hotfm976 Sempena Hari Berkabung Malaysia #tragediMH17 5h
  •   ashraafofficial @imaroslani tak mention sesape pun .. 4h
  •   esha232 Alahai rakyat msia.. Even kat amsterdam hr tu.. Jln raya lengang & kalo nk jln blh je trus jln tp kbykan keta trus slow & stop bg menghormati jenazah mh17.. Xde accident pun.. 1 min je.. And normally at this hour kalo kat kl tgh jem juga.. And rmai juga dh ada kat opis.. Kan? 4h
  •   fikribazli Rase2 ape hukum brkabung dari segi agama ni ye . . ? I mean ... bile tragdi mnimpa .. baru pmberita nk pakai tdung . . baru bersama nk berdoa ... nk bertafakur... x taulah ape dpnggil bnd ni ... tp try to think bout it...liberal . . . .. manusia x lepas dari buat salah.. 4h
  •   rneewam di #thailand stiap pg kenderaan berhenti bile kuar lagu negara dorg 4h
  •   ashraafofficial Ok lah aku delete komen tu .. @imaroslani 4h
  •   mirrsuhaimi Dr segi agama, berkabung tu xde masalah pun... Just to show our respect 3h
  •   mita218 @syirablossy ...hok td tu kea..hee 2h
  •   cikbayam @aien_tajudin ,@fikribazli .. senang jer.. nk buat, buat.. xnak buat, duk dendiam.. kenapa kita sanggup sambut tahun baru, tengok bunga api.. sambut valentines sana sini.. masa tu kita x kira hukum pun.. its only takes 1min.. takkan berkira kot.. benda mudah, xyah pening2 kepala buat benda jadi susah.. kalau rase xnak bazirkan masa 1min tu, then duduk dendiam xyah amik tau.. mudah kan.. ;) 1h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Sebelom balik, tak sah kalau tak bergambar ngan abang2 @official_forteen kita mlm ni. Maceh geng! #hotfmzon 24h

» LOGGA IN to write comment.

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Jom download aplikasi rasmi Hot FM utk iphone korang. Kalau korang dah download, jgn lupa update utk feature2 terbaru oh yeah 😬 Dapatkan di App Store naw naw naw! http://bit.ly/1AxlPYU 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Tengok wajah happy pemenang Masyuk Sokmo di #HotFMKelate semalam. Terus dengarkan Hot FM Kelate utk kata laluan hari ini by @hotfmzoomerz "Tahniahhh pada yg dah menang.....kopitiamkita#kbmc#excel#sritujoh#bazartokguru#mirwanakubangkerian#masyuksokmo#hotfmkelate#105.1#awesome#esok ado lg terrrrrr" 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Tahu tahu @deen_hotfm ni ada iras-iras muka John Lennon je! elehhhh!!! #MakeUpTransformation #HotFM #HotFMZon 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Masih ada peluang bersama @surayahotfm & @sharifahaleya di #MuzikPalingHangat. Terus dengarkan Hot FM. #GLM 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Sambil tunggu kata laluan utk Masyuk sokmo, sampaikan ucapan dedikasi anda bersama Shaz di #HotFMKelate by @shaz_hotfm "Kata laluan Masyuk Sokmo hari ni? Kepok gotel? Kepok lekor? Atau kepok kosong? Tettttt

