haniszalikha Eh takde apa lah. Tengok2 je terjumpa plak. Takde apalah okay je ni. Mana ada rindu. Gua kental beb. Gua kental. *hingus tergantung* 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Cuti merdeka nanti buat apa? Fiesta Blogshop jom jom! Dataran Medan Pasar, KL pada 30 & 31 Ogos ini dari jam 10 pagi sampailah 10 malam.
Macam-macam booth ada, selebriti ramai turun padang, sesuai sangat shopping raya dengan meriah.
Nak tau lebih lanjut follow @fiestablogshop @fiestablogshop @fiestablogshop
Boleh jugak refer website Fiesta Blogshop ni www.fiestablogshop.my #fiestablogshop #KarnivalSehatiSejiwa Malaysia #Sehatisejiwa #MYNIC #ichooseMY
2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Dedobot hexaitedddd. 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Loving my new Estee Lauder lipstickkk Yang Keknis pakai ni colour shade Fierce Beauty. As promised, it provides me with rich intensity of a lipstick, lustre of a gloss and comfort of a lipbalm, all in one application. Jadi pakai Envy Lip Potion jer, takyah lipbalm dan lipgloss. Dah pakai seharian, yerp, tahan lama! #MyEnvyLipstick #EsteeLauderMalaysia 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Belajar make up sambil makan scones ke @dianadanielleb ?! Joms. 3d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Jauhi diri daripada jinak terhadap larangannya. Kata-kata yang berlegar di minda kita mahupun yang melintas-lintas di hati kita terbentuk melalui bahan bacaan dan pergaulan yang kita benarkan. Let's be careful 3d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Dalam banyak-banyak supplement yang pernah dicuba, paling suka @toujoursadvanced collagen shots sangat sangat. Sebab berkesan untuk kami. Penuh khasiat dan senang disedut setiap pagi takyah bancuh. Main panas camne pun cepat je pulih kulit sekata. Badan cergas, tidur pun teratur.
Tapi kecewa recently dengar dah keluar yang fake, ramai terbeli (even loyal consumer) sebab memang murah. Team TA bagitau kotak dia rupa hampir sama, takpe nanti Keknis dah dapat yang fake, Keknis habaq sini camne nak detect.
Siapa yang nak beli; Yang DIJAMIN original, harga RM199sm/RM209ss boleh dapat dari stokis yang SAH direct dari HQ:
Senarai stokis sah #ToujoursAdvanced :

1. @effareezaa (+60109606800) (Swk)
2. @mymars2013 (+60189776854) (KL)
3. @muzakkir_mohamed (0137903148) (KL)
4. @effareezaa (+60109606800) (KL)
5. @bbtylcs (+60182092257) (KL)
6. @mia_magicbeauty (+60165516471) (Sel)
7. @mah_storegallery (+60126522437) (Sel)
8. @prettilyrare (+60137462141) (Sel)
9. @wanakie (+60107611030) (Sel)
10. @hana_elweena (+60197554566) (Sel)
11. @raniaessentials (+60126701946) (Putrajaya)
12. @dazzlingsister (+60122156377) (Mel)
13. @masyitahekhsan (+6013‑9513235‬) (Pahang)
14. @bestbuybeauty_plaza (0176122830) (Johor)
15. @wanakie (0197607333) (Johor)
16. @toujoursmummy (0135267898) (Perak)
17. @jomtoujours (0125939220) (Perlis)

Stokis sah Toujours mampu menghantar produk (secara pos) ke serata Malaysia! Hubungi mereka untuk mendapatkan produk dan servis yang terbaik. Untuk pembelian secara COD, boleh minta senarai agen kawasan dari stokis sah Toujours. '

