jozlynnhanania Xleh tdo... X tau nk buat apa lagi.. Benda dh jadi.. Nk buat apa lagi?? Biarkan la ia terjadi.. (Muka busuk ktorg lantakkan) 🏻 @markadam1079 @ezzpowers @jtf_official @jozanfc_official @jozlynn_fans @officialjohanfc @johanfcsg #livedubsmash 6h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Arghhhhh... Baru abes shtg.. Bergegas blik.. X sabar nk tgk #betolkebohong musim baru.. Jom guys!! Bukak skrg channel #mustikahd ataupon #astrowarna now!! Now!! Kalau kog tgk aku nk korg post muka korg ngah tgk dpn tv siap #betolkebohong hokey?!! Tgk tau.. Jgn tipu... Pastu pls tag aku.. Bukti korg tgk!! 10h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Jgn lupa mlm nih... 10.30 mlm di astro warna n mustika hd... Aiii.. Makin seronok lak aku nengok laki aku dok ngaren kan org.. Mcm nak gak merasa karen shuben sendiri.. Pasti lazat 16h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Byk kerenah tidak menjengkelkan.. Byk hal tidak membosankan.. Syg "mereka".. @jtf_official @officialjohanfc @johanfcsg @jozanfc_official @jozlynn_fans 1d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Perghhhh perkara yg paling mengkagumkan ktorg laki bini... Bila dpt tau yg umah @zizanrazak869 berjaya di pilih menjadi lokasi umah org jahat utk pengambaran filem plg meletop!!! FAST & FURIOUS 8 ... Congrats zan!!! tp yg aku x puas ati.. Pehal ko ada kt depan laman umah ko masa dorg shoot??! Oh ok.. @ashraf_rahman9 ada bgtau ko pon terlibat sama tahniah zan.. X kisah walaupon ko jd "aney ptg rumput" yg mane blom tentu lg muka ko di edit masok (slalu kalau over run dorg buang scene mcm ko zan) tp xpe sb aku dgr dorg byr ko budget hero film tamil zan... Uishhh!! Giler ar.. Aku mcm x caye lg la siot!!! Aku bangga ngan ko zan!! nnt ko jgn lupa sebut nama aku kt dorg yek zan.. (Uish dh byk aku up nih zan...No acc bank aku ko tau kan??!) 1d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Sape lagi yg nk layan kita mcm puteri selain suami sendiri??? Slalu yg dpt layanan mcm nih masa belom kawin jek... Betol x??? Hahaha xyah nk membongak.. sebaiknya kekalkanlah hingga selamanya... Mcm biasa dr dulu selain dr mak ngan abah.. Arwah nenek pon penah ptgkan kuku aku.. Smp la aku di serahkan pd mr shuben aku... Smp skrg kuku aku dia yg ptg kan oh bkn x reti ptg sendiri tp aku kalau ptg sendiri slalu smp dlm ke isi... Ngilukan??? kdg ptg kuku anak plg ngeri.. Tp aku kena buat jugak.. Tp slalu bahagian tuh kdg shuben yg buat.. oh ok... Saje bgtau arini msk siakap stim manjanggggg hahahahaa sayur goreng.. Udah ler.. Aku kena g koje dh tata!!! Ok ramai tanya sape yg amik kan gmbr... Abg Ariq yg tlg.. Dia ngah main fon masa tuh... 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Alhamdulillah kotak yg ke2 rezeki... Masa ngandungkan Baby Chantiq teringin sgt... Tunggu punya tunggu @yus_jambu76 kata nk belikan.. Tapi... kata2mu hanya mimpi... Di siang hariiiiiii... Kemarau panjang...... Berpanas jua.. Berteduh tidakkkkkk... smp anak aku dh nk msk 6bln... X dpt...🏻nsb baik atok anto.. Huhu dpt la merasa... Baby Chantiq pon dpt rasa 🏻 yabedabedu..... Tp xpe pakyus sibuk kan... Paham... Paham.... Dia gantikan dgn ikan masin kan... Kan pakyus... 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Kisah semalam... Semoga berbahagia @fadbocey dgn @syaheeraarahman tahniah 😇 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Alhamdulillah selamat pergi dan selamat pulang dr kenduri mami kesygan aiman @kam2u .. Tq mami jemput owg n family.. Sanggop owg dtg demi sesuap laksa.. Apatooooo?? Haahahaha tq mak tunaikan hajat owg nk makan laksa.. Apa?? X leh mkn laksa lg?? Elehhh stakat satu mangkok cendoiii apadahal!! Siap simpankan laok takot abes.. Comey mak.. Abah mcm biasa feeling bujang.. Hahahaa lama x lepak ngan family mami.. Aah.. Mmg xde pertalian apa2 tp disebabkan persahabatan ktorg smp mak bapak ktorg pon rapat dh mcm saudara kandung.. Tu yg mahal.. Aku anggap ni family aku!! Sape cuit dorg aku tumbok!!! pape pon nk ucapkan tahniah kt kak yah @mizah4u sendiri paham la yek.. @jue_sya aduuuu blik td ko leh mandi lak.. Kechorr ar.. Nnt jumpa leh gosip2 family huhu.. Papepon adon dh gomok!!!! oh paling win gambar bwh yg 3 org tuh.. Hahaha saje aku pedajai... 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Salah satu date tu.. Shuben aku ada.. Konon2 surprisekan org yg dtg la.. N aku pun ada booth kt situ gak.. Memandang dia bape hari jek saje nk ajak korg join... Kalau berminat.. Yg mane nk booth leh call la no tu yek... Eh bkn no aku tu... Bkn.... Aku pun menumpang jek kt booth tu.. Saje nk ajak korg reramai.. Nnt aku leh merayap2 kt booth korg shopping brg tp make sure kalau aku yg dtg korg bg la diskaun... Elehhhhh tu pun nk berkira la ko nih... Sikit jek...ok.. So kalau minat call trus... Pape jumpa korg kt sana.. 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania #Repost @gaiadoublestemcell with @repostapp.
・・・
Salam saudara saudari yg dikasihi. Berat mata memandang, berat lg bahu yg memikul. Marilah kita sama2 bantu meringankan beban adik ini. ‪

