khaleelhusaini Huiii.. Ramainya orang kerajaan.. Sampai penuh kedai.. 3w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Alang2 korang follow aku, apa kata korang follow skali @fragrance_original.. Ni akaun rasmi bisnes isteri aku, @mrssyahira.

Dengan hanya dari rm110, korang boleh dpt perfume2 original dari perancis.

Macam2 perfume ada, nak buat hadiah boleh, nak buat hantaran boleh, nak pakai sendiri pun boleh.. 100% keuntungan akan disalurkan ke tabung aleleyra's baby.. Jom follow!
3w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Dah sampai masa untuk kira2 bajet hidup bertiga.. Semoga semua lancar.. Makin hari makin dupdapdupdap.. Nasib baik ada isteri tolong mengukir senyum di muka.. Ya Allah, kau permudahkanlah semua.. Aminn.. 4w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Semalam, semua org sibuk nak bergambar dengan khaleelzabeth tan.. Tetapi aku sebagai seorang suami yang tetap setia menjaga nama baik seorang isteri walau di mana jua aku berada, aku hanya duduk kat meja sambil makan pau kacang merah yang berbentuk arnab ini.

Sedapppp angat.. Aku makan 4 ekor..
1mon
  •   mrssyahira Okay sebagai ganjaran esok saya buatkan brekfes bihun goreng cinta sayang. 1mon
  •   makcikmimi Eleh... Bajet retis. Hahahaha 1mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Senyum sampai telinga nampak di muka, neves di hati tiada siapa yang tahu.. 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini Rehearsal setel, esok all out!! 1mon
  •   mrssyahira Suami, why so jambu? Tp jambu jenis montel. 1mon
  •   khaleelhusaini @mrssyahira kerana.... di belakang setiap lelaki yang berjaya, adanya seorang isteri yang awesome.. 1mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Yaaaa.. Ini la hasil dia selepas 6 hari.. Siapa kata xde beza, ketiak dia hitam.. 1mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini .
"Yang, saya nak insta la gambar ni, nak buat throwback"
"Eeee.. Xnak la yang, x hensem"

Tapi aku nak insta jugak, nak tunjukkan yang aku x hensem kalau kurus.. So guys, jangan suruh aku diet lagi okay?

#Holland #2006 #W304 #BudakHostel
2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Kena insta ni.. Takut lupa park kat mana.. Xjumpa kereta kang naya.. #KhaleelGemok #Merecik 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Sebelum kita pekena tosai ngan kari, kita selfie dulu.. Demam demam ngade ngade mcm ni makan kari orang kata boleh menambahkan kekuatan badan.. Orang kata la.. Kita ikhtiar aje.. 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini Cabaran bulan Mac.. Baca dan fahami.

#MariMembaca #SehariSebuahBuku
#Bacalah #MustRead
2mon

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini Throwback honeymoon.. Jangan tergoda, saya sudah ada yang punya.. Wewewewe.

#NSFW #TiruJaafarOnn #Bali
2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Post kali ini bertujuan untuk memarakkan lagi nafsu lapar followers saya yang menjelma ketika malam semakin larut seperti sekarang ini.

#NasiLemakTelurGoyang #LikeJikaLapar #GilaLikeLagi
2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Masa ni kalau jadi hidangan ketam, xberbaloi sangat.. Daging xbanyak macam sekarang.. #Throwback #Krabi #2013 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Ada hikmah aku ni gemuk.. Hikmahnya, bini aku yg risau badan dia makin kembang boleh sorokkan kekembangan badannya menggunakan aura ketebalan badan aku.. Haaa.. Cool tak? Berapa like untuk gambar yang cool ini?

#KlikLikeDanShare #GilaLike #SatuLikeSatuDoa #AkuYangCoolKauYangPanas
#SajeHashtagBanyak2 #TrendGenY
#BR1MBilaNakMasuk
3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Aku xtau la kenapa.. Tapi mcm jadi aktiviti wajib pulak post video mcm ni bila holiday.. Hahaha.. 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Belum sempat nak puteh dah hitam balik... 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Sehari dua ni tetiba suka dengar lagu bunga.. Tapi xboleh celen la ke'best'an lagu Awak Kat Mana.. Hari2 masuk radio kot.. Ko memang terer toufiq bautista.. Nah, aku tujukan kat orang rumah yang hari2 mengadu makin gemok.. @mrssyahira i love you! Muax! 3mon
  •   mrssyahira I love you too baby! Muahhhh! 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Selfie kali ini ditujukan khas untuk geng2 pualam dengan ucapan.. I miss you guys.. Pui! 4mon

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini Penangan Frozen.. Rumah 4 musim kat bukit cerakah pun letak Olaf.. 4mon

» LOG IN to write comment.