ijaomar Khas utk @shahrizanrazalli, dengan ucapan Kg Baru jom malam ni? #ijaomaratwork 1d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Morning boss. Masuk je opis terus nampak boss! 2d

» LOG IN to write comment.

4d ijaomar
Normal Nurul Izzah Omar
ijaomar Best friends make the good times better, and the hard times easier. 4d
  •   ruldila Time flies..rindu zaman sek naik basikal sama2.. skrg dak Ija pun da nak jadi bini orang 4d

» LOG IN to write comment.

4d ijaomar
Normal Nurul Izzah Omar
ijaomar Siapa suka makan ni angkat tangan!

Ni la fav saya, kalau mak masak hari2 pun takpe. Hehe, for those yg tak tau apa benda ni, ni namanya mee suah.. Sedap kalau masak tumis2 camni..
4d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Rise & shine! 5d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Angkat tangan, angkat tangan... 6d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Dah makan ikan bakar, now cari dessert kat sini. 6d

» LOG IN to write comment.

6d ijaomar
Valencia Nurul Izzah Omar
ijaomar KSCCM Annual Dinner. 6d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Haus la. Minum jap.. #AaliIdraki 1w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Yayyy. Jumaat dah! Donning my all time fav @naelofarhijab. 1w

» LOG IN to write comment.

2w ijaomar
Normal Nurul Izzah Omar
ijaomar Zoom in sikit. Congrats @nudrashafiena & Yusuf on your engagement. 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Nahhh, tiap2 tahun muka ni atas stage! Haha.. 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar #Repost @qifadamha with @repostapp.
・・・
Arabian Night.. KSCCM Annual Dinner.. 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Jd spouse malam ni. Hi abg yg berdiri sebelah tu.. 2w
  •   mimienasir Cantiknya eja. 2w
  •   ijaomar @mimienasir haha. Thanks Mimie. Blur x tau nak pakai apa. Theme arabic plak tu. Belasah jela. 2w
  •   mimienasir Nampak lah arabic nie. Kalau make up bahagian mata mesti lagi nampak arabic 2w
  •   ijaomar @mimienasir well u know me. Reti pulak nak make up make up ni. Haha 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Sukaaaa sgt @naelofarhijab. Nak beli semua color! 2w
  •   zatieashar Beli kt mne ja? @ijaomar 2w
  •   ijaomar @zatieashar Ija beli kat stokis Putrajaya. Ada stall kat IOI City Mall yg baru tu.. 2w
  •   dylarizadi Ini yg lycra tu ke ija? Akak pakai tak kemas la kat dahi tu.. mcm ne ija pakai? 2w
  •   ijaomar @dylarizadi a'ah ni cotton lycra tu kak. Saiz muka tu ketat so dia elok je. Akak beli longgar kot? 2w
  •   dylarizadi Akak dah ketat kan guna pin gak ija.. geram je. Haha.. muncung je bila akak pakai 2w
  •   ijaomar Oh ya ke? Haha. Mmg kena try dulu masa beli la kan? Kawan ija pun aritu nak beli dia try pastu size muka tu bsr gila. Langsung dia x jd beli.. @dylarizadi 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Sara ketawa raja, nenek kata. #SaraAdeleaShahrizan 2w

» LOG IN to write comment.

2w ijaomar
Normal Nurul Izzah Omar
ijaomar Comel je powerbank saya. Thank you @designyourowncasing! #pineng #powerbankpineng 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Hehe. Harini dah petang baru selfie. Baju cantik ni from @cottonrepublik. 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Pengsan oi nak turun tingkat 17.. 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar My so-fatherly-lecturer aka our sporting coordinator. Thanks En. Shefek! 2w

» LOG IN to write comment.