hayscolor Gayat tgk sawah... Wakahahahah 14h

» LOG IN to write comment.

hayscolor Dia nak aku layan pony&friends dia lak... #gopro #hero4silver #hero4 4d

» LOG IN to write comment.

hayscolor Terlebih dahulu aku ingin meluahkan ucapan terima kasih ku pada kedua ibubapa ku, kedua mertua ku, yg paling aku kasihi yg tiada apa dpt ku bandingkan isteriku @eijawahid bersama kedua2 anak kecil ku Auni Qhalesya dan Aisy Qhaliff kerana mereka semua yg byk membantu aku mempermudahkan segala urusan ku di dunia ini. Ku susun 10 jari kemaafan jika aku adakalanya tidak ada bersama dikala semua sedang gembira dan adakalanya sedang bersedih kepayahan. Dalam aku merangkak2 tidak lupa juga kepada adik beradik aku, ipar dan biras ku banyak membantu. Tak lupa juga kepada sahabat dan kawan2 aku banyak membantu untuk aku terus maju kedepan lagi... Terima kasih semua terasa dihargai dan menghargai diri ini... Alhamdulillah aku akan cuba terus maju utk kejayaan yg mendatang.... 1w

» LOG IN to write comment.

hayscolor Banyak happy yer... #mysonaisyqhaliff #aisyqhaliff # 1mon

» LOG IN to write comment.

2mon hayscolor
Inkwell syahrullsidek
hayscolor Menunggu... Terus... 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

4mon hayscolor
Video syahrullsidek
hayscolor Auni kagum... Try #animated 4mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Balik kampung bersihkan kebun.... Perghhhhhhh penat siot.... Tunggu hasil akan datang... #masjidtanah 5mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hayscolor Aisy Qaliff n babah... 6mon
  •   midcupid Siyes sgt babah nie hakhak 5mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Bersukan kejap... #basketball #caripeluh 6mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Daging goreng kentang Kicap lada hitam... Perghhhh sikit punya panjang... 6mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Anak Aku bg pinjam Dah rupa spender lak Aku tgk... #hazecrazy #jerebu 7mon
  •   zhusni Agaknya itu perasaan Auni bila pakai mask tu.. Hahahaha 7mon
  •   malaysiancat If nak follow boleh ke? Anyway...How to say this..;) sbnrnya nak minta bantuan boleh tak ;) if awak boleh luangkan masa dlm 20 saat utk like or comment pic saya..satu pun okla..hehe 7mon

» LOG IN to write comment.

hayscolor Makin happy lak ikan ni... #aquascape #ikandalamakuarium 8mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

8mon hayscolor
Juno syahrullsidek

» LOG IN to write comment.