Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Haishhhh!! Kecik beso kecik beso aku nengok beg nih.. lawo weh.. size 25 ghw lak tuh... hmmm jeling jek la... kalau nk beli nangis guling2 leh dpt x??? geram jek aku ngan kengge kurus nih.. memcm dh dia buat bg aku meroyan.. plg sian tgk shuben aku berpoloh2 bila nmpk beg oren bersepah kt opis aku.. melampau kengge nih tau.. apa ingat opis aku nih butik henbeg ko ke?? papepon nk ckp yg kengge kurus nih hebat.. hebat merantau utk mencarik kehendak customer demi sebelanga beras... korg mesti terliurkan tgk... sama la aku.. weh dia bkn ada kotak kaler oren je la... ko ckp je nk brand apa.. sume ada.. dr yg mampu milik smp la yg mampu mengalirkan airmata darah shuben korg.. kalau berminat g la usha.. spec mata pon bersepah kt galeri ig dia.. senang ckp ko sebut jek nak apa.. butik dia ala2 poket doreamon gak.. ok xnk ckp byk.. kengge senang bwk bincang.. korg follow ig dia n g risik2 dia aku nk tenung beg nih lelama @kerengga_kurus
@kerengga_kurus
@kerengga_kurus
14h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Selain dr isteri n anak2... surat layang nih pon kira di antara yg plg istimewa jugak... sb dtg dr sorg awek cun yg ada hati nk berikan ucapan tahniah dgn cara yg cute... bkn hadiah yg kita inginkan tp cukup sekadar sekeping kertas di buat dgn hati yg ikhlas... tq dekna #anakbuahaku #klonkakdib 1d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Hek elehhhhh.... kecoh ar korg... @itssonaone x ckp pape pon... kan?? #AhmadHaziqHanania 2d

» LOG IN to write comment.

Video Johan & Ozlynn
jozlynnhanania #JOZAN not Jason yalss!! 😎 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Gebu gebas... sedapnya tgk montok aku tdo.. aku amik gmbr aku gak yg dok kancing.. dia nih kalau tdo berpesen2... tertiarap.. mengiring.. terlentang.. ko campak mcm mane pon dia leh tdo ... tp jgn ckp kasar ngan dia... mencebik anak aku takot... lg satu aku x suka org dok cubit pipi anak2 aku.. slalu yg aku nmpk suka cubit bkn org lain.. kenkdg adik bradik sendiri gak... sakai.... org ckp jgn... tp tu yg paling dorg suka.. tu kalau aku nmpk kompom aku seligi pale dorg... haaa... korg pon kalau nk rasa seligi aku try la dpn aku nnt... tp kalau org tua yg buat xkn aku nk seligi ye dak??? Paling kuat aku cubit pipi korg blik pastu ckp... comelnya awak... pastu blik pipi korg bertukar kaler biru kehijauan.. #NurLatifahChantiqHanania 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Tq kak pah... sudi amik tempahan kita.. nasi beriani udang gorila bak kata anak aku... sedap gilos!!! Korg nk order boleh order.. kak pah mmg terror bab memasak.. pasni kalau aku gomok korg tau la sb apa... apa??! Korg pon nk gemok gak??? Ok g order kt
@sharifahnooralhaddad
@sharifahnooralhaddad
@sharifahnooralhaddad
3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Korg suka brg branded yg mampu milik dr usa??? Ok ko suh jek dorg nih belikan.. order la apa yg ko suka.. n mampu.. paling senang intai ig dorg.. sb bkn aku yg jual.. pastu aku pon x buat ig review.. so jgn tanya aku tau... tp rugi x beli weh... yg ada bf suh bf blanja.. yg ada shuben suh shuben blanja... yg x de pape tgk jek.. kang mak pak korg marah aku lak dok ngajo.. aku lain la.. mmg kaki shopping.. tgk bulu kaki je org dh tau aku bekas pemain bola yg suka shopping... so g usha

@mkcoachkatespade_usa
@mkcoachkatespade_usa
@mkcoachkatespade_usa
@mkcoachkatespade_usa
@mkcoachkatespade_usa

Ada Ready Stock and Pre Order.