Tak betul blakow tuu...hihi...kena pakat dgr la deh di Hot FM Kelate 10pg-12mlm"
2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Disebalik nama dr. R #drR #AMKrew 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Anda ada masalah? Biar dr.R selesaikan. Call 03-77108822 #amkrew #drR 2d
  •   izaizuddin87 Abg..eh,sorry..Dr. R..hahahaha 2d
  •   papedpaped @efahsuhaila bg kat stent,bt pertandingan senyap.sapa senyap dpt hadiah.haha 2d
  •   fei_long08 #drR #AMKrew saya ada masalah pelupa. jadi sbg langkah berjaga jaga, saya akan catitkan semua benda yg saya buat ke dlm sebuah buku nota, malangnya saya terlupa lokasi buku nota itu skrg.. help me! 2d
  •   zen_indah Dr.R cam na nk buang sifat suka tidur bnyak... 2d
  •   dayahamim @aghotfm pakai TGJ. Owhhh.. 2d
  •   azharina #drR #AMKrew sy de mslah..mslh gila kt #drR 2d
  •   puteri_aleeyza Sy dew mgenali lelaki misteri..kter syg tp jmpa x prnh call x pnh..just msg..mcmn nk wat die munculkn diri?hmpir stahun dh..urm 2d
  •   ernis75 @mr drR Ubat hilang kan langit2 pecah !!.. Sakit Bengat ni sbb Mkn kopok banyak sgt 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Noh Salleh di #HotFMZon tadi. Angin Kencang kat studio ni kejap. Kalau korang suka lagu ni, boleh request di #HotFMKorner ok 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Utk awok2 yg ada di Tganu tu, terus dengarkan Hot FM T'ganu di 105.0fm by @rafly_hotfm "Tahniah kak jamilah!!! #masyuksokmo dlm waktu bonus malam tadi.. Melompat gembira dia siap pukul2 bahu kite taw happy tengok dia menang,anak2 dia turut melompat semalam... #masyuksokmo #HotFMTganu #BerehBoh" via @PhotoRepost_app 2d
  •   mf_abdullah @hotfm976 bila nk umunkan pemenang video raya 2d
  •   tvdosemm SUSAHNYAAAAAAA NAK CALLL HOT FM!!!! Dah kali yg 10 saya salin lagu lagu tapi nak call tu mmg susah susah. Call ended call ended. Line busy. Haihh tak ada rezeki lagi kut :'( ehh BELUM ada rezeki lagi. Insya Allah ada duit tu utk saya. @hotfm976 ada tip tak utk jadi pemanggil terpantas? 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 #amkrew bila tengah off air, mcm ni lah gamaknya... #GLM 3d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Nantikan isyarat memanggil utk Gelanggang Lagu masyuk, bersama @aghotfm & @fizie_hotfm. #GLM www.hotfm.com.my 3d
  •   aqilqeey Nk tnye..mcm mne nk dftar untk Hotfm masyuk tu ek..tlng ajau an..terima kasih.. 3d
  •   hotfm976 @aqilqeey tak perlu daftar. Hanya perlu dengarkan Hot FM, pada jam Gelanggang Lagu Masyuk, berikan 3 lagu pertama yg dimainkan. Tggu isyarat memanggil sebelum call 03-77108822 hashtag #GLM di twitter 3d
  •   rieta_rozieta Hensem. Jubah tu sponsor ke sdirik punyeee 3d
  •   aqilqeey Ok @hotfm976 ...terima kasih.. ^_^ 3d
  •   eldihery Cmne nk join contest gambar kreatif tu?comment plsssss @hotfm976 3d
  •   hotfm976 @eldihery gambar kreatif yg mana ye? 3d
  •   tashazaharudin Klau xde twitter..x dpt hashtag x layak msuk glm ke? 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Tetamu #HotFMZon tadi. Terima kasih utk anda yg dengar & undi lagu #zon30. Memasuki #ZonKorner, nak dengar lagu apa? 3d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Layari amkrew.hotfm.com.my utk lebih #gelaksakan bersama #amkrew 4d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Rosak lagu @ctdk bila @aghotfm nyanyi. #amkrew 4d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @ctdk tengah dengar #top5 #amkrew. Nak join ke? #gelaksakan 4d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 #LigaLawak - Liga Lawak Superstar kembali lagi! Kini anda juga berpeluang untuk menyertai musim ke-2 bersama pelawak & selebriti popular! Nak tahu caranya? Senang sahaja:

1- Terbuka kepada semua warganegara Malaysia
2- Berusia 18 tahun ke atas
3- Boleh berbahasa Malaysia & Inggeris
4- Boleh beraksi secara spontan!
Jom ke sesi ujibakat secara solo pada HARI INI dari jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang di Sri Pentas, Bandar Utama. Jgn lupa bawa bersama salinan kad pengenalan dan gambar berukuran pasport. Pentas Liga Lawak Superstar menanti anda!"
5d
  •   intnddy Uji bakat hanya di seri pentas ajer ker.... b again ana di negeri lain yang mana ramai yang yang ada bakatbyang perlu di cungkil 4d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Alololo dah besar dah diorang by @flyfm958 "Wow, they've grown so much!" 5d

» LOGGA IN to write comment.