hotfm976 Bloopers aktiviti Finalis #ProjekRadio dalam kelas. Jangan lupa undi diorang di www.hotfm.com.my 31min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Exercise pagi sebelum kelas mula, diorang main "Lagu Bom!" #ProjekRadio 2h
  •   dylchs sapa tengok lebih dari 1x kita geng..hahaha 1h
  •   nazrinshahz Sapa tengok ulang2 kita geng jugak 18min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #MatKuntum & #FuadAbu tiba2 dtg balik. Nak pass baton bg @sharifahaleya tunaikan lagu2 permintaan anda utk #ZonKorner. Nak lagu apa? 3h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Jumpa lagi abg #MatKuntum & #FuadAbu, @aghotfm & @fizie_hotfm nak sambung on air #amkrew #gelaksakan 3h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #FuadAbu & #MatKuntum dah keudara. Kali ni nak berpantun. Anda ada pantun nak dijual? Boleh call 03-77108822 atau hashtag #amkrew di twitter 5h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Abg #MatKuntum & #FuadAbu nak masuk konti kejap lagi. Terus dengarkan #amkrew 5h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Korang pun boleh menang mcm cik adik ni. Terus dengar Hot FM & kejar #ejenGoKL. Jauh dari KL? Rileks, ada RM100 utk korang menang di www.hotfm.com.my 17h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Happy Deepavali kepada yng menyambut & selamat bercuti daripada finalis #ProjekRadio.
Joms Follow diorang2 di @hafiz_pradio @ayed_pradio @falyq_pradio @ean_pradio @kay_pradio @iman_pradio @tunnadia_pradio @nad_pradio @ann_pradio @liyana_pradio.
22h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Tahukah anda: selain kita bercuti harini. Harini juga merupakan hari lahir kpd salah seorang finalis #ProjekRadio, @ann_pradio. Happy Birthday Ann! Nak tau Ann buat apa utk celebrate birthday harini? Follow je Ann di @ann_pradio 1d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Brader ni berjaya jumpa #ejenGoKL yg bawa RM500 dgn kata laluan yg betul. Rileks la, esok ada lagi. Cuma perlu dengar Hot FM ok 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Swag habiss 😙 #Repost from @ayed_pradio
--- Selesai tugasan 2nd pradio. Inilahh wajah wajah superstar 10 finalis projek radio. Jangan lupa undi ayed_pradio di www.hotfm.com.my
2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Habis dah settle semua syutiing posing ala2 superstar. Esok2 punya tugasan korang nak peserta2 ni buat apa pulak? Komen je disini #ProjekRadio 2d
  •   gua_baji_malaya Mmmm apa kata cabar diaorg semua buat xtreme pnya aktiviti.... 2d
  •   seken_ohseken @hotfm976 @hotfm976 kal ko naho plssss 2d
  •   ms_amirrul Hey..why not on future task,pair kan diorg dengan senior hot fm. Untuk tengok keserasian, am krew ke..ngan kak leya ke..ngan deen ke.. 2d
  •   nanachivatoxs Suruh dorang bungy jumping best 2d
  •   zeroxinc Suruh nyanyi tepi jalan 2d
  •   paihalias Suruh diorg basuh toilet media prima 2d
  •   crownladyjujue Buggy jumping at Sunway Piramid! !! Heeeeee 2d
  •   ean_pradio Ok apa kata..apa kata..apa kata..ehehe 1d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Fuhh lain betul finalis2 #ProjekRadio bila kita dah 'transform' diorang. Nak tgk gambar full? Stay tuneddd & terus undi peserta2 #ProjekRadio di www.hotfm.com.my 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Sebabkan nak kasi mood naik, @ean_pradio siap kena nenari lagi. Baru la best sikit nak pose #ProjekRadio 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Sambil2 tgh tunggu turn nak diphotoshoot. Ada yg menulis, menselfie(pon boleh?!) & tgh praktis senyum hihi #ProjekRadio 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Tolong menolong tu amal mulia #Eh diorang sesama tlg cantikkan masing2 hehe #ProjekRadio 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Antara pose2 drpd peserta2 lelaki #ProjekRadio #Photoshoot 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Haaa nampak lain tau @nad_pradio bila dah transform #ProjekRadio 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Amboi tgh busy touchup2 nak kasi cantikkk 😙 #ProjekRadio 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #Repost from @tunnadia_pradio --- #ProjekRadio tgh bekpes! Dah bersedia untuk task ke 2! Jangan lupa layari hotfm.com.my dan follow kami! @hotfm976 2d

» LOG IN to write comment.