ikanabella Or maybe he bought two for two !! Well talking from experience , so girls! Read between lines . 2h

» LOG IN to write comment.

ikanabella Semoga membesar dgn cantik,bijak,solehah dan semua yg baik2 ya anak2 ku .. #sindrommak2 sudah mariiii @numaaieschaqaira #puteriimanqaisara cc : @fieqanori @zackhaqeem @rajaaniez @shinudin 2h

» LOG IN to write comment.

ikanabella MasyaAllah ... Syukran 3h

» LOG IN to write comment.

ikanabella Assalamualikum!
Today i would like to review one trusted IG, @miba_branded. They are basically a handbag seller. Here's your chance to own the luxury items like LV,Chanel,Prada,Hermes,Gucci & etc. They buy your items personally from Boutique & handcarry them back.
@miba_branded will be going to Paris on 30th Jan 2015 to 06th Feb 2015. For those who interested to order feel free to contact @miba_branded. Don't deal until last minute guys !!! They do also bring USA stuff like Coach,Kate Spade,Micheal Kors & etc with good price. Let's follow @miba_branded now Let's follow now !!! @miba_branded
@miba_branded
@miba_branded
@miba_branded
@miba_branded

@miba_branded also in Facebook. Feel free to LIKE page Miba Branded Thanks in advance to all

#authentic #bag #bags #blog #brunei #designeritems #followmyig #iklanigshop #igshop #instagram #instabags #jombeli #malaysia #indonesia #singapore #original #original #onlinesales #onlineshopping #sayajual #sales #sale #visitmyig #readystockmibabranded #preordermibabranded #personalshopper #trustedpersonalshopper

________________________________

Strictly no SPAM ️ You want a promo post like this?
Kindly email us : promobyikanabella@gmail.com

T&C apply !
7h

» LOG IN to write comment.

ikanabella She wants Gucci . 9h

» LOG IN to write comment.

ikanabella Semua boh gambaq pi obersi aih ujung taun ni. Kami pun dah boh jugak la hahaha tp terobek gambaq awai taun ja la kami kerja dok la kami kt Kuala Lumpoq ni ... Kiii kii kii #ikaonvacay 12h

» LOG IN to write comment.

ikanabella Have a good day ! 14h

» LOG IN to write comment.

Normal ikanabella
ikanabella #Repost from @jaydeesm with @repostapp --- KEMPEN KEMANUSIAAN - Sentuhan Hati ke Hati.
Salam penuh silaturahim buat semua.Sumbangan kecil kita, semoga membawa makna besar kepada mereka yang memerlukan. Beberapa artis terkenal tanahair dengan kerjasama Persatuan Penulis dan Wartawan Hiburan Malaysia (WHAM) sedang berusaha untuk meringankan beban sahabat-sahabat kita yang diduga dengan bencana banjir di seluruh negara. Kami mengumpul dana kewangan dan barang keperluan harian seperti makanan dan pakaian.
Barangan akan diagihkan ke beberapa lokasi di negeri Pantai Timur bermula 28 Disember ini. Kami memerlukan sumbangan anda dalam bentuk kewangan dan barangan makanan untuk diagihkan. Sumbangan kewangan boleh dibuat melalui akaun Persatuan Penulis dan Wartawan Hiburan Malaysia (WHAM) - 21416500020170 - RHB Bangsar.

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi talian 012-25188 01 (Tengku Khalidah) dan 018-7785456 (Azza) dan 012 -2473105 (Kelly)k
Gambar ini dirakamkan di bandar kuala krai
1d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Hello dolls !! @numaaieschaqaira 3d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul beban .. Sama2 la kita ringankan beban saudara kita ya kwn2 .. 3d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul beban .. Sama2 la kita ringankan beban saudara kita ya kwn2 .. 3d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Merry Xmas !! Photographer @acon_tomatoman87 3d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Look! Who's here with me .. My princess @numaaieschaqaira 4d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Hi ..! Harini Jenab ada mood nk review,promo post or product selfie .. So any online seller yg berminat boleh email Jenab at
promobyikanabella@gmail.com
T&C apply
4d
  •   kasut_on9 hello :) 4d
  •   violynviolet Visit my IG utk dapatkan product jaga kesihatan dan kurus. 2 dalam 1. Terbaik!! 4d
  •   thereviewme NAK CERAHKAN KETIAK, LUTUT, SIKU, CELAH PEHA, LEHER dll SERTA PUDARKAN STRETCH MARKS, SELULIT, PARUT KEKAL?!! VISIT @brooklynbodyscrub.phg 4d
  •   eirol6743 Meletop kaw jah..! 4d
  •   pharriessamad iiiiiiikkkkkaaaaaaaaaa ....... 4d
  •   payjalgrunge meletop kak jenab 3d
  •   derkowchies_store Wis putih rm70,babies blink 5 in 1 rm65,high beam rm20,relian mascara rm30 dan byk lg produk kecantikan..harga terlajak murah..sale yes..jom visit my ig..rugi xjenguk2 3d
  •   adzrulmohd Love 1d

» LOG IN to write comment.

ikanabella hai assalamualaikum....
jubah comel dari @yayafashionstyle..
ape yg menarik jubah ni??
jubah ni ada saiz hingga xl, murah sgt2 harga nya..rm95 sahaja termasuk postage.

ape lagi jom ramai2 kite follow @yayafashionstyle @yayafashionstyle @yayafashionstyle

________________________________

Strictly no SPAM ️ You want a promo post like this?
Kindly email us : promobyikanabella@gmail.com

T&C apply !
4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ikanabella Olicandy...Too Easy To Be Pretty..Whitening Candy, olicandy sudah mendapat lebih 1000 testimoni dalam masa yg singkat

Bersedia untuk viral baru, Kunyah dan gebu??? Follow
@vsirehofficial
@vsirehofficial
@vsirehofficial

OliCandy memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman.Penemuan baru dan kini telah di realisasikan melalui OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Collagen dan Vitamin C

KELEBIHAN olicandy iaitu membantu : - Perubahan tona kulit berganda lebih cerah, gebu kemerahan - kulit lebih gebu, lembap dan tegang - Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari - Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yg serius - membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective - Memudarkan dark spot di seluruh badan - Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun.LEBIH EFFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA. - Memperbaiki tekstur kulit tua & mati. - Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan -Meningkatkan sistem imunisasi
Membuang toksin dan membersihkan darah kotor -Memulihkan sakit sendi dan otot -Memberi kecergasan badan sepanjang hari -Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser

Follow @vsirehofficial dan lihat sendiri testimoni hebat hebat dari mereka. Semua customer puas hati hanya pada 1 minggu pengambilan olicandy. Goodluck guyssss!!!! ________________________________

Strictly no SPAM ️ You want a promo post like this?
Kindly email us : promobyikanabella@gmail.com

T&C apply !
5d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Selamat Pagi ..! 5d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Wey! Pose aku tu takdak hat elok sikit ka?? Dok buat jora hang ni !
Apa2 pun thanks for your help wey !! Nah ! Kapoq kuat2 #Repost from @r_amyabdullah with @repostapp --- When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.. Happy monday everyone!
5d

» LOG IN to write comment.