hotfm976 Whats up geng, @ikhwanhotfm & @ivanakayen @flyfm958 dah pon berada di Tawau. Kalau nak barang2 ohsem & enjoy concert, dtg di Fuji Mart Outdoor Jalan Sin Onn jam 8pm mmkay! #HondaFamilyRoadtrip 25min
  •   shasha.nabila Nnti geng hotfm bt kt kcg swk pulak okaii..msti gempak pnya.hehe.setia menantii korangg g sini. 23min
  •   abgwan69 Sape nak join 19min

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Saksikan SIARAN LANGSUNG Piala Sumbangsih 2015 di antara Johor Darul Takzim 1 lawan Pahang FA pada 31 Januari 2015 (Sabtu) jam 8.45 malam di @tv3malaysia & @tontonmy tonton.com.my 2h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Terlepas carta #HotFM30 @deen_hotfm @lizahotfm bersama @FirmanMalaysia? Dgrkan ulangannya ESOK jam 1ptg 3h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Apa khabar Tawau! Jumpa kami disini bah! #HondaFamilyRoadTrip - Fuji Mart Outdoor, Jln Sin Onn Tawau 3h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Jumpa HyperAct & ramai lagi HARI INI di Fujimart Outdoor, Tawau Sabah!
#Repost @hyperactband ・・・
Fly to Tawau Sabah with @ikhwanhotfm ️Doakn perjalanan kami yaa #HondaFamilyRoadTrip #HotFM #MH2660 #MAS #Tawau #Sabah #TawauTown
5h
  •   shasha.nabila Kt swk bila nk pegi sini..sy mnt sgt2 ngn band ni 4h
  •   hotfm976 @shasha.nabila bole check di www.hotfm.com.my 4h
  •   jasnipagardesa #hotFm slamat pegi & slam at 4h
  •   yoshitaka3 Mana roni? 4h
  •   parihah_teraitaiku Ronnie slalu xdak :( 4h
  •   zakribadrol Salam satu malaysia.... ""Inilah status bahagian ke-2 sambungan dari status bahagian pertama dimana segala penyelesaian terhadap masalah kewangan akan ditunjukkan satu persatu"" Log in disini sekarang》》http:// www.secretoneexcel.com/zakri

    Boleh pm/wassap/sms sy
    010-5798972 3h
  •   perfume.gred.rm35 Smart 3h
  •   majidkundur @hzqshh 28min

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Dengarkan carta #HotFM30 pagi ni @deen_hotfm & @lizahotfm bersama Firman Bansir #DiPintuMu. #Hot30 5h

» LOGGA IN to write comment.

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Last but not least. Tahniah kepada semua pemenang #MEMEMEMEMEMEME.
Terima kasih daun keladi, lain kali boleh sertai lagi.
1d

» LOGGA IN to write comment.

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @yusrykru paling manja #amkrew 1d
  •   sitirostanti Tahniah abg yusri nak jd bapa 1d
  •   wanaa1995 Tahniah abg yusri :) 1d
  •   wanaa1995 Tahniah abg yusri bakal jadi bapa :) 1d
  •   nanafalish Suami pernah cerita dia n abg n adik dia nyanyi lagu2 kru masa kecik2 dlu 1d
  •   yusfanizahari Cant wait for @yusrykru junior!! 1d
  •   twentyone9shops Jom tengok ig. Skinnypants, jeans skinny, tshirt nike, skirt chiffon, skirt jeans, palazo RM15 aje. Meh follow 1d
  •   darlenescarf Tumpang lalu! Come and visit our IG! We'll be releasing new sweet honey shawls this February 2015! Limited pcs each colour! Have to GRAB FAST!! See you there! 1d

» LOGGA IN to write comment.

