ikaradiusite Rambut ayra setajam pedang ok mama. Sape cakap rambut ayra takde siaplah! Termasuk mama #ayradiusite 17h

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Ingat buat apa lah cak cak, sekali selfie dengan hp mama. Budak zaman sekarang... #ayradiusite 2d

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Ada anak ni best sebab boleh buli. Tak dapat buli bapak, kita buli anak dia

#ayradiusite
3d

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Hazra sorang je takde pasangan dalam gambar ni. Hmm siannya! #besdaygirltia #hepibesday 5d

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Dah dua hari demam. Ada tonsil bernanah. Pastu taknak minum air. Camne ye #mamasusahati 2w
  •   miznisa Sama la anak saya, tak suka minum air jugak, tapi aritu saya ada belikan botol air cartoon warna warni kat dia, suka pulak dia usung botol tu ke hulur hilir, sesambil tu dia hisap, pastu menyembur, saya agak ada la jugak yg dia telan. Jadi ler kan 2w
  •   _eimarahim Ayraaa... get well soon 2w
  •   ikaradiusite Tq auntie semua. Mata mama ayra dah berpinar2 tak tido @_eimarahim @miznisa @atiqah_ruslan @huda.ibrahim_ 2w
  •   linizan Bg ice cream vanila or jelly yg sejuk kt ayra 1w
  •   ayyaanissasharakal Assalammualaikum @ikaradiusite may I get your contact number to deal about the business talk programme. 1w
  •   fazliferina air campur sikit madu.. ( sikit je tau ) 1w
  •   sitisufisara Madu n lemon is really works..or vco.Baru lepas baik ni.. 6d
  •   farishaomar Rindunyaa kat ayraa 2d

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Adik, baby, ayra baru sampai rumah lepas delay flight, sejuk, 2 hari tak mandi dekat cinss. Jetlag #ayradiusite 2w

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Fly lagi harini ditemani ayra kenit nih. Plan asal tak bawak, tapi sebab menyusu lagi terpaksa lah beli tiket last minit. Dengan tak mandi lagi. Sabo je pramugari bau busuk karang. #ayradiusite #ayraflylagi #kerjabukanholiday #malaysiaairlines #hewhew 3w

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Budak shaolin dah pandai nyanyi 'townnn' wikiwiwiwk pipi merah masih tak sembuh #ayradiusite 3w
  •   fiskashahalam Comelnye 3w
  •   ikaradiusite Kepala ke town? @fiskashahalam 3w
  •   nabil_nadir Focusnye mate die 3w
  •   little_dks Pp merah nape... Kusyuk abes tgk ya 3w
  •   ikaradiusite Alergi da seminggu lebih tak hilang @little_dks 3w
  •   farhaniothman Kena cium dgn mama kuat sgt ni moga cepat sembuh datin 3w
  •   jannahjalidar Fatih pun pernah kena. Doktor bg krim smua tak jalan. Letak buds tu ok cpt sgt hilang. Tp tak lama lepastu dtg balik. Jannah pegi bawak fatih ke pusat perubatan Homeopathy Dr.Nik Omar. Alhamdulillah tak ada dah lepastu. 3w

» LOG IN to write comment.

  •   atiyahsaadon Ehhh terlupaaaa 3w
  •   farhaniothman Satu set pink 3w
  •   azamfashop <~~~~~~~~~~~~Nice... yuuk cek my iG, ada home set lucu, mukena katun jepang original, dan HPO Mokamula.. kualitas tinggi & harga Supplier!!! 3w
  •   telekung.rimbun Kecik2 dah ada geng tu..ayra dah mcm wakil rakyat..hehe 3w

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Hepi besday @hazwan_faiz mekasih belanja kitorang makan! Esok blanje lagi hehe #hashtagapanih 4w