Pape just

Email :
order.sarahshaber@gmail.com

WA : 017 306 2461
3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Biol nih paksa aku mskkan gmbo nih.. maleh nk layan.. siap ckp kalau x masokkan dia nk demam.. eh.. dh nape ko nyet???!! Yg demam pon ko aku pedulik hape!!!! Eee... geram je aku!! Nasib adik.. kalau x aku bg siku blik td... poyo konon dia macho la amik gambo mcm tuh... yg aku pon ngok ikot je la... konon2 lawo la buat muke mcm tu... nsb baik laki aku ckp "mama comel" haaaaa.... lega sikit aku dgr... bila aku tanya laki aku @johands_ ensem ke pa?? Laki aku trus jwp beghok mane ensem ma ... 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Budak Baek!!!! 4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania @emeliaismail @airman_manoi #rozitiger #maillambong #JOHAN #OZLYNN bila keluar sama korg leh tau sape paling poyo... (maillambong!!!) Jgn bgtau dia.. aku hentak korg kang!! Dia ada ig tp aku xnk tag dia... 4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Saat kita sedang terbang bebas di atas jgn lupa sesekali singgah ke bwh.. kerna rezeki di sana.. begitu juga saat kita bergembira jgn lupa pada yg berduka... setinggi mana darjat kita di dunia akan tinggal jua.. yg akan dihitung kelak hanya amalan.. jd apa kata kalian sama2 bantu saya sebarkan.. jika tidak mampu dr segi kewangan.. moga Allah merahmati kalian dunia akhirat.. amin.. 4d
  •   arelongboboy Tumpang tanye... 4d
  •   arelongboboy Kt mba lokasi umah adik nie... 4d
  •   norquraisyah @arelongboboy. Rumah dye kat simpang balak 4d
  •   nani.jr Assalamualaikum...sy bunda kpd raef uqael nk ucap jutaan terima kasih pd semua especially @jozlynnhanania sbb sudi buka jalan pd raef, really appreciate it, semoga Allah saja yg bls jasa baik kalian dn memberi rezeki yg melimpah ruah. Dikesempatan ini sy nk ucap billion thanks jg pd johan sbb menghiburkn raef, raef is d 1 of yr fan cilik, mgkn dia x tau nk ckp dia sk tp bl dia tgk utube dia Akan ulang bnyk kali video (utube: 1. Johan raja lawak-Awan nano 2. Aksi lucu Elly dan Epit-Bloopers 4). Walau bnyk lg yg diperlukn tp terima kasih semua. Wassalam 3d
  •   rozie62919 Amin 3d
  •   zalibidin Amin 3d
  •   nurulnadhirah1980 Aaminn 3d
  •   nor_shuhada82 Aamiin 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Aku tanya apa khabar...... aku tanya apa khabar.... semua..... selamat tghari buat korg tp selamat pg utk aku.. ok xyah mekak lebih... @erhamismail1 @johands_ apakata korg tlg aku tag ig abg sonaone kita nih.. pastu teka sape amik kan gmbr nih... ... ok xyah aku dh tau @itssonaone tq 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania 2 keluarga dgn si darah manis... kami yeppppy familyyyyy... @ziranabil @sharifah_sakinah #inimalamkitapunya amacam td.. korg enjoy x????? Kalau enjoy kasi angkat tangan!!!! Ok mika tu kalau dijodohkan ngan haziq korg rasa2 mak dia letak hantaran mahal x?? 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Jgn lupa kejap lg #inimalamkitapunya ada shuben aku yg sentiasa macho!!! #johan @haniff_hamzah yg sentiasa segak @rayaft yg comey mereka ni la #JOHARA yg slalu bg korg gelak pepagi.. so kengkwn sume cpt standby dpn tv 134 kul 10sharp!! Mlm ni tau @jtf_official @jozanfc_official @jozlynn_fans @alya_jozlynn @officialjohanfc 5d
  •   mummyryn80 @jozlynnhanania aduhhhh..mmg lawak ah diorng ni. 5d
  •   mummyryn80 senak pewutt camni @jozlynnhanania 5d
  •   refa99 Johan 4d
