isur This is the most beautiful doilies I have so far! #primathindies #sizzix #doilies #icraft 19h

» LOG IN to write comment.

isur Happy birthday @liaharjadi ! Have a wonderful one, GBU always #caketoppers #birthday #celebration #scrappetizer 1d
  •   liaharjadi Thank u ci @isur Gbu always too ci! fotonya menyusul yah hihi 1d
  •   isur Hihihi thank youuu @liaharjadi 1d
  •   jcchris Still love this collection after so many years!! 1d
  •   isur @jcchris : yeah me too! Been keeping this for quite a time, and I really happy its been using for a proper use 1d

» LOG IN to write comment.

isur #decoupage #decoupageclass #kursusprakarya #koloni108 #scrappetizer thank you girls really had fun with you two today @vielosophy 3d

» LOG IN to write comment.

3d isur
Normal Suryanti Halim
isur Feeling so grateful for my very first tutoring decoupage workshop today @koloni108 #decoupage #shabbychic #scrappetizer #kursuskerajjnan #bandung #koloni108 3d

» LOG IN to write comment.

7d isur
Normal Suryanti Halim
isur Cant be prouder! @sheridan_tedjasurja made me teacup sketch and he will be finishing this tomorrow, and look at this just really made my day thank youuuu son!!! #danny2014 #sketch 7d

» LOG IN to write comment.

isur #dragonfruit #breakfast #healthyeating have a nice day everyone! 1w

» LOG IN to write comment.

isur #cousins #quotes, how true , love you both anyway 1w

» LOG IN to write comment.

1w isur
Normal Suryanti Halim
isur You don't have to be perfect to be wonderful #quotes on #imperfect #coaster while trying on make some handmade things , its a reminder for myself though 1w
  •   lina_made4you Menjelang #pasarseniitb2014 semakin bertebaran barang2 menggoda iman. Hwaaa... :'( Keren2 ih coaster mu mba isuuur... 1w
  •   isur hahaha kayanya dirimu juga pasti udah lagi mempersiapkan barang2 cantik ya, thank you ya mba Lina @lina_made4you 1w

» LOG IN to write comment.

2w isur
Normal Suryanti Halim
isur Spend whole day making #coaster, and really loooove the #decoupage #tissuepaper that @rolitanasudin bring back from her trip, thanks a bunch sweetie 2w

» LOG IN to write comment.

2w isur
Normal Suryanti Halim
isur I love the way he draw, and the fully clear concept behind the story he brings into #danny2014 #juniorhighschoolyears 2w

» LOG IN to write comment.

2w isur
Normal Suryanti Halim
isur @madewithloveindonesia bandung grand opening celebration, so glad we can meet, fun fun fun !!! @paramitaarmansyah @helenremyvone @theralea @feyintoscraps 2w
  •   feyintoscraps Seneng yaa.. akhirnya bisa ketemu.. 2w
  •   isur Iya mba Fetty @feyintoscraps , sorry ya tadi aku agak lama loadingnya , amat sangat bersyukur mba Fetty manggil duluan, soalnya tadi asli aku lagi agak2 ngelamun, nice to meet you mba, hope to see u again 2w
  •   helenremyvone thanks for coming sur 2w

» LOG IN to write comment.

isur Today's inspiration coming from #tea and #quotes, and it really hits me so I spend whole day to play with something fun like #clay, will doing more of this in future #menujupasarseniITB2014 #teawisdom #teaquotes 2w

» LOG IN to write comment.

2w isur
Normal Suryanti Halim
  •   isur Yap betul sekali @stanley_lego 2w
  •   imel_y Mahal yah... Enak yg mana teh nya @isur 2w
  •   isur Heeh @imel_y , , tapi pengalaman ngeteh yg asik di dalam sini, semua enaaaak, ice tea nya mesti cobain vanilla bourbon, teanya untuk pagi yg bagus black tea kaya earl grey gt, siang dan sore yg bgs green tea, try "sakura, sakura" atau geisha blossom, kl malem yg bagus white tea *mendadakgwkayapakar gini 2w
  •   imel_y G ga gt suka earl grey... Sskl ok lah ... G suka ceylon orange pekoe. Lo jadi ahli teh yah... Wkwkww bagus lah, nanti bs consult sm lo 2w
  •   isur Hahaha kaga lah, hasil kursus singkat sama spg nya TWG pas lagi antri hi tea @imel_y , gw malah ga demen orange dari dl, dasar ya terbalik kita teh, aman2 sih english breakfast tea lah ya kayanya 2w
  •   imel_y Hheheheh asik juga yah, jd ngarti... @isur, oo ga ada rasa orange nya , namanya aja ceylon orange pekoe, g minum twinnings ... Btw sama ga twg and twinnings?? Secara kok kl d singkat mirip wkkwkw 2w
  •   isur Dulu juga gw kirain sama @imel_y , beda tapinyaaa, secara TWG tuh asal singapur ternyata bukan england hihihi 2w
  •   imel_y Owwww ic ic ... Heheh 1w

» LOG IN to write comment.

isur Well Mr Shakespeare, you can publish this now #madametussaudshk #explore 2w

» LOG IN to write comment.

isur Sorry Son, its too cute not to share, mommy got stuck in your toddler years and ur cheeky face, and uuhm the used to be ur fav buddy! #scrapbook #scrapbooking #echopark #cratepaper #mambi 3w

» LOG IN to write comment.

4w isur
Normal Suryanti Halim
isur Been surviving from low back pain, I really learn, that if i can move, walk, bend, run or even jump easily, I should feel very grateful for these 3 days in a row back pain, And thanks God for the right tool to help my posture in a good condition now. #grateful 4w
  •   ainthedreamer ci isuur cara pakenya gmn nii? mamaku jg sakit pinggang sudah puluhan tahun. skrg renang2 aja si biar bs enakann 3w
  •   janetanggalung Firmpoint Studio, di Setraduta, Sur... kejauhan ya? 3w
  •   janetanggalung sbnrnya boleh aja sih di mana juga pilates mah,asal t4nya punya guru2 yg certified.. soale kan Isur butuh bukan cuma olahraga tapi juga efek terapinya 3w
  •   isur @janetanggalung : iya itu dia, masalah jarak selalu jadi kendala haha 3w
  •   isur @ainthedreamer : tinggal naik aja ke alat itu 15 menit, pilih dari yg paling rendah dulu, nanti kl udah ahli boleh naikin level pelan2, dan kl bisa sehari ada lah 2-3 x di alat itu 3w
  •   ainthedreamer dy gwter2 apa gmana cii? blh tau ci beli dmana? bisa buat pinggang enakan yahh? 3w
  •   isur Engga, cukup berdiri tegak aja disitu 15 menit @ainthedreamer , itu juga kalo kuat udah , mama aku juga pake alat ini berhasil nyembuhin urat kejepit kok, cari di pancoran cobain banyak 3w
  •   ainthedreamer oke makasih ciii 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.