jozlynnhanania Tgh dok belek2 hadiah.. trus nmpk hadiah yg sgt2 comel nih.. pemberian seorg kwn yg pd aku dia nih sempoi giler.. suara sedap!! Nyanyi bagus n x belagak!!.. aunty @dinanadzir utk Baby Chantiq.. paling penting hadiah tu di bungkus dan di hias oleh dina n mama.. kreatif kan?? Kalau tgk dpn2 lg comel.. tq babe!! Syg mu 😙 korg rugi kalau x follow ig dia

@dinanadzir
@dinanadzir
@dinanadzir
Dh mcm niaga brg lak ko babe... hahhahahaa
1d
  •   bellahaura_babyheadbands sis mcm mne nak contact sis bg gift 1d
  •   dyusoff Memang xbelagak tapi leh hilang igat terus 23h
  •   onlineshopzone Barang Unik China Kt sini,Spy Cam, Key Finder,Lazy phone holder dan lain2... 19h
  •   elydazakaria jom follow @elyda_closet berbagai jenis bawal and shawl disna.,wide shawl serendah rm8....h&m wideshawl,glitter wide shawl,crumple wide shawl,bawal satin,satin bercorak,bawal plain, mild crumple wide shawl and banyak lgi 14h
  •   melancong_murah_baloi Meh melancong bersama iolsss kebabommm 13h
  •   gel_amani_pahang salam kak @jozlynnhanania saya dh email..boleh tlg reply email sy? thank u sangat.. 6h
  •   hasfarahin Hahaha nasi lemak milo. Johara. Ayoooi 4h
  •   cikpuan_fatynur Visit my ig.. produk kesihatan halal untuk pelbagai penyakit kronik... testimoni dari mama sy yg menghidap kanser rahim.. p.cik saya kencing manis dan dari diri saya sendiri... insyaallah dengan izin allah boleh pulih. 1h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Lama x post yek.. sbnrnya masak tp x sempat weh.. nk kejar anak.. nak kejar urusan keje.. nk kejar laki.. eh.. kejar laki aku watpe.. dh sah2 dia 24 7 ngan aku.. ok menu arini ikan tenggiri masak lomak cili api.. mmg berapi.. utk bebdk ikan tenggiri kicap tp aku letak gak black pepper ckit.. teloq asin.. sayoq??? Haha kami baru blik dr taiping x sempat g pasar.. so sayoq xde dlm menu.. #familyhanania 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Home made laksa johor kakak kesygan aku buat!! @youem78 terngiang2 smp arini.. sedap giler!!!! Slurrppp!! Aku bkn la peminat tegar laksa johor.. aku lebih ke laksa penang.. tp pukulan laksa johor dr air tgn dia buat aku menjejeh2 air liur skrg nih... haissshhhh.... hepppp!!! Aku bkn ngidam la... ko giler??!! Anak aku br 2 bln.. aku pantang lagi hawaw!! #korgmestitghsengehmcmkerangbusuk 2d
  •   monazek Teringat time mgandung Ank kedua megidam laksa johor 2d
  •   azlindaut Laksa jhor guna mee@laksa tngok cm mee aje...yg penting 1kli pandang dah tau sedap punya 2d
  •   jozlynnhanania @azlindaut laksa johor guna spagetti x guna mee 1d
  •   azlindaut Tentu sedap bila mkn x mual sesuai untk jg bdan cm awk kn... 1d
  •   lyadamia Pantang la kita...kan,anak sy pon bru sebulan lebih...ank nombo 2 22h
  •   jaja_aly hakakkkk nape bt terliuq nihhh....kene blajor bt laksa johor nih 5h
  •   intannurazura Asslm akak... akak pandai n gemar masak.... beli lah Phillips airfryer drp saya kak... sy promote brg berquality n terbaik je. Ada artis terkenal dah beli dgn saya tau...*identiti rahsia* hihihi. Klu nk tgk cane rupe nya.. akak buzz watsapp saya 0133523276 *akn dirahsiakan* jugak..hihihi ;) 5h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania SYA TIDAK BUAT IG REVIEW.. tp sya just nk tlg Aunty nih sb dh byk kali tanya utk buat ig review.. slalu tlg org muda but this time kita bg chance kt aunty yg baru nk bermula bisnesnya... ok kt bwh nih sya letak sume info