  •   adam_sagi @paaismail awat cheq?pasai baby haziq ka? klu ya, seigt hamba la deyh, klu x silap, brg sapa nak tatap wajah ank2 johan n ozlyn, boleh la dtg ke event yg dijemput. tapi jgn tangkap gambar..or kadang2 (x slalu, silap2 only 1 time) johan saja bwk dpn camera. mcm sodiq pun pernah. xpa la.. baguih apa jg keselamatan & privacy ank2, and yg penting sbg mama papa hanania, dorang berhak. lagipun kita ni peminat jozlyn. tgu hanania besar nnt klu jadi artis kita pakat jd peminat dia n follow..ok dak? ;) 4d
  •   akmalhafizl4d Assalammualaikum 4d
  •   shafinas96_com Assalamuallaikum.... sy peminat abg johan... 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Jgn lupa mlm ni tgk #inimalamkitapunya pukul 10mlm di 134 ntah apa lak yg jadi mlm ni yek... aku nk g tgk live la... ok sape yg tgk live mlm ni kita selfie wefie bagai ok 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Rezeki buat mereka yg pergi sembahyang jumaat di Bukit Mulia ... nasi lemak abg Thor mmg Top Top Meletop!!! Tu ada no skali kalau nk order... utk plastik merah tu plak ada nasik mandi (nasi arab) ada kambing n ada jugak ayam.. pilih la yg mane berkenan dihati.. kalau berminat nk buat tempahan leh order kt kakak ku syg @sharifahnooralhaddad
Di ulang skali lagi
@sharifahnooralhaddad
@sharifahnooralhaddad
@sharifahnooralhaddad Tq abg thor utk nasi lemak dan tq gak kak sherry utk nasi mandi.. dorg amik order last minute shuben ku.. hehe moga Allah merahmati dan melimpahkan rezeki buat kalian.. amin.. P/s: tq kak @youem78 tlg permudahkan urusan ktorg gak..😙
5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Nak belanja lauk hari jumaat.. budak bijak nih... dr bape hari dh pandai masok tgn lam mulot... smp skrg.. lapo jek masok tgn lam mulot walhal td baru je pas tek.. haishh... ok korg sume cpt standby g smbhyg jumaat ok.. #NurLatifahChantiqHanania 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Comey kan??? Korg sume nk tempah pon boleh ... tp ni ada org kasi bediah kt anak aku... tq @garsa.kitchen comey naw2 shark ada nama ahmad ariq tuh.. sbnrnya dia bg ada 4 nama... dr Abg ARIQ smp la ke Baby CHANTIQ... tq diknon... dh la pandai masak baik hati lak tuh.. ok sambil2 tu nak pomot brader yg buat kaligrafi nih.. korg leh request nk haiwan apa n kaler apa.. tp jgn la tanya aku memcm.. bape rege.. saiz apa.. haiwan apa... boleh cod ke.. kang aku sekeh pale korg.. kdg korg pon sejenis yg meminteee! Baca caption x abes.. yg x baca pon ada... so aku harap jgn meminteeeee sgt ye... ni ari jumaat tau.. aku nk baik2 aje.. AKU X BUAT REVIEW.. nak beli g usha ig @incik_kaligrafi 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Pak Tam's farewell party.... 6d
  •   agent_topup_aula jom jd agent topup..keuntungan 3in1..visit my ig. brminat wechat ola94onald 5d
  •   farisyaadip Pak tam dh x keja kt ERA lgy ker?? Niwey gudluck pak tam.. 5d
  •   ukshop.my 5d
  •   ajmp251 Jozan tak join ke lagi kat maharaja lawak mega rindu kat jozan 5d
  •   jozlynnhanania @diandra_shopp x marah la nk usha mane tau ada yg berkenan 5d
  •   laila_latif kak!!!! sy mimpi akak ngan abg johan mlm td!! hahahaha penangan hantu teloq!! 5d
  •   yana_laromebest Nak kuruskan badan sambil menjana income 6 angka dalam masa sebulan.. PM / whatsapp 0177300378.. 5d
  •   diandra_shopp @jozlynnhanania hehehe..okey sye unprivate ig ye..boleh usha² tgok² je,xbeli pun xpo hehehe 5d

» LOG IN to write comment.