jozlynnhanania Sape beli di booth boleh bergambo trus..
Terdapat 2 warna Hitam & Putih

Size
S,M,L,XL

Bole dapatkan t-shirt ini secara online
WhatsApp
Yusof - 0123243754
Mamat - 0123001579

#johanrajalawak
#supportjohan
#supportyourlocalcomedian
#superspontan
#AbeMacho" via @PhotoRepost_app
11h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Hahaha kantoi di situ nampaknya... xpe.. kita x mcm dia suka tdo bersepah.. ngah makan pon leh tdo.. hmmm walau mcm mane skalipon ttp kena hati2... sb permainan kaum adam ni lbh keras dr kita.. jd utk kaum wanita sokong la sya.. 1d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Lepas kena buli ngan anak.. ni la hasilnya.. boleh lak dia bukak mata masa kita snap.. nsb x kantoi.. ok sesape nk meniaga kt gambar nih boleh... yg nak mencarik brg pon boleh.. yg penting letak #(hashtag) sbg contoh #syajual atau #syankbeli atau #syamenyediakan atau apapon skali mesti ada # xde aku delete ok.. korg niaga kt gmbr lain aku blocked!!! Ingat aku dh pesan nih.. ok chow.. aku nk makan dulu.. 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Blik je umah trus kena serang ngan adik... dia ngah belajar mcm mane nk balancekan diri.. hehe layankan ok syg.. i nak masak jap.. 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Cuba tgk brp ramai yg join kami exercise arini bersama @era_fm yg paling penting YB KJ pun turun padang join kita... cayalahhhh.. 2d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Br smp umah dr melaka td.. sempena meraikan majlis ulang tahun kelahiran Cik Puan Temenggong yg ke 25.. (heheheh katanya) kelihatan @marshamilan yg ayu di situ.. maklum la dia kena nyanyi utk majlis tu.. shuben kita lak dr awal majlis smp dpn pintu kete x abes2 bergambo.. haha yg penting cik puan seronok.. tengku temenggong seronok.. tetamu seronok.. dh kira beronok2 nih.. haishh.. dh x tau nk ckp apa dh.. laki dok cium bantal dah.. ok utk semua jgn lupa jumpa kami di TITIWANGSA SOK PG JAM 6 SMP 10AM. KITA BERSENAM SAMA2 DGN @era_fm ok.. live di sana.. jumpa nnt.. 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Rezeki siapa??? Besday seseorg.. kelam kabut tijah.. ya ampun.. nak bersiap satu hal.. nk beli hadiah satu hal.. ngah dok pikir2 zasssss!!! Dpt idea nk belikan apa.. tp runsing nk g beli masa dh suntuk ngan jem bagai.. tetttttt!!! Penyelesai masalah ku.. terima kasih @kerengga_kurus mu penyelamat ku... sesape nk shopping beg berjenama singgah la ke sarang @kerengga_kurus ikut budget korg.. sama mcm tijah.. ikut budget.. kdg bila tijah x mampu.. tijah beli beg yg xde jenama.. beg 10hengget pon tijah pakai smp skrg.. pedehal.. pape pon maseh lg skali kt kerengga yg semakin kebabom bdn dia skrg nih.. 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Tgh aku dok bz arini tetibe aku tersedak ayaq liuq sendiri.. bila bukak ig br aku tau.. cik @gaiadoublestemcell punya keje.. dia ngan kengkwn dia dok sibuk cite psl kulit aku nih hah.. haishhh hamboi siap ckp gebus mulus kulit aku nih..putih melepak ke.? tgk sendiri la yek.. hehe alarrr haiii.. jgn memuji lbh sgt.. aku nih ngandung.. makin mengembang lg tau!!! tp trus terang aku ckp.. bkn korg jek perasan.. br jap td pon ada org dok usap pipi aku ckp cantik kulit aku skang.. rahsianya @chewnglowofficial dlm beberapa bln nih aku dok lantak #CHEWNGLOW bgs utk kulit baby dlm perot aku skali ngan aku.. plg bgs aku beli n kongsi satu family.. bkn aku yg perasan kulit aku semakin ok.. org ramai yg perasan lbh2 lg shuben aku.. x abes2 ckp aku cantik.. ouchhh!! Malu iolsss!! Hehe nk tau lbh lanjut follow ig atas yek By @gaiadoublestemcelldrink "BERITA GEMPAR!! BERITA GEMPAR !!! PELAKON CANTIK GEBU PUTIH MELEPAK OZLYNN @jozlynnhanania wife kepada JOHAN Rajalawak bocorkan RAHSIA kulit cantik dengan mengamalkan #GAIADOUBLESTEMCELL (sebelum mengandung) & #CHEWNGLOW (terkini) !! .

