jozlynnhanania Aku rasa mag #intrend kali ni mmg plg cun.. Bkn sb laki aku ada dlm tuh tp sb cover dia tuh mcm ada magnet!! Colorful kena lak jejaka2 n jejaki (ermmm kalau pompuan jejaki ker) yg menjadi penghias mag nih org2 yg rapat dgn aku.. Lg ceria nampak.. Apa yg aku boleh ckp aku LOVE giler ngan cover kali nih!! Abes citer.. Korg wajib (ingat!! Bkn mandi wajib tp wajib) dptkan majalah #intrend bln APRIL.. Rugi kalau x beli.. Leh baca apa yg selama nih korg x tau ttg artis pujaan korg.. Mcm aku pon mungkin ada benda yg aku x tau lg ttg shuben aku.. So aku nk g beli seploh trus.. Buat tampai kt dinding umah... Dinding jiran... Opis.. Kt post guard.. Kt sume tmpt la... So baik korg g beli sblm aku abeskan sume skali buat syg2ku sekalian ayuh beli @jtf_official @johanfcsg @jozlynn_fans @officialjohanfc @jozanfc_official 22h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Menu utk arini
1. Sayoq buncis
2. Buboq ayam
3. Kari ayam
4. Ikan sepat masin
Sory la buat ibu2 sekalian.. Tiap hari masak tp x dan nk amik gambaq.. Arini td sempat lak amik.. Walaupon x sihat... Demi #familyhanania ku gagahi jua... Ok kari aku pakai low fat milk.. Saja bgtau kot2 ada yg bertanya.. Aku nk bersiap sat.. Nk pi studio ada kijaaaaaaa... Korg jilat screen fon dulu... Tp kalau ada kenkwn yg nk dtg makan sila la.. Bgtau bibik.. Chow dulu assalamualaikum...
1d
  •   jefry900 2 Sty Semi D, Tmn Bkt Impiana,Country Heights,Kajang for sale $1.27 mil.Bank Value $1.5 mil,LA 3420 sf,5r4b,freehold.Visit me for more info 22h
  •   doobara Ikan masin tu bikin selera.. 20h
  •   asmaadlina how s baby gurl? pipi bum bum dak? 14h
  •   youem78 @jozlynnhanania saat dan ketika aku baca status ni aku rasa mmg sesuai jilat screen telepon and telan air liur je. Sekian 13h
  •   zarinazainuddin_ Semalam dapat merasa air tangan awak m3mang sedap kari nta pekat kenyang perut akak @jozlynnhanania terima kasih banyak2 ♡u suami isteri sampai sekarang maintain humble ♡semuga Allah merahmati hidupmu sekwluarga,amin 11h
  •   fingerskill_creative Sedap pulak 8h
  •   natasha.jaafar Kesiannya!!! Tpi nmpak sdap giler la resepi ni @jozlynnhanania 30min

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Ok.. Aku semenjak anak ke4 nih perasaan utk menjaga bdn tu lelebih lak.. Ntah nape.. Mungkin sb aku br perasan yg metabolisme dh x setinggi dulu tu yg aku post gambar nih.. lg satu sb aku tgk hdiah lucky draw... Gila ko hadiah utama kereta.. Pastu ada 2 biji motor berkuasa tinggi... Dan 100 biji basikal... Jd lebih semangat aku tau!!! Aku tau ada kengkawan aku yg mmg kaki bersukan... Walaupon dorg level kakak2 n abg2 tp tahap kesukanan diorg mmg hebat.. Ok aku mmg nak join.. Kalu korg nk join cpt reg.. Nnt kita lari sama2... Ko kejar aku.. Aku kejar korg.. Pastu sume pancit minom air satu baldi.... Ok aku nak tag @mizzznana @qasander @nizamsani78 cpt tag yg lenlain
Jom Semua ramai2
join fun marathon @9to5 sempena hari pekerja & belia pada 9/mei/2015 di Persiaran Perdana Putrajaya..Jangan terkejut hadiah cabutan bertuah dapat sebuah kereta Volkswagen PoLo , Superbike & 200buah basikal.. Daftar segera di www.9to5run.com.my sebelum tarikh tutup tamat pada 20/April.. Program larian anjuran Persatuan Belia Pekerja Muda & Koprojaya..Untuk update terkini boleh follow @9to5run @coachsamadnan @dazmashah .. #9to5run #fitmalaysia..
