ijatbaiklah Merak di kayangan kinda selfie. 2w

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Dari kamera Herri Hamid of Bittersweet. Paling depan beb. Hahaha. Tu yang awek pakai cardigan merah tengah duduk tu Liyana Fizi. Kehkehkeh. Terima kasih belanja. 4w

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Another year with @bittersweetbeat @ Weekend In The Park. Happy 10 years Bittersweet. Same old layan doh. 4w

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah A short getaway as everyone is away from their holiday. 1mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Welcome to the clan.
Dah macam nak pergi sekolah agama rakyat gua pakai songkok.
1mon
  •   marlborosoftpack Selamat pengantin baru ijat 1mon
  •   aflisa Cantiknya kakak ipar 1mon
  •   firdausweyhh Jat kau dah mcm ustad salleh kong woi. Lagi satu tanya kakak ipar kau ada adik tak? 1mon
  •   ijatbaiklah @firdausweyhh ade tp bukan utk kau 1mon
  •   eqinsalim Ijatbaiklah sorry weh takdapat nak dtg haritu. Aku ade handle program..takboleh nak skip.nyway say congrates kat abg ko k hehe 1mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Kelibat terakhir along gua yang masih bujang tatkala gambar ni diambil.
Sooooo Ijat is the only one who's in the market yeah!
Hahahahaha
1mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Chillin with ma homeboy El. 2mon
  •   ijatbaiklah @thashadoe mane vitagen yakult nutrigen yg dikatakan nk bwk balik Shah Alam? Aku tgh study orthopaedic ni. 2mon
  •   thashadoe @ijatbaiklah cehh kata taknk hari tu aku tak bawa balik laa. Nnti minggu depan aku kasi. Wth asal kau study ortho 2mon
  •   kigedg @pangdingx 2mon
  •   cassiediero Ank ulr ada jual? Bminat. Haha 3d
  •   ijatbaiklah Kalau nak ade je @cassiediero nak jenis ape? 3d
  •   cassiediero Oh yeke. Jenis apa ekk? Okay nanti fikir. Tp klau bela bisa dia xde kan dr kcik klau ular dh bsr bisa dia akan ada tak ke mcmana? Haha 3d
  •   ijatbaiklah @cassiediero haha same je kalau yg jenis sawa memang takde bisa kecik ke besar. Kota pon tak galak bela yg bisa. 2d
  •   cassiediero Tula. Mcm tkt bela msa kcik nti dia besa ada plak bisa.pengsan! Nsb baik.Oh. Ada jenis apa eh ular? Blh taw? 2d

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Class of '09 SBP Integrasi Gopeng
Back row : Gedegang, Ijat, Muaz, Cukan, Piyan
Middle row : Hairul, Mad Kuda, Wanoi, Nabil Pauzi.
Front row : Tiut, Mior, Syamok, Alip Jenglot, Teloq, Aidil Syait.
2mon
  •   aqilbean Aku xdak. Hahaha 2mon
  •   ijatbaiklah Hg pegi outing buat ape @aqilbean 2mon
  •   aqilbean Hahaha. Masa aku balik outing td aku cari hampa lagi. Motor ang ada. Tp usya dm xdak. Haha 2mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Acah-acah Ziana Zain lah tu. 2mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Mid Raya kinda photo.
The result of beraya at abang Wan's place.
50++ kg kind of Lucy.
5 years old Albino Burmese Python.
2mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Foto rasmi Jawatankuasa Majlis Angkatan Keluarga Sepiah 433 Bersatu Cawangan Batu 8 bagi Aidilfitri tahun 2014.
Dari kiri berdiri : Anjang, Pak Chu, Pak Ndak, Pak Long, Pa, Ijat, Yed, Abah, Pak Yang, Pak Cik Piee, Fiq, Kak Elma, Ateh.
Dari kiri duduk di kerusi : Mak Anjang, Wan Chik, Chu, Mak Ndak, Mak Long, Opah, Mama, Mak Yang, Mak Nde, Ekna, Bibi,
Mak Teh.
Duduk dari kiri : Firah, Raimi, Mal, Emy, Yaya, Sufi, Akif, Syaza, Widad, Raza, Wiyah, Kak Long, Along Ayie, Ammar.
3mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Still not getting over it yet.
Still in Raya mood.
With fellow brothers since 2005.
3mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Class of '05-07 SMKRPB
(From left standing) : Azraai, Aizat, Aiman, Fadhli (Tek), Zamir, Izzat, Firdaus, Fitri, Anwar, Amirul Amin, Zafirullah
(From left sitting) : Ashraf, Noramin, Fadhli, Miss Lim Swee Choon (Class teacher), Qhairul Asyikin, Hambal, Husna, Yusof
3mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Selamat Hari Raya.
Maybe its time to move on with not the usual end of the year class photo pose.
Redha je opah gua.

Credit to si Firah for this photo.
3mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Somewhere between the hectic Raya.
Selamat Hari Raya to you lads.

And thanks for the wishes.
3mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Sekilo dua kilo.
Sekati Ducati.
Ducati 900SS all preped up.
5mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Ahli Majlis Perwakilan Kura-Kura Peringkat Glenmarie dan kawasan sekitar.
Dari kiri : Bunga, Noor dan Melur
Dari kiri : Malayan Box Turtle (C. amboinensis), Red-eared slider turtle (Trachemys scripta elegans), Elongated tortoise (Indotestudo elongata)
Si Melur paling tak boleh dibawak photoshoot.
5mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Kahkahkah traffic light merah pun jadi kan.
Mendap tak dapat ride sampai gua kena post kat sini.
Cepat lah habis exam ni.
5mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Menumpang pelamin si Akif.
Mengimbau kembali sejarah gua bersunat 12 years back.
Selfie guna kotak-pod.
5mon
  •   chibipikapika X lme dh la tu 5mon
  •   ijatbaiklah Itu pelamin org besunat woi bang @chibipikapika kau nak aku bersunat lagi sekali ke ape? Hahaha 5mon
  •   nanhailmy Selamat bersunat! 5mon
  •   ijatbaiklah Kojaq tetah @nanhailmy hahaha 5mon
  •   ibuacu Terbaek lah kotakpod tak lama agi fofularr dari monopod 5mon
  •   ijatbaiklah Terima kasih kotak susu 1malaysia @ibuacu hahaha 5mon
  •   chibipikapika Uih gila ah. Sunat ade pelamin bagai. Kemain. Agak2 2, 3 thun nnti besalin pon atas pelamin pe 5mon
  •   ijatbaiklah Kalau bersalin atas pelamin, aku kat wad tu tak payah jadi doktor. Baik aku jadi pak andam setup pelamin utk org besalin @chibipikapika 5mon

» LOG IN to write comment.

ijatbaiklah Same doctors, different patient.
Same people, different posting.
All the best for upcoming exam.
So its a wrap for dealing with women problems. Yay!
5mon
  •   chibipikapika Ya Allah. Tlg la jgn ketemukan aku dan ijat di wad bersalin. Serious ank aku msuk blk 5mon
  •   ijatbaiklah Kau teran tak cukup tu @chibipikapika harap2 aku tak kena menyambut kelahiran anak kau lah bang. Amin. 5mon

» LOG IN to write comment.