izniahalim My naughty niece. Last time masa suruh salam Aunty Nia dia tanya "shiapa niiii" damn sakitnya dada bila Amsyara dah tak kenal 1d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Kita tak reti lah pakai menatang alah ni. Ni je gambar yang jadi. #referbayangbayang #nofilter 2d

» LOG IN to write comment.

izniahalim My kind of sunday morning. Enjoying the view from the deck after we had breakfast. Mak, sebulan sekali naik cruise ship caro jugak. 3d

» LOG IN to write comment.

izniahalim No sunset for today, but the komtar, the sun and the clouds are beautiful. Bye Penang! 3d

» LOG IN to write comment.

izniahalim 3d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Monday selfie (tak kira dh pukul 12 pun nak post jugak) 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Another happy customer loving our instant hijab. This is a must-have piece for everyone Ya Allah senangnya kalau takde mood nak pergi office, ha kau, sarung je. Anddd siap! Simple yet stylish 1w
  •   mrsdeanjr Berapa ringgit niii..kedai kat manaaa 1w
  •   izniahalim @syvfi6 email husband akak dik, quotation dia semua nnt dia bagi. Tp kalau takde bajet, takyah buang masa email lah dik. Kahkah 1w
  •   izniahalim Eeee dtg lah siniii. Seksyen 7, selang dua kedai dgn zawara. Dia depan bella luna. @mrsdeanjr 1w
  •   izniahalim Erm tudung ke orgnya sis? Ke org yg post gambar ni (saya lah tu)? 1w
  •   yayayayati Wkakakakakaka aku nak beli masa balik nantilaaaaahhhhhh! K nanti saya singgiah tq sis 1w
  •   mrsdeanjr Nanti kite serbuuuuu 1w
  •   rahilaanuar @izniahalim gegirl maju jaya dgn bisnes.. Hubby support tu untunglah 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Happiness is.. 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Tea, heaven blueberry cream cheese and Mr. Darth Vader. #WheninCameron #SweetLikeHeaven #BilaNak5.30ni 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Business Partner. #FlipsTudung 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim To everyone who gave me that look when i said i have a lunch date. Dengan Lily lah! Thank you for coming Lily. Thank you jugak bagi advice yang tegas. Kali ni Lily tak cakap benda yang aku nak dengar. Puas hati @officialsiti? struggle na nak cium ha 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Puasa puasa ni kannn, tengok gambar macam ni haihhhhhh mana boleh tahann peha tu peha tuuuu 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim You could be a flower, but you could never be flower-er than me. Nice try, human. #FlowerWins 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim This is when you realise you shouldn't be in the picture. #couplesbehindme #bercintadengansaladsajalakau 2w
  •   rahilaanuar Jaga wey.... Smua pandang ko sedut carbon dioxide lebih dri oxygen 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Just another well spent weekend. Sekarang kena balik KL *tears* 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Meet my twin sister, everybody. @wizlia 2w
  •   wizlia My face,just...priceless muahahahaha 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim A weekend getaway to CH with #MeowPack 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim When weekend is so close yet so far away. Hm esok jumaat, sbelum boleh enjoy kena makesure kerja semua setel. Post gambar masa bercuti sajalakauu. 3w
  •   rahilaanuar Cantiknya my darling baby girl esok last fridayyyyy ok... Sikittt lagi nk holiday again 3w
  •   izniahalim Puji sbb kau yg tangkap gambar ni khennn. Ah ah ah lupa nak credit! Nak pergi beach lagiii @rahilaanuar 3w

» LOG IN to write comment.

izniahalim "Sunblock kau spf 30 kan, sunblock aku spf 50, kalau pakai dua dua jadi spf 80 kan?" Of the girls and sunburn. I miss how you guys afraid of getting sunburn lumur aloe vera and body lotion setiap 5 minit. Hihi. Hugssssssss. @niksyazleen @rahilaanuar 3w
  •   rahilaanuar Syaiton ko saja ja an nak expose benda tu.. Aku setengah jam sekali... Kakak tu tiap 5 minit. Lps tu dgn lotion nivea aku korang sapu... Hahhahaahaha aku tanya knapa tgn licin? Eh ini sunblock... Dh terang2 bau nivea aku... Tpi thanks la bg guna spf 30 campur spf 50 tu... Kah kah kah tpi teringat kakak dgn ko kepung anak ikan... Bila anak ikan tu kena kepung. Kakak ckp " bodoh betul ikan ni senang je kena kepung dlm air" 3w
  •   ariffnoorizan Cantikk 3w
  •   niksyazleen Kakaka perlu ke cakap aku nampak bodo kat situ ila ni aku sumbat kari karang. Rinduuu letewwwwwwww @izniahalim @rahilaanuar 3w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Bold and shiny. Happy Sunday Jubah Lovers! #LoveTheDetails #AttentionToDetails 3w

» LOG IN to write comment.