2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania #kinaliff wedding yg sgt sempoi... Simple tp ttp nmpk gah.. Dgn flower gals yg cantiks... Moga berbahagia buat korg.. Xyah nk sekat2 dh weh.. Buat anak terus.. Nnt leh jd mcm ktorg.. Muda2 anak dh beso.. Maklom la umoq 20 dh nguit2 nk kawin... tp untung aku weh.. Dh boleh rileks psg badan... Ko lak kena bersedia bergedempol kan bdn.. So nnt aku leh take over ko punya fitness sakinah tu kepada #fitnessozlynn 😛😛😛... Tp aku x kacau pino nyah.. Sb dia akan amik gmbr ko dr kuruih kering.. Muntah2.. Debab.. Kuruih blik.. Papepon nk say thx sb sudi jempot aku.. Walaupon kete aku terbakor td.. Aku ttp gagah g wedding ko.. Nsb baik mami @kam2u sentiasa di sisi... Papa work td... Ok dh nantok korg tgk la gambor tuh.. Comot2 aku sb kelam kabut.. Tp ada aku kesah cer tgk kwn2 aku yg lain pon sempoi mcm kakakku syg @azzaelite @syam0nz @hafizpanda ... Last skali buat kinah n aliff selamat mlm pertama... 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Happy birthday @fashasandha dr #familyhanania semoga dimurahkan rezeki dipanjangkan usia dilindungi Allah dunia akhirat dan berbahagia bersama keluarga tercinta amin... @kraypackkru @angah_lawaking 4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Arini abg x sihat.. So abg malas nk upload gmbr siang td.. Ni baru jek poloh2... Ok la.. Xde la ok mane tp boleh la... Kdg abg penat nk jwp bila org asik tanya psl kulit abg.. Abg xde cocok2 kulit adik manis oiii... Abg mmg sejak azali ensem!!! Tambah lak abg bedal @chewnglowofficial lg tambah2 macho n ensem abg... Ah malas la abg nk taip lelebih.. Korg bukan caye pon!! Buat penat jari jek!! Tp buat yg percaya n nk ajak abg dating.. Make sure korg cuns atau ensem mcm abg gak.. Mcm mane nk ensem atau nak cun... Korg kena join abg beli
@chewnglowofficial
@chewnglowofficial
@chewnglowofficial
Baru ensem n jambu... Ok abg nk carik mane la #chewnglow abg ni hah.. Ada la antu mane dok sorok kan tuh.. Mesti jeles sb abg semakin ensem
4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Pertandingan peha sape paling beso!!!! ... Xnk ckp byk.. Aku rasa yg x perlu ada @fadbocey n wife dia!!! Buat sakit ati jerk!! tp pemenangnya xyah ckp la kan.. Rasa korg sendiri dpt menilai yg mane paling halus dan yg terrrrrrrrrrpaling comel...heppp bkn aku!!! Jgn nak kuang ajaq eh... Aku siku muka ko kang.. @angah_lawaking dan ehem2 dia lah yg paling teratas carta kecomelannya... X dpt disangkal lg.. Sume dorg caras... @kraypackkru kita bg rehat dulu.. Jgn kecam dia lg.. Tunggu esok na.. .. Saje nk bgtau korg walaupon korg xnk tau.. Dorg nih jugak sebahagian dr family besar aku.. Ok kena sebut gak nama mamat n minah ni takot sok sentap majuk @acheykintangkintung @ann_achey dorg td ikot g mamam.. Walaupon xde lam gambar nih.. Haha ok esok kalau ada sesape nk join tgk live recording #betolkebohong korg waze jek Green Cow Studio Bandar Sri Damansara... Pd pukul 4 ok.. nunite guys nk bumbum... 