Normal Hanis Zalikha
haniszalikha I love my #SafiKB dress. Ada hood sama warna dengan shawl. #SafiBalqisDiary 2h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha #SafiKB #SafiBalqisDiary let's go! Mydin Kubang Kerian here I come. 3h

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Getting ready for her appearance #SafiKB #SafiBalqisDiary @mellemarli @iansham 3h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Pastu sup ekor #SafiKB #SafiBalqisDiary see you later at Mydin Kubang Kerian 1pm ! 5h

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha First thing first; Laksa Kelantan! #SafiKB #SafiBalqisDiary see you later at Mydin Kubang Kerian 1pm ! 5h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Hari ini dan esok SAHAJA ya dapat harga terover murah ini. Jangan rugikan diri dan ignore peluang mencuba kolagen terbaik @toujours_hq Toujours Skin Collagen Dust yang Keknis pakai yang duk pumpampumpam selama ini! Tak percaya tengok sendiri testimonial di #ToujoursTesti . Harga asal RM180 dan RM170 tahu?! Tahu tak?! Kini anda sudah tahu. Dan anda pasti menyesal kalau tak ambil peluang ini untuk beli dan cuba. Boleh order terus dari stokis berhampiran anda! Nak jadi agen pun boleh contact diorang.
Selangor
Nama : Salmi
Ig : @toujours.stokis
Hp : 0192697714

Kuala Lumpur
Nama : Effareeza
Ig: @effareezaa
Hp: +60109606800

Ipoh
Nama: Liana
Ig: @toujours_hq
Hp: 013-5267898
'
Kuantan
Nama: Eliana
Ig : @thingsbyelda
Hp: +60169609712

Sarawak
Name : Miza
Hp: 0168664556
Ig : @Toujours_Sarawak

Kalau teringin nak jadi stokis di negeri anda, contact @bbtylcs 018-2092257 !
6h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha #SafiKB #SafiBalqisDiary Hello Kota Bharu 6h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Selamat pagi! Jumpa pukul 1pm nanti di Mydin, Kubang Kerian! #SafiBalqisDiary hari ini 9h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Omg wehhhhh siapa nak sangat cuba Toujours Skin Collagen Dust @toujours_hq yang Keknis pakai yang duk pumpampumpam selama ini, mungkin inilah masanya! Waktu tengah ada sale gila over nih! Sabtu dan Ahad SAHAJA! Harga asal RM180 dan RM170 tahu?! Tahu tak?! Kini anda sudah tahu. Dan anda pasti menyesal kalau tak ambil peluang ini untuk beli dan cuba. Produk kolagen terbaik trust me! Boleh order terus dari stokis berhampiran anda! Nak jadi agen pun boleh contact diorang.
Selangor
Nama : Salmi
Ig : @toujours.stokis
Hp : 0192697714

Kuala Lumpur
Nama : Effareeza
Ig: @effareezaa
Hp: +60109606800

Ipoh
Nama: Liana
Ig: @toujours_hq
Hp: 013-5267898
'
Kuantan
Nama: Eliana
Ig : @thingsbyelda
Hp: +60169609712

Sarawak
Name : Miza
Hp: 0168664556
Ig : @Toujours_Sarawak

Kalau teringin nak jadi stokis di negeri anda, contact @bbtylcs 018-2092257 !
18h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Sekali sedut je gone Kenapa awak sedap sangat Kenapa @yakultmalaysia ?! 20h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Me and my girls during Syawal. I really miss this. 21h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Jumpa esok tau kat sini. Mydin Kubang Kerian #SafiBalqisDiary . Siapa pengguna setia #SafiBalqis , or baru nak guna pastu nak Keknis ajar, jumpa esok. Janji? 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Hari ini pukul 6pm @aididmarcello dan Keknis nak tanam pokok dekat @tv3malaysia ! Jumpa nanti! #SentuhanHijau 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Masak bubur hari ini. #ChefKeknis kahkahkah bubur je pun 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Amagaaaaaad new collection from @hayfaacouture . Weh siapa taknak baju cantik camni?! '

Untuk baju secantik ini, tawaran MERDEKA PROMO PRICE hanya untuk 100 yang terawal. Paham tak? SERATUS. Keknis post pagi-pagi ni supaya the early bird gets to be fabulous! Okay?! Siapa terbaca caption nih maksudnya memang jodoh dengan baju cantik ni dah tertulis... Pergilah sayang, ia memang untuk mu... Follow
@hayfaacouture
@hayfaacouture
@hayfaacouture

Sebab dia rajin produce baju cantik2. Serious. Keknis tahulah, dia vendor @karnivalteratakglam kot! NAW NAW NAW! #hayfaartw #newcollection #jasminebyhayfaa
1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Goodmorning. Bagi yang mencari, ini Facebook Page saya ya. Yang ada kuih seri muka. www.facebook.com/haniszalikhaFB 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Tag your bestfriends and win Abang Kawasan's phenomenal & signature Flared Skirt Meletop bagaikan ada aircond dalam kain

Follow Instagram dan jadi orang yang terakhir untuk tag (mention) 5 orang rakan baik anda di ruangan komen dibawah dan anda bakal memenangi 5 helai #AshhAnnasFlaredSkirtExclusive secara PERCUMA ( 5 orang bestfriends + anda!) yang bernilai hampir RM1500

P/s: komen dekat page Ashh&Annas. Follow Instagram @ashhannas and be the last to comment and tag 5 of your bestfriends nowww!! hey ho lets go

@ashhannas @ashhannas @ashhannas @ashhannas @ashhannas @ashhannas

#AshhAnnas #AshhAnnasGift #AshhAnnasUnlimitedTag
2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Dia macam tahu yang budak nak carik Sani Char Kuey Teow tuh belum Isyak @meormal 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Cak! Hey guys do you want more #OatKrunch cookies and to shop with RM150 #Adidas vouchers? :D Just join this week's #itsOKtoKrunch contest it’s your last chance as it's the FINAL round! Just show Munchy's the best picture of you exercising with Oat Krunch. Find out how to join at Munchy's FB page and @my_oatkrunch on Instagram now! Don't forget to warm up! 2d

» LOG IN to write comment.