hotfm976 Tak dpt 'chan' menang RM250 dlm #HotJamKaroks? Jgn risau, terus dengarkan Hot FM sepanjang minggu ini & nantikan isyarat muat-naik video anda dari artis-artis #HotJam2015 🏻🏼🏽🏻 38min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 KUALA LUMPUR - Sejak hujung tahun lalu lagi sudah mula bertebaran kisah kononnya wujud cinta lokasi antara Kamal Adli dan Emma Maembong ketika mereka sama-sama membintangi drama Cinta Tanpa Syurga.
Rentetan itu Kamal yang sudah putus cinta dengan Intan Ladyana dikaitkan pula sebagai orang ketiga yang menjadi punca kepada keretakan hubungan Emma dan Zizan.

Bagaimanapun ketika itu Kamal menyifatkan khabar angin beliau menjadi orang ketiga sebagai gosip paling comel buat penutup tahun 2014. Sumber: @beritaharian #CeriteraArtis
2h
  •   feroza_cthawa85 Andai benar @kamaladli dan @emma_maembong bercinta alhamdulillah sbg peminat kita hanya mampu berdoa yg terbaik untuk mereka. 2h
  •   langsing_tinggi_plusputih13 NAK TAMBAH TINGGI 3-10 CM, LANGSING 5-25 KG, TAMBAH BERAT BADAN, MEMUTIHKAN WAJAH & BEBAS JERAWAT ? JUM VISIT MY IG 2h
  •   anashifa_nasir Untung la dapat @kamaladli 2h
  •   suzanaarshad Klu benar lah gossip ni & suka antara satu sama lain cpt2 lah nikah supaya x timbul fitnah....Aamiin 1h
  •   sehatcantik_tinggi_langsing001 Hay semuanya MAU HILANGIN JERAWAT DAN FLEK HITAM??, MAU TAMBAH TINGGI PUTIH LANGSING??? ATAUUU MAU TAMBAHIN BB ANDA?? CEK IG KITA YUUK,.. semuanya bisa loo 58min
  •   sueaidaamin Memasing da ad duit , da suke same suke better nikah je teruih .. Asyik kontroversi je x syokkk laaaa ... 58min
  •   nurhasimahserman Kwinlah 37min
  •   rynnzryn Pe salah b'kawan..jodoh kn rahsia Allah.. 5min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Tahniah kpd @jasperaiman yg memenangi RM250 utk #HotJamKaroks bersama @tunnadia_hotfm tadi.
Peluang yg seterusnya utk rebut RM250 bersama #HotFMJam di jam 4ptg. Stay tuned.. #Repostdari @jasperaiman.
・・・
Sempat lagi karok dlm stor pon jadilah....jom karok bersama #hotfm976 #hotjamkaroks #tunnadiahotfm ...
2h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Nantikan #MashUpHotFM bersama @akim_themajistret & @stacyanam Jumaat ini, 7.30 pagi di Hot FM #AMKrew 4h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Peluang utk anda menang RM250 adalah di jam ini bersama @tunnadia_hotfm. Muatnaik cepat video anda karoks lagu ini & tag @hotfm976 #HotJamKaroks.
Anda ada kurang daripada sejam utk muatnaik video anda di instagram. Selamat berjaya!
Muatnaik sebelum jam 1ptg 21 April 2015. *Tertakluk pada Terma/Syarat
4h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Saksikan Perak yg akan bertemu dgn Terengganu pada 21 April, Selasa, jam 8.30 malam secara langsung di @tv9malaysia dan @tontonmy dari Stadium Ipoh, Perak. 5h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Sneakpeak Top 5 #AMKrew featuring @armadaammar. Nak dengar versi penuh, dengarkan esok pagi di #AMKrew! 5h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Tahniah kpd Kapten Skuad Merah Kuning @shahromkalam yg selamat menyambut cahaya mata kedua 🏻🏻🏻 #SukanHotFM #BuletinHotFM 6h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Pemenang RM250 #HotJamKaroks bersama #AMKrew jatuh kpd @zackaryaz. Tahniah 🏻 Nantikan peluang #HotJamKaroks bersama @tunnadia_hotfm di jam 10pagi