Semoga Allah memberkati segala usaha kita.
#perlubantuan

Adik Mohd Farid bin Jamal, pelajar Tingkatan 5 SMK Chenderiang, Temoh Perak, memerlukan bantuan anda semua. Adik Farid menderita masalah kegagalan buah pinggang dan beberapa komplikasi penyakit memerlukan bantuan atau sumbangan untuk membiayai kos rawatan serta bekalan susu + pampers.

Sumbangan boleh dilakukan melalui akaun bank ibu pelajar ini atau melalui Sekolah Menengah Kebangsaan Chenderiang,35350 Temoh Perak.

Akaun BSN: HATIJAH BINTI ABDUL MALEK
No Akaun: 08700-41-00010624-7
Alamat: 65 Jalan Murai, Kg Pasir Kinjang,35300 Chenderiang Perak.

Mohon sebarkan.
3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Dh besar anak buah aku... Comey lak tuh... Ada sesape berkenan??? Leh jumpa atok dia #maellambong atau nenek dia #rozietiger utk sbrg pertanyaan... (Ni namanya pedajai) @mimiwardina 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Buat korg sume x kira kaum adam or hawa yg g smbhyg jumaat kt bukit mulia.. Yg lalu kt bukit mulia.. Nmpk lori kecik putih nih leh la singgah amik kuey tiaw panas2 utk korg.. X perlu byr... Khas buat kalian.. Amik la brp byk yg korg suka..Salam jumaat dr #familyhanania semoga Allah melimpahkan rezeki buat kita semua amin.. 4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Apa yg merunsingkan shuben aku nih weh... Blom raya lg dh pening... Oh... Mesti pikir setiap kali nk raya byk berbelanja kan??? Elehhh xyah risau syg.. Salah satu date kt kertas tuh u akan dtg buat surprise eh?? Nnt i shopping kt situ jek... Jimat duit u... Oh ok.. Korg nak join ke?? Meniaga ke..shopping?? Alar dua2 pon boleh... Tp kalau korg nk tau lbh detail.. Apa kata follow ig
@via_kl
@via_kl
@via_kl
5d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Hahahahaha!!!😈😈 korg jgn harap aku nk post gambor yg elok!!! Sb nk amik kan gmbor korg.. Muka aku xde!!! Muka herotttt korg gak yg aku nk post!!! yg penting anak korg comey!! tp ingat!!! Nk jd menantu aku kena ada pengeras @black.hanifah @cirakhairy @IZUAN_MOKHTAR 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Xyah ar gelakkan aku!! Ye bibik aku nih kuang ajor kenkdg!!! Aku suh amik gmbr lauk.. Ptt dia gelak2 rupanya amik gmbr curik aku!! ye shower cap aku abes... Tu pakai topi xnk rambut bau konon nya... Maaf la tgn aku agak sado dr sudut tuh...(mmg sado pon) anak aku demam panas.. Laki bini x leh tdo.. Bibik demam.. Haziq panas 40 tetibe pukul 2am.. Baby Chantiq alhamdulillah still under control.. Musim ek?? So ni je lah yg mampu di masak.. Udang goreng cili api.. Sardin kicap.. Sayur goreng.. Selamat menjamu selera... (Balance ayam sambal semlm gak yg jd rebutan dorg) 6d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Ya Allah betul2 rezeki kami... Siang td dpt nasi ayam penyet.. Sedap sgt mcm mane nk diet nih???!!! Korg boleh order kt kak @sharifahnooralhaddad sumpah sedap!!! Sgt2 sedap!! Kak pah!!! Mu saja kan??!! Papepon terima kasih moga murah rezeki... Ngah elok aku dok beli brg kt area umah