  •   idamuhd Minta kru buat album kompilasi best of kru.. Pernah cr kt kedai2 tp xde.. Sy paling suka lgu oh la la... 1d
  •   putryqaseh Kru percepatkn konsert please 1d
  •   the_kunci hahaha.. kan kan kan.. kalau mak2 kita tengok or besarkan mata confirm kita dah kecut.. sweet memoryyy 1d
  •   suzie_yusnieta Tingat dulu2..pakai selua besar n tshit besar..tiru KRU..HIHI... 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @KRUmusic di #amkrew!!! Diorang ada single baru. Anda ada soalan untuk diorang? 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Sidang Media pengumuman khas mengenai perkembangan terkini kehilangan Pesawat #MH370 dijadualkan akan bersiaran pada jam 3.30petang ini. Dengarkan di Hot FM & Saksikannya secara langsung di @tv9malaysia #Saluran119 dan juga rangkaian televisyen Media Prima Berhad serta tonton.com.my

#DoakanMH370
2d
  •   aisyah.hamid6079 Kenape di batalkan,penat je tunggu?.. 2d
  •   qila_omey Mengapa .....,, kenapa..,,,,, mmmmmmmm ......., 2d
  •   silibing ??? 2d
  •   fatienarrashid What's going on? Canceled? Fishy. Kesian family n kenalan yang tunggu.. 2d
  •   akusepi82 dh buat pun pengumuman nyer... hnya berita sedih je yg kt dgr 2d
  •   nazrilhaqimi Apa dah 2d
  •   syidah_yusof Harap2 berita baik...aminnn... 2d
  •   acazura Harap2 berita yg baik.....aminnn.... 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Terima kasih daun keladi, lain kali sertailah lagi. #MEMEMEMEMEMEME 2d
  •   kedai_caricature_online HALLOOOO~ maaf ye..tumpang lalu.. Inginkan lukisan wajah caricature,karikatur atau kartunpotret bersama kekasih anda? Kawan2? Famili? Singgah la ke ig kami :) 2d
  •   koleksiprincess Koleksiprincess2u.blogspot.com 2d
  •   keropoklekor_cheese Keropok cheese ball fresh dari terengganu!! 2d
  •   zanoainshoppe kelaka la hot fm hehe.. 2d
  •   rayban.ori_kl Rayban 100% original <<<<<< 2d
  •   aida_lovato2410 Reaksi mmg best!! Kalau kwn keje mc..huhu redha je la.. 2d
  •   darlenescarf Tumpang lalu! Come and visit our IG! We'll be releasing new sweet honey shawls this February 2015! Limited pcs each colour! Have to GRAB FAST!! See you there! 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Bila @aghotfm kena paksa cakap loghat Utara. Tu diaaa... #amkrew 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Hidup ini umpama Matematik! #amkrew #braderG #fifi 2d
  •   nadz_juwa Addmath sgt....hahahahahaha.. 2d
  •   syanim Hahahaabahahahaha 2d
  •   koleksiprincess Koleksiprincess2u.blogspot.com 2d
  •   hafizzdjengg Alahh kak fara hindarkanlah dari bersentuhan ye lepasni keep inspired us @therealfafau 2d
  •   najlaadelaila Hahahaaaa.. 'add math sgt' 2d
  •   farisszuan HAHAHAHHAHAHAHAHAH sis @therealfafau ni serious kelakar sangat!!!! Repost laa this video hahahaha 2d
  •   darlenescarf Tumpang lalu! Come and visit our IG! We'll be releasing new sweet honey shawls this February 2015! Limited pcs each colour! Have to GRAB FAST!! See you there! 2d
  •   cikmawarbiru Hahaha.. mmg gelak kaw2 pagi td.. add math sgt.. hikhik 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Kalau anda saksikan #amkrew di @8tv mesti korang nampak lembaga ni tadi. 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Ada pemanggil cakap dia boleh tiru suara Dato' Jamal Abdillah. #amkrew #gelaksakan 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Terima kasih pada pemain nombor 10 TRW @norfarhan yang lepak bersama @farid_hotfm petang tadi di #Gukito #HotFMKelate 3d
  •   sue_harun Spe2 nk join jana side income bole wassup sy 016-7801428 sy akm trgkn bgmaina cara nya..tq 3d
  •   dealertopupmalaysia Tok dey denga 3d
  •   qaisaratinne Alamak...ben10...tq deh join klate blik 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Anda rindu? Rindu serabak rabaknya? Komen sini utk @el_hotfm bacakan kerinduan anda tu. Nak lagi best, tag je kekasih hati anda tu 😙 #RinduRabak 3d

» LOGGA IN to write comment.