izniahalim Potato got swag 4h

» LOG IN to write comment.

izniahalim Wahahah first time merasa ais kepal walaupun orang Ipoh 8h

» LOG IN to write comment.

izniahalim Twins! 1d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Ipoh 2d

» LOG IN to write comment.

izniahalim 😬 2d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Kita takde baju Kechara yang warna merah merah tu, so i guess pakai kasut merah pun dah cukup 4d

» LOG IN to write comment.

izniahalim We deserve to be here, we deserve to watch Sesame Street!
#BukanBoyfriend
4d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Not a fan of Sesame Street time kecik, tapi teruja nak mampus sing along lagu Sesame Street. Kehadapan Zainal cepat cepat cari gf yg boleh layan obsession kau terhadap Sesame Street P/s: @firaalaiia please don't be jelly, kita ada gambar dengan Elmo 😎 5d

» LOG IN to write comment.

izniahalim YaAuloh YaAuloh kita lagi di mana 5d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Thanks Ecah sbb jd ad hoc volunteer. Yang cancel plan tu dah boleh kot belanja kita dengan Zainal aiskrim dalam kekenat and supper beger kambing cheese satu @officialsiti eh salah tag. Maaf maaf. 6d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Had a great time last night helping out at the Kechara Soup Kitchen. Sebenarnya it was my first time volunteering and will definitely come again! #KecharaSoupKitchen 6d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Dinner dengan Perempuan Cantik. Walaupun aku tak paham bakpo dua ekor ni bila jumpa cakap luor padehal dua dua Kelantan.
P/s: ada orang bawak +1 harini
7d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Dating sambil baca buku, baru cara 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

izniahalim Syara & Bebear. Dapat pun jumpa Amsyara, haimishyu Syara. Thanks mama Syara belanja makan 1w
  •   izzaahazman Wehhh,cantiknyaa.kecik kecik lagi dah cantik.. 1w
  •   izniahalim Thank you ️. Eh kita pulak blushing @izzaahazman 1w
  •   syafsaid bila nk potong rambut.sian dia rimas 1w
  •   izniahalim Sayangnya nak potonggg tapi selalunya mak apak dia potong rambut depan tu, belum lagi kot. @syafsaid 1w
  •   izniahalim Hahaaha k baru paham. Harap harap rambut syara panjang tak menyusahkan awak ye :) @syafsaid 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Practice menari zapin untuk Company's Annual Dinner. Memang gelak je lah kerjanya tengok pakcik pakcik menari macam nak asah skill pergi dangdut 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Jasmine's birthday celebration. 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Jasmine takde harini \/ . Eh 2w
  •   jatfadzil Kenapa hari hari cantik 2w
  •   yayayayati Akak takde shooting movie ke harini? 2w
  •   izniahalim Baru habis shoot manisnya cinta di capblablabla dik, so cuti lama sikit nak settle house of doll @yayayayati 2w
  •   isma_aqmar Knp iznia makin cantik nie? 2w
  •   yayayayati OMG KAKAK REPLY COMMENT SAYA OMG OMG OMG I CANT I NEED A MINUTE TO CONTAIN MA FEELS~~~ 2w
  •   wizlia Sejak sejak dah bekerjaya ni pandai ko main surgery2 ehhh. Originality mana?! 2w
  •   izniahalim Smooth @jatfadzil 1w
  •   syafsaid koknia dah berlakon plak ke?bagusnya smua keje kok sy adore akak sgt2 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Macam ni lah kalau bercinta dengan artis, nak tgkap gambar pun ada org nempel sbelah tu. Seriously WE are craving for some privacy. 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Pinshesh dan bukan Pinshesh 2w
  •   syafsaid kak alis dari siang ke merayap? 2w
  •   niksyazleen Okay puji sini lak ahahha cantiknyaaa awakkkkkkkkkkkkk 2w
  •   izniahalim Dik, kak Alis nak cari ilham ni nak suruh siapa ganti nyanyi dkt ajl nnt, kena merayap lama sikit. Kalau tak akak amek kok ping je @syafsaid 2w
  •   izniahalim @niksyazleen 😑 merajuk! 2w

» LOG IN to write comment.