ijatbaiklah Kau sabar jap. 10h

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah I do miss doing this with my brothers.
I do miss those long hair.
But those fat, well I don't.
Metal-ing the fucking way out of us #SXC
2w

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah A family retreat into the nature at Seketul Serendah. 4w

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah 23rd celebration with fellow Ham brothers and a half sister. Thank you to Mr. Azraai as the organizer cum sponsor, come all the way from Ipoh. 4w

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Unlimited thanks to my favourite couple in this world who had always been there since exactly 23 years ago.
Have fun having holiday there without me Abah & Mama. 😑
4w

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah All the best for tomorrow Primary Care EOP exam guys. 1mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Me & Johnny at McD. 1mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Akibat berkawan dengan orang yang dah lama sangat hidup, dengan gua sekali terjebak dengan king cobra ni. Alhamdulillah Ijat masih hidup ketika gambar ini dimuatnaik. 2mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Saturday noon nap.
Sleepyshell Melur.
2mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Barang baru sampai der. Gua pon packing lah bijik bijik ni semua. Lu nak barang boleh roger-roger je gua. Harga kawan-kawan gua kasi #KartelDadah 2mon
  •   thashadoe Ubat tdo pls 2mon
  •   thashadoe Nk benzodiazepine 2mon
  •   aynafaheemah Bang, barang baik punya ke tak ni ? LOL 2mon
  •   ijatbaiklah @affhazri bisnes meletop asyik nak rolling duit je bejanggut tunggu ni 2mon
  •   ijatbaiklah @hijaziezikrullah pil pandai menari 6 jam ade. boleh order. / @ridzzuanramli nak pil rasa diri hensem untuk 6 jam ade lah haha / @husnihatim kartel berkiblatkan politikus malaysia, pakai smart tapi songlap duit hahaha / @afiqxyz support sikit business melayu beli lah / @thashadoe hadap je IPHONE6 128GB tu sampai tertido / @aynafaheemah is barang baik is barang baik haha 2mon
  •   ijatbaiklah @aflisa bilenye nak belanja cheesy fries nye ha? bejanggut tunggu ni. kalau puji dah puji dah haritu hahaha. 2mon
  •   aflisa Beli sendiri macam pujuk diri sendiri 2mon
  •   ijatbaiklah Hahaha i'll whatsapp you the picture of me eating it okayyyy @aflisa 2mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Bawak ular-ular outing naik motor lepak Starbuck paling swag dengan jawatankuasa Kesatuan Melayu Muda Bujang cawangan Klang dan Shah Alam. 2mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Just came across with your favourite Pak Hamid Gurkha when I was in the outpatient department just now. 2mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Had been exploited by the kids. 4mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Abang okay je kerja angkat baggage flight domestic macam ni. 4mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah “All my life I’ve tried to be the good guy,
the guy in the white fucking hat.
And for what?
For nothing.
I’m not becoming like them.
I am them."
4mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Terasa seperti ingin merakamkan EP irama Brit Pop dengan gaya begini. 4mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Done with the circumcision.
A lot to learn. Thank you to Mr. Bakar.
Semoga apa yang gua potong harini tidak disalahgunakan oleh adik ini. Gunakan pada jalan yang benar.
4mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah The 9 year old boy side of Ijat. 5mon
  •   aflisa Buat apa tuuuuuu 5mon
  •   thashadoe "Melayn karenah ijat hari ini" 5mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah “The night of the fight, you may feel a slight sting. That’s pride fucking with you. Fuck pride. Pride only hurts, it never helps.” From left : Ronggeng, Toy, Chik, Nafis, Gua, Jang, Yap, Kuri, Dajav, Zuhri, Aman, Pah.
That rebel day, 2010.
5mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah German shepherd starts barking.
He's barking at me.
I mean, it's obvious.
He's barking at me.
Every nerve-ending, all my senses, blood in my veins, everything I have is screaming, "Take off, man! Just bail, just get the fuck out of there!" Panic hits me like a bucket of water.
First there's the shock of it
--BAM, right in the face. I'm standing there drenched in panic.
All these sheriffs looking at me, and they know, man.
They can smell it.
Sure as that fucking dog can, they can smell it on me.
5mon

» LOG IN to write comment.