Video Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Whooot de 3d

» LOG IN to write comment.

Slumber Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas ๐Ÿ”ญ 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Exploring Jakarta's landmark kind of date 4w

» LOG IN to write comment.

indahtyas ๏ธ๏ธ Along with comfy @danjyohiyoji 's skirt 4w

» LOG IN to write comment.

1mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Indonesian's natural heritage 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Tenun Ikat; one of Indonesian's treasure. 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Such a comfy skirt for these gloomy days.. #Lovedanjyohiyoji @danjyohiyoji 1mon

» LOG IN to write comment.

indahtyas Mandatory Jakarta's art gallery visit. 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Christmas present just arrived!! Always love @danjyohiyoji's work of art. The fabric is just beyond my expectation. By that I mean it is very extraordinary. Thank you very much for the gift!

I previously said that I want to wear this skirt for my first day arrival in Korea. But honestly I cant wait to wear it so I'll rock it this weekend instead #Lovedanjyohiyoji ๏ธ
1mon

» LOG IN to write comment.

1mon indahtyas
Slumber Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Just our mandatory thing since 4 years ago.. Lawl 1mon
  •   indahtyas @nabilazahra tai ya emang anjing gua ampe skrg belom lulus level 1 (insyallah minggu depan). Ampe remedial lg berarti kutukan jahanam lo. (Wkwkkw kasar pisan) 1mon
  •   nabilazahra Omg, dari pingkan blm ke london bahkan smpe pingkan sudah di london bbrp hari lo msh belum lulus level 1? Ngakak smpe pengen pipis nih! Hahahahahahaha! Belajar mangkanya jgn cucus terus @indahtyas 1mon
  •   indahtyas @nabilazahra susah jinxxxx lo cobain aja tuh ngomong cing caung se kam sa ham ni tai babi wk . Ape lagi cucus plis jangan alay 1mon
  •   pingkan_pd ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ 1mon
  •   dantyaretta pagi2 baca ginian bikin sholat dhuha @pingkan_pd @elisaermasari @nabilazahra @indahtyas @rintania 1mon
  •   anndistya WOW. baru cek instagram udh ada cerbung aja nih ciwsss @dantyaretta @nabilazahra @elisaermasari @rintania @indahtyas ngomonginnya tengah malem, gue suci begini dibilang bahaya :( sedih dehh 1mon
  •   randomsky widiiiih!!!!! 1mon
  •   indahtyas @randomsky kenapaaaa? 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas My relationship with morning sun in the mountain is beyond words and happiness. 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas I wish we could stay together in one place a bit longer. I wish we could enjoy these two months to the fullest. I wish we were not apart that far, and I wish its all gonna be worth the distance.

#foreverwishlist
1mon
  •   indahtyas And lets reach our dreams together! 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas This year i have been very good because I finally reached the things that I previously doubt I could reach it.

This year:

1. I finally graduated from Uni no later than it supposed to after worked my ass off for the whole 3 friggin years.

2. I finally can proof to people who ever doubt me about my passion. I got a scholarship for master degree in fashion marketing in one of the best Uni in Seoul (of course after all the hard work and shits going on)

The only thing that missing is this white Octave Skirt from #danjyohiyoji to complete my most capable looking outfit for my first day in Seoul. Please be my santa this year. #win #christmas #wishlist @danjyohiyoji #Lovedanjyohiyoji
1mon
  •   indahtyas @deanida17_ oiya? Kamu udah kontak Danjyo nya? Punya aku belum sampaii soalnya.. 1mon
  •   ddea___ Iya aku blm kontak takutnya semua pemenangnya hadiahnya sama nanti aku malu @indahtyas 1mon
  •   indahtyas @deanida17_ hahaha iya juga ya tp harusnya yg sesuai gambar yg di regram sih.. Nanti kalau barangku sudah sampai aku kabari yaa 1mon
  •   ddea___ Aku udah konfirmasi ke danjyo katanya ada kesalahan pengiriman @indahtyas 1mon
  •   indahtyas @deanida17_ oiya? Waduh jadi bagaimana tuh? Tadi pihak danjyo nya sms aku sih.. Kalo bener ketuker sama aku, kita saling kiriman gt? Haha kocakk jg ya 1mon
  •   ddea___ Iya td danjyo telfon aku katanya ketuker karena kurirnya salah kirim, bsk danjyonya telfon lagi buat ngasih tau kabar selanjuntnya @indahtyas ini lucu banget sumpah 1mon
  •   indahtyas @deanida17_ hi paket aku sudah sampai dan isinya sesuai nih white octave skirt. Punyamu ketuker sama yg lain mungkin kali ya? Sudah coba hubungi yg lain? 1mon
  •   ddea___ @indahtyas aku udh tanya ke yg lain, barangnya sama semua sama yg di regram, jd cuma aku doang yg salah barangnya disuruh tuker di GI 1mon

» LOG IN to write comment.

2mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Farewell night with best girlfriends of mine 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Whooopsie!!
Here we go master for fashion marketing&branding ๐ŸŒ!! โ€ขAlhamdulillahโ€ข
2mon

» LOG IN to write comment.

2mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas 2mon

» LOG IN to write comment.

indahtyas ๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ๐ŸŒณ 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas My all time Favorite place in Bandung 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas Mandatory visits 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon indahtyas
Normal Indahtyas winasis ๐ŸŒ
indahtyas The color suits this emoji perfectly 2mon

» LOG IN to write comment.