Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Pagi !! 6h

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Thank you for watching #dramaBIB ya semua !! Jumpa esok 16h

» LOG IN to write comment.

Video Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Jgn lupa utk menonton #dramaBIB lakonan kami bermula mlm ini (Rabu&Khamis) jam 9mlm di #HyppSensasi @hyppworld Saluran 116 turut ditayangkan di @ecinspirasi Saluran 111. #havoc
#HyppTV #HyppTVAnekaPackRM30
#HyppTVEverywhere #unifi #KL
@zeelproduction @hyppworld @familiaikanabella
20h

» LOG IN to write comment.

Video Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Jgn lupa utk menonton #dramaBIB lakonan kami bermula mlm ini (Rabu&Khamis) jam 9mlm di #HyppSensasi @hyppworld Saluran 116 turut ditayangkan di @ecinspirasi Saluran 111. #havoc
#HyppTV #HyppTVAnekaPackRM30
#HyppTVEverywhere #unifi #KL
@zeelproduction @hyppworld @familiaikanabella
20h

» LOG IN to write comment.

Video Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Jgn lupa utk menonton #dramaBIB lakonan saya dan Shah Iskandar bermula mlm ini (Rabu&Khamis) jam 9mlm di #HyppSensasi saluran 116 turut ditayangkan di @ecinspirasi Saluran 111. #havoc
#HyppTV #HyppTVAnekaPackRM30
#HyppTVEverywhere #unifi #KL
@hyppworld @zeelproduction
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Repost from @hajizil via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, By @hyppworld "Synopsis #BIB:

Affan @shahiskandarmahfuz terkenal dengan kenakalannya di Kolej Zeel.Seorang yang kacak dan pandai memikat hati gadis di kolej itu.Affan sering dilihat bersama Buddy, rakan karibnya.Satu pertemuan telah membuatkan Affan jatuh Cinta dengan Sara @ikanabella , seorang pelari pecut dikolej itu.Sara rimas dengan Affan yang selalu mengganggunya. Sara berkawan baik dengan Ezaura, seorang gadis seksi yang sentiasa menemani Sara. Kenakalan Affan yang mengganggu Sara tidak terbendung lagi.Affan percaya,Sara adalah seorang gadis yang luar biasa, tidak sepert igadis-gadis yang memandangnya sekadar harta. Ezaura sering menasihati Sara agar member Affan peluang untuk berkawan.Sara percayakan Ezaura.Oleh itu Sara member syarat kepada Affan untuk menubuhkan sebuah pasukan bola jarring versi lelaki bagi membuktikan yang Affan benar-benar cintakannya.

Affan menyahut cabaran itu demi membuktikan cintanya.Sejak dari itu, Affan berjaya mengumpul 10 orang lelaki dari latar belakang yang berbeza.Setiap satu daripada mereka mempunyai masalah masing-masing hingga menimbulkan ketegangan dalam pasukan. Berjayakah pasukan bola jarring Affan menjuarai pertandingan peringkat akhir?Dapatkan Affan memenangi cinta Sara?
Penerbit: Haji Fadzil Teh (Zeel Production)
Pengarah Asal: Joaza Rasidi (Allahyarham,Meninggal pada Dec 2014)
Pengarah: Kyoll Hamzah

Setiap Rabu & Khamis Jam 9 malam di #HyppSensasi Saluran 116." via @PhotoRepost_app
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Limited bottles from @thebaooan .
Nak wangi pagi ke ptg for only rm60 per bottle?
Tu rega pengenalan hahahah tak yah GST dr rakyat utk rakyat
Personally i suka semua bau perfumes dr @thebaooan ni sebab tu i promot free siap mintak depa buat IG senang korang nk beli 😬
1d
  •   eyka_wakaka Follow my ig plizz..tanx pada yg sudi 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Harga pengenalan kpd IG followers oiiii mana nak dpt perfume tahan lama dr pagi sampai ke ptg cuma RM 60 . @thebaooan je ada.
Dijamin halalan toiban dan super murah dr imported perfume di klcc, pavillion , vivo city , takashimaya dan sbgnya . Bau tahan lama .

