ijaomar Major throwback. Cari mana kita @qifadamha? 😬 1d
  •   qifadamha Yg duduk, tgh menyuap tu.. Eh? 1d
  •   ijaomar Hahaha menyuap je ko ckp aku eh? Kurang asam. Tetttt, salah. Cuba lg ye. @qifadamha 1d
  •   qifadamha Ok, mmg nk tukar jwpn td.. Tu, yg tgn kiri tancun tu. Kn? Tancun kn tu? 1d
  •   ijaomar @qifadamha hehe nasib baik betul. Aah Ucu la tu. 1d
  •   qifadamha Mula2 ingat tu kak nurul. Tp rasenye kak nurul kt blkg kak ain tu.. Huhu. 1d
  •   ijaomar Haha. Muka paling masam tu lah Kak Nurul. Kecik2 pun nak sombong. Haha.. @qifadamha @naniomar 1d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Kesiannya budak ni. Jarang2 dpt mkn aiskrim. Sekali-sekala dpt, sampai begitu rupa dia. Haha.. #AaliIdraki 1d
  •   ejatt Haha comel la ali 1d
  •   _nabilo Nak aiskrim nenas satu 1d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Penutup trip Penang kami. 2d

» LOG IN to write comment.

2d ijaomar
Mayfair Nurul Izzah Omar
ijaomar Lebatnya hujan. 2d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Kalau kat Penang, mesti cukupkan makan 6 kali sehari k. 3d
  •   eykaashafika @ijaomar eyka nak jemput awak wedding eyka 9 may nnt. Eyka whatsapp awak rsenya awak da ta guna no tu. Jemput datang ye 2d
  •   ijaomar @eykaashafika which no Eyka? My number 012-675 4976. Whatsapp me ur address k babe. 2d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Happy for you two, Kak Syaz & Ridzuan. Congrats! 3d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Cotton Republik vs Naelofar Hijab 3d

» LOG IN to write comment.

ijaomar The bride & the groom. Beautiful couple! 3d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Kak Syaz's solemnization. 3d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Haha. Sara kecik2 dah pandai. Ikut siapa ni? 3d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Tudung idaman dah dapat. 1w

» LOG IN to write comment.

1w ijaomar
Normal Nurul Izzah Omar
ijaomar Good night. 1w

» LOG IN to write comment.

  •   bella8084 Dear, kain tu duyung ye? Beli siap or tempah? Kalau tempah kat mane? Hehhe 1w
  •   ijaomar @bella8084 along, tak pasti la duyung ke apa tp Ija panggil A line je. Buat kat tailor biasa Ija anta baju. Tailor cina kat blkg pasar kat Taman Telok. 1w
  •   bella8084 Cantikla cutting dia. Sape nama tailor tu? Bg along no dia bole tak? Hehheehe. Tqsm 1w
  •   bella8084 Sibuk je kan. Hehhehee. Pening nk carik tailor sbb dh tk keje kat kl. huhuhu 1w
  •   ijaomar Nama dia Beebee Tailors. No dia 011-2028 5452. Hehe. Along @bella8084 keje mana skrg? 1w
  •   bella8084 Dah pindah klang. Huhuhuhu. Dekat dgn rumah, tp jauh dgn pusat grosir. Huhuhu 1w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Siapa yg takde buat apa2 hari ni, jom datang Setia City Mall (outdoor park), ada Karnival Muzik @cityofdreams2015. @cottonrepublik ada buka booth jual kain cotton & tudung yg cantik2. @kuihbangkitcheese pun ada, boleh try. Sedap nak maut punya. Ada diskaun tau beli hari ni. Come come! 1w

» LOG IN to write comment.

2w ijaomar
Perpetua Nurul Izzah Omar
ijaomar Sape yg blm beli kain utk buat baju raya tu jom la dtg Setia Alam esok & Ahad, sebab @cottonrepublik ada buka booth, ada diskaun pulak tu. @kuihbangkitcheese pun ada kalau ada yg nak order utk raya nnt. See u there! 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Will you? 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar My diet starts today. Hello wedding gown. Pls be nice! 2w

» LOG IN to write comment.

2w ijaomar
Amaro Nurul Izzah Omar

» LOG IN to write comment.

ijaomar Good morning. #ijaomaratwork 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Wondermilk dah semakin hampir dgn rumah. Habis lah diet. 2w

» LOG IN to write comment.