hotfm976 Sharifah Aleya dah taknak jadi penyampai radio sbb nak jadi ibu sepenuh masa. #GoodByeLEYA 4min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Sebab "Lebih Hangat Daripada Biasa" ni, @sharifahaleya dapat Employee of the Month. #GoodByeLEYA #amkrew #TriviaLeya 14min
  •   _mizznanie9796 farafauzana dh kurusss... 12min
  •   hasmiralia Kenapa leya nk pergi 11min
  •   muhd_safwan551_ Fuyo....abg ikwan u so cool 11min
  •   norillahi Yeahhh...true, I like it :) lets visit my ig #familysneshop 11min
  •   aimanhakiki macam mana nk kerja kt hotfm? nak gantikan leeya? takpun dok opis je keja2 blkg.. 11min
  •   fidacoy @hotfm976 .....ohhh I'm gonna my miss leeya...the way she talk...nangis niiiiii 10min
  •   iam_yatd rindu nak dgr @sharifahaleya on air.. knp la smua dj hot fm yg best2 x on air lagi?? apa2 pun, miss u kak leya... good luck dlm apa jua yg d lakukan... 4min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 'Kenangan berdarah' @sharifahaleya dgn @aghotfm bila jatuh skuter masa Skoot Skoot Hot FM dulu. #GoodByeLEYA #amkrew 20min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Kalau anda boleh gambarkan @sharifahaleya dalam satu perkataan, apakah ia? #GoodByeLEYA 39min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Harini hari terakhir @sharifahaleya keudara di Hot FM. Dengarkan #amkrew sekarang.
#GoodByeLEYA
57min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Ulangan #15minitbersama jam 6ptg nanti, @tomokofficial kongsi cerita tentang single terbaru & anak kedua dia yg comel tu. 15h
  •   sias44 Visit my IG and support local brand t-shirt 15h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #CeriteraArtis: @belladally enggan mengulas lanjut tentang keadaan kesihatan @nazimothman yg dikatakan menghidap barah otak.
#repost dari Instagram Bella ・・・
Positivity and strength at its best. Rest assured you're not alone
17h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Setuju dengan Neeta dari @iamneeta3, jangan putus asa ok. #SPM #TweetArtis 18h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Orang cakap Kyra ni sombong, kayu, takde perasaan. Jom lepak borak dgn geng #TLu sekarang! #TemanLelakiUpahan 22h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Agak2 berapa tinggi EL ni eh? #TemanLelakiUpahan #TLU 22h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Haidar di #muzikpalinghangat sekarang! hensem #TLU #TemanLelakiUpahan 22h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Penangan #TLU, nampaklah gigih... thank you! #tweetartis 22h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #amkrew & #muzikpalinghangat nak ucapkan "Good Luck!" Untuk anda yg ambil keputusan SPM kejap lagi. #SPM 23h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Shah ni contoh lelaki yg tak romantik! Haha! #amkrew #TLU 24h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 @therealfafau dah mula angau dengan drama #TLU.
Anda lelaki yg macam mana? Apa pendapat anda tentang lelaki romantik ni? #amkrew
1d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #CeriteraArtis: @itssonaone menyifatkan gosip dia bercinta dgn @juesophevans sebagai lucu dan tidak logik. 1d

» LOG IN to write comment.

Valencia hotfm976
hotfm976 Mereka yg sekolah tahun 90-an je akan faham. #balingbelakang jauh sikit. 1d
  •   hajarjalil Tekan2 rubber smpai sakit jari2...bile menang..wow..bangge 1 hari ... hahahha ..p 24h
  •   diyana131 Saye masihhh simpannnn pemadammm2 niii kenangannn sgtttt 23h
  •   suhada_soukichi @xsuhada hahaha kan main dlm kelas haha belambak dpt hehe 19h
  •   xsuhada @suhada_soukichi kn...#kenangan wei..pgi2 bli pemadam kat kdai pak teh 19h
  •   suhada_soukichi @xsuhada hahaha taw xpa adoi 19h
  •   tengkuradziah_ Kegemaran anakku yg no 3 wat collection pemadam .. setiap hari beli satu .. kelako haha.. 14h
  •   n3.liyanajapri pemadam yang dirampas. huhuhu 13h
  •   tiefatimah_ Dulu ayah aku pergi Pakistan ada urusan then dia tahu aku suka kumpul pemadam macam ni. Sekali dia beli souvenir pemadam dari Pakistan. 11h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #15minitbersama Mamat Khalid di #HotFMJam 4 ptg ini (ulangan 6ptg), nak cerita pasal Werewolf dari Bangladesh & tentang @zizanrazak869 & @emma_maembong yg katanya tak hadir ke tayangan perdana filem tersebut. 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Gayat ke @ikhwanhotfm? ・・・
Thanksss miri from @hotfm976 #Repost @ivanakayen
・・・
So lucky to get a bird's eye view of Miri! @ikhwanhotfm @onefmwayne
2d

» LOG IN to write comment.