hotfm976 Sama-sama kita salurkan bantuan kepada mereka yang memerlukan & doakan keselamatan mereka. 5h
  •   ielman_fakhri Kesiannya sesiapa yang diuji oleh allah mestilah banyak berdoa kepadanya..semoga yang ditimpa bencana alam harap dapat sabar 5h
  •   a.s.r.i.ms 5h
  •   yosehat_pasti_tinggi_lngsing10 SUPPLIER SUPLEMEN PENINGGI, PELANGSING, DSB. TERMURAH. 5h
  •   ayuna_asma @hotfm976, tak nak ke jerantut Pahang ke? Jerantut dah terputus hubungan dengan daerah2 lain. Bantuan di pusat pemindahan banyak yg kurang. Tambahan hampir keseluruhan kawasan di daerah jerantut dinaiki air. Jadi, pegawai dan penguatkuasa tak dapat berada di semua kawasan. Malah, DUN kawasan kami pun belum nampak ke pusat pemindahan. Bantulah mereka disana 3h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Tahniah & Selamat Pengantin Baru buat penyampai berita Hot FM, Jay Jamalina & pasangannya Al Alif #selamatpengantinbaru #alifjaykahwin #repost 6h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Tahniah Datuk Nicol David! 7h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Goodluck buat finalis2 #PopKrew @tv9malaysia kita Sabtu ni #AMKrew #drR 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Nasihat #drR utk finalis2 #PopKrew....tapi #drR pulak yng lebih?! #AMKrew 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Sebabkan ada org tweet tadi, pagi ni #drR dtg terus siap bawak wakil2 finalis #PopKrew lagi kt #AMKrew. 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Bersama 2 jejaka & seorang dr. Ok, silakan komen utk dr terbaik ni selesaikan masalah anda. #drR #AMKrew 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @deen_hotfm & @haziq_hotfm dgn featuring tetamu #HotFMZon @payslipband. Sapa yng dgrkan kitorang td, sep skit skrin telefon korang 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Nak menang #Note4? Senang je! Tentukan lagu2 yng kami mainkan dgn menjadi ahli #JuriMuzik kami. Klik: http://bit.ly/1wBKhZB 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Kejap lagi! #Repost @warnermusic_malaysia.
・・・
dengarkan Zon 30 @hotfm976 malam ini bersama adik2 jambu @payslipband !! #syurgasangpencinta #payslipband #hotfm #zon30 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Terima kasih kpd abang2 Pasukan Tabung Bencana NSTP-Media Prima yng turut menyumbangkan bantuan bersama @hotfmzoomerz #HotFMKelate 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Dato' Nik Kamaruddin Ismail, Penasihat khas kpd tengku Mahkota Kelantan turut serta mengiringi pasukan Tabung Bencana NSTP-Media Prima 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Team @hotfmzoomerz #HotFMKelate berada di Sekolah Kebangsaan Telkong utk misi seterusnya bersama Pasukan Tabung Bencana NSTP-Media Prima 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Kami masih lagi di Sekolah Kebangsaan Jeli 1. Lepas ni team @hotfmzoomerz @farid_hotfm @fahmi_hotfm & pasukan Tabung Bencana NSTP-Media Prima nak gerak ke lokasi seterusnya di Kuala Kerai 2d
  •   onehafiza1707 pasir puteh bile @hotfm976 sya mangsa banjir jugak ni,tapi kat area p.puteh 2d
  •   mazlifah_hamid @hotfm976 Mai la smk ayer lanas ni..rmai ckgu2 kt sekolah ni..kami tungu!!!! 2d
  •   keruleyta Sy mangsa banjir kuala krai... 2d
  •   sitimasayu74 Turut bersimpati dgn mangsa banjir, salah seorang mangsa banjir adalah kawan saya, yg duk di kuala krai...semoga mereka tabah mnghadapinya... #doauntukmangsabanjir 2d
  •   bijok_hanya Original used stuff bundle / jordan / nike / soucony / reebok and also your favourite street wear.. 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Proses pengagihan barang2 bantuan utk mangsa banjir di Sekolah Kebangsaan Jeli 1. 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @hotfmzoomerz #HotFMKelate @farid_hotfm @fahmi_hotfm bersama pasukan Tabung Bencana NSTP-media Prima utk membantu mangsa2 banjir. Sama2 kita doakan keselamatan mangsa2 banjir disana. 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Sama² kita hulurkan bantuan ringkan beban mangsa² banjir di Pantai Timur. Sama² kita doakan keselamatan mereka ‪#‎bahpantaitimur‬ 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 #MatKuntum dah masuk studio dah, tapi dia solo je hari tanpa abang #FuadAbu.
Anda ada dedikasi paling romantik? Komen sini atau call 03-77108822 utk #Dedikasi30saat
2d
  •   ibalzzz Kepada rakan2 di semashur...tahniah atas keputusan yg anda dapat dlam pt3.. 2d
  •   hamnikipli Nak buat ucapan kat husband buat keja elok2.. Love u syg huhu 2d
  •   munaghazali Sy ingin mengucapkan selamat pagi & selamat berkerja kpd semua kwn2 sy di group wasap #sukasembang, #groupgojes & semua yg mengenali sy ... 2d
  •   syafieqa_zain Salam ucapan romantik kepada officemate2 di Pejabat Mara Bandar Melaka...sorry I xdpt masuk office hari ney.. wa kne pth balik kl demi kunci rumah tercintaaa...nnty kne merempat bwh jambatan pulak.. I love u guys..muahciked #dedikasi30saat 2d
  •   ayrieslatie Abg, ayg syg abg...ayg nk abg kt sisi ayg slu tp keadaan dn kje tx mngizinkn...ht2 abg wktu bkje tu...syg awk indu awk..mmuuuuaaaahhhh....!! 2d
  •   nraffhans Tahniah kpd diri sendiri 2d
  •   fieynaaurora Ucapan bt suami yg tgh keje tu...keje bek2,jgn ngorat Nirmala kt sebelah tu pulak.. hihihi... lebiuuuuu ami... muahcikeddddd 2d
  •   zzan28.zn Selamat pg syg....gigi mu putih susu,muka mu kelat2.muaahhhh 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Nampak katang tak? Malam ni @el_hotfm #HotFMTganu nak belanja awok2 dedikasi lagu & ucapan buat yng tersayang. Komen sini kata2 yng awok2 nak El sampaikan, ok? Set? Sila komen. #ZonRomantika 3d
  •   syakir_shahirudeen Nk lagu hafiz matahari 3d
  •   dayah_izmar Nk lagu mewangi by akim..nk bgi ucapan kt izmar yg berada kt kuala lumpur smga dipanjangkn umur dn dimurahkn rezeki.. 3d
  •   irwanyusri @el_hotfm mohon putarkan lagu berakhirlah sudah dengan all of me please #zonconer 3d
  •   aina_azman_1709 Adam levine -animals 3d
  •   qaseh_zaraofficial Mohon lagu pertama kali dari nuha.. 3d
  •   azwar_95 Maroon 5- maps 3d
  •   teisyafiq Mohon lagu pecah lobsss 3d
  •   nnadiamohdnoor Hi @hotfm976 check it out the latest video cover from me on my acc instagram cover song chandelier by sia .. Glad if you watch it :) .. I really appreciate on your respond :) 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Kami tak pasti dah yang mana satu @deen_hotfm ngan @haziq_hotfm, KAH! Terima kasih jejaka2 @lisamalaysia #LisaMalaysia #HotFMZon 3d

» LOGGA IN to write comment.