hayscolor Banyak happy yer... #mysonaisyqhaliff #aisyqhaliff # 1w

» LOG IN to write comment.

hayscolor Menunggu... Terus... 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

3mon hayscolor
Video syahrullsidek
hayscolor Auni kagum... Try #animated 3mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Balik kampung bersihkan kebun.... Perghhhhhhh penat siot.... Tunggu hasil akan datang... #masjidtanah 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hayscolor Aisy Qaliff n babah... 5mon
  •   midcupid Siyes sgt babah nie hakhak 5mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Bersukan kejap... #basketball #caripeluh 5mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Daging goreng kentang Kicap lada hitam... Perghhhh sikit punya panjang... 6mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Anak Aku bg pinjam Dah rupa spender lak Aku tgk... #hazecrazy #jerebu 6mon
  •   zhusni Agaknya itu perasaan Auni bila pakai mask tu.. Hahahaha 6mon
  •   malaysiancat If nak follow boleh ke? Anyway...How to say this..;) sbnrnya nak minta bantuan boleh tak ;) if awak boleh luangkan masa dlm 20 saat utk like or comment pic saya..satu pun okla..hehe 6mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Makin happy lak ikan ni... #aquascape #ikandalamakuarium 7mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

7mon hayscolor
Juno syahrullsidek

» LOG IN to write comment.

hayscolor Pakai balik aku TV lama ni tgk ASTRO beyond kata ko... #umahakukenapecah #kirasedekahlatuh #akuredhayaallah 8mon
  •   nizam_gonjeng Sabar.. Dugaan kot... Mayb nak dapat tv lg best ni.. 8mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Sesi massage lak dia nak buat #pet #mypet #chicho #catlover 8mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor My name ia CHICHO #mypet #catlover 8mon

» LOG IN to write comment.