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Photoshoot utk #gaiadoublestemcell .. Tetibe aku rasa aku mcm abg2 dowh kt gmbr nih! .. Suka lak abg rasa.. Abg rasa mcm nk carik aweks la.. kalau abg lelaki sape nk jd awek abg... hahaha ok just nak say thank you so much 2 our beloved kakak yg sanggup ikot kehendak atau kerenah adik2 dia ni hah.. We love u kakak @youem78 n abg panda @mohdyusofismail selaku founder @gaiadoublestemcell n @chewnglowofficial x lupa jugak pd @republicofdiva n @arishadhz yg bg muka mekkkk meletoppp wowwwww kebabommmm... N rambut ala2 arghh... Aku suke rambut nih!! N maseh gak kt @hafizpanda yg pedajal kitorg jaooooooohhhh naw2 studio kau hawaw... Tp aku enjoy... Trus lupa psl tangga tingi tuh... N x lupa juga mekasih bebyk pd manager (rich family) @kam2u a.k.a shadow aku... Sudi hangkut aku kehulu hilir hari ni.. Dia lyn jek kerenah aku.. Hehe arini mmg best..... Ops tq papa sb lepaskan mama kejap utk berjaohan dr u... N skrg i otwwwwww.... 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Eeee pengotor....apa nih!!! Ni driver aku arini.. Deymmmm!!! (Xyah marah2 dia aku dh tumbok muka dia td.. ) Ok stop psl manager aku yg biol nih.. Citer psl korg lak... penah x dlm jem ngah feeling ngunyah makan ttibe tgk kete sebelah ngah elok korek bijih.... Apa perasan korg masa tu.. Atau pon korg sendiri yg kantoi sedang mengorek bijih cer story.. Kalau kantoi apa yg korg cuba lakukan?? Buat2 garuk idong ke apa?? 5d
  •   aliffsnakehaed_hunterz kdg2 artis nih pengotoq... ampa x tau malu kaa mcm bab1 fvck 3d
  •   dianchenta Hahaahha akam oooohh akam 3d
  •   juria_ahmad Klu aq la, klu org kt keta sblh tu asyik perhati je aq lg korek dlm2 pastu tunjuk kt dia sambil tnya.. Nk x?? Mau dia dh x tggu lampu hijau terus blah punya 2d
  •   camelianurazlan Pernah @jozlynnhanania. Bkn org lain tp diri sendiri.biasa bwk kete husband ada tinted.time kat traffic lite korek bijih pun org xnampak.1 hr tu bwk kete sendiri.tada tinted.tgk syok korek org sebelah hon.pehh giler malu..tp buat dek ajer lah..hehehe 2d
  •   asmaadlina semua tatus aq semak XD #saya saya #bajet budak baek :P 14h
  •   asmaadlina @irdeen_collection ni pasal? ade masalah? mesti x cukup kaseh syg ni :p 12h
  •   asmaadlina aku marah sbb x de langsung muka adik oz :'( mana kak oz yg dulu :'( sedih 12h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Recording #betolkebohong musim yg baru... Ok sbnrnya aku x terlibat pon tp biasa la kene teman shuben aku.. Artis arini aweks cun.. Walaupon sudah beranak(belom pinak lg mcm aku) but still gojes.. Tp bila kene karen korg rasa gojes lagi x dorg.. Tu kene tgk sendiri.. Dan knp gambar ni mcm nih pon jgn di tanya knp.. Korg tgk host #johan n kapt dia @kraypackkru korg leh tau.. Wathal betol.. Papepon @bettybanafe n @diraabuzahar sgt2 sempoi.. Xde nk poyo2 maintain cantik.. Aku suka.. Dua2 aku kenal lama.. Biol pon sama2.. Skrg jek kurang sikit biol tu sb sume dh ada anak.. ok penat dh nantok.. Sok ada photoshoot.. Xnk nnt mata mcm panda nite n Assalamualaikum 6d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Di majlis pelancaran album @markadam1079 tq guys jemput ktorg..