA ADA SOLUSI NYA. GO ORDER CUMA KITA YG TERMURAH BBM 59B6CD2C. 14h

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Assalamualaikum!😀 2d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu 🙄 2d
  •   tam_butterfour hahaha ikutn ckp 2d
  •   denaikaseh Hahahha 2d
  •   peninggi_ampuh03 Pemutih dalam 15 menit, pemancung hidung, peninggi , pelangsing , penggemuk , dll,ADA APA AJA KHUSUS 2 HARI INI?? !!! 2d
  •   de.aqil Hahhaa npe tu meoww 1d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Ishhhh bukan susah pun step lagu supergirl tu.🙄 hahahaahahahha! @jollyweebee 2d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Nobody stands in between me and my man,it's me and Mr Jones! 2d
  •   azhar.shamsul Dah la seksi, islam kate tutup aurat 6h
  •   qayana93 apa ada kesah semua dosa lagi tanggung..x kawin bapa tanggung...i love u darling..dosa u i tanggung... 5h
  •   zaujah_firdaus jangan isau ye sume.. tanggung jwb suami utk didik isteri. kita tegur bkn depa peduli. yg penting kita doakan dibukakan pintu hati.. dilembutkan hati. utk jadi isteri n muslimah sejati. Amiin.. 5h
  •   hana_qasrina_sraz jaga aurat u yee.. 4h

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Got my babygirls @puteriaishah_ & @ruhainies7 !Got my got my all my girls,Single ladies and my super mum working girls!Haaa rasanya siapa juara #perangbibir ? #Teamnabila or #Teamissey @isseyfazlisham @isyafiqkyle @hafidzroshdi ?Kalau nak tau tengok #perangbibir akan datang di @tv9malaysia !🤗 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   scholastica_ryn Cantik lhh...huhu 3d
  •   aniq_safwan Backstage je hahax365 @kupu_kupu btw nice job 3d
  •   adek_sehat6 Pemutih dalam 15 menit, pemancung hidung, peninggi , pelangsing , penggemuk , dll,ADA APA AJA KHUSUS 2 HARI INI?? !!! 3d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Thank you #kokothegreat for dollin me up!!Love you always and always! @boscoooooooooooooo #perangbibir @tv9malaysia 3d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu We are here at sri pentas 2!Nak get ready for recording #perangbibir Kalau yang habis kerja awal tu kalau boring takde activity datang la okay?around 5pm kitaorg start recording.Come and meet me!! @tv9malaysia #perangbibir 3d
  •   explorelombokisland jom visit IG kami, banyak package" menarik 3d
  •   terbaikkkshop 😀😀😀 3d
  •   jom_kita_masak KALAU DAH KATA WANITA.. CANTIK, COMEL TAPI TAK TAHU MASAK TAK BOLEH JUGA.. MARI FOLLOW JOM_KITA_MASAK .. KITA BELAJAR MASAK SAMA-SAMA DAN KONGSI RESEPI SAMA-SAMA .. 🏻🏻🏽🏼🏼 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Yayyy finally dapat jumpa dorang!!Rindu gilaaaaaa!! @niesakhalil @boscoooooooooooooo 4d
  •   ayfie_abdullah Lawanya kak abil..idola!!! 4d
  •   jejumuslimtravel Kak Abil, you look very pretty with long hair :) Btw hi kak Abil saya Kina, saya merupakan satu2 nya Malaysian yg menetap di Pulau Jeju, Korea. Saya student tp buat part time business di sini. Kalau Kak Abil plan utk berholiday, jom la ke Jeju, suasana di Jeju sangat cantik & menenangkan tau, mmg sesuai kalau nak rehat lepas penat bekerja non stop.. klau kak abil nk dtg boleh contact saya I would be more than happy to take you around.. and bring your father too, he is my idol heeee 4d
  •   wwwlens Handbag branded disini 4d
  •   bybe4n Whats ur snapchat!!! 4d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Hahahaa!tengah practice lipsync lagu ni,tiba2 stop kejap nak lepaskan stress.Susah jugak eh nak ingat lyrics.Haih!!Ohh ya!Siapa free esok jom datang plaza alam sentral around 5pm for recording program #perangbibir ni!Jom??? #perangbibir #lipsyncbattle #comingsoon @tv9malaysia 4d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Have a great day ahead everyone! 4d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Hmm no you can't..🙄 5d
  •   nuri__jj Sis, brapa ekor kucing u ada?? Soo fluffy.. Gerraammzzzz 5d
  •   cinta.kitty94 READYREADY alat PEMBESAR PAYUDARA yang sudah teruji dan MANJUR banget di pakai 2-3minggu udah kelihatan hasilnya lohhh mau tau rahasianya?yukkk konsultasi: 08986158020 pin : 23BAD494 testi cek di @DOKTER.TUBUHIDEAL 5d
  •   barng_murh Shawl & bju baby here 5d
  •   elzanissa_lil_shop <<<follow kami. kami jual yg trendy2 n ayu2 saja!! OMG kucing dya bole buat carpet!!!! 5d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Selamat pagi!Im counting the days for #perangbibir 😎 Jom datang plaza alam central pada 26may2016 ni support #teamkupukupu !Abil nak fans abil naik atas stage skali berperang ni.Kalau siapa sudi nak be part of it and nak jumpa kite jom laaaa.. Do contact Sabrina at this number ‪+60145232420‬ okay? #lipsyncbattle @tv9malaysia #comingsoon 5d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Bully time!🤗 @lilkupukupu 6d

» LOG IN to write comment.

kupu_kupu Lunch almost ready! 6d

» LOG IN to write comment.