Normal Hanis Zalikha
haniszalikha I love your choreography! 10h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Oi nebeslah! Bad Guy vs Good Guy mari kita lihat siapa yang kenaaa! 11h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Bunyi pop pop saat kuah mencecah ke suhun. 13h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Ahhhh reunited! Sepetang bersama sepupu-sepupu belah Kedah. Dulu masa masih ada kampung, kitorang rapat. Sekarang semua dah ada keluarga kecil masing2. 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha My pre-wedding cake. #PartiGadis 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha This is just so exciting! Dah lama tahan takleh share. Oke akhirnya. Kami brainstormed dengan @toujoursadvanced untuk projek yang satu ini dan harap dapat jumpa 2 peminat yang bertuah tuh di majlis kami. Yang dah lama teringin nak try, ini bulan yang baik untuk mula cuba Toujours Advanced Collagen Shots. Naikkan seri muka, sihatkan badan dengan collagen shots. See you at our wedding! Pakai cantik-cantik! Come with your bestfriend! Segala macam maklumat ada di ig @toujoursadvanced 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Dah macam kulit novel dah watak-watak berlapis-lapis depan belakang. LOL selfie dengan pengantin @syazwanipauzi & Faiq 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha NAKKKK!!! MY FAV DESIGNER KOT! SIAPA NAK, REPOST JUGAK!

Stand a chance to win tickets to witness @ricorinaldi #summeraya2015 fashion presentation exclusively at @physiconmalaysia !

All you need to do is to repost ALL 26 VIDEO TEASER like this one that will be uploaded everyday with caption: "@ricorinaldi #summeraya2015 #summeraya exclusively at @physiconmalaysia 28th May"
Lets start with this video! Repost now and good luck!
2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Kahwin dah @lyanay7 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Selamat hari pekerja! Dulu masa kerja dekat butik Marc by Marc Jacobs, semua berkira-kira siapa bertuah yang tak dapat cuti masa cuti umum pastu berapa gaji naik hujung bulan Selamat bercuti dan bagi yang bekerja, selamat berganda gajinya! 3d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Throwback masa hari pertama bertudung. Inilah kumpulan yang pertama tangkap gambar dengan saya. Masih recognize eh walaupun pakai tudung? Stalk tutorial hijab Keknis kat Youtube eh? Yang lagu background Mutiara Hati tu eh? 3d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Nervous + excited *gigit kuku* *tapak tangan berpeluh* *mata terkebil-kebil* *Ogosh melintas* *melatah*
Repost from @toujoursadvanced : Ada kejutan untuk pelanggan #ToujoursAdvanced Collagen Shots bulan Mei! Siapa boleh agak kejutannya Follow @toujoursadvanced untuk jadi yang pertama dapat kejutan
3d
  •   toujoursadvancedttdi ada kat ONE UTAMA SHOPPING MALL, B.U. till 9 PMWhatsapp 017-2426252 to order your box.Free gift awaits you. Call us now 2d
  •   toujours_nuraini Hi, boleh contact saya utk dapatkan Toujours Advanced.Free COD; #MELAKA #MELAKA #MELAKA. Postage setiap hari. Ada free gift best nak bagi Call/WA 0176407660 (Ain) 2d
  •   toujoursadvanced_shahalam Best2..mana tau korang antara yg bertuah dpt kad jemputan keknis.. jom order sekarang!! Kite ade 100box readystock!! 2d
  •   toujours_selangor WHATAPPS 019.2697714. COD KL & SELANGOR. WALK IN VENDOR BOUTIQUE PUTRAJAYA-SHAH ALAM-SEREMBAN-KOTA BHARU. 2d
  •   nydamirza Authorized agent....ready stocks...COD n POST AVAILABLE. Whatsapp 0123833712 /0166983909 1-3may 2015 COD KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA, SG PETANI dan Kawasan yg sewaktu dgnnya 2d
  •   tiqaaahbeauty Halloo uolss sesiapa yang ingin beli toujours advanced bole COD area bangi, nilai, putrajaya, subang, shah alam, damansara, pj, pantai dalam, kl, serdang, cyberjaya, bangsar, ampang, kelana jaya, nilai, sepang. Ada freegift hokayy. Whatsapp lelaju 0192541640 1d
  •   hazieqah.mahmmud Caption 1d
  •   neezmohd READY STOCK COD AREA PJ | Kelana Jaya | Subang | damansara | Shah Alam | bangsar | Puchong | Sunway | 012-344 3347 | post ke semua tempat | free gift menarik | #TAteamEffareezaa 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Ehem. Macam-macam masuk perut kita kan, daging proses, air gas, mi segera, jeruk, makanan super berminyak homai homai. Korang keluarkan toksik badan camne? Keknis minum @toujoursadvanced Collagen Shots yums yums! Setiap pagi berry hewhewhew My best detox plan, @toujoursadvanced and plenty of water! Jom jaga kesihatan (dalam pada susah nak jaga makan T_T) 3d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Dulu pernah kekakak bertanya sebab concern nak buat rambut dan nak rawatan spa TAPI hanya mahu diuruskan perempuan Islam, betul? Nak manjakan dan cantikkan diri di samping menjaga aurat, betul? Inilah yang kekakak cari nampaknya. Keknis dah jumpa dah.

Medina Ladies Hair and Beauty Salon ~ Your preffered salon & spa muslimah
Instagram : @medinaladiessalon
Location : Seksyen 7 Shah Alam
Tel : 0355232920 / 0192767979
Operation hours :
Thursday - tuesday
10am - 8pm
Close : Wednesday only
1. Strictly for ladies only
2. Provide head to toe service
3. Surau facilities
4. Kids corner
5. Wifi
6. Experience and well trained Melayu muslim staff
7. Alunan zikir dan ayat al-quran

Service provided (hambekkk)
1. Hair wash
2. Hair cut
3. Hair blow
4. Rebonding
5. Henna
6. Hair spa/treatment/creambath/
7. Hair mask/black mud
8. Hair relaxing
9. Hair iron/curl
Beauty
1. Body scrub
2. Body mask
3. Mandi susu/bunga/garam
4. Manicure + pedicure
5. Body Massage relaxing/traditional/hotstone
6. Ear candling + anti stress massage
7. Waxing
8. Foot salt bath
9. Bridal spa
Yass. Follow @medinaladiessalon !
4d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Siapa ada staff orang Nepal sila ambil perhatian ya. 4d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Bila takde siapa bagi kita attention. Repost from @rozitachewan1 4d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Why. 5d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Dapat pakai gaun putih!!! (And first time photoshoot betul2 dengan dia ️) 6d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Terima kasih Pancaindera dan Kak Mira atas tulisan bunga cinta ini. Tapi tak sempat beli baca T_T 7d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha #PartiGadis . Frame ini disediakan untuk ciuman dan ucapan selamat pengantin baru saja. Tapi Keknis request diorang untuk personally tulis mesej khas di belakangnya sebelum seal kemas sebagai message vault. Yang cuma akan dibuka dan dibaca waktu-waktu sukar. Mereka dipinta tulis apa yang disokong dan diraikan sangat tentang penyatuan kami sebagai satu pasangan. Apa kebaikan yang mereka nampak akan kami sebagai satu pasangan. Yang mungkin satu hari nanti kami tak nampak. Sebab mungkin satu hari nanti dah terlalu selesa. Takut-takut satu hari nanti tlah berhenti mencuba . . .
Dan ini akan mengingatkan kami sekali lagi. Harap-harap takkan perlu buka message vault ini, ever. (Sekali bukak pastu rupanya diorang tulis message ngarut2 jer LOL demmit bertahun aku curious)
1w

» LOG IN to write comment.