khaleelhusaini First selfie emil bersama ode nya yg osem.. 3w

» LOG IN to write comment.

X-Pro II khaleelhusaini
khaleelhusaini First time main batang selfie.. Maafkan muka yg berminyak.. Raya kali ni kurang meriah, sbb 2 org anak buah ternakal xbalik.. #RayaTerakhirSebagaiTeruna 3w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini First time pergi pasar pukul 6.30 pagi.. Stok sayur bnyk lagi.. Biasanya kalau dtg dah tinggal yg buruk2 je.. 4w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Alahhh.. Bukan selalu aku selfie.. Bagi la can.. 1mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Lepas buka puasa, terkangkang baring.. Elok la tu . 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal khaleelhusaini
khaleelhusaini Ni baek punya sindir.. Hahahahaha.. 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal khaleelhusaini
khaleelhusaini Jeles dgn budak ni.. Dpt mkn ayam goreng sambil baring.. 2mon

» LOG IN to write comment.

Unknown khaleelhusaini
khaleelhusaini Masai.. Area2 org kaya.. 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Sebenarnya sangat tertarik dgn selimut ni.. Nampak mcm fluffy habis.. Tapi bila teringat yang aku tidur xreti pakai selimut, kensellll.. 3mon
  •   faridjais Beli jela bagi aku....ko kan dah nak kawin...kene la belajar2 pkai selimut... hahahahah 3mon
  •   khaleelhusaini @faridjais kalau nak stat belajar, xleh la bagi ko.. Rugiii.. 3mon
  •   faridjais Hahahahah 3mon

» LOG IN to write comment.

Normal khaleelhusaini
khaleelhusaini Aku xtau la korang.. Tapi dulu aku ketagih main game ni.. Biakkan monsters utk jadikan satu team orkestra yang cool.. 3mon

» LOG IN to write comment.

Unknown khaleelhusaini
khaleelhusaini Cuba-cuba kamera baru.. Hehe.. 3mon

» LOG IN to write comment.

Inkwell khaleelhusaini
khaleelhusaini Henpon2 ahli keluarga en yahya.. 3mon

» LOG IN to write comment.

Normal khaleelhusaini
khaleelhusaini By @nursyahira "Assalamualaikum. Saya ada menjual PERFUME 100% ORIGINAL REJECT direct from oversea (France). Kenapa reject? Reject bukan pada kualiti atau kuantiti perfume, reject hanya pada packaging. But jangan risau! Sebab banyak customer dapat botol tak jumpa reject langsung dan sgt sgt berpuas hati dgn perfume yg mereka beli. Harus diingatkan, ini bukan perfume gred AAA, bukan juga perfume Dubai dan bukan perfume Singapura gred 5A. Memang 100% original tiada tiruan.
Harga sangat berpatutan. Boleh whatsapp saya 0175151705.
Pre order harini 1 Jun - 6 Jun sudah dibuka.

Take note: France adalah mmg ibu negara segala perfume. Ibu bapak perfume.
Kami terima pre order sahaja bukan ready stok. Sbb shipping from oversea memang ambil masa seminggu lebih untuk diproses. :)"
3mon

» LOG IN to write comment.

Earlybird khaleelhusaini
khaleelhusaini @beautifulamira dan rakan-rakan 3mon
  •   miratqa bebear hijau in the middle 3mon

» LOG IN to write comment.

Normal khaleelhusaini

» LOG IN to write comment.

Unknown khaleelhusaini
khaleelhusaini Akhirnya dapat carikan en yahya seorg driver tambahan.. Syukur.. 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini By @dydalilazone "Shoutout to cheeeeese lovers! Remember kek batik? Nobody says no to it. And now, we bring you the new version of kek batik, named Cheesekut. As cute as it's name, the cheesy flavour added crunch oreo on top of it makes you want more. So fellas, we dare you to try :)" via @PhotoRepost_app 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini By @dydalilazone "Hi ladies. Does anyone interested to put these handsocks on? They come out with variety of colours which you can match with your clothes you wear. They are comfortable enough and so lovely with lace. They are not too long and also not too short. Whatsapp if interested." via @PhotoRepost_app 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Dear Prince Khaleel :) thank you so much for everything you have done for me. Thank you so much for your kindness and love towards me. Thank you so much because always being there whenever I need you. I thanked Allah for everything. Thank you for making me smile, making me laugh, making me cry, layan saya macam baby baby and cheering me up whenever i'm not at my best. You're the most patient guy i ever seen. I praise to Allah for this beautiful plan. I dont want anyone else but you khaleel husaini. I pray to Allah, HE will ease our journey InsyaAllah. I love you. I love you. Love, your Princess. :) #khaleelkenahacked 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini perfume ni yg tunang aku bagi haritu masa hantaran.. aku yg selama ni pakai one drop perfume terus terasa hensem bila pakai.. so sekarang ni aku nak tolong dia promot perfume mcm ni yg sekarang dia ambik preorder.. perfume 100% original yang dah direjek.. kalau dah rejek, mesti murah.. kalau murah, mesti beli! meh beli! beli beli beli! #perfume #perfumemalaysia

tengkiu sbb baca ayat salesman aku.. hehehe.. maklumat lanjut dan brand2 lain ada kat sini ---> https://www.facebook.com/nursyahira.khairilanwar/media_set?set=a.10202156277729491.1073741827.1265098576&type=1
3mon

» LOG IN to write comment.