hezatch Day 1 #bersih4 6d

» LOG IN to write comment.

2w hezatch
Lark ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Morning! 2w

» LOG IN to write comment.

2w hezatch
Lark ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Nama geng ni, #gengcancel. Kenapa? Sebab dalam 1,000,000.00 kali berbincang nak jumpa, sekali je yang jadi. 2w

» LOG IN to write comment.

3w hezatch
Lark ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Background tu nama dia, #throwback 3w
  •   nfarra_dilla Background penuh rasa tak selesa, serba tak kena. Hahaha. Best of luck paklong. Hope everything goes well. 3w
  •   hezatch Hahaha tq @nfarra_dilla itu ayat yang sungguh betul. Tak selesa serba tak kena.. 3w

» LOG IN to write comment.

3w hezatch
Lo-fi ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch As today end, I am not that kind of happy but all I can think of how blessed I am to completed a total of 89 days unemployed. It's important to put a pause and be thankful on moments, struggles and people that have made the days up and down and taught you the best in life. Nanti aku jumpa and say thanks one by one k.

Life is fantastic. Work is fantastic. But keep it balance with others who's at par. Quit with no secure job in your hand is not a wise decision. But if you think you should, you should! Negativity is always there along my days during the unemployment period but I believe that it has to be there to stop me for a while and look, learn and solve issues about life and my career potentialities. Not only that, I'm sure that I can write down words about quote 'a friend in need is a friend indeed'. Haha

Kalau kita rasa kita lebih, ada orang lagi lebih dari kita. Kalau kita rasa kita kurang, ade lagi kurang. Mcmtu gak la susah dan senang. Semua elemen ni ada untuk kita belajar baik buruk masing2. Aku bersyukur aku dah pernah lalui susah, senang, lebih dan kurang dari lahir lagi. Yang baik tu semua dipinjamkan dari Allah dan mak bapak aku. Yang aku tak pernah lalui lagi zaman cerah. Asyik gelap je. Hahaha
Otakpun dah beku. Dah 12x tak rasa monday blues...
3w
  •   akmalazam1301 Aku pernah try max 90 hari unemployed !!! Kipidap bro !!! 🏼 3w
  •   hezatch Patut aku jumpe ko dlu @akmalazam1301 ko hustler bab ni! Hahaha tq bro. Unemployed is awesome bro! 3w
  •   akmalazam1301 G travel. Cari kawan baru. Luaskan kuasamu. Haha.... 3w
  •   hezatch Aku g makan je @akmalazam1301 nasib x baik, period of unemployment aku ada raya sebulan kat dalam dia. Bahahaha gemok lahnat dah ni. 3w
  •   syazana_adar 🏻🏻🏻 nnt first gaji baru kte mkn2 steamboat ye? 3w
  •   hezatch Gaji baru mkn tong gas je dlu @syazana_adar oiiii sengah bulan je! Hahaha 3w
  •   fauziahanuar Nampak tak reflection seksa aku tonggeng2 na amek pic ko ni? 3w
  •   hezatch Aku dah vsco nampak lagi gile @fauziahanuar 3w

» LOG IN to write comment.

3w hezatch
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Barakallahuma @fizahosman201 & @khidhir_ ! Semoga dipermudahkan dan berkekalan ke akhir hayat. Dewan terbaek! Huhu @qistishaabanphotography 3w

» LOG IN to write comment.

hezatch Barakallahuma @mareaqieb & @alhaziqzul ! Semoga berkekalan dan dipermudahkan segalanya sepanjang perjalanan bersama ke Jannah. Amin. #teamKL @qistishaabanphotography 3w
  •   syahidaamran Abang dah duk dekat dekat dgn pengantin tu adakah tak lama lagi adik akan dapat jemputan kenduri kahwin? 3w
  •   hezatch Adik @syahidaamran akan menerima sekotak A4 kosong sumbangan dari group procurement. Bukan kad. 3w

» LOG IN to write comment.

3w hezatch
Lark ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Layan mengidam lemang setan dan rendang rawon setan! Semoga selepas tidur nyenyak malam nanti, kesemua lemak dicuri oleh pari-pari. Amin. 3w

» LOG IN to write comment.

