izwanhijaz . 5d

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Penghormatan terakhir.
Dia orang yang pertama mengajak aku join Kilat FC.
Dia selalu memberi semangat & teguran untuk aku beri yang terbaik di dalam padang walau satu ketika aku hilang minat berada dalam team.

Sekarang tiada lagi jeritan, teguran & makian di dalam padang. Memang tidak dinafikan beliau seorang pemain yang keras & kasar, tapi hanya untuk 90min di dalam padang. Peribadinya ramah & tidak pernah berkira yang buat aku hormat kepadanya, seperti abang aku sendiri.

Kini rehat la kamu di sana. Kami di sini sentiasa mendoakan. Senyum lah, penolong kapten.

Amy Md Zin (berdiri dua dari kiri).
#KilatFC #JBFA #TNB
2mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahaya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan hati ini

Maafkan kami kerana tidak menjaga mu dengan baik, semoga kamu tenang di sana. Kamu sentiasa dirindui. In memory Yayau.
2mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Senai Airport , terima kasih #sabahtour2015 #310115 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Jetty Jesselton #sabahtour2015 #300115 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Pulau Manukan #sabahtour2015 #300115 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Kinabalu Park #sabahtour2015 #290115 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Kinabalu Park #sabahtour2015 #290115 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Jambatan Gantung #sabahtour2015 #290115 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Poring Hot Springs #sabahtour2015 #290115 3mon
  •   cikmans muka penat...huhu 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Desa Dairy Farm #sabahtour2015 #290115 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Desa Dairy Farm #sabahtour2015 #290115 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Cuti-cuti Kundasang #sabahtour2015 #290115 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Selamat pengantin baru
Moga kekal bahagia hingga anak cucu @sepolsepol
3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Padu! Selamat pengantin baru @sepolsepol 3mon

» LOG IN to write comment.

izwanhijaz Kasut pertama di tahun 2015. Terima kasih @zero8store
Samok!
#zero8store #macbeth #vegan
4mon
  •   gogobett Cik Toke zero tu ok ke tak? 3mon
  •   izwanhijaz @gogobett ok jugak la, tp pelik sbb nk tny pape dlm whatsapp dia reply sikit2, cam sombong cmtu.hahaha 3mon
  •   gogobett Aku dh trnsfer ni. Lg die xrep pe2. Tp whtsap on9. Ko dpt brg lma x? 3mon
  •   izwanhijaz @gogobett owh yeke, mmg cmtu dia x reply, ksut aku dpt dlm 3-4mggu cmtu, sbb dia bkn ready stock kot. Tp ok la trusted seller.hehe. Kau beli ape? 3mon
  •   gogobett Fischer green. Yg aku ny die ckp ready stock. Lepas bnk in snyap je dia. Sakit pulak jiwa beta. Haha 3mon
  •   izwanhijaz @gogobett owh yeke, hahaha. Sabar2, in sha Allah ada tu, aku pn sma pas bank in terus senyap, tp 3-4mggu dia bg tracking no, aku dh lega dh.haha 3mon
  •   izwanhijaz @gogobett ahahahaha kne byk bsabar. Lbh kurang cam aku dl, tp ok la brg slmt smpai. Kau pn sma jgn rsau, in sha Allah ada brg tu. 3mon
  •   gogobett Sbb tu tye pengalaman ko.hihi. K la tq cik.aku tggu dgn penuh kesabaran. 3mon

» LOG IN to write comment.