hotfm976 Kami nak wish Happy Birthday kpd pelakon wanita pujaan ramai, @elizadsharifuddin Semoga panjang umur murah rezeki dan sentiasa ayu selalu! #HariJadiHariIni 10h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Ok cepat sapa dpt teka ni lagu apa, korang mm mmg terrer! #QuBintang #masatengahiklan #karoks #Repostdari @tv3malaysia 12h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 #Repostdari @tunnadia_hotfm.
・・・
Malam ni kat #QuBintang n kat blakang tu geng from #UPSI yang #Havoc teruk!!!
12h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 #Repostdari @tv3malaysia.
・・・
Last week tak jumpa @fizie_hotfm kan? Cuba tgk, dah berubah dah dia! Haha! Korang jangan lupa tweet bersertakan hashtag #QuBintang , sebab Otai @fizie_hotfm nak baca tweet korang @hotfm976
13h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 #Repostdari @yanasamsudin.
・・・
Hahahaa!! Kat mana aku nih!! Siapa pula yang bawa Si dak dak besi #Transformers ni?! Kena lah tengok #QuBintang malam ni... Ok lah.. Nak naik kete #Bumblebee gi bersiar siar jap... :P Nak naik Kete ke Lori nih? Hurmmm
14h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Tahniah Lions XII! 🏻🏻🏻
#Repostdari @beritaharian
・・・
Pasukan Lions XII menjuarai Piala FA selepas menewaskan Kelantan 3-1 pada aksi final di Stadium Nasional Bukit Jalil malam ini - Foto Asyraf Hamzah
#PialaFA
1d
  •   akmall_hidayah59 Kalah menang adat pertandingan.. yg penting penyokong xjemu2 memberi semangat kpd pmain2.. tahniah penyokong2 kelantan..#bukanRezekiKitaSmlm #kuXdaSoro 22h
  •   zida404 Tahniah utk penyokong..kalah menang adat bertanding.. 21h
  •   ijat_assb Lions XII and fandi good job and congratulation 20h
  •   the_ark_fanpage hotfm 17h
  •   the_ark_fanpage skrg ni tgh sarang kpop 17h
  •   the_ark_fanpage saya nak lagu 17h
  •   jomshoppingraya Baju mlyu ni bang. @hotfm976 Assalammualaikum.Kami ingin berikan kerjasama kpd artis / production house yg memerlukan sponorship persalinan.Boleh pm jika perlukn tambahan ok.Jgn marah sbb spam kjp ni ikhlas ni 16h
  •   samhajemi Aku minta..ah boy to men je....kekekeke 16h

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Ni pulak kemeriahanpara penyokong Lions XII. Semangat diorang pun camni 🏻 haa 🏻 #PialaFA #KitaJuara #GoLionsGo 2d

» LOGGA IN to write comment.

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Antara penyokong kipas-susah-mati #TRW. Memang supporting habis! #PialaFA #KitaJuara #GomoKlateGomo #GKG 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Kemeriahan penyokong2 di finalé #PialaFA #KitaJuara #GomoKlateGomo #GoLionsGo 2d
  •   mayanasha Golllllll klnte ksi benam tu singa nie mlm bg 2-0 pow k kot x mau tmak2 kn huhu 2d
  •   eiydahdiey jgn nok suke mulut letok hukum korang..lihat dulu dri kite...dok saje dpt dose free mung... 2d
  •   eiydahdiey gomo kelate gomo.... 2d
  •   suezzr72 Saya org Sabah tapi saya sokong Kelantan!!! Peduli apa org nak kata ...gomo klate gomo.. 2d
  •   hazlinabutterfly13 Gomo KELANTAN gomo.. Demi Malaysia.. 2d
  •   angah_shira lions dh goals 2d
  •   scorpi028 Ha ha siapa pow siapa skali kena 3-1 lepas ni jgn bakar stadium pulak DAH KALAH 1d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @haziq_hotfm @fizie_hotfm bersama Norfarhan sblm kita saksikan skuad pasukan Kelantan beraksi sebentar lagi 🏻 #PialaFA #KitaJuara #Kemah #Gukito #Sepkito #GomoKlateGomo 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @haziq_hotfm & @fizie_hotfm siap turun padang nak meriahkan lagi semangat penyokong2 di St.Bukit Jalil. #PialaFA #KitaJuara #GomoKlateGomo #GoLionsGo 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Merah & meriah Stadium National Bukit Jalil

Kpd yg tak kesempatan nak saksikan di dlm Stadium tu boleh buka je @tv3malaysia stream live di @tontonmy atau dgrkan di #HotFM jam 830 malam ini! #PialaFA #GomoKlateGomo #GoLionsGo : @jasmine_suraya
2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Suasana di St.Bukit Jalil - LIKE kalau korang pun dah sampai & ready nak layan final #PialaFA!
Saksikan malam live di ini di @tv3malaysia @tontonmy & dgrkan secara live di #HotFM!! #GomoKlateGomo #GoLionsGo #Final
2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Steady la brader ni timbang bola walaupun kena 'tackle' dgn YB Khairy Jamaluddin #FBP2015 #FestivalBelia #gurauje 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @ronnie_hussein dah jadi penyampai radio? Eh tak laa, ni cuma utk #RockHotFM. Jom dgrkan skrg! 5-6ptg & ulangan ahad 9mlm 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 @tunnadia_hotfm & @ikhwanhotfm pun tak lepas beliau bergambar bersama YB @khairykj. #FBP2015 #FestivalBelia 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 Siapa yng termiss tadi, kami belanja antara aksi2 bila YB @khairykj timbang bola. Mmg steadyyy 🏻 #FBP2015 #FestivalBelia #DenAbahKau 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 YB @khairykj mmg sporting habis bila @ikhwanhotfm @tunnadia_hotfm challenge timbang bola. Terbaik lah! 🏻🏻 #FBP2015 #FestivalBelia #DenAbahKau 2d

» LOGGA IN to write comment.

hotfm976 YB @khairykj sempat singgah ke booth #HotFM di #FestivalBelia #FBP2015. Terima kasih YB KJ! 🏻🏻🏻 2d

» LOGGA IN to write comment.