Nak tau bau apa yg ada jap I post . Sabaq sat jgn gedik !! Aku tau hampa semua nak wangi mcm aku
1d
  •   thebaooan Thank you awakk..! 1d
  •   nizzadkamal Bau die cm mne?? 1d
  •   thebaooan Hai awak, jenis bau dia ada pada lagi satu gambar. Yang penting tahan hingga 8-12 jam dan bila baju dah basuh pon still bau wangi lagi melekat kat baju. @nizzadkamal ;) 1d
  •   nizzadkamal Comfirm?? Sye mnat yg bau men..kuat but lame2 bau die akn soft skit.. 1d
  •   ikanabella Kindly text/whatsapp the number above @nizzadkamal . Worth to buy .murah dan tahan lama 1d
  •   thebaooan Thanks @ikanabella tolong replykan.. Yup2 confirm.! Whatsapp number diatas @nizzadkamal 22h

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Ika tak berapa gemar makeup tebal !! kulit muka mudah berminyak tp dah shooting terpaksa la makeup jugak
So bila balik je rumah terus cuci dgn #ephyraskinbar , fuhhh! Rasa fresh! Dan kulit makin cerah berseri.. dah 2 weeks tau Ika try #ephyraskinbar ni .. So far so goooood!! Selain mencerahkan kulit ,
#ephyraskinbar ini boleh melembabkan kulit,
menghilangkan bintik2 hitam,
menghaluskan kulit,
menghilangkan parut dan kedutan pada kulit paling best boleh digunakan utk badan dan muka #ephyraskinbar ini juga mengandungi

Bearberry Alpha Arbutin A Extract
Glutathione
Kolagen
Glyserin
Banana Enzyme
Carrot Extract
Haaaa..! sape yg sukakan kecantikan mesti tau ramuan tu semua boleh membaikpulih dan mencerahkan kulit dgn cepat !! Sooo siapa yg ada masalah kulit boleh cuba .! Yg kulit dah cantik pun tak salah mencantikkan kulit anda dgn #ephyraskinbar ni ... @ephyra2u
@ephyra2u
@ephyra2u
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Tiada HyppTv ?! Langganlah #hypptveverywhere di #googleplay atau #appstore . simple!
Jadi anda boleh menonton #dramaBIB lakonan saya bermula esok (Rabu&Khamis) jam 9mlm di #HyppSensasi saluran 116 turut ditayangkan di @ecinspirasi Saluran 111. #havoc
#HyppTV #HyppTVAnekaPackRM30
#HyppTVEverywhere #unifi #KL
@hyppworld @familiaikanabella @zeelproduction
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Hv a good day! 2d

» LOG IN to write comment.

Video Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Bye Penang! 3d

» LOG IN to write comment.

Video Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Tiada HyppTv ?! Langganlah #hypptveverywhere di #googleplay atau #appstore . simple! 3 hari lagi untuk #dramaBIB di #HyppSensasi saluran 116 turut ditayangkan di @ecinspirasi Saluran 111. #havoc
#HyppTV #HyppTVAnekaPackRM30
#HyppTVEverywhere #unifi #KL
@hyppworld @zeelproduction
4d

» LOG IN to write comment.

Sierra Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Repost from @hyppworld via @igrepost_app, it's free!
Abang Sado main bola jaring, gadis jelita sorak di tepi gelanggang! 3 hari lagi untuk #dramaBIB di #HyppSensasi saluran 116. Minggu depan turut ditayangkan di @ecinspirasi Saluran 111. #havoc
#HyppTV #HyppTVAnekaPackRM30
#HyppTVEverywhere #unifi #KL #

@cikmanggis @ikanabella @puterinabillaa @zeelproduction
4d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Sayang Mummy makin bijak ... Mummy doakan @numaaieschaqaira_official membesar jd anak yg solehah dan yg paling cantik ! 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer

» LOG IN to write comment.

Video Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Part 2 *sekadar parodi 5d

» LOG IN to write comment.

Video Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Part 1 *sekadar parodi 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Morning!! Hv a great Saturday 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Now happening . #BIB screening 1w

» LOG IN to write comment.