Asalamualaikum semua.Callione Cosmetic akan berkongsi dengan semua yg membaca text ini tentang Callione Cosmetic.Callione Cosmetic mempunyai 2 produk yg sgt berkesan dan ringkas.Powercell BB Cream sgt lah terbaik bg mereka yg tidak suka mengunakan byk skincare .Hanya secalit Callione BB Cream kulit kita dah sempurna dan cantik.Tak perlukan make up tebal pun kulit kita dah sekata dan mulus .Hanya lipstik yg nipis dah beseri.Bagi mereka yg berjerawat,berminyak dan bermasaalah boleh cuba Powercell Masker Scrub yg sgt sgt power.Dah byk testimoni yg cuba Callione Cosmetic dan mendapat hasil yg amat bagus.Nak cuba boleh lah ke ig
@callioneofficial @callioneofficial
@callioneofficial
kepada sesiapa yg berminat utk menjadi agen dan stokist boleh call no tel yg tertera di ig.Stokist negeri di perlukan segera!!!!!.Tel 0123708345, Jangan tunggu lagi,peluang terawal utk yg terawal.
3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Dh selamat smp umah.. tq TM.. dan jugak adik2 yg dtg utk audition MENCARI RAMLI musim 4.. ok nnt kita akan update lg kt mane next venue ok.. tq jugak #hoteltaipingperdana layan kami baik tu buah tu anak dara taiping yg anto kt bilik kami.. team producer tangerine crew sume la.. ok dah alang2 tu nak bgtau awal2 kt korg standby
Date : 7feb
Venue : TBC
Theme : BACK TO SCHOOL
#AHMADSODIQHANANIATURNS5

SESAPE LEH DTG.. SO JGN LUPA DATE TU OK...
3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Hari keluarga... semlm g night safari.. arini g equestrian lak... bapak bdk konon nk lepas kan gian.. tp kena jaga anak.. hehe.. mak bdk?? Sibuk dok wefie ngan nenek.. aunty n uncle bdk2.. #familyhanania #taipingwithlove 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Tidurlah Sayang......Duniamu terlalu kejam
Jeritan kamu seperti tiada yang endahkan. Saban hari sahabatmu kembali bertemu ilahi setelah disiat dan disembelih oleh regim Bashar yang zalim. Apa lagi yang dunia perlukan untuk bangun membela kamu, wahai anak kecil Syria

Rehatlah engkau disana, mengadulah dikau dengan Rabbul Jalil akan keperitan hidupmu dan kesunyiaan pembelaan oleh saudara seagamamu

Bantulah kami untuk sampaikan bantuan kecemasan Syria khususnya untuk musim sejuk yang sedang melanda ini. Infaq anda adalah keperluan terdesak untuk kami belikan ubatan serta keperluan asas yang lain. Hulurkanlah sumbangan/infaq/zakat untuk Dana Bantuan Kecemasan RescueSyria (MAPIM) menerusi www.tabungsyria.com

mohon bantuan REPOST-TAG-SHARE-INFAQ
#saniarabyalkahery #mapim #RescueSyriaWinterMission @nurhelizahelmi @abugazaasyriaa @yatthamzah @shamkmkz
4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Ktorg kt kolej Multimedia Utara.. Taiping.. jom dtg ramai2 skrg... utk adik2 yg hebat bermain bola.. jgn sia2kan bakat meh dtg ujibakat.. dr umur 13 smp 16thn.. Misi mencari ramli sudah bermula... 4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Assalamualaikum.. ok, aku x buat ig review.. tp saje je aku nak pomot sb atas kesungguhan owner ig nih nk sponsor pelamin aritu.. terus terang ckp kami x amik sebarang sponsor.. kami suka sendiri2.. kalau x mampu buat besar buat kecik2 asalkan duit sendiri.. lbh puas dan lbh berkat.. tp knp aku pomot ig ni walaupon x gunakan khidmat dia.. jawapan dia sb aku suka cara owner ig nih sgt berbudi bahasa dan yg plg penting bila aku tgk ig dia amboiii bkn main cantik lagi pelamin2 dia.. korg kalau nk buat aqiqah.. tunang.. kawin.. leh guna khidmat dia.. seriously lawa2.. n harga yg sgt2 berbaloi.. x percaya??? Cer follow dorg aku malas ckp byk kang korg ckp propa.. plg penting owner yg baik
@buaianberendoiliya
@buaianberendoiliya
@buaianberendoiliya