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Sape pernah anak dia merah pipi camni? Ayra da 5 hari tak elok2 lagi. Mungkin alergik tapi tak tahu kenapa 4w
  •   fidahafiss @ikaradiusite cuba guna ezenide lotion or elomet insyaallah mudah2an baik. 3w
  •   n_aida1801 @ikaradiusite ..dh baik ke pipi ayra? Jgn guna steroid base tau mcm elomet n lain2 ..ank sy pn eczema teruk..dia alah dgn bnda yg manis2 n daging certain ikan..kna trigger dia pny alah br bleh cure..cteam pn sy dh guna mcm2..so far yg serasi hny lah magic jelly..semoga ayra cpt smbuh.. 3w
  •   ikaradiusite Belum. X elok lg. sapu ubat doc bg je.. Dia mcm merah biru mcm lebam @n_aida1801 3w
  •   fieraedora_shoppe @ikaradiusite , pki la tropika baby oil & sabun dia elok.... 3w
  •   n_aida1801 Actually kan @ikaradiusite normally doc bg ubt yg ada steroid..so cuba cek blk..takut klo pakai lelama rosak skin.. 3w
  •   sosoo_internationalshop Saya suggestkan guna minyak habbatus sauda sbb saya buat kat anak saya.Alhamdulillah berkesan dgn izin Allah swt @ikaradiusite 3w
  •   lady_phyzha Kak @ikaradiusite try guna herbal blend shaklee. Ade customer kita mcm nie alhamdulillah hilang. 2w
  •   missyazie Alaaa sian but sooo shooomel 3d

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Sape nak mekap artis boleh contact rara ok #ayradiusite 1mon

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Pagi2 siram rumput, anak sape lah nih. Sejuk perut mak dia mengandung huahua #ayradiusite 1mon

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Ada budak baru bangun tido. Tak mandi lagi #ayradiusite 1mon

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Muka stress jem dari pukul 1 tak sampai2 lagi #ayradiusite 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Ayra Ke Mama
ikaradiusite Ayra nak bagi pantun,

Pegi sekolah pakai kasut. Kasut kena tahi kucing. Hahahhahha

Ok bai! #ayradiusite
1mon
  •   nurul_nww Mama kenapa bagi ayra baju mcm rockstar? 1mon
  •   ikaradiusite Bapakk diaaa lah auntie mama nangis je @nurul_nww 1mon
  •   ikaradiusite @afiqis still sejuk time tu lah uncle. Aduh tak sabar pulak tgu korang pujuk bapak ayra 1mon
  •   ikaradiusite @suehijab celah mana tak rock auntie hehhee 1mon
  •   afiqis @ikaradiusite lehla nnt setkan time ayradeliahana smua pkai boot skali..kihkih ;) 1mon
  •   missyazie Datin ayra xg bangi e hrni.. Dhea nk jmpe.. Esok ke.. 1mon
  •   dianpixy_official jumpa ika kt sqcc. spechless. nak salam. tp segan gila. so bayar hrga baju n blah teruja nya tgk depan/ 1mon
  •   lisa_rusman Fuyyoo guns n roses. Rocky baby 1mon

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Ayra dan Hana. Bulan 4 cuti sama ye dengan adelia cc: @yanakhairuddin @rinasallehrsc #ayradiusite #hanabelipat 1mon

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Ni tangan aku ke baju ni yang problem nih. Apsal tah tetibe tersado sebelah lengan. Ni macam nak marah ke nak ketawa nih. Nih macam nak reject ke nak derma nih. Nih macam nak marah tailor ke nak tak marah nih #mukaemodenganeyebag 1mon

» LOG IN to write comment.

ikaradiusite Banyak sangat hal dah berlaku. Simpan dalam handbag jelah. Tak payah bukak2

Btw tudung cantik nak mampos ni by @radiusite lah. Sape lagi
1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Ayra Ke Mama
ikaradiusite Dress kahwin, veil custom made @dreemika_ tapi saya tak ambik tempahan. Nantikan ready made je ye btw shawl plain dari kakakku @anggunzara 1mon

» LOG IN to write comment.