#Repostdari @zackaryaz.
・・・
Sambil menghadap jammed ni. Mari test vocal #mahakaryacinta by @faizal_tahir #hotjamkaroks @hotfm976 . Selamat pagi...
6h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #AMKrew di sesi rakaman #BabakHangit dgn @armadaammar Titan. Dengarkan #BabakHangit #AMKrew featuring Ammar Titan esok pagi! #GelakSakan 6h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Hari selasa pagi ni #AMKrew bergelak sakan dgn @armadaammar daripada kumpulan Titan Bintang Bersama Bintang 🏻🏻🏻 7h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Fadzil Saari masuk kembali ke Sime Darby. Sumber: @beritaharian #SukanHotFM #BuletinHotFM 7h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Ni bila #AMKrew & @armadaammar pun nak try masuk #HotJamKaroks tapi diorang takleh menang.
Tapi kalau anda nak peluang menang RM250, terus muat-naik video anda berkarok lagu Maha Karya Cinta @faizal_tahir dan tag @hotfm976 #HotJamKaroks.
Muatnaik sebelum jam 9pagi 21 April - *tertakluk pada terma/syarat
8h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Keadaan di studio bila 2 org ni sibuk ngacau @jayjamalina baca berita #AMKrew #BuletinHotFM 8h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Hari ke-2 #AMKrew @therealfafau @fizie_hotfm bersama @armadaammar.

#HotChat: Kalau artis Malaysia jadi Superhero, anda nak artis mana jadi Superhero?
Contoh: Fafau & Amar nak @abam_bocik jadi The Hulk
9h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Request byk2 kali #BungaDhia di #ZonKorner ok 🏻 #HotFMZon #Repostdari @aimansidek_6263.
・・・
done interview dan promo untuk #BungaDhia sesi yang sangat enjoy.. cepat masa berlalu.. rasa rindu plak kat lagu cinta terakhir.. tetibe.. tq so much @ikhwanhotfm dan @hotfm976 moga #BungaDhia akan terus sukses.. mohon anda2 semua request #BungaDhia di @hotfm976 tq2.. #BungaDhia #osthatiperempuan #ajmusic 17h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Ok utk mlm ini, pemenang RM250 #HotJamKaroks jatuh kpd @cipahz. Tahniah!!
Utk yg masih nak menang cabaran karok #HotJamKaroks, nantikan isyarat utk muatnaik esok pagi bersama #AMKrew ok. Selamat malam!

#Repost @cipahz.
・・・
Sekali ada lagu feveret pulak nak karok.. Maafkanlah aku..
Bukannya niatku untuk mencintaimu..
Semua ini tiba tiba - Biar

@haniandzue @hotfm976 #HotJamKaroks
18h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Artis2 Malaysia versi #Avengers. Anda nak siapa yang selamatkan anda? #gurauje #tanyaje #avengersmalaya #avengersmalaysia 19h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Alright, seperti yg @haniandzue dah bagitau on air tadi, muatnaik video anda kena menyanyikan lagu "Biar" & tag @hotfm976 #HotJamKaroks utk peluang menang RM250.
Muat-naik video karoks anda sebelum jam 10pm. Good luck!
*tertakluk pada terma/syarat*
19h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Seperti yg diumumkan oleh @deen_hotfm @haziq_hotfm @liza_hotfm tadi, pemenang #HotJamKaroks petang tadi adalah @muhd_syafiq_ikhwan 🏻🏻🏻 Stay tuned pulak dgn @ikhwanhotfm #HotFMZon utk peluang menang RM250. Get ready utk karoks!
#Repostdari @muhd_syafiq_ikhwan.
・・・
Another video for today. 😈 Pulanglah by Awi Rafael.
20h

» LOG IN to write comment.