jozlynnhanania Byk kejadian arini.. semua yg berlaku bersama dgn lelaki di atas ni hah.. haha hanya kami dan Dia yg mengetahui segalanya.. Syukur pd mu Ya Allah kerana telah pertemukan aku dgn dia.
PAPA.. mmg awak bkn la yg selalu menjadi org yg pertama utk wish besday sya.. awak jugak bkn org yg selalu bg hadiah time besday sya.(sb duit awak semua kt sya..hahaha) awak juga bkn la seorg suami yg romantik sb sya x penah dpt walaupon sekuntum bunga dr awak.. TAPI....
PAPA.. awak slalu surprised kan sya dgn perkara2 yg mustahil org akan buat pd isteri.. dan sya sukakan setiap yg awak buat pd sya.. mungkin murah pd org tp mahal pd sya.. awak berjaya sentuh jiwa sya.. PAPA.. bertuahnya sya menjadi milik awak.. setiap pengorbanan awak dihadapan mata sya.. setiap dugaan awak tempuhi dgn kesabaran.. byk yg sya belajar dr awak.. lbh2 lg ilmu akhirat.. PAPA.. biarlah manusia berkata2 ttg awak.. tp sya kenal awak.. sya tau setiap kali solat doa awak buat sya x penah putus.. doa yg menginginkan segala yg terbaik buat sya.. begitu juga sya tidak pernah putus nama awak dlm doa sya.. terima kasih kerana menjaga sya dgn baik.. dan memberikan kasih syang yg melimpah ruah.. terima kasih juga pd Allah dgn izinNya juga kita telah dikurniakan 3 putera yg comel.. dan juga yg bakal lahir x lama lg.. PAPA. . awak adalah hero sya.. terima kasih atas kejutan hari lahir sya td.. awak.. anak2.. dan maid2 kita berjaya buat hati sya cair.. terharu.. gembira.. xde kata2 yg lebih indah utk sya garapkan cuma ingin awak tau #papahanania mama love u all with all my heart..
1d
  •   natalia_rdj_bser Happy birthday mama ozlyn!! Hehe.. Sangil chukka hamnida!!! May Allah bless both of you.. Somuch love from me.. 6h
  •   siti_sj Happy birthday kak ozlynn 6h
  •   syahidashaharudin Happy birthday akak @jozlynnhanania ;) 6h
  •   jihanmuse Oh manisnya.. happy birthday ozlynnnnnnn semoga semakin hot kebabom dan baik hati budi bahasa.. semoga diberi kerahmatan dunia akhirat utkmu.. 6h
  •   eijo_p Touching...terbaik kamu berdua..semoga ALLAH memberkati usia perkahwinanmu...@jozlynnhanania 6h
  •   norathiraarshad kak ozlyn @jozlynnhanania sanah helwa may allah bless u kak..dimurahkan rezeki lg..dipanjangkan umur..bye 3h
  •   gaiadoublestemcell HAPPY BIRTHDAY SAYANGKU. SEMOGA ALLAH PANJANGKAN USIAMU, DIBERI KESIHATAN YG BAIK, DIMEWAHKAN REZEKIMU & DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN DUNIA DAN AKHIRAT. LOVE U TIPAHKU @jozlynnhanania 3h
  •   kinafi Salam kak ozlynn, Happg birthdayy! Smoga dimurahkan rezeki dan diberkati Allah. Amin.. 4min

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Ok jgn tanya nape muka aku masam.. aku ngah focus kena paksa pegang fon.. kena amikkan gambor nih oleh @zilaseeron yg @sitisarahraissuddin lak bg alasan tgn x cukup panjang yg @ann_achey lak sb nk nmpk kecik.. abes aku??? Ikut kan je.. hahaha By "With mama2 gojez tp xlengkap tanpa datin n maam @emyliarosenaida @mizzznana #teambini2superlawakfc @superlawakfc 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania #jozlynn bersama abg @hairulazreen .. abg saje pakai putih sb nk lbh menyerlah dr semua org kan... ok paham.. mungkin sb dia captain sb tu dia pakai lain dr yg lain.. ermm abes nk kena tabik ke nih.. 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Walaupon i nmpk bam2.. tp diwajahku ttp penuh shading.. hahaha tq pd tatarias wajahku supaya nmpk cantik dan memukau byk mata.. haha @kasihcicie terima kasih x terhingga krn sudi bekerjasama dgn kami insan biasa ini.. x lupa juga buat @embunchinta selaku asst yg mempermudahkan urusan kami.. korg mmg sempoi.. tq gak @pinography yg x abes2 asik text aku ingatkan supaya gelak cover maintain jelita walaupon aku hanya wanita kg.. kg baru kg gak kan... juga pd @hairkunst @bambangsoteto #jojo yg bg idea n buat rambut i stylo.. x lupa juga @uesofbmx11 selaku pemandu peribadi @johhands pembantu peribadi.. staff jwh @lidyaismail @emeliaismail @erhamismail1 dan minta maaf pd segala kekurangan dr kami.. pd fans yg dtg x dpt msk kami minta maaf sesgt.. sedih dgr td.. xpe next time kita lepak sama2 ok.. apapon kami bersyukur pd Allah.. rezeki anak2 kami weh!!!! 