Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Presence. You want to be around, because you love the person that much. Saya simpulkan; Cinta adalah keinginan keberadaan. Tak buat apa-apa tak apa, hanya menghirup udara yang sama. 6h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha I just miss talking to Shiron @syira_ira . Tonight was perfect. (Tapi gambar fillet ayam). 17h
  •   syuhadajohari @hannahmohdamir apa hang merepek ni labuuuuu 5h
  •   izmamuslim Bahaha tiberr halal tak halal pulakkk 5h
  •   hannahmohdamir Merapu apa.x kira makan apa.x kira mkn dimana.kena fikir haram halal.jangan dok bedai ikut dan saja.semua yg kita mkn akan dikira oleh ALlah di akhirat nanti. 3h
  •   hannahmohdamir Kena tau sumber mai dari mana 3h
  •   hannahmohdamir Ni tak kopitiam pun tibai.kfc pun tibai.mc de pun tibai.star buck pun tibai. 3h
  •   leenazulkarnain Ayat die berunsur nasihat. Korang je sentap lebih. Dia tak suruh pun ikut, cuma pesan. 3h
  •   iqbalxmat Payung aumm 1h
  •   judd_official Australia 51min

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha iPhone memang menggoda. Sangat. Mula-mula tak berani nak berubah ke iPhone, lepas tuh dah takkan berpatah balik dah. Korang teringin? Good news untuk semua yang looking for iphone. This instashop @favolusbyhani selling apple's product including iphone, ipad and macbook. All items are pre-order basis and it tooks about 2-3 weeks to arrive. Semua gadget yang mereka original & new and exactly same macam any other apple reseller store out there but cheaper from market price. If you are interested boleh survey dulu & visit @favolusbyhani.
Visit @favolusbyhani or whatsapp (iphone) at +60108916977 / +60174078490 FOR MORE DETAILS . P/s : IPHONE YANG DIJUAL ADALAH ORIGINAL BUKAN CLONE SET atau pun FAKE. HARGA YANG DIJUAL ADALAH TETAP. 100% refundable sekiranya tidak original. Sekian.
23h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Kata nak slingbag cecantik kan? Tengok dekat @lovebonito #LBGoesToKL #LBootd 1d
  •   nur_aisar93 Nak2..mcm mane nk oder?? 23h
  •   mrsshaa @nrlsyhla byk duit aku 23h
  •   fareezcullen @haniszalikha KEKNIS!!!!! Suka cara Keknis... Support InstaShop and your Fans... Even Banyak InstaShop Suka SPAM IG Artis2 lain. And Keknis Bagi Brilliant Idea menggunakan #SayaJual utk Pembeli2 Dlm Internet Shopping. And I notice Keknis Sgt2 lah Humble. Masa TeratakGlam last year, even Keknis Nampak Tired gila.. Keknis still Bergambar dgn Fans Keknis.. Termasuk lah SAYA! So keep it up! Stay Like what you are. Saya Support Keknis. 23h
  •   b.nars Thisss!!! @purelucky @nmaisrh 21h
  •   purelucky Harga dia kau tersedak cream puff aku tadi @b.nars 21h
  •   4driana__ Lawanya 20h
  •   rosshine83 Takde pun bag sling dalam insta tu 17h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Marshmallow Frappe dia phewwww 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha #CadanganMakan The Coffee Club. Tahu tak dish ini sedap?! Nama dia macam mignon ke dignon ke deknon ke ape lupa dah Well done. 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Kalau jadi dekat orang muda seram, jadi dekat orang lelaki seram, jadi dekat orang perempuan seram. Eh memang botak ini sesuatu yang tak digemari ramai lahhh. Setakat gugur rambut masa sikat, bersihkan shower dan buang rambut2 tersangkut, sapu lantai bilik terkumpul segumpal rambut dari bantal. Akhirnya secara tidak sadar... Kebotakan.
STOP HAIR LOSS TODAYNo more reasons to worry. Their treatment controls hair loss within 7 to 14 days. WHATSAPP NOW 0193386469

