khaleelhusaini Sehari dua ni tetiba suka dengar lagu bunga.. Tapi xboleh celen la ke'best'an lagu Awak Kat Mana.. Hari2 masuk radio kot.. Ko memang terer toufiq bautista.. Nah, aku tujukan kat orang rumah yang hari2 mengadu makin gemok.. @mrssyahira i love you! Muax! 4d

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Selfie kali ini ditujukan khas untuk geng2 pualam dengan ucapan.. I miss you guys.. Pui! 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini Penangan Frozen.. Rumah 4 musim kat bukit cerakah pun letak Olaf.. 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini #Repost @fragrance_original
・・・
BVLGARI JASMIN NOIR

PRE ORDER dibuka (06/01/2015 hingga 11/01/2015) & postage akan dibuat pada (21/01/2015). . .
.
.
★NO BOOKING
★FULL PAYMENT ONLY
☆NO FUSSY BUYER
.
.
PRICE : ☆RM130 only
♡Cheapest Price in town ☆100% original☆
.

For online purchase kindly TEXT or WHATSAPP : +60175151705 . -Will reply within 24hours :) #IfrasyaPerfumeHouse
#teameyra
#perfumelover
#originalrejectedperfume
#bazarpaknil
#perfumemurah
2w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Ok, ni betul2 buat aku rasa tua sangat.. Anak buah yang rasa mcm baru smlm aku timang2 dah masuk sekolah tadika.. Alalahhh.. Tuanya aku.. 3w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Ni azam tahun baru aku.. Kena dapatkan salah satu.. Go go go! 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini Tiap2 kali balik rumah mertua, mesti kena mengadap gambar ni.. Bila mengadap gambar ni, mesti rasa malu.. 4w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Tanah Lot 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Seafood package, nasi goreng, nasi ayam kedawatan, pisang bakar cheese, gado - gado, nasi goreng ala raja, dengan apa lagi ntah.. Xingat nama2 benda ni semua.. Tapi mcm mana pun, nasi lemak malaysia jugak yg aku chentaaaaa!! 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Ni bukan muncung itik.. Ni muncung angsa.. 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini #EyraAlelTravel.. <--- orang rumah aku punya idea.. 2mon
  •   lan_2711 Smart spec 2mon
  •   khaleelhusaini @lan_2711 draughtman punya spec.. Nak mengadap pc 24 jam.. 2mon
  •   hafizhamzahm Kau da macam kembar ekal.. 2mon
  •   fer_ida2002 Tahniah khaleel...dri akak n suami...hihi abg sudin pon wish katanya "tahniah ler khaleel" huhuhu 2mon
  •   khaleelhusaini @fer_ida2002 hahahaha.. Tengkiu tengkiu.. Mintak maap la kak.. Xsempat nak singgah sana hantar kad.. Bz betul sebelum kawen haritu.. 2mon
  •   fer_ida2002 Xpa..hihi semoga bahagia till jannah... 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Brekfes.. Indonesian + western style.. 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Share scene honeystar sket.. 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Terima kasih yang tak terhingga kepada semua.. Yang hadir, yang kirimkan doa, yang tolong menjayakan majlis, yang ucap tahniah, dan family 'sini' serta family 'sana'.. Terima kasih.. Terima kasih banyak2.. Saya nak kenalkan, ini isteri saya, Nur Syahira Binti Khairil Anwar (@mssyahira) 2mon
  •   fer_ida2002 Tahniah khaleel n wife...semoga bahagia till jannah..in shaa allah... 2mon
  •   mrssyahira Kena tukar mdmsyahira tak nama ig? 2mon
  •   zulkarnainrosli Tahniah bro 2mon
  •   fared_isa Tahniah kawan! Berseri2 muka. ;D 2mon
  •   _ijan_ Congratz bro ;) 2mon
  •   norleehainieahmad Lel, congrats on your wedding. Aku dtg masa uma ko but too early i guess. Korang belum keluar lg masa tu. By the way, aku doakan korang bercinta sampai ke syurga dan selalu dlm rahmat Allah. Be a good husband. Jaga syahira bebaik. Wei, bestfriend aku dah jadi laki org woi! Congrats lg sekali! 2mon
  •   khaleelhusaini @norleehainieahmad noliii!!.. Tengkiu hoiii sbb datang.. Aku pun tau ko dtg sbb mak aku bgtau.. Bz gila time tu.. Tengkiu banyak2 sbb dtg n doa.. 2mon
  •   mrssyahira @norleehainieahmad thank you noli. Pray for us. :) 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Selfie dgn anak buah aku yg paling paling paling nakal.. 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Tinggal 17 jam lebih je aku bawak title bujang ni.. Dia punya cuak, peh.. Tak terungkap.. 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Avengers! 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Trobek: langkawi trip.. Trobek ni mcm terapi diri.. Bagi kepala ni ingat sikit hidup ada naik turun.. Ada best xbest.. Ada senang susah.. 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini 30 Nov 2014 (Ahad), majlis sebelah pihak lelaki.. Aku nak jemput semua follower2 kat ig ni, dtg memeriahkan majlis..
Beralamat di:
D'Anjung Inn, Jalan Muar, Anjung Batu, 84900 Tangkak, Johor.
(Aku dah reg kat google, so boleh google maps "D'Anjung Inn")
Jangan rasa mcm "ala, dia bukan ingat aku pun.. Segan la nak datang.." Xpe, datang je.. Kalau aku lupa, boleh ingatkan balik.. Nak belanja kawan2, belum ada rezeki, so aku belanja makan time kawen ni.. Hehe.. Aku mintak jugak jasa baik korang supaya doakan semuanya dipermudahkan..
Photo credit to @khairphoto
3mon

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Khaleel Husaini
khaleelhusaini Sanggup stop sekejap sbb nak ambik gambar.. 4mon

» LOG IN to write comment.