Patut pun semenjak dua menjak ni nampak kulit Ozlynn makin flawless, gebus, sihat dan berseri-seri ditambah pula seri ibu mengandung
Uolss kalau nak dapatkan badan sihat luaran dalaman dan kulit cantik berseri, boleh hubungi kami dan pengedar-pengedar kami yg sah sekarang. Segala info akan kami berikan

Follow us @gaiadoublestemcelldrink

Jom whatapps utk pembelian atau menjadi agent 0172414886

#sayajual2014 #sayajual #gaiadoublestemcell #sihat #mengandung #hamil" via @PhotoRepost_app
3d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Baru jap nih aku rasa nk marah org.. tp brader nih mmg sempoi.. dia mmg plg ssh nk marah apatah lg membenci org.. malah dia yg bg aku semangat utk trus bersabar.. terima kasih ye syg.. sian u.. ptt i yg tlg bg u tenang n semangat sb mlm nih u nk LIVE SUPER SPONTAN.. hehe tq ye.. siap blanja mamam ala2.. candle light dinner lg.. mama doakan papa dpt buat yg terbaik.. sb i tau u seorg yg tabah n rajin berusaha.. sb tu u semakin berjaya.. amin.. #lovepapahanania 4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Hahaha muka pasrah layan anak.. Anak baru belajar main bisik2.. x abes2 dia dok bisik pastu kena join gelak walaupon sepatah hagham x paham.. Layan ye syg... kan awak suka anak ramai... 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Xde alasan utk aku x dgr @era_fm ada astro??? Bukak channel 856 dpt la dgr.. ni ar keje aku pepagi.. pastu sengih sorg2.. tq #JOHARA tq papa walaupon i kt umah tp nama i selalu disebut2 oleh korg.. kdg rasa mcm nk terkam jek u kt sana.. (selalu shuben aku ingat aku tdo.. pastu dok ngata aku live) hehe u pa.. (balik siap ko yek).. 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Syg2 ku.. @amyzaaznan @nanamahazan @iramohdamin @kathymohamed ni baru 5 kepala.. ada yg lain lagik.. kalau bergabung meletop!!! Tp kalau shuben aku yg ckp bergabung mengandung!! 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania #jozlynn ngan @thumb_suhaimi haisshhh la.. bila la ko nak besar abg tam oiiiiiii.... comey mcm tu jek.. maintain.. 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Dr td ajak makan.. game nih jugak dia hadap.. hmm aku rasa kalau rebus ps3 nih buat sup atau kari dia laju x dtg makan???! Nak aku marah dh besau panjang.. nk aku libas.. mmg lg la xleh.. alasan utama dia.. "alar.. kan papa dh tolong tdo kan anak lam buai tuh.. abg ngah pon x kacau mama kan??..." hmm betol gak apa dia ckp tuh.. kalau korg nak tau aktiviti shuben aku lepas blik dr radio @era_fm ni la dia.. jaga anak n main game... #shubenmithaliku 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Otw blik dr open house tetibe nmpk bas tertera gambar #JOHARA @era_fm .. trus terpikir psl kerja.. ngah dok pikir tetibe anak jerit "Eh bas papa la mama!!!! Cpt amik gmbr.. papa tgk tu papa.. bas papa tuh.." mama ngan papa pandang sesama smbl tersengeh.. dalam ati pon berkata.. ' ermmm kaya sgt bapak korg nih hah smp ada bas sendiri' 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Ada sesiapa yh berminat dgn topi nih boleh call Yusof = 0123243754
Mamat= 0123001579
Botak=0183899624 ada 2 size M Dan L dan ada 4 warna yg berbeza.. selain dr call dorg sesape yg nk beli sendiri trus pon boleh.. masa live Super Spontan nnt yek.. jumpa di booth.. kita ada t.shirt jugak 😎 nnt kita update lagik hokayyyyyy
1w

» LOG IN to write comment.

Rise Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Selesai berjemaah solat maghrib.. ni time berdoa.. mcm2 permintaan yg dpt kami dgr.. plg seronok bila suh sembahyang laju trus amik wuduk.. bagus.. x byk hal.. tp kali ni mesti korg pelik sb ada extra bdk kt situ kan.. hehe anak kak @amyzaaznan turut join tanpa merungut.. mengeluh.. harap yg tgk ig kami ni pon x byk hok!! X byk hek!! (Mengata) bak kata papa biar la dorg smbhyg salah kedudukan skalipon yg penting proses awal dah di laksanakan.. mudah2an solat mereka akan berterusan.. amin. 2w
  •   sheila_84 Biarlah..manusia mang begitu suka cari kesilapan wlupn sekelumit..bgus ajr ank solat..mula2 budak2 mang la cmni..xkn nk trus pndai..sdngkn kita yg dewasa blom tntu btul kite bersolat..yg pnting didikn awl.. 1w
  •   eykaaznil62 Akak @amyzaaznan tlng terima kita2 nk ikut akak 1w
  •   sitihajjar60 Aamin... 6d
  •   zahirah_alia Budak2 br nk belajar biasa lah..byk salahnye...ank saya sthn mcmni jgk...proses pmbelajaran..pelan2 t btl la caranya....yg duk kutuk tu ntah pe2 g minum susu bia sel2 otak berkembang sikit haha 6d
  •   ayah5129 Amin...Mudah2n jadi ank yg soleh... 6d
  •   zarisufidhar Nak buat dah kire bagus.... 5d
  •   zeanaramli Bgus2 3d
  •   lineymariani Ank sy pun sm..ikut solat..Alhamdulillah....xsalah kt mengalakkn dr awal.. 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Semoga Allah memberikan kekuatan kepada ahli keluarga MH17 dan dipermudahkan segalanya.. amin.. 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.