Blh juga whatsaap no liya 0166519851
5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Semakin hari semakin byk dpt kata2 yg membuatkan hati ni tersentuh.. happy jgn ckp.. paham x perasaan yg bila kita dpt bantu org dgn cara yg x nmpk.. mungkin yg org nmpk mereka keluar duit utk membeli.. dan aku sbg penghebah cerita utk si pembeli.. tau x korg kenkdg bila dpt text org hamil.. org sihat adalah satu benda yg berbeza.. x sama dgn aku dpt job berpuluh ribu ringgit.. happy dia lain.. mungkin korg x nmpk apa yg aku nmpk n rasa.. tp tanggungjwp menolong kuat.. alhamdulillah.. tq kak @youem78 n abg panda @mohdyusofismail sb perkenalkan @gaiadoublestemcell kt kami semua.. selain rezeki... pahala korg juga bertambah.. syg korg weh!! #gaiadoublestemcell 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania L.O.V.E !! Dgn sukacitanya dimaklumkan SABTU ni kami akan berada di.... Misi Mencari Ramli 4

Venue :Kolej Multimedia Utara , Taiping .
Tarikh : 24/01/2015
Masa : 7am- 4pm
Pakaian: Baju sukan yang betul dan lengkap

Terbuka kepada semua Remaja Lelaki yang berumur daripada 13-16 tahun sahaja

Sesape berminat ayuh.. jgn sia2kan bakat adik2 semua.. jumpa di sana ye.. P/s: abaikan jari kita ok.. x tau nk post gmbr apa pepagi mcm nih.. gambar cincin love tanda kasih syg kami utk korg sume 😙
6d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Kenapa sya respect n support.. sb beliau seorg yg sgt humble.. trus terang ckp dr conversations tu korg dpt nmpk mcm mane baik nya beliau.. Dato.. terima kasih bebyk.. sgt2 sedap "milk choc mousse layered with madagascar Creme Brùlèe" korg kena try!! X tipu.. kami sekali order mesti lbh dr 50 bekas.. order sikit2 rugi.. tp untungnya ktorg sb ni dr air tgn Dato @fazleyyaakob dan Dato hadiahkan utk kami sekeluarga.. do follow ig Dato n @sukasucre memacam ada.. nk best lg g Shamelin kedai Dato sendiri.. Dato n Datin pandai masak.. memcm ada.. follow ig Dato

@fazleyyaakob
@fazleyyaakob
@fazleyyaakob
@sukasucre
@sukasucre
@sukasucre

Rasa la sendiri insyaAllah puas hati.. Last skali terima kasih dato.. x kempunan dah
6d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Tq @doorgiftpopcorn anta popcorn.. ni nak share lg ngan korg.. kalau buat pape majlis skalipon n nak guna khidmat dorg boleh.. dorg masak popcorn dpn mata kita tau.. leh pilih nk caramel ke biasa ke.. service tip top!! Kenapa aku ckp tip top.. sb masa besday anak aku aritu aku panggil dorg.. so kalau berminat cpt intai n booking

@doorgiftpopcorn
@doorgiftpopcorn
@doorgiftpopcorn
1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Saja nk say thx kt @bukuyassin_stiker_tag sb sudi menerima tempahan kami.. sesape yg dpt door gift kami aritu ada botol air zam zam.. haa yg tu aku n adik2 aku beli balang n isi sendiri air zam zam.. sb niat nk bg air zam zam...cuma sticker, buku yassin yg comel tu n tasbih jek kami tempah.. so kalau nk buat pape majlis yg bersesuaian dgn tema boleh la gunakan khidmat
@Bukuyassin_stiker_tag
@Bukuyassin_stiker_tag
@Bukuyassin_stiker_tag

