izniahalim They see me floatin' they hatin' 2h

» LOG IN to write comment.

izniahalim Selalu kalau dapat goodie bag mesti mengeluh sbb dpt cokelat sendu. Kini adik adik tak perlu risau sbb bab goodie bags for kids Kak Niah handle baik punya, cokelat cokelat mewah semua. Mesti takkan hampa 😎 3d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Late dinnerrrrr 5d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Finding missing files ain't fun. Tapi bila kena senyum 6d
  •   ezzatyazham ya ampun sis. ckp tdo x tu hikhik 6d
  •   izniahalim Amboi kemain semenjak dua menjak ni concern pasal tidur pulak, tau lah org baru kawin tu terlebih tidur @ezzatyazham 6d
  •   ezzatyazham alamak. mnyesal gue tanya hahhaha 6d

» LOG IN to write comment.

izniahalim My pov #Romancinta by #Mojo & Caliph Buskers #AJL29
Meremang bulu roma
7d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Akak dkt sini support Mojo dik, begegar jantung akak dia punya powerrrr begini gini #AJL29 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Shah Alam dah cukup huru hara time ada @officialsiti , so kita hantar dia balik Kelantan utk kebaikan semua. 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

izniahalim Throwback sikit gambar lifting up the Taj Mahal. Too bad that we didn't get the chance to visit Taj Mahal during sunset. Nak pergi lagi sekali tu macam ermmmm. Tapi kalau dh kawin nanti mesti pergi lagi sekali, nak suruh laki tengok "hoi tgk ni sikit punya cool Shah Jahan punya tribute to his wife" 1w
  •   wizlia Nak pegi lagi pegila dengan Sandeep sanah. Kahkah 1w
  •   officialsiti Wassap je la mamat taj mahal yg slalu wish good morning to u hahaha 1w
  •   rahilaanuar ini ko bagi hint ke mcm mana ni...sruh cari yg muka india2 sikit utk jodoh ko 1w
  •   izniahalim Hahaha dia hantar video pulak dah malam tadi, smp mampus aku tak bukak, seram oh @officialsiti 1w
  •   izniahalim @rahilaanuar takknakkk aku suka yg putihhhhhhhh 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Try lah kalau berani 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Bagus Ila ni dapat BRIM dia belanja kawan kawan. Thanks ila for today! #KakakacahacahCina #KakakPalingHot #KakakVeryCareerWoman #KakakdahBesar 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim It's Friday! Wohoooo! Oh no.. Oh belum belum, baru khamis, 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Hai. 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Amsyara kalau tak sayang Aunty Niah tak tau la, gigih Aunty Niah cari donut, semua penuh chocolate and warna pink pulak tu nya 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Ai lunch dekat London siang tadi 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Hmmmm bila nak tea break ni. Just in case my boss is reading this, Hi boss we are trying our best to focus on the lecture 😎 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Lepasni kalau nak buat charges harap harap dah tak payah menggelupur tanya dalam group 3w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Anis getting a lip injection and a nose job. Get well soon Megan Fox #Repost @anysszali with @repostapp.
・・・
Thanks for coming semua! Even still in pain tapi ai gelak senyum demi you olls. Hugs! 3w

» LOG IN to write comment.

izniahalim First time in 2015 (ataupun sbenarnya dah dekat 2,3 tahun tak bersenam) pergi jogg. Thanks abang Kabin Zahri jadi trainer harini, power gilas stamina, kita ni yang tak seberapa ni cungap je lebih *kagum* 3w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Groceries w Ecah Meow (bukan nama sebenar) 3w

» LOG IN to write comment.