hotfm976 Semalam ada pemanggil kata tersentuh dengar @therealfafau nyanyi Arjuna Beta, sampai menangis.

#HotChat: Kalau #amkrew buat tour, korang nak Fara nyanyi lagi tak? Kenapa?
4min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Korang rasa korang lagi terrer karok? Nak karok dgn @jaclyn_victor @thebandmojo @official.forteen & ramai lagi? Jom join #GerentiBestKarok! Klik: http://bit.ly/1Bra2MP 14h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Terbaik! Tahniah kepada Skuad Hoki Malaysia! #SukanHotFM 16h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Jom jom upload Wide Selfie korang! #myGALAXYAHotFM 19h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 @fizie_hotfm dgn @aghotfm tak boleh terima pemanggil tadi memuji suara @therealfafau siap menangis 'feel' dia. #amkrew #amkrewvscaliphbuskers 23h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Jumaat lepas @fizie_hotfm nyanyi lagu Hati Emas #amkrewvscaliphbuskers. Berikan cadangan busking di tempat anda. 23h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Kita #balingbelakang sikit jumaat lepas bila @aghotfm berrapping dgn KRU. Nak dgr versi penuh lagu2 di #AMKrewvsCaliphBuskers, pastikan korang dengar #AMKrew ESOK PAGI! 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 TQ sekali lagi kpd semua yg hadir ke sesi busking kami mlm tadi bersama @caliphbuskersofficial @thebandmojo & @krumusic.
Kalau anda ada gamba2 & video2, kongsikan kpd kami dgn mengunakan hashtag #AMKrewvsCaliphBuskers. Kami akan try LIKE semua, ok!
3d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Bila @Shahilaamzah ajar @deen_hotfm & @lizahotfm nyanyi lagu mandarin. Nak versi penuh? Dgrkan ulangan #HotFM30 ESOK jam 1ptg! 3d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Jom layan carta #HotFM30 pagi ini @deen_hotfm @lizahotfm bersama @shahilaamzah. #Hot30 3d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Terima kasih kpd semua yang hadir memeriahkan sesi busking #amkrewvscaliphbuskers bersama @caliphbuskersofficial @krumusic @thebandmojo. Terima kasih semua!! 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Lagu yg dinantikan ramai peminat malam ni. #RomanCinta versi @caliphbuskersofficial #amkrewvscaliphbuskers #AMKrew 3d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Ucapan @edryabdhalim utk busking malam ni #amkrewvscaliphbuskers 3d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Nayla anak @fizie_hotfm pun tgh layan #amkrewvscaliphbuskers. 3d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Power jugak Genji Buskers ni. #AMKrewvsCaliphBuskers #GenjiBuskers 3d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Kita rehat kejap, bagi laluan kat Genji buskers. Ramai masih setia menunggu kat perkarangan Central Market ni. #amkrewvscaliphbuskers 3d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Kita lepak tgk Genji Buskers pulak. Jap lagi kita sambung balik dgn @caliphbuskersofficial #AMKrewvsCaliphBuskers #AMKrew #HotFMJam 3d

» LOG IN to write comment.