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania With my ensem shuben.. tq syang sb menyemponcer baju i.. tahniah di atas kemenangan td.. i tau u x mengharapkan apa kemenangan pon.. tp i percaya berkat usaha dan pengorbanan u buat kami sekeluarga ni la hasilnya.. di atas usaha u juga semua org yg menyokong u mendoakan utk u (fans).. terima kasih yg x terhingga buat keluarga dan staff jwh.. juga boss2 yg berusaha menjayakan anugerah ni.. @khai_salleh @tamwarna @nizamsani78 #bobazrai #nizamj #ben #jayseelan @fasham dan yg paling utama boss besau bahagian radio mr @jakeabdullah #ramesh @raqeembrian @naztradamus @rajanadia @rajafaraa and team #johara @rayaft @haniff_hamzah dan juga org blkg tabir @djlilg #abgshafri dak2 #skuadera dan sume team era.. tahniah semua 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Ni la wajah kakak2 polis bantuan tuh... moga Allah lindungi kalian berdua.. amin.. 4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Td dh cite psl mlm jumaat.. ni cite maghrib td.. ada 2 org kakak polis bantuan yg sempoi sgt.. lepas dia tlg kami.. dia mintak izin nk amik gambar.. haiissshh bkn main seronok lg dorg.. terima kasih kakak polis yg baik ati tlg anto mak buyung yg dh x larat nk bjalan dh.. yeahhhh dpt naik buggy kt pavy yg ada cop polis bantuan lg... tq atas kemudahan yg disediakan 4d
  •   ienaleen @aniqnaufal thanx .. ;-) semua yg minta bantuan aku tlg... Hehe... 4d
  •   qaseh_erliez Hahahaha terbaikk laaaa . . Kalauu la awok tak kene gerakann . . Udoh lamee awok ikutttt . . 4d
  •   hajjarmissamoy maaf iklan..saya ada jual handmade felt./keychain nama/bunge telur/doorgift/gelang loom bands.jom visit my ig..tquuu^^ 4d
  •   rosminaselamat Terbaikkkkkk laaa @jozlynnhanania bila mak buyong tu nk meletup eekk?? Makin comel je mak buyong tu... 4d
  •   roseradellah Kne bg alasan ke nek tu..ptot pn xdpt nek..:( 4d
  •   ienaleen Khidmat buggy di Pavilion untuk membantu pelanggan yg x jmpe kereta, yg x larat berjalan (mcm kes kak @jozlynnhanania) :-) 4d
  •   norhamizazainon Trbaikkkkkk...... 4d
  •   jozlynnhanania @roseradellah minta tlg mesti dorg tlg.. so far sya pegi memane x kira bangsa.. asal nmpk ibu mengandung mesti dorg dahulukan.. termasuk kalau beratur kt atm.. sedangkan sya yg mengandung tp nmpk ada sorg ibu yg anak dia merengek dlm stroller pon sya dahulukan ibu tu.. sb sya pon ada anak kecik.. so tau ssh ati ibu bila tgk anak merengek.. apapon kena sentiasa pk positif :) dan ringan mulut nk minta tlg.. 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Gmbr ari isnin.. baru sempat nk upload.. shuben ckp x kenal sape dorg.. tp saja nk amik gambar sb kagum dgn semangat dorg.. #respect #papacinacampoqmelayudepaindia #1malaysia 6d
  •   fadhlishah94 Benci aku tgk visit my ig ni... Korang ni mmg cari rezeki cara haram ke? Masuk tmpt org suruh visit ig ko... ko igt org suka tgk 'visit my ig' tu? semak betol! 5d
  •   mizzdxnisa Kannn @fadhlishah94 .... rimas sgt! Bukan sumer post artis ni tmpat korang jual barang!!! Tlg la 5d
  •   hidayualololo Saya suka baca caption gambar @jozlynnhanania .. Gambar menceritakan cerita...Bacalah komen saya sebab saya tak ada tulis visit my ig. 5d
  •   saranasirah "Papacinacampoqmelayudepaindia" 5d
  •   rahman_suavecito SALAM... NAK BAGI TAHU, SAYA ADA JUAL MINYAK RAMBUT ORIGINAL SUAVECITO POMADE. MADE IN USA. JOM VISIT MY IG. TQ ^_^ 5d
  •   alan87ct Mana satu @jozlynnhanania????hahahaha 5d
  •   gedungaksesori Ray ban n gadjet here.. 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Tak tau nk marah ke nk gelak.. x dpt g holiday kt paris sb perot dh beso.. so dia amik gambo curik pastu edit.. mama in paris.. yg penting tu rambut ke headfon??? 6d