#NurLatifahChantiqHanania
#AhmadHaziqHananiaturns2
1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Setiap kali lapar x kira breakfast.. tghari.. minom ptg.. mlm.. mmg dia nih la yg aku gegor.. n yg paling best bila aku text jek nak skrg!!!! Dia akan reply siap!!!!! Huh nampak naw.. membongak!! tp betul weh.. stgh jam lepas tu dia terpacak dpn umah.. knp aku suka order kt dia sb yg paling utama KEBERSIHAN.. KUALITI!! Dua benda penting ni ada kt
@garsa.kitchen
@garsa.kitchen
@garsa.kitchen
So tunggu apa lagi.. cpt order sandwich PALING SEDAP!!
1w
  •   adhwaliman Yang ni aku sanggup tak layan order dia @fara_fazreen @nurbahiah 1w
  •   justbeep Bangganya senior sekolah kita pandai buat makanan sedap 1w
  •   dive_queen @jozlynnhanania tadi ternampak suami mu dan juga 3 anak mu naik motor di Petronas. Cuma akak nak pesan, sayangi lah anak kita. Bukan makna nya you tak sayang anak. Tapi kadang kita khilaf. Malang tidak berbau, jgn nanti menyesal pun tak guna 1w
  •   zekzaffry Jemput mangan.... 1w
  •   jozlynnhanania @dive_queen terima kasih kak atas pesanan tu.. insyaAllah sya smpkan 1w
  •   hanif_mhsc manusia yg menerima nasihat dgn hati terbuka adalah sungguh luar biasa, terbaikk 1w
  •   eyesha_lysha Ari2 kte skodeng sini nk tgk masakan ko kak,ari2 jgkla hampeh..hahaa nape x post lg,suke tgk..@jozlynnhanania 1w
  •   tudung_labuh_sulam_tepi Lapar plak rasa 6d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Aku syg dia nih.. dia pandai jaga ati aku.. slalu usaha dptkan apa yg aku mengidam.. x berkira.. slalu risau kalau aku membazir.. dia seorg kwn yg x suka amik kesempatan walaupun dia tau aku nih biol.. dia adalah @kerengga_kurus yg tingtong mcm aku.. korg kalau teringin membeli belah boleh usha ig dia.. memcm ada.. dr yg murah smp la mahal.. ikut pd kemampuan kita.. heppp!! Nk ngata aku la tuh kan!! Aku nih suami belanja.. kalau sendiri mmg x mampu weh.. mampu tgk n jeling beg org jek.. so tunggu apa lg.. size 25 dh di sambar.. carik lain la korg.. cpt usha ig

@kerengga_kurus
@kerengga_kurus
@kerengga_kurus
1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Amik stok @chewnglowofficial maklom la dh nk dekat sbln kehabisan stok.. nak amik bz.. bila ada peluang jgn sia2kan.. ok korg slalu tanya aku mkn apa utk skin kan.. inilah dia.. xyah nk cucuk2 muka ke kulit ke.. ni je dh cukop!! Yg penting minom air suam byk.. anak2 aku pon makan.. elok utk yg ada eczema atau masalah kulit kering.. ni terbukti sb anak aku ada masalah yg sama.. korg jgn buang masa beli cpt!! Laki pompuan boleh makan dr bdk yg dh pandai kunyah smp la org tua... follow dorg.. aku x suka tipu ada hasil br aku share!! @chewnglowofficial
@chewnglowofficial
@chewnglowofficial
#chewnglow #gaiadoublestemcell
1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Tq @boutiqueenstyle .... kpd semua yg dtg majlis kami aritu n dpt door gift yg didlmnya ada cake comey.. di buat khas oleh owner dia yg sempoi giler.. korg kalau nak tempah utk majlis korg pon boleh.. usha ig dia.. kek coklat sedap giler

@boutiqueenstyle
@boutiqueenstyle
@boutiqueenstyle
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Tq @syasyacreative utk headband yg comey nih.. Baby Chantiq suka sgt!! Moga murah rezeki kamu.. amin.. korg yg ada anak pompuan g la beli n singgah ig dia yek
@syasyacreative
@syasyacreative
@syasyacreative
1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Tq @villandryvintage for the lovely gifts!! Korg kalau suka n berminat boleh usha ig dia ok.. mcm2 dia jual.. brand new n preloved... @villandryvintage
@villandryvintage
@villandryvintage
1w

» LOG IN to write comment.