Slot stokis negeri yang masih ada TERENGGANU/ P.PINANG/ KEDAH/ KELANTAN/ SABAH sila whatsapp 0182092257 jikalau berminat menjana perniagaan dengan Toujours Advanced!
3d
  •   toujours_farhan Ready Stok!!! Top Agent FARHAN here🏻...ToujoursAdvanced COD Serdang Kajang Bangi Shah Alam Putrajaya Sg besi Puchong 🌳 Ampang 🌲 Gombak Damansara call/whatsapp 010-221-3604 (FARHAN) service dan respon saya mmg terkenal,Tiptop dan CEPAT dan 24 hour okeh...🏻 2d
  •   toujours_farhan TOp Agent Lelaki here.🏻...ToujoursAdvanced COD Serdang Kajang Bangi Shah Alam Putrajaya Sg besi Puchong 🌳 Ampang 🌲 Gombak Damansara and freegift disediakan tao.... POSTAGE WORLDWIDE 📬📬📬 call/whatsapp 010-221-3604 (FARHAN) respon saya cepat dan 24 hour okeh...🏻 2d
  •   toujoursadvanced_agent93 Ready Stock Toujours. COD 24/7. Area : Kl - Sri petaling - seri kembangan - bangi - kajang - putrajaya - cyberjaya - puchong - subang jaya - damansara - shah alam. Worldwide Postage. Whtsapp/call 011-21176314. 2d
  •   toujoursadvancedttdi COD: BANDAR UTAMA / SS2 / TTDI / DMSARA UPTOWN / TROPICANA / BANGSAR / THE CURVE / SUNWAY GIZA / GLENMARIE / BUKIT JELUTONG / SETIA ALAM Ready-stocks: 1UTAMA Shopping Mall, TV3, IBM & 1FIRSTAVENUE~Whatsapp / call 017-2426252~ #TATeamPrettilyRare 2d
  •   toujours_farhan saya sekarang berada di area shah alam kalau sesiapa nk order or cod boleh order dgn saya faster delivery tao wassap sye 0102213604 farhan authorised agent... 2d
  •   toujours_farhan Mari2 saya akan COD🚊🚊🚊 seluruh area Telok Batik Perak...time malam pon sye boleh COD xde maslah 🏻️ wassap/call 0102213604 -Farhan- 19h
  •   toujoursadvanced_shahalam Jom2 order dgn kite.. ready stock!!! COD & Postage EVERYDAY !!free gift utk stiap pembelian!! Banyak testimoni & info menarik...COD SHAH ALAM/PUCHONG/SUBANG/PJ & SUNWAY boleh PM sy 0128313948.. 😙😙😙#TAteamEffareezaa 13h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Dapat info daripada my stylist, ada satu platform yang menyokong designers muda. Try check out www.hijabroyale.com @HijabRoyale .
Ada beberapa design baju yang belum dihasilkan sebagai produk pakaian. Kita cuma boleh tengok sample je. Tapi bila kita sokong (pledge kat website tu) design baju yang kita suka, design mereka itu akan DIHASILKAN. Maka kita dapatlah miliki!

Semua design adalah limited edition, cuma 25 orang boleh pledge dan bila ia cecah je 25 orders, BARU ia akan dihasilkan! Dapatlah 25 orang ini pakai design eksklusif tak sama dengan satu negara lol.

I can't wait for my designer piece, The Sophie & The Fionna Kebaya needs to come to life! Baju Hari Raya Haji maybe? Klik hijabroyale.com , ladies!
4d
  •   norhayati94 *alor 3d
  •   insyi_insyi Mcm tak tutup dada je 3d
  •   peninggibadan_tiens_scha 😀😀😀 3d
  •   bxllz__ I wish one day there's more design for plus size/chubby/curvy people . & i hope there will be more model that is curvy/chubby/plus size so girls/women feel that they are accept by the society . Nowadays or rather since last time, its very rare to find beautiful/exclusive but affordable fashion/designs for people that is not slim . Im sorry if some people feel my comment doesnt make sense or not acceptable but whoever that see this ,maybe just maybe if you are a future fashion designer or already are ,i hope you would design for people that is plus size/chubby/curvy too. Because it saddens me that these girls are beautiful but they wore the wrong outfit & they are unable to look good in it. Sorry for ranting but i really hope to see improvement in the fashion industry :). If by chance Kak Hanis gets to see my comment , i would apologize if my words are hurtful or doesnt make sense . But if you are into fashion or creating a clothing line i hope you consider this factor as well . Asalamualaikum :). 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Tahniah @hairulazreen Next fish please 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Happy for my beautiful meng @iamlisasurihani and Yusry. We hope to see you soon (promise when I'm not hingusan and contagious) . Marilah kita iringi perjalanan kelahiran bayi ini dengan doa-doa yang baik agar Lisa diberi ketenangan dan kudrat bila sampai masanya 7d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha www.facebook.com/cikgupenyayang ️ Khas buat cikgu-cikgu yang prihatin kepada anak-anak murid kurang kemampuan. Inbox their stories if you care. 7d