@ezzpowers buat korg sume masih belom terlambat.. Jom dtg curve #laundrybar now!!! Best gila.. My mr katak forever!!! Pls marry me (ok shuben aku majuk... konon2... Padahal dia x heran pon... sb mr katak kawan dia n wife mr katak kawan aku..) ok nak layan dorg ada vince.. @adifashla @kraypackkru n ramai lg.. Skrg weh meh dtg.. nak jumpa shuben aku pon boleh... Hhhahahhh 7d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Nmpk?????!!! Aku ni mmg kuar umah sejenis yg x make up.. Kalau calit lipstik tuh kira rajin la... Kak mizah ni lak make up artis.. So dia suka tgk org cantik2...(ermmm maknanya aku nih x cantik la tuh.. Hawawnya kak mizah!! Td dia ckp aku cantik tp dok sental mata aku ngan eyeliner yg dia jual!!!) aku kalau jumpa kak mizah nih suka beli mascara dia.. Murah n meletop.. Senang nk cuci.. So far aku dh x beli kt tmpt lain dh.. Dia jek.. N kalau kwn2 aku nk kawin n nk g majlis memane aku suh kak yah jek make up dorg.. Sb kak yah bg harga terbaekkk... Kalau jual brg tuh org kata harga mampu milik n cantik... So kalau korg perlukan make up artis... Atau bebrg make up yg murah n senang tanggal korg leh follow ig kak mizah a.k.a kak yah di jamin pueh ati... Ok skrg aku nk blik umah nk tayang kt shuben aku muka aku yg dh di tonyoh kak yah td.. Mane la tau untung nasib malam nih shuben aku "belanja" okkorg follow ig
@makeup_mizah4u
@makeup_mizah4u
@makeup_mizah4u

P/s: kakak nih comel n kelakor.. Best kalau dia makeup korg nnt.... Ok aku nk mencuba nasib kt shuben aku.. Tata!!!!
1w
  •   couturebyimani Baju kurung pahang murah..1pcs rm60. 3 pcs rm150. Macam2 warna ade.. 1w
  •   umiiza maaf lh..nk tnye skit blh x.. @jozlynnhanania 1w
  •   ultrawatchzone Kami sedang buat PROMOSI SEBELUM GST.check IG kami kalau nak jam original dengan harga murah 1w
  •   mfykedah Jom follow @mazidahfoods..kami menjual minuman kesihatan y dibuat dari 100% bahan semulajadi.terbukti berkesan sejak 2006 lagi 1w
  •   aishanusaybah Tudung murah2 baq hang.. Mai visit ig kami ni 6d
  •   nuar8788 Kak lin...xpe,bile kite melihat..nnti msti kite merancang untuk mmbeli..hihihi...#susunstrategi 6d
  •   noraininoordin Cuba gi visit @tudungrufflemurah memang terbaekk..boleh custom made ikut suka nk bentuk apa..bawal..shawl..butterfly..ruffle dan mcm2 lg..rega nya pun sgt murah tapi kainnya berkualiti..mcm tk caya jer.. 5d
  •   nr_shoppingmall visit my ig dearr. all items ready stock . harga murahhhh2 je 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Sanggup x mkn lagi... Kang dua2 kena smack down!!!!! xpe satgi nk buat sup ps4.. Sambal joystick... Cd ps4 goreng garing... Hmmm gud menu!!! 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Smp umah td trosssssssssss ps4.... saje nk bgtau sya syg shuben sya... (Smbl campak bantal n selimot kt luar) #syasygshubensya 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Jenjalan kt hotel n merayau ke The Shore tgk Oceanarium.. Pastu g jonker walk.. Shopping lagik... Duit abes... Perot dh nyanyi lagu apa nak jd.. Sm salim... So decided smp ayer keroh mkn mc d jek... N skrg.... Kt hway... Otw blik kl... So pd sape yg dlm perjalanan blik kg ke.. Blik umoh ke.. Nasihat kawe hati2.. Tokse laju.. Semoga slamat smp 1w