hezatch Saya dah nak masuk 31. Kalau sukat garam, dah lebih dari darah tinggi. Gula, tepung, ajinamoto semua lengkap dah saya makan. 3w
  •   nurul_syahirah7 Maka mari lah kita ber hew hew hew 3w
  •   hezatch Hahaha seronok nampaknya di citibank skg @nurul_syahirah7 3w
  •   nurul_syahirah7 Hahaha xseronok sbb aku blom overhaul company lagi wahahaha. Nk lepak mamak lagi jom lah nnti bole ber hew hew hew @hezatch 3w
  •   hezatch Aku dah nk start nextweek. Uwaaaa mati x ready. Dah 3 bulan dah aku ber hew hew hew ni. Hahahaha marilah melepak nanti @nurul_syahirah7 3w
  •   nurul_syahirah7 Start manaaaaa? Omg congrats nonok. Kena celebrate hahaha meraikan terhentinya hew hew @hezatch 3w
  •   hezatch Kat aeoncredit kat menara olympia. Aishhh aku ingat die dah xnk tp rasenye aku je yg paling murah die ley byr. Hahaha marilah celebrate nanti. Mak kol ko nextweek okay nok @nurul_syahirah7 3w
  •   nurul_syahirah7 Aku ada mmber keje situuu hahahaha baik nyah mak tunggu kol ko di tepian kali jgn biar mak ternanti2 hahaha @hezatch 3w
  •   hezatch Jgn dtg lambat kang dpt overhaul ko nanti hokeyyyy @nurul_syahirah7 hahahaha 3w

» LOG IN to write comment.

4w hezatch
Lark ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Wish birthday mak, orang doakan mak dapat menantu. Wish birthday kawan, kawan doakan aku cepat kawen. What is happening to our world today? Sigh* 4w

» LOG IN to write comment.

4w hezatch
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Happy 55th birthday to the one and only Mama. Long live and InsyaAllah, Allah will shower you with bless along your way to Jannah with Abah. Semoga dipermudahkan segalanya. Love you to the new planet NASA found last month which is about 500 light years from the earth and back i.e. 1000 light years distance for return flight. Hahaha cc @mamaxdeig 4w

» LOG IN to write comment.

4w hezatch
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch My bff with his new lego bike! #aleefharraz 4w

» LOG IN to write comment.

4w hezatch
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch i guess it's rare to take photo on Jalan Ampang #klcitygrandprix 4w

» LOG IN to write comment.

4w hezatch
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
  •   nolinteh Mcm tengok kereta remote je 4w

» LOG IN to write comment.

4w hezatch
Reyes ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Berkongsi pasal #ohmyramadhan2015. Last 2 weeks kawan paklong, @nadya_nadila ada share sikit pasal anak kepada colleague office dia, adik Rizki.
Adik Rizki adalah satu dari anak syurga. Dilahirkan down syndrome dan mempunyai masalah jantung berlubang. Hampir satu bulan dah di HKL dan masih belum dapat mengumpul perbelanjaan untuk pembedahan yang memakan belanja lebih kurang 40k di Gleneagles.
Kami ada share sedikit barang keperluan untuk ibu ayah Rizki minggu lalu sebab kami tahu bukan perkara perbelanjaan pembedahan sahaja yang merunsingkan mak bapak Rizki tapi makan minum mereka sekeluarga jugak sangat penting. Ibu ayah Rizki sekarang pun dah banyak amek leave tuk uruskan Rizki dan ahli keluarga yang lain.
So, for those yang nak membantu adik Rizki, boleh terus depositkan ke ibu dan ayah rizki melalui no akaun ni. Hopefully duit raya Rizki nanti cukup untuk menjalanankan pembedahan. Aminnnn

Jefri Azahari
MBB - 1628 3400 9814

Naidayu Ismail
CIMB - 1417 0086 7695 22

Selain dari adik Rizki, paklong doakan member paklong, cik biskut tadi cepat sembuh jugak dan kua hospital cepat2. Hehe
Tq semua yang menderma! Tq nadia n UMLand gang!
4w

» LOG IN to write comment.

4w hezatch
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch #aleefharraz is 2.6billion times happy! 4w

» LOG IN to write comment.

1mon hezatch
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Habis hati arini paklong babysit dia. Sume layan dia arini. Tq paklong @mnzaki_87 aunty @fauziahanuar & uncle @junaidey tolong entertain #aleefharraz P/S Atok n Dedi nanti invoice sampai rumah k. 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon hezatch
Reyes ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Happy Birthday #darradalia dengan ucapan "There will always be haters. And the more you grow the more they hate; the more they hate the more you grow"... Berat ucapan Paklong ni tuk budak setahun. Hahaha 1mon
  •   nfarra_dilla Why complicate things PakLong. Saya baca pun susah nak digest hahahaha. Happy bday Darra comey! Auntie harap tgk gambaq awak ja. Duit raya claim kat Paklong naa 1mon
  •   nolinteh Thank you paklong mendengar keluh kesah darra td psl hater 1mon
  •   hezatch Paklong jeles kecik2 dah ade haters. Yg hate darra tu org tua lak tu. hahaha nti kite lawat die kat skolah ghaib die tu. booooom @nolinteh ! 1mon

» LOG IN to write comment.

2mon hezatch
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hukhaireel Hazim Hezatch
hezatch Untuk mengambil gambar ini, kami memerlukan tahap kesabaran yang tinggi sebab #aleefharraz & #arissahanna SELAMAT HARI RAYA SEMUA! 2mon

» LOG IN to write comment.