khaleelhusaini Yaaaa.. Ini la hasil dia selepas 6 hari.. Siapa kata xde beza, ketiak dia hitam.. 4d

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini .
"Yang, saya nak insta la gambar ni, nak buat throwback"
"Eeee.. Xnak la yang, x hensem"

Tapi aku nak insta jugak, nak tunjukkan yang aku x hensem kalau kurus.. So guys, jangan suruh aku diet lagi okay?

#Holland #2006 #W304 #BudakHostel
2w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Kena insta ni.. Takut lupa park kat mana.. Xjumpa kereta kang naya.. #KhaleelGemok #Merecik 3w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Sebelum kita pekena tosai ngan kari, kita selfie dulu.. Demam demam ngade ngade mcm ni makan kari orang kata boleh menambahkan kekuatan badan.. Orang kata la.. Kita ikhtiar aje.. 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini Cabaran bulan Mac.. Baca dan fahami.

#MariMembaca #SehariSebuahBuku
#Bacalah #MustRead
3w

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Throwback honeymoon.. Jangan tergoda, saya sudah ada yang punya.. Wewewewe.

#NSFW #TiruJaafarOnn #Bali
1mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Post kali ini bertujuan untuk memarakkan lagi nafsu lapar followers saya yang menjelma ketika malam semakin larut seperti sekarang ini.

#NasiLemakTelurGoyang #LikeJikaLapar #GilaLikeLagi
1mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Masa ni kalau jadi hidangan ketam, xberbaloi sangat.. Daging xbanyak macam sekarang.. #Throwback #Krabi #2013 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Ada hikmah aku ni gemuk.. Hikmahnya, bini aku yg risau badan dia makin kembang boleh sorokkan kekembangan badannya menggunakan aura ketebalan badan aku.. Haaa.. Cool tak? Berapa like untuk gambar yang cool ini?

#KlikLikeDanShare #GilaLike #SatuLikeSatuDoa #AkuYangCoolKauYangPanas
#SajeHashtagBanyak2 #TrendGenY
#BR1MBilaNakMasuk
2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Aku xtau la kenapa.. Tapi mcm jadi aktiviti wajib pulak post video mcm ni bila holiday.. Hahaha.. 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Belum sempat nak puteh dah hitam balik... 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Sehari dua ni tetiba suka dengar lagu bunga.. Tapi xboleh celen la ke'best'an lagu Awak Kat Mana.. Hari2 masuk radio kot.. Ko memang terer toufiq bautista.. Nah, aku tujukan kat orang rumah yang hari2 mengadu makin gemok.. @mrssyahira i love you! Muax! 2mon
  •   mrssyahira I love you too baby! Muahhhh! 2mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Selfie kali ini ditujukan khas untuk geng2 pualam dengan ucapan.. I miss you guys.. Pui! 3mon

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini Penangan Frozen.. Rumah 4 musim kat bukit cerakah pun letak Olaf.. 3mon

» LOG IN to write comment.

Normal Khaleel Husaini
khaleelhusaini #Repost @fragrance_original
・・・
BVLGARI JASMIN NOIR

PRE ORDER dibuka (06/01/2015 hingga 11/01/2015) & postage akan dibuat pada (21/01/2015). . .
.
.
★NO BOOKING
★FULL PAYMENT ONLY
☆NO FUSSY BUYER
.
.
PRICE : ☆RM130 only
♡Cheapest Price in town ☆100% original☆
.

For online purchase kindly TEXT or WHATSAPP : +60175151705 . -Will reply within 24hours :) #IfrasyaPerfumeHouse
#teameyra
#perfumelover
#originalrejectedperfume
#bazarpaknil
#perfumemurah
3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Ok, ni betul2 buat aku rasa tua sangat.. Anak buah yang rasa mcm baru smlm aku timang2 dah masuk sekolah tadika.. Alalahhh.. Tuanya aku.. 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Ni azam tahun baru aku.. Kena dapatkan salah satu.. Go go go! 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Tiap2 kali balik rumah mertua, mesti kena mengadap gambar ni.. Bila mengadap gambar ni, mesti rasa malu.. 3mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Tanah Lot 4mon

» LOG IN to write comment.

khaleelhusaini Seafood package, nasi goreng, nasi ayam kedawatan, pisang bakar cheese, gado - gado, nasi goreng ala raja, dengan apa lagi ntah.. Xingat nama2 benda ni semua.. Tapi mcm mana pun, nasi lemak malaysia jugak yg aku chentaaaaa!! 4mon

» LOG IN to write comment.