  •   uzumakhy macam rupa.. mr satan dlam crita dragon ball z hehehe 1w
  •   hannasueraya Cantiknya muka akak.. :-) 1w
  •   shamsiahshawal U all r lovely couple 1w
  •   rosnizawatisaarin @jozlynnhanania, jeles betul tengok akak slim melim boleh tahu x dengan siapa @ kat mana saya boleh dapat akar kayu yang akak selalu minum. Baru ja bersalin, baby baru 2 bulan berat x turun punn 5d
  •   rosnizawatisaarin Akak @jozlynnhanania boleh tolong saya x? Emailkan no org yang jual akar kayu tu... Ni email saya rosnizawatisaarin@yahoo.com.my 5d
  •   theeshahrzads As salam akak... Akak blh share ngan kita tak air akar kayu yg akak amalkan pls akakkkk... Lg satu blh share tak mcm mana akak blh kurussss....,thks kak @jozlynnhanania 4d
  •   syaira_nuha Sweetnya 3d
  •   syaira_nuha 😀😀😀😀 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Aku ngan bibik muda... Puri nama dia.. Naik beca jalan2 bandar.. Seronok dia.. Pastu siap ckp lg.. Kakak sya x itam kan... Tp merah... korg rasa aku jwp apa???? 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Percutian apakah ini??? Bwk jln abes bergegor kete dia dok goyang kaki sb ngantuk... Katanya la!! Smp bilik??? Apakah?? Bagaimanakah?? Arghhh!!! Semua persoalan tu ada lam pale hotak... Hmmm tp xpe laaa asalkan dia x kacau hidop org lain.. X mcm sesetgh org.. Dok kepoh jaga tepi kain org smp kain sendiri terselak x sedar.. sebaiknya kita doa la yg baik2... Jgn keje dok menghukum org.. Aibkan org.. Sb apa yg korg buat tu pon di catit jugak.. Jgn feeling2 korg pon xde dosa... So apa kata kita sama2 berdoa yg baik2 dan cuba jd yg lbh baik.. Plg bgs kalau rasa kita x suka org tu n kita rasa dia membawa aura yg x baik.. Tekan jek button unfollow.. Jd hati msg2 x sakit.. Ye dak??... Tp skrg nih hati aku lak ngah sakit.. n button unfollow xdek lak.. Yg aku nmpk skrg nih button off!! Makin cerah nmpk nya bijik mata shuben aku.. 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania As usual rezeki org yg pg sembahyang jumaat... Nasi ambeng.. Nasi lemak.. Tq mr @thobajimdal2 sudi amik order sya.. Bihun dr puan rozie tiger... Moga Allah berkati dan melimpahkan rezeki buat kita semua.. Amin... selamat menjamu selera.. Cc: @erhamismail1 ni nasik ko ngan eme n anep bila mau amik... @lidyaismail di manakah kamu..... ok semua.. Aku nk g jumpa dentist jap.. Retainer tercabut kau... 2w
  •   nurdalilaamalina akak @jozlynnhanania, sabar je kak. manusia mmg cmtu. whatever you do good or bad, people will always critic. teruskan je apa yg akk buat, sbb yg mnilai Allah, bkn lah manusia. sy tkpna pk akk upload dlm ig ni utk mnunjuk2 bahkan akk nk galakkan ramai kaum lelaki g solat jumaat kan ? hahaha. mula2 mmg niat nk g mkn, lama2 blh jd ikhlas. sama laa mcm kita, dr kcik buat baik smua trpaksa, lama2 da trbiasa. suka tgk akk n husband pasal bertudung tu pun, akk tkpyh laa ambk hati. bknnya dorg twu niat di hati akk ingin brtudung ke apa. yg dorg twu kritik je. dorg tktwu kott benda2 cmni kna baby step. slow2 kan. apa2 pun, moga Allah beri yg terbaik buat akk dan family akk 1w
