hotfm976 @therealfafau kongsi cerita rehearsal #BilaFafauBerikrar di Dataran Merdeka tadi. Menggigil... #amkrew 1h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Sesi raptai utk Hari Kebangsaan 31 Ogos nanti

Cuba cari @therealfafau kat mana

#bilaFafauberikrar
#tinggitu
#HariKebangsaan
#AMKrew
2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Live 'crossover' @therealfafau di Dataran Merdeka bersama Ikon Belia Negara Zhariff Afandi yg juga akan mengetuai berikrar di Hari Kebangsaan nanti 🏻 #bilaFafauberikrar #AMKrew 2h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Tak lupa jugak bergambar dengan anggota2 Askar yang bertugas juga pada Hari Kebangsaan @therealfafau #bilaFafauberikrar #AMKrew #DataranMerdeka #HariKebangsaan 2h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Kononnya @aghotfm & @fizie_hotfm nak cabar @ronnie_hussein & @black.hanifah lawan Lagu Bom, sekali... #MashUpHotFM #edisiMerdeka 2h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Sesi latihan berikrar pada Hari Kebangsaan 31 Ogos nanti. Good luck @therealfafau, you can do it!! #bilaFafauberikrar #SehatiSejiwa #AMKrew 🏻🏻🏻 🇲🇾 2h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Masa off air yg anda tak tahu: @ronnie_hussein sambil reply tweet sambil komen nyanyian sendiri #MashUpHotFM #edisiMerdeka @black.hanifah 2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Fafau di Dataran Merdeka utk sesi raptai penuh berikrar di Hari Kebangsaan pada 31 Ogos nanti #bilaFafauberikrar #AMKrew 3h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Siapa cakap 2 lelaki tak boleh nyanyi lagu jiwa? #MashUpHotFM #edisiMerdeka 3h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Sampai je Dataran Merdeka, memang tak sah kalau tak bergambar bersama anggota2 beruniform #bilaFafauberikrar #AMKrew 3h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Live di sekitar Dataran Merdeka, @therealfafau sempat interview salah seorang anggota Rela Kak Amie #bilaFafauberikrar #AMKrew 3h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Dengarkan #MashUpHotFM Edisi Merdeka @black.hanifah x @ronnie_hussein pagi ini di #AMKrew! 4h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Malam ini @ikhwanhotfm bertemakan seorang penyanyi hensem & seorang lagi legend dlm dunia nyanyian. Jom dgrkan @awirafael & @ayaiillusi_official #ManusiaSempurna #HotFMZon 13h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #Repostdari @tv3malaysia.
・・・
Siapa pernah main permainan ini? Ha, mesti ada yang tengah tersenyum sebab teringat zaman kanak-kanak, kan? Anda ada simpan lagi tak gambar permainan masa anda kecil dulu? Jom kongsikan dengan kami bersertakan hashtag #iniMalaysiaKita
15h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Dah berhenti dari dunia Lakonan? @deen_hotfm @haziq_hotfm & @liza_hotfm nak call & tanyakan perkembangan terbaru @syamsulyusoffilm & Puteri Sarah dlm #15MinitBersama #HotFMJam.

Yg terlepas, boleh dgrkan ulangannya ESOK jam 4ptg #HotFMJam
16h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Layan video penuh #AkustikaHotFM terbaru di youtube.hotfm.com.my 16h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Berkolaborasi dgn single terbaharu #ManusiaSempurna, dengarkan @awirafael & @ayaiillusi_official yg akn bersama @ikhwanhotfm mlm ini di #HotFMZon 17h

» LOG IN to write comment.