iamdiandra Spent my night watching these guys jam! @deokarmawan @rizzkeys @bobskunjas @jeffnykamar 1d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra I look like the oldest one amongst these ladies. Pastu the oldest one looks younger than all of us. How?! 1d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra My lovelies 1d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra So happy that #arishfaaiz is musically inclined. Takleh nyanyi, lipsync pun jadi lah 2d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra Done with today's show. πŸ˜• 2d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra NATE BEGHUK 2d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra Makeup & filter galore! 🏻 3d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra Come watch me & the other #DIYstyle4u finalists perform this Sunday at SACC Mall, 2-6pm! Entry is free! See you all there @im4ufm 3d
  •   naimwop Nak amik gambar lagi bolehhh? 3d
  •   iamdiandra @naimwop Tak boleh! 😢 Boleh la. Come k. ️ 3d
  •   naimwop Hahaha tapi kenapa amir jahari takde. Kalau finalist ada you, liyanafizi, hanizue, tilu dgn amir jahari mesti perfect goodnight anyway kak 🏻 babai 3d
  •   susyeayoi Kalau la time tu masih di shah alam...now going back already to sarawak..its okay..do ur best diandra!!!... 3d
  •   tyaibrhm cute sangatttt! @iamdiandra 3d
  •   nurin.syafiqah Macam kak @rodhiyah_fadzlullah lah haha 2d
  •   rodhiyah_fadzlullah Omg tang mana @nurin.syafiqah 2d
  •   zachratz 32.9k followers cik dian setuju kalau cik dian follow saya balik 1d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra Tau tau @efryarwis jadi singer-songwriter. 4d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra Seen a lot of people playing around with this app so I made a cartoon version of me too. Unfortunately, they didn't have any option of singing in English... 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

iamdiandra Goodnight! ️ 6d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra Whaaaaaaat #kaudanaku 7d
  •   najibby Jahat 7d
  •   qama.shaz Bila nak release 6d
  •   susyeayoi Relaxing...release cepat..ahhah 6d
  •   zachratz 32.9k followers cik dian setuju kalau cik dian follow saya balik 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Diandra Arjunaidi
iamdiandra #Repost @im4ufm with @repostapp.
・・・
#DIYstyle4u PENGUMUMAN: Tahniah! Inilah dia top 5 finalis DIY Style. Saksikan mereka mempersembahkan lagu-lagu DIY pilihan di SACC Mall pada 26 April 2015. Jumpa anda di sana!

#iM4Ufm #iM4U #1079fm
7d

» LOG IN to write comment.

iamdiandra Slow & sleepy Monday. 😴 1w

» LOG IN to write comment.

iamdiandra Practicing with @efryarwis @abbasmunawwar & @adamrvlkhan Kau milikku buat selamanya tiada yang bisa memisahkan kita. Usah engkau resah sayang hingga ke akhirnya kita kan bersama 1w

» LOG IN to write comment.

iamdiandra 🏻️ 1w

» LOG IN to write comment.

Video Diandra Arjunaidi
iamdiandra It's the final day of voting for #DIYSTYLE4U so help me out by voting for me! Click on the link in my Instagram bio to vote for meeeee so I can perform at the finale on Sunday! 🏻️️ 1w

» LOG IN to write comment.

Video Diandra Arjunaidi

» LOG IN to write comment.

  •   intnurabdrzk Love it 1w
  •   redsyaa08 Sedap 1w
  •   fizorahim Nak full video!!!! 1w
  •   iamdiandra @fizorahim Click link kat Instagram bio I pastu ada video yg I nyanyi Malaikat pastu vote sekali k. Pastu refresh vote banyak2. Thank u hehehhahahehhe 1w
  •   fizorahim Yes yes yes yes dah tapi i nak this versionnn!! 1w
  •   hanijklm i adore you sooooo much oh my gosh you're my idol 2d
  •   zachratz 32.9k followers cik dian setuju kalau cik dian follow saya balik 1d

» LOG IN to write comment.