  •   zeanaramli @ezadlazim patutla selalu ade je...kt bkt mulia...murh rezeki depa ni @jozlynnhanania 1w
  •   cadar_patchwork_putrajaya Smoga bertmbh rezeki korang 1w
  •   jozlynnhanania @nurdalilaamalina moga Allah lindungi mu sekelurga dunia akhirat amin7d
  •   jozlynnhanania @zeanaramli tq babe 7d
  •   mr_caliph83 Dalam 1 Hadith Nabi SAW ada menyebut " Berilah Hadiah Nescaya Kamu Disayangi".. Apa yang famili @jozlynnhanania buat ni sepatutnya jadi ikutan kita. Tapi klu kita x mampu nak buat macam diorang, jgn pulak kita kata macam2.. menunjuk2 la, berlagak la, x ikhlas la.. dah kau x blh nak bersedekah, kau duduk dia.2 sudah la.. dan sepatutnya keja amal ni mmg patut diwarwarkan pun supaya org lain blh buat cth.. blh jd ikutan.. benda baik x nak ikut, benda jahat laju je korang follow.. aku lg bangga klu ada org Islam yg byk bersedekah menunjukkan kita Muslim ni pun mampu. Buang la sifat dengki dan buruk sangka tu jauh2. 2015 dah ni sedara2 semua. Utk Ozlyn dan Johan, keep it up.. 6d
  •   ariffzul369 InsyaAllah ... Allah Tahu Segalanya ... Allah Itu Maha Pemberi Rezeki , Maha Pengasih Dan Maha Penyayang ... Semoga Kalian Sekeluarga Di Berkati Serta Di Murahkan Rezeki Oleh Allah SWT Amin ... @jozlynnhanania ... Abaikan Yang Negative , Ambil Yang Positive , Yang Negative Jadikan Pembakar Semangat , Yang Positive Kita Ambil Supaya Buat Yang Lebih Baik Lagi ... Semoga Ampa Sekeluarga tabah dan kuat semangat dalam menghadapi liku2 kehidupan ... Amin ... 6d
  •   darling_mrq Bukan tugas manusia utk menilai dan menjatuhkan hukum 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania My ensem boy.. Nape boy?? Sb dia paling tua tp dia plg manja n kuat majuk.. Eh arini jumaat kan?? Ok la xmo marah.. Nak happy2 jek..disebabkan itu aku nk bukak #ruangrezekihanania so sesape nk meniaga di izinkan hanya pd pic ini saja... Seperti contoh #jualtudung ... #sewakhemah ... atau yg sewaktu dgnnya.. Toksah panjang2... Toksah tamak... Kalau dh korg letak panjang berjela mcm caption aku.. Abes la pedajai org lain punya bisnes xnmpk n penat org nk belek.. Sape langgar arahan msg korg aku delete n block... Pepandai la guna ruang nih.. Aku x suka block org sb nnt bila ada ruang mcm nih dh x dpt carik rezeki... Tp kalau terpaksa aku buat jugak.. Jadi korg hormat aku.. Aku hormat korg..ok selamat berniaga.. Semoga sukses dan diberkati Allah.. Amin 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Lepas shopping masa nk blik dia dpt biscuit dr uncle hotel tu.. Sblm tu dia mintak cheese.. X smp 5 minute kete gerak.. Tu hasilnya.. Pd yg bising2 kt gmbr sblm nih psl papa dia x pakai seatbelt.. Sbnrnya kete tu x gerak lg pon.. Ngah nunggu abg2 hanania yg lain bersiap nk dihantar ke umah nenek nya... Chill la..tau korg concern tp jgn ckp org akan ikot icon.. Xkn la sume benda aku nk bgtau korg... Senang cite.. Benda baik ikot yg x baik xyah ikot.. doakan yg baik2 aje ok... 2w

» LOG IN to write comment.