hyozaradarwin Sudah tengok ini hari 04052015
Best gila boleh tak Nak tgk lagi

Lelaki jenis mcm ni memang tak guna kan?
3h

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Hari sukan sek.9 shah alam. So kemain excited aku pakai baju merah. Oops bukan baju but jubah. Lantakkan psl lps ni nak pi kerja. Sebat je jubah merah Since my bro rumah Purnama so ceq rakam merah ja 4d

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin YTD 5d

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Gila mcm ni tengok jubah ni. Gila boleh gila. Semua lawa. Nak smua tp berkenan kanan sekali. 2 may ni release . Rm179. Mana nak curi rm179? lol curi 7d

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Take your bunny steps to explore the world #popflats 1w
  •   ftmhqlh So cute! Haha ^^ 1w
  •   hyozaradarwin @ftmhqlh rm95 lai lai beli. 10% off discount. Jadi rm85.50.. ada size besar2 je. Sesuai dgn qila. Size 40, 41 1w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin #throwback #ootd Birthday Zera
Syazana
1w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Assalamualaikum and hai everyone. I dont care who are, muslims or non muslims, do help me Saya minta jasa baik anda pilihkan warna. 3 warna terbaik And comment below. Muchos gracias. Much love from me😙 #KhaylaawaInTheMaking 2w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Hey guys. This post is special. Nak berpuisi berdrama sikit kat sini. Atiq, ejat dan eryn, gang rayuan. Bila masuk kelas 1st day semua pandang kita. Aku buta2 tak kenal sesiapa langsung kah3 rasa macam alien pulak Tapi pejam celik 3 tahun kita bersama mengejar cita2 kita semua. Jatuh bangun nangis tawa gaduh peluk stay up dan qada' tidur semuanya bergandingan. Otak kita semua gila2. Tapi kwn2 aku semua pandai in their own way. Perangai mcm2. Tu yg uniknya kita. Aku tgh2 buat exam bond boleh pulak nangis kat tempat duduk tu. Dok terkenang lps ni kalau xde peluang belajar sama2, mesti sedih. Dah tu pulak berputar pulak lagu Shila amzah (memori tercipta) dlm otak aku. Perghh berderai meleleh air mata. Sekelas tahu aku suka sape bila aku ada crush. Sekelas tahu aku gila shopping pastu pergi kelas tiap hari mesti baju x sama.. sekelas tahu aku ni kaki gelabah.. Aku punya benci dulu duduk segamat ,skrg bila balik rmh mcm aku tertinggal something kat segamat. Yes hati aku. Hati aku yg syg sgt kat korg semua. Tapi bak kata lagu tu Disini jua memori tercipta~ walau seketika terjalin kasih kita~ mungkin disini kitakan terpisah.. kenangan bersama tiada kulupa.. yg terpahit jua termanis semuanya bagiku terindah kuingati buat selama-lamanya~ salah lirik sikit sorry ek Yg tlg aku time susah, u know who u are. Always listen to my problems. Yg perangai mcm lahanat mintak tlg xmau tlg pun ada Kalau dah besaq nanti jangan lupa kita semua. Kenangan semua. Nanti 10 tahun dari sekarang aku nak gathering. Gerenti semua berderet bwk anak. InsyaAllah Apa2 pun good luck guys. Dah meleleh air mata tulis ni. Xmau dah merepek xoxo i labu you - JBM1146B dalam kenangan april 2015- 2w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Who's ready? #WhatToWear klfw2015 3w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Shut up!!! LAWA GILA BOLEH TAK! by @fiziwoo x @zaloramy 4w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Look at the bright side. You can do it!

Cc: me
1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Sorry OCD. Hello GST #trynnasohard 1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Alhamdulillah done VIVA VOCE. Thanks tu Sir Hus and Sir Azwan #19032015
We are the analysts of Damansara Realty Berhad majoring in property
2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Sukatilah nak berangan #asyie 2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin If i am Elsa then she's Anna . Always be my Anna 2mon
  •   ain_niaa Thanks elsa mmuah sikit . 2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin All hail Queen Elsa ahaks lemme be queen elsa for a night #castmebella #ootn #ootd #bellaammara 2mon

» LOG IN to write comment.