» LOG IN to write comment.

Slumber Hanis Zalikha
haniszalikha "Sebenarnya demam ni bagus" "Kenapa doktor?" "Sebab dia kuatkan immune badan" "Lol ingat doktor nak cakap dia hapuskan dosa kecil lol" 1w

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Ku menunggu... Ku menunggu @beautylicious.boutique buka dan menghidangkan godaan shopping yang pelbagai! Barang kecantikan, baju, makanan, kasuuut! Bulan 9 mai lah cepat! Kalau berminat nak join silalah follow ig @beautylicious.boutique dan hubungi mereka. Lokasi adalah City Garden Commercial, Taman Nirwana Ampang. 1w

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Eh dah berapa lama sebenarnya? Heh baru nak congrats 1 million pollowers @hairulazreen 1w

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Apeni @jozlynnhanania ?! Kenapa second round dah ni?! 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Thank you @ricorinaldi for my dress, abang @tiarzainal for my make up and @azmwhb for all the photos #AnugerahLawakWarna 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Last night he placed this (and few others) at the bedside table so I can see it first thing in the morning. He's always this passionate on EVERY project he undertakes. I am so proud of his continuos effort to make @ma.lead an affordable street clothing brand with the highest quality. 'Affordable' is key and he's making sure he delivers. Ain't easy but I applaud his stand; People should be able to look good and feel good (dalam erti kata lain tak rabak poket lepas beli). I can't wait for the whole line to be out. They look really good. @ma.lead looks really good. (Speakong speakang biar dia tak kembang). 1w

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Kalau korang jenis dah ada powerbank tapi masih sentiasa membeli powerbank *me, kehkeh* , ini adalah info yang bagus untuk anda. Satu lagi kedai yang berbaloi untuk usha, samada beli terus kat @stgadget Tesco Setia Alam atau boleh online order whatsapp 018-2486493 . ! * Product : Original PINENG Powerbank with design. * Capacity : 10,000 Mah - 20,000 Mah * Have more than 100+ branded design * 1 Tahun Warranty * Milik penuh 100% bumiputera * Also selling iphone and phone acessories. * All ready stock
Follow @stgadget nao
2w

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Kita dulu mesti ada pengalaman main sport kan? Dan bila kalah tu biasanya kita kecewa, putus asa pun ada. Tapi memang kene tabik spring pada adik adik Ombak FC ni, biar pun pasukan 'underdog', tetap berjuang untuk berjaya. Good Luck! Jom ajak satu family tengok #takkangentar di Astro Prima dan Maya HD sekarang. Takkan Gentaaar! 2w

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Suffering from the worst jetlag ever experienced. Keep waking up at odd hours sigh. Dapat ikan patin Temerloh, pastu carik ayam asam pedas, awal2 touchdown mak terus masakkan sambal udang, abah tumiskan lokan (jatuh cinta dengan lokaaan), semalam pulak mama buatkan sambal paru mabeles. Dah nak baik dah homesick kita Sikit lagi tau
P/S: I am still unavailable. Please contact Melle/Ony instead thanks.
2w

» LOG IN to write comment.