ijaomar Uncle Afiq buatkan Aali karipap. 4d
  •   ntsyaroem Pandainyee afiq kelim karipap tu! 4d
  •   ijaomar @ntsyaroem dia mmg pandai. Kalau kita yg kelim mcm roti canai jd nye.. 3d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Evening ride 😀 1w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Boleh bayangkan bila bertiga nanti. 1w
  •   tisyuhada7791 Kak, ni wedding sbtu lepas ke?? Patutla serius mcm nmpak kak ijaaaa nak tegur takut slah org 😬😬 1w
  •   ijaomar Yes, wedding kat JKR. Laaa yeke? Syu kenal ke pengantin? @tisyuhada7791 6d
  •   tisyuhada7791 Cousin husband huhu 6d

» LOG IN to write comment.

ijaomar Ini budak baru 2 bulan dah bulat camni, minum susu apa ni? Pastu asyik tidur jeeee. Hehe, geram lah. Rindu budak #SyaheedAbid ni lah! 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar 1st batch sampai ofis. 2w
  •   ijaomar @capupmimi nak beli mmg pikir 3,4,5,6 kali.. Hihi 2w
  •   anne_azarkhoni Akak beli last week sekotak 3kg about 114rm.. Nak mkn pon pikir 10x... ija dpt free huntonggg la... 2w
  •   ijaomar @anne_azarkhoni ha tulah. Manis tak? Sbb tengok jugak nasib2 kdg2 dpt yg tak manis! 2w
  •   anne_azarkhoni Tngk luck gak dik.. ada sebiji dua yg x manis gak... 2w

» LOG IN to write comment.

ijaomar "Yang, yang meh tangan. Pandang sini" -My husband 3w

» LOG IN to write comment.

ijaomar One with the bride & groom. Congrats you two, selamat bercinta hingga ke syurga. 4w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Apis' wedding. 4w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Minggu depan check up, so kena lah eat clean start dari hari ni. Kalau tak nanti, berat naik, everyday nak kena pergi klinik pulak. 4w
  •   nafazamirin start mkn kurma n kismis.boleh maintain berat.hehe.trok ke morning sickness @ijaomar ? 4w
  •   ijaomar Kurma tu mmg makan. Tak de morning sickness Nafa. Kejap je aritu. 2 minggu je pastu dah ok alhamdulillah.. @nafazamirin 4w
  •   nafazamirin @ijaomar okey..jaga kesihatan...:) 4w

» LOG IN to write comment.

ijaomar Air Asia remind flight kita Ahad ni. Ada berani nak pergi lagi @qifadamha? 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar Dr awal pregnant terasa nak makan kuih ni, harini baru dpt. Susah nak cari skrg... Apam apa ek nama dia? 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar To the next destination.. Eh? 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar Malam last kita pilih Cenang.. 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar Lunch harini terpesong dr Langkawi. Hehe.. Lapo sangat dah, mls nak cari kedai makan! 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar Ala tomey2 baby elephant ni! 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar Cantik sunset celah2 pokok tu. 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar Semalam usha dulu, hari ni baru datang mandi. Tp isteri dia tengok jelah, tak reti berenang. Sambil2 tu tunggu sunset. 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar LGK. 🚡🌞 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar Besarnya pool dia. Dulu stay sini pool berlumut je! Hehe... 1mon

» LOG IN to write comment.

ijaomar Kelas koreografi. 1mon
  •   qifadamha Kemain kemas step Aali.. Ikut muzik. 1mon
  •   _nabilo Tarian utk befday nenek ker? Hahahaha 1mon
  •   mizhamiz Comelnya Aali dengan Sara 1mon

» LOG IN to write comment.