tetibe dpt panggilan dr seseorg... Kak ada surprise!!! @bigburgerman2014 lorrrr dpt burger ada mcm2 size.. Double decker la... XL la.. Gemok la aku woiiiii!! Hahahahaa papepon moga Allah limpahkan rezeki buat kalian!!! ️ opsssss sblm terlupa nk say thx gak kt @garsa.kitchen sb bg kita tauhu sedap!!!!! Ntah mane la dia dpt tauhu sedap tuh.. Ok cik garsa pakar buat sandwich!!! Tersedap di abad ini!!! Anak aku dok g skolah omputih.. Ko bygkan cikgu2 dia sume minah2 saleh ckp sandwich dia sedap.. Korg ghase???? So kalau korg suka nasik.. Usha ig @sharifahnooralhaddad klau suka burger usha ig @bigburgerman2014 n kalau suka sandwich usha ig @garsa.kitchen kalau suka tauhu sedap usha ig @tauhuanora ok.. Burpppp!!! Alhamdulillah... 6d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Menu utk hari ini... X dan nk msk memcm.. X sempat beli barang basah n kering... Masak apa yg ada je.. Ayam sambal dgn bubur daging .. Sayur pon xde..... Nk buat mcm mane Baby Chantiq ngan abg Haziq demam.. Sume nk melekat jek.. Nsb baik ada @gaiadoublestemcell ada la tenaga sikit... Kalau x dgn mlm x cukup tdo.. Pepagi dh kena bgn urus anak2 nk g skolah.. Pastu shuben blik ingat nk ajak teman g beli brg2 dapur... Tp tgk la gambar tuh.. Dia dok terbongkang.. Blik keje trus tetido.. X smp ati lak nk kejut.. So jaga la anak yg demam smbl2 tu larik2 intai dapur sb kena masak.. Bibik pon demam gak.. So x bg dia pegang baby.. dh 2-3 hari jaga org sakit.. Alhamdulillah.. #gaiadoublestemcell membantu.. berdoa jugak moga sihat dorg nih semua amin 7d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Harini mummy @juliabettybanafe launching baju cantik2 utk mama n anak2 mcm sedondon gitu.. So ada fashion show dr kwn2 mummy.. Aunty ozlynn n uncle johan bgtau julia insyaAllah kalau Baby Chantiq n abg Haziq ok n demam x teruk dorg akan smp... Tp aunty n uncle ckp.. Dorg doakan semoga majlis mummy @bettybanafe berjalan dgn lancar dan dipermudahkan segalanya.. Amin.. #juliawakilauntyandunclejohan #juliasygmummy #doakanshowjuliaberjaya 7d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Skrg anak pompuan ditimang2... Anak lelaki???? Hahhhhhhh tu diaaaa dok terkangkang kt blkg.. Yg lagi dua org dok main nerf... Abes satu umah penoh peluru.. Smp nk lalu kita lak di tembaknya.. sakit... Kalau dulu nmpk papa dorg nih garang sesgt... Tp sejak ada anak pompuan nih... Jarang lak rotan buloh tu di pegang... Kita lak yg naik meroyan apapon tijah tetap bersyukur... Shuben semakin hari menunjukkan perubahan positif.. Rajin tlg tijah.. alhamdulillah.. Dulu tlg gak... Tp lbh ke arah tlg menyepah... Dia dok main perang2 ngan anak.. Main kain yg dh lipat buat mcm ninja.. Tp skrg makin anak berderet makin rajin lak membantu.. Nasib baik... Korg lak mcm mane?? Laki tlg ke idok??? Yg laki korg tlg ke idok bini korg??? Kdg kita anggap benda temeh.. Tp utk isteri besar betul penghargaan bila suami ringan tulang bantu.. Ye betul... X caya tanya bini korg atau mak korg 1w

» LOG IN to write comment.