Ludwig نبيهه جسری
hyozaradarwin Get this look at @oldblossombox 3d

» LOG IN to write comment.

Ludwig نبيهه جسری
hyozaradarwin Happy wednesdayVisit us at Pusat Komersial Seksyen 7 (opposite pappa rich, above klinik faezah) #oldblossombox @oldblossombox 3d

» LOG IN to write comment.

Normal نبيهه جسری
hyozaradarwin 17may2015

Collected all my stuffs kat segamat for aus. Dah tu, jumpa mereka ini. Ala-ala reunion😛 muchos gracias mama and papa eryn belanja kita semua & eryn😙 : tirasahar
4d

» LOG IN to write comment.

Video نبيهه جسری

» LOG IN to write comment.

Normal نبيهه جسری
hyozaradarwin who wants to win 2 VIP tickets to #demurerayamodvier Raya Fashion Show 20.5.2015 at KL Live Centre an exclusive raya collection preview by
Allya Mysara
Tudung People
Jubah Souq
Bella Ammara
Qaira Hijab
Bellaluna
Aisyah Almashoor
Dilara
MMBasic
Kree
Love to Dress
ShawlbyVsnow
Jameqha
Fleur Malaysia
Juwita Couture
Inhanna
Wafiyya Dollscarf
Saraya Zahret
Benang Hijau
Minaz
Naelofar Hijab by Neelofa
Mimpi Kita
Dewanie
Syara Kim
Tudung Ruffle
Fabulous Heejab
Buttonmybuttons
Modvier
Gobokbyfarrahaneem
Sugarscarf

repost this picture and hastag #demurerayamodvier now!!!! winners will be chosen soon

#demurerayamodvier powered by @almari.co

exclusively by @modvier

photo by @pitabrhm
video by @vidsalist
1w

» LOG IN to write comment.

Normal نبيهه جسری
hyozaradarwin You will never understand what do pregnant mommies felt through out the 9months. Panas, berat, susah bgn kalau dah baring, kalau cangkung susah berdiri. Pakai kasut pun susah. Nak tidur sikit anak tendang , menari2 , taekwondo dlm perut. Mak steady tak pernah rasa penat #happymothersday. Tak kira lagi naik tangga. Rasa nak patah tulang belakang 2w

» LOG IN to write comment.

Normal نبيهه جسری
hyozaradarwin Hai photo lovers. Suka snap gambar utk buat kenangan? - Suka snap gambar tapi takut memori full?
- Rasa tak puas tgk gambar through lappy or handphone?
- Ingin hias bilik dengan gambar kenangan?
- Jom follow ig ni
@kakiaart
@kakiaart
@kakiaart
@kakiaart ~ harga memang begini baik
~ Memang uolls akan puas hati
~ Kalau hias kat bilik mmg lawa abam cakap.
~ Memang uolls kene follow and make order kat ig ni @kakiaart @kakiaart @kakiaart @kakiaart @kakiaart @kakiaart @kakiaart @kakiaart
2w

» LOG IN to write comment.

Normal نبيهه جسری

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Special post for #journeytocalaqisya #calaqisya bismillah nk win @calaqisyashahalam 2w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Sudah tengok ini hari 04052015
Best gila boleh tak Nak tgk lagi

Lelaki jenis mcm ni memang tak guna kan?

Dengan adanya filem #PilotCafe arahan Osman Ali , aku boleh katakan industri filem melayu masih ada standard tersendiri . Dari segi lakonan , aku wajib bagi kredit kepada lakonan @izaraaishahofficial & @noorneelofa . Lakonan yg luar dari tanggapan aku sebelum tengok filem nie dan sepatutunya dihargai . Lakonan @fahrinahmad_fa dan Remy Ishak aku dah jangka dan terbaik.. Dari segi storyline aku sangat sangat suka bila berkaitan dengan keluarga . Ada scene simple yg aku paling ingat bila Maya masakkan Ameer nasi goreng . Maya punya dialog "dulu saya selalu masak utk Abah . Tapi tak lawan masakkan Mak , Mak masak lagi sedap" , dialog nie tangkap dalam sangat.. Walaupun dia buat salah dia still ingat family dia . Pengajaran yg sangat hebat dlm filem nie apabila jika ada yg menyayangi kita , hargailah dia dan sejujurnya lepas tgk filem ni. Macam satu dialog Ameer utk last scene , "Walaupun saya tak dapat miliki awak , cukup rasa cinta saya pada awak" . Aku mmg penggemar filem2 sentimental mcm nie tp pengajaran dia bagus . HARGAI ORANG YANG MENYAYANGI KITA TERMASUK IBU BAPA KITA . Terima kasih Tuan Pengarah atas garapan yg indah utk kami saksikan . Please guys , dtg panggung dan tgk filem nie . Ini filem melayu kegemaran aku dalam tahun 2015 . Tahniah produksi !!! 4 untuk semua #PilotCafe #PilotCafe #PilotCafe #PilotCafe #PilotCafe #PilotCafe #PilotCafe #PilotCafe #PilotCafe #PilotCafe #PilotCafe
3w

» LOG IN to write comment.

Video نبيهه جسری
hyozaradarwin Hari sukan sek.9 shah alam. So kemain excited aku pakai baju merah. Oops bukan baju but jubah. Lantakkan psl lps ni nak pi kerja. Sebat je jubah merah Since my bro rumah Purnama so ceq rakam merah ja 3w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin YTD 3w

» LOG IN to write comment.

Normal نبيهه جسری
hyozaradarwin Gila mcm ni tengok jubah ni. Gila boleh gila. Semua lawa. Nak smua tp berkenan kanan sekali. 2 may ni release . Rm179. Mana nak curi rm179? lol curi 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal نبيهه جسری
hyozaradarwin Take your bunny steps to explore the world #popflats 4w
  •   ftmhqlh So cute! Haha ^^ 4w
  •   hyozaradarwin @ftmhqlh rm95 lai lai beli. 10% off discount. Jadi rm85.50.. ada size besar2 je. Sesuai dgn qila. Size 40, 41 4w

» LOG IN to write comment.

Normal نبيهه جسری
hyozaradarwin #throwback #ootd Birthday Zera
Syazana
4w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin #ootd bekerja ngade kan nak jugak #oldblossombox 4w

» LOG IN to write comment.

Normal نبيهه جسری
hyozaradarwin And the sequel #KhaylaAwaInTheMaking 1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Assalamualaikum and hai everyone. I dont care who are, muslims or non muslims, do help me Saya minta jasa baik anda pilihkan warna. 3 warna terbaik And comment below. Muchos gracias. Much love from me😙 #KhaylaawaInTheMaking 1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Hey guys. This post is special. Nak berpuisi berdrama sikit kat sini. Atiq, ejat dan eryn, gang rayuan. Bila masuk kelas 1st day semua pandang kita. Aku buta2 tak kenal sesiapa langsung kah3 rasa macam alien pulak Tapi pejam celik 3 tahun kita bersama mengejar cita2 kita semua. Jatuh bangun nangis tawa gaduh peluk stay up dan qada' tidur semuanya bergandingan. Otak kita semua gila2. Tapi kwn2 aku semua pandai in their own way. Perangai mcm2. Tu yg uniknya kita. Aku tgh2 buat exam bond boleh pulak nangis kat tempat duduk tu. Dok terkenang lps ni kalau xde peluang belajar sama2, mesti sedih. Dah tu pulak berputar pulak lagu Shila amzah (memori tercipta) dlm otak aku. Perghh berderai meleleh air mata. Sekelas tahu aku suka sape bila aku ada crush. Sekelas tahu aku gila shopping pastu pergi kelas tiap hari mesti baju x sama.. sekelas tahu aku ni kaki gelabah.. Aku punya benci dulu duduk segamat ,skrg bila balik rmh mcm aku tertinggal something kat segamat. Yes hati aku. Hati aku yg syg sgt kat korg semua. Tapi bak kata lagu tu Disini jua memori tercipta~ walau seketika terjalin kasih kita~ mungkin disini kitakan terpisah.. kenangan bersama tiada kulupa.. yg terpahit jua termanis semuanya bagiku terindah kuingati buat selama-lamanya~ salah lirik sikit sorry ek Yg tlg aku time susah, u know who u are. Always listen to my problems. Yg perangai mcm lahanat mintak tlg xmau tlg pun ada Kalau dah besaq nanti jangan lupa kita semua. Kenangan semua. Nanti 10 tahun dari sekarang aku nak gathering. Gerenti semua berderet bwk anak. InsyaAllah Apa2 pun good luck guys. Dah meleleh air mata tulis ni. Xmau dah merepek xoxo i labu you - JBM1146B dalam kenangan april 2015- 1mon

» LOG IN to write comment.