hotfm976 Korang nak Hot FM belanja korang apa? Tapi jangan lupa follow @hotfm976 di Instagram & Twitter. #HotFMBelanjaSaya @6ixthsensetirta 5h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Makhluk ni femes satu ketika dulu. Tag kawan korang yg gila main benda nih dulu. #BalingBelakang 5h
  •   wanz_izan aahh rindu siot!! dpt sbgai hadiah sbb upah puasa sebulan mse kcik2 dlu.. 5h
  •   farhanhanani88 @azazfs silap tag aq nak tag org lain xperasan hg 5h
  •   cikbulat91 Digimon!oke rinduuuuuu nk bela....kahkahkah agk2 ada lagi ke skunk nie?? 5h
  •   haniatie Dulu ms kecik2 suka sgt main..nk kena jaga btl2..kalau x bg mkn btl2..cyberpet ni blh mati..haa haa haa..seronok zmn bdk dulu2.. 5h
  •   sitihafizaabdulhalim Tamaguchi.. x penah dpt main.. tp selalu tgk kwn punye.. hehe x mampu nk beli.. 4h
  •   ahmadyssn @yanaza48 master 4h
  •   syedink Cetak baju femes 4h
  •   rukia.c Ni lah satu2nya binatang peliharaan yg blh di bw ke sekolah..memory lane tol 4h

» LOGGA IN to write comment.

Normal hotfm976
hotfm976 7 kali malam minggu... #HotFMZon @6ixthsensetirta 6h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @6ixthsensetirta di #HotFMZon malam ni, nak meriahkan @ikhwanhotfm yg solo ni 6h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Ok, kali ni dapat. Jangan lupa hantar kek kat kita eh?
Tahniah @jaja_aimin, Hot FM nak belanja awak oven utk buat kek. Untuk korang yg lain, boleh cuba lagi #HotFMBelanjaSaya bersama @ikhwanhotfm malam ni.
9h

» LOGGA IN to write comment.

10h hotfm976
Sierra hotfm976
hotfm976 #HotFMJam bersama @nad.zainal tadi... All the best Nad Zainal. 10h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Top 5 Pelakon TV Wanita Popular #ABPBH2014 ada di #HotFMJam, @nad.zainal. Dengarkan HotFM sekarang jom 11h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Siapa tengah dengar #HotFMJam, isyarat utk instafoto/video dah keluar. Tunggu apa lagi? SEKARANG JAM BONUS, korang boleh mintak apa saja. Instafoto/video dgn cara paling kreatif wishlist korang, tag @hotfm976 & #HotFMBelanjaSaya. Good luck! 11h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 #15MinitBersama harini pasal @lananodin yg dah umumkan nak kahwin tak lama lagi. Jom dengarkan di #HotFMJam sekarang. 11h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Pagi tadi #AMKrew bersama @aydajebat. Thank semua yg dgrkan pagi tadi, #muahciked 13h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Tahniah! Nanti dtg ke siaran luar Hot FM boleh ambik gambar byk2. Kpd yng lain, ada byk hadiah lagi di peluang seterusnya ok #HotFMBelanjaSaya #Repostdari @fasha5483.
・・・
@hotfm976
#HOTFMBelanjaSaya Instax Mini

Ipad Mini di pagi hari,
Instax Mini pula menjelma,
Andai tertulis ku punya rezeki
HotFm belanja saya terima.
13h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Selamat Hari Jadi @emma_maembong!! Semoga sentiasa terus hangat!! #HariJadiHariIni 15h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Atas permintaan ramai. Utk jam ini kami nak belanja kamera INSTAX MINI! Post foto atau video yg kreatif di ig anda dgn tag @hotfm976 & hashtag #HotFMBelanjaSaya skrg! *Tertakluk pada terma & syarat 17h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Suara @aydajebat jadi kecikkk!?
Nota: jangan tiru aksi ini.
18h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 #Fify tanya, betul ke @aydajebat memang gedik?! #AMKrew 18h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Muah ciked! Kami belanja peminat2 'Adik' @aydajebat yg awal2 pagi dah dgrkan kami 19h

» LOGGA IN to write comment.

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Kejap lagi #AzmanAbu nak masuk. Ada soalan2 panas Azman nak tanya kt @aydajebat 😈 #AMKrew 19h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Kalau di Twitter. Anda ada peluang menang hadiah ni! Tweet kami secara kreatif knp anda nak kami belanja. Igt, kena hashtag @hotfm976 #HotFMBelanjaSaya 20h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Muah ciked! Macam berjanji pulak @aghotfm @fizie_hotfm nak pakai sama hitam dgn @aydajebat Dengarkan #AMKrew skrg! 20h

» LOGGA IN to write comment.