Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Amboiii?! Ada Jua?! Kalau sudi vote le Terima Kasih daun keladi .. Repost from @familiaikanabella via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, Let's vote for @ikanabella untuk pencalonan awal pelakon tv wanita bagi abph 2014 ..!! Jom pakat undi kesayangan kita. jom repost..! 3h

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Lola & Radin 5h

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Cargas !! 10h

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Ini LOLA .. She's a reporter . 10h

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Bismillahirahmanirahim .. Good Luck LOLA ! 14h

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Ye ke tidok apaknye ?? @saifulapek it was nice meeting you Abg Apek . Tabik !! 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Ape ?! Kau ingat aku tua aku tak menawan ke?! 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella kau mampooo?! 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Abg @saifulapek & Abg Ropi otaiii oi otai ! 1d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Nak jam? Murah? Berkualiti ?
Follow @junealudin @junealudin
@junealudin @junealudin
Bukan setakat jam je .. Mcm2 lg ada !! Perfume original yg murahhhhhh dr harga pasaran .. Jam gred terbaik .. Ha apa lg?! Pi la follow boleh borong byk2 bg dgn scandal2 awak .. Follow @junealudin for more info ️ ________________________________

Strictly no SPAM ️ You want a promo post like this?
Kindly email us : promobyikanabella@gmail.com

T&C apply !
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Ramai tanya siapa si cantik ni. Ini @cikmanggis ! Jgn gatal2 ye dah berpunya tu .. !! Ok pi follow dia . Dia pandai dance tau 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Nah !! 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Si gemok nak bersilat .. 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella We're #BIB .

Good Morning !!
2d
  •   putra9_ Reza pun ada... 2d
  •   monaliza_lia Hai mar.. 2d
  •   ichabdullah siapa ye yg sebelah @ikanabella 2d
  •   mzmcyberbizz Jubah & Abaya by MZM. Cantik, berkualiti & murah. MZMCYBERBIZZ 1d
  •   katirinayuslam @ikanabella kak bkn ni pic ahad tu ek ... kt paradigm hahaha love u kak coz sgt sporting 1d
  •   ubat_sekejap_langsingg_tinggi HY cek IG kami yuk ,dijual obat herbal NO EFEK SAMPING dengan harga Distributor, Pesan Skarang juga karna STOCK SANGAT SANGAT TERBATAS!!!!!!!,Free postage...... 1d
  •   sitikhadijahsahair Student/housewife/anyone business partner wanted monthly income below RM 1K wsp 013-6314167 1d
  •   langsing_tiinggi.dalam14hari HeLooo, Olshop KESEHATAN dengan Harga TER-MURAH . LAGI PROMO Nih.PENINGGI--PELANGSING--PEMUTIH kulit MASKER Spirulina. Yok cek IG kita ... !--*+ 1d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Oii! Oii! Hembeg oi !
Kasut oi !! Kiah tipah robeah tina tenuk tini !! Attention please !! Selain dr belaian manja dan kaseh syg sang somi/boypreng/sugar daddy .. Hembegzs dan high tumit pun membahagiakan .. Betoi tak?? Nak beli kt KL ni mahai . Nak beli kt Paris duit bonus tak keluar lg .. Passport tak renew .. Flight tix mahal .. Apa kata hire personal shopper ?! Hahahah murah dan berbaloi !! Korang search gambo items idaman, screen shot and whatsapp je kt @P.S_MON_CHERIE
@P.S_MON_CHERIE
@P.S_MON_CHERIE
@P.S_MON_CHERIE

Mudah kan!! So skrg pi gosok En Abam Sayam korang mintak dia belanja 2/3 items .. Ckp kat dia "kalau betol kanda cintakan dinda .. Belikan lah kanda .. Murah ajeee "
Doa2 la dulu moga2 mujarab !
@P.S_MON_CHERIE

________________________________

Strictly no SPAM ️ You want a promo post like this?
Kindly email us : promobyikanabella@gmail.com

T&C apply !
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Merotan bg mendidik anak2 dan merotan menjurus kepada penderaan itu adalah dua perkara yg berbeza .
Apa pendapat kalian?
2d
  •   roslina_hilmi sory.. x masuk akal 2d
  •   roslina_hilmi hehee..suka nyo @hairol-88.. awk bdk sekolah ke?? 2d
  •   shimanophoto kalu semua xbole..jd setan la ank2 kite nt hurmmm ape menteri tu nk tangung dose kite dose ank2 kite ke nt? ni semua poyo!!! nk tunjuk banggang xbertempat mcm xde agama je huhu..nabi pun pesan nk didik ank tangan2kn cukup disitu cukup mudah difahami 2d
  •   roslina_hilmi terbaikk lah@shimanophoto.menteri tu x dok ank kut.. 2d
  •   kereta_sambungbayar Jom guys Pakai kereta sambung Bayar document complet report smua Ada..black list pon mampu dapat kereta 2d
  •   amirulhakim9797 Rotan mendidik takdahal, rotan mendera sampai terkelur daging itu kena la ikut hukuman!!!!! 2d
  •   king_of_brokenheart rotan tu memang lah boleh tpi jgn lah sampai jdi dera 2d
  •   fragrances_shopaholic Jom visit my ig i ada jual original reject yg dijamin 200% ori ok or money guarentee back so x rugi pn shopping perfume kat ig i..he3 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella Blood is thicker than water . 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella aku suka LOLA . Jadi wartawan lah aku kali ni . kalau tak masuk AF dulu maybe ini la kerja aku kot . 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Malaysian-based Actress&Singer
ikanabella LOLA for "Aku Pilih 'ending'nya" 2d
  •   nadiaemon Nice Dah start shooting ke? 2d

» LOG IN to write comment.