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Terima kasih pak @yus_jambu76 bg baju nih.. sempoi.. pd sesape yg berminat atau suka kt baju nih.. boleh beli jugak.. mcm sya special.. 0akyus bg sb sya org dalam.. pak yus.. hang je paham ayat nih.. 7d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Tetibe rasa comey lak tgk gambar nih.. hehe arini shuben ajak dating ni ngah dinner sama.. pastu aku nk selfie.. paling tomey nih shuben aku yg edit.. siap ada ... anak2?.. shuben kata nama dh dating.. tinggal kt umoh lewww... hehehhee #papamamahanania 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Pemes sahabat kami nih.. pewwit... @rushmiera johan kim slm kt shuben mu.. cium kan utk i putera n puteri yg bijak tuh.. 1w
  •   xsynthiumx Malaysia dimata dunia..alhamdulillah.. 1w
  •   faunacinta Alhamdulillah 1w
  •   rus_abbas Kirim salam kat Johan n family. Kami di 'Redha Airways' sentiasa mendoakan Johan and family sentiasa diberkati olehNya. Time spent with you guys here are the BEST memories ever!! 1w
  •   cabokimalaysiakl Rambut gugur ? BOTAK ? PM US 1w
  •   mayyolpashya Ejen floral mask di pasir gudang please whatsapp or call-0127428212 1w
  •   adam_sagi tumpang bangga :) alhamdulillah... 1w
  •   wahizamz_handbag Visit my ig😀 3d
  •   nizahabdghani Syukur Alhamdulillah...... 9h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Keinginan sendiri + tetamu yg dtg mmg hantu karipap.. nk beli?? Kdg x ikot selera kita.. jd xnk komplen byk baik buat sendiri.. sendiri uli.. sendiri masak inti.. sendiri gentel.. sendiri giling.. sendiri isi n sendiri kelim.. penat lelah buat pastu abes.. puas ati.. syukur rezeki keluarga n tetamu (pon keluarga gak) hehehe 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Buat semua followers kami yg di sayangi.. Doa kami sentiasa ada buat kalian.. ayuh kita hentikan segala sakit hati.. geram.. x puas ati.. marah..dengki.. benci.. ok.. 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
  •   ytcloset psycho gilaaa org yg komen tuuu! kurang kasih syg agaknya... me penah jmpa johan ok & johan melayan setiap org yg tgur dia dgn senyuman dan sgt sempoiii walaupon dia kepenatan ms tu.. johan mmg sgt sempoiii dan sgt humbleeee all of my repect for @jozlynnhanania keep rocking bro & sis *just my 2cent peaceee yaww 4d
  •   khadijahbakari Mende yg dia meroyan ni? Hahaha gile ini org. 4d
  •   azadsyazirarose Org macam ni mau terajang betui betui kat hidung dia Johan... Aku tak pernah dgq pun Johan ni inilah Itu lah..humble kot Johan n family Tp minah ni emo tak kena gaya.. Mau terajang ja dia ni 3d
  •   meimei_amber Lol so funny. Johan mcm mana pun kiteorg takkan pernah berhenti menyokong dia dari belakang ahh. Nak tegur ade cara maybe cara anda tak menyenangkan hati johan or org terdekat tu yg awak kena sembur hahahah so lepasnih nak tegur pikir la sikit tegur boleh tp ade time ade cara. Lek akak abg johan tetap akan ade dalam hati dont worry 3d
  •   khairainara Psyco org ni.. ape yg blagak nyer... bodoh btul... jgn kaco hidup org la... aku xnpk pun mana blagak nyer johan....!! Ngok ngek btul... 3d
  •   tynakartina898 Serious.. Giler budak nie... 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Terima kasih pd tenaga kerja atau org kuat JWH.. ni la wajah2 mereka yg berusaha utk menjayakan #mdowithjohan #RIBBIT .. kpd yg berjaya menerima lucky draw tu diharap dpt memanfaatkan hadiah yg diterima.. moga Allah memberkati kehidupan kita.. kpd yg x berjaya jgn pasrah sgt ok... insyaAllah ada rezeki kita bg hadiah lagi... harap semua terhibur dan maafkan segala kekurangan td ok.. 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Sape nk duit raya cpt bratorrrrrrr... salam cpt... walaupon raya dh abes... hehe saja bg bdk2 happy.. bila dorg happy mak bapak pon senang hati.. pastu makan la apa lagikkkkk... 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Ni pon muka yg bertuah gak.. tp yg blur kami mintak maaf ok.. cameraman gigil la tuh.. hahaha seronok tgk muka korg menanti utk hadiah.. 1w

» LOG IN to write comment.