» LOG IN to write comment.

hhvziq Sunday morning yo! #manjung #vscocam 2w

» LOG IN to write comment.

hhvziq Langit tak selalunya cerah. Mimpi tak selalunya indah. #vscocam 3w

» LOG IN to write comment.

hhvziq Nothing. 1mon

» LOG IN to write comment.

hhvziq Semoga dipermudahkan. #snapseed #vscocam 2mon
  •   che.aism Penat lah tunggu @hhvziq 4w
  •   hhvziq @che.aism nak kena tunggu jugak ke? Hahahaha 4w
  •   che.aism Jangan mainkan perasaan orang dik @hhvziq 4w
  •   hhvziq @che.aism erk O_O 4w
  •   che.aism Janji ya nanti bubuh gambarnya. Hahahhahahahha okbai 4w
  •   hhvziq @che.aism aduh. Kena janji pulak dah. 4w
  •   che.aism Ok. Nanti je lah..dah awak kata pun 'nanti saya bubuh..' hahhahaha. Kbai. 4w
  •   hhvziq @che.aism perasaan aku plak dipermainkan T_T 4w

» LOG IN to write comment.

hhvziq 2010. Captured by Arwah Azrafe Zaky. Al-fatihah untuk beliau. #throwback #vscocam 3mon

» LOG IN to write comment.

hhvziq PM for best price part four #vscocam 3mon
  •   iammidie Oi opis kau kt plaza sentral ke? 3mon
  •   hhvziq @iammidie tak lah. Dtg jalan2 je. Hahaha. Dah balik opis dah. Hahaha 3mon
  •   iammidie Pffttt okiess 3mon
  •   hhvziq @iammidie hahaha. Aku td datang pun lepas lunch hour. 3mon

» LOG IN to write comment.

hhvziq Tahniah amir #vscocam 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hhvziq PM best price part two #snapseed #vscocam #officemate 3mon

» LOG IN to write comment.

hhvziq PM for best price. Kah!! #vscocam #snapseed #rangga #nicholassaputra 3mon

» LOG IN to write comment.

hhvziq Malam minggu #vscocam 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hhvziq Lamb goreng. Kah!
Di naik kan seri oleh #vscocam
Di terangi oleh #snapseed
Chef @amirulcj
Tukang Makan @muhdhzqq dan @ehsanwahab
5mon

» LOG IN to write comment.

hhvziq Same things everyday.
Doesn't mean you are same #vscocam
5mon

» LOG IN to write comment.

hhvziq Selamat pengantin baru kpd @amiachik yg dah official jd laki orang siang td. Maaf tak dapat datang ke majlis kau. Ni je yg mampu wish jauh. #vscocam #tilljannah 5mon

» LOG IN to write comment.

hhvziq Masa tak akan berhenti,
Meninggalkan manusia yg lalai memikirkan diri sendiri.
Jangan kau terlampau banyak bermimpi,
Kelak akan makan diri sendiri.
#vscocam
5mon

» LOG IN to write comment.

hhvziq Salam Aidilfitri Minal Aidil wal-Faizin. Salam kemaafan zahir dan batin andai tersalah kata, terkecil hati, ter-block di social media.
Halal kan makan minum. Andai kata saya berhutang dgn tuan puan, ingatkan ye. Nak jelaskan sebelum jadi apa-apa.
Jemput datang ke rumah (takde pun orang nak datang. Hahaha) Ini je yg sempat untuk raya kali ni. Mohon maaf untuk video tak seberapa.
Al-Fatihah untuk Azrafe Zaky, mangsa #MH17 & #MH370 dan Rakyat Palestin.
#TeamRayaJohor
#GengRayaTaibAndak
#MambraBeraya
#Aidilfitri2014
#Kulaijaya
#FeldaTaibAndak
#FTA
#CDIM
#JOHOclub
#motion
#rayawish
#instaraya
#instavideo
5mon

» LOG IN to write comment.