Adakah anda mengalami masalah-masalah di bawah? Rambut gugur yg tidak dapat dikawal.
Masalah gatal, kelemumur, luka2, jerawat di kepala.
Rambut perang tidak bersinar.
Semakin hari rambut semakin nipis menampakkan kulit kepala.
Rambut rosak kering berbuah, kusut, pecah.
Rambut yg lambat panjang
Ada terkena diri sendiri tak? Okay. Tak nak rambut botak pergi la tengok product rambut dekat @HAIRLOSS_SCALPCURE . Just go. Dapat FREE consultation pasal rambut.. They are using organic,natural herb, and spa product and you should follow @HAIRLOSS_SCALPCURE
3d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Kan kalau zaman dulu sambut birthday umur 21 dapat kek kunci so nah @zrkhairi . Keknis sayang Khairi. Tapi Google takde kek kunci Arsenal plak. (CELEBRATE SOON WHEN YOU GET BACK ) 3d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Okay we need to move on to this. Because this, this is awesome. #GulabJamun 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Dah lama dah practice. Baby steps bila keluar dengan family, dapat pakai tudung so happy. Keluar dengan kawan, dapat pakai tudung so happy. Keluar dengan dia, dapat pakai tudung so happy. Malah terserempak fans got me blushing️. Mama Daddy dah lama doa dan hint2. Jadi anak yang baik sebelum jadi isteri yang baik. Saya dibesarkan dengan kesabaran dah kasih sayang. Tak sanggup nak dipisahkan dari tanggungjawab mereka tanpa mereka rasa telah selesai didik saya. Terasa sebak sebab inilah dua orang pertama dalam dunia yang telah saya cintai terdahulu sebelum sesiapa. I love you Mama Daddy. It's months away from the wedding but why am I so emotional Allah Humma Yassir Walaa Tua'sir. 3d
  •   salehamahful Meh nak pepelok keknis meh. Muah 5h
  •   shahh_putra7 Alhamdulillah.. berhijab kerana Allah @haniszalikha 5h
  •   lily_ls Alhamdulillah. So happy for you @haniszalikha. Believe many people also praying for you for long (your blog readers ) because we all love you. Keep inspiring people to do good deed sis and may Allah ease your journey to be better and may you have everything in life, marriage with @hairulazreen and your career semua towards HIS bless and love. Ameen.. semoga success dunia akhirat. So proud and pray for your best as always. 😙 5h
  •   dressmehijab Alhamdulillah..ramai yg mendoakan kebahagiaan keknis dunia dan akhirat. 4h
  •   yayah_k.muslimah Alhamdulillah keknis tahniah! Akak dh brjaye ikot syariat alhamdulillah...sye akn sntiase doakn akk...klau bleh akk dlete gmba² akk yg x brtudung sblom ni...mmg cntik tpi lbih molek jika akk tnjuk gmbar yg brtudung shje...insyallah jika niat krna ALLAH..insyallah akn brkkalan...amin...bhgie dunia dan akhirat 3h
  •   siti_aisyaaa So pretty ;) love it . @haniszalikha 2h
  •   intan_fatirah Alhamdulillah you so pretty and cute..@haniszalikha 32min
  •   noranis_awang Alhamdulillah. Manis sngt anisz.. 15min

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Bila tertinggal henpon dalam kereta dia 1w

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Kenalkan mak, ayah, nama dia Guacamole Burger. *pandang bawah tersipu-sipu* 1w
  •   abby_zainal Keknis @haniszalikha... if you like burgers so much, i suggest u try KGB at midvalleys... ummmm...nyummmsss... now i want it... 4d
  •   mur571dah Yess..burger KGB midvalley lg sedap dr chillis. U should try sis. 4d
  •   ridz2305 I noticed that some of your recent "free hair" photos has been deleted. Good job hanis. May you be blessed always. 4d
  •   obaidiahevans Chili's ofcourse memang sedap ! 3d
  •   wanihanin @ezatyariff jomm makan ni 3d
  •   aadibahsyahirahh Guacamole is that green sauce kan? 3d
  •   ummi_mursyidiy tag 3d
  •   izzah_uk14 Hahaha kelakar la u ni. tahniah dah berhijab..barakallahulak 3d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Marketing yang paling baik adalah buah mulut. Dan buah mulut yang baik hanya datang dari produk yang berkesan. Toujours Advanced Collagen Shots ️ Boleh dibeli di @toujoursadvanced . 1w
  •   jemarimalaika Ready Stock here... Area #sgbesi #cheras #bdrtunrazak walk in @bifa_boutiquecafe - Area #shahalam seksyen 7 walk in @niniecakeshouse - FREE COD seluruh KL - Selayang - Kepong - Sri Damansara - Sg Buloh - Rawang - Bkt Beruntung dan sekitarnya - Pos ke seluruh Malaysia - Whatsapp 012 2910 576 1d
  •   shsheemaa AGENT SAH KUCHING SARAWAK! Readystock and ada gift2 lain lagi untuk anda anda COD EVERYDAY (siang n malam) POS every weekdays. Walk in DOV BOX PLAZA MERDEKA. +60168622076 1d
  •   toujoursadvanced_asiah Agen sah untuk COD area Kelantan, Melaka dapatkan di @the_sisters_stories 019 367 2843 1d
  •   houseof_heart Authorized Agent #toujoursadvanced READY STOCK..COD Alor Setar-Jitra-UUM-Gurun-Sg Petani-Teluk Intan-KL-Melaka-Selangor..FREE GIFT..Postage Worldwide EVERYDAY..WHATSAPP 0165552145 20h
  •   neezmohd #toujoursadvanced READY STOCK FREE COD AREA PJ | Kelana Jaya | Subang | Damansara | Shah Alam | Sunway | bangsar | Puchong free gift menarik DERMAL KOREA MASK + LIMITED LIP SCRUB + paperbag Whtsp 012-344 3347 post ke semua tempat #TAteamEffareezaa 17h
  •   hasliza_sabri Agent ipoh here!!! Ready stock!! COD TAPAH KAMPAR SRI ISKANDAR TRONOH SIMPANG PULAI SEKSYEN 18 LAHAT GUNUNG RAPAT TAMBUN MANJOI SELIBIN JELAPANG TAMAN MERU. Postage keseluruh negeri. For order wsap /sms +60105621026 14h
  •   jemarimalaika Authorized Agent #TATeamMymars Ready Stock... Walk in @bifa_boutiquecafe dan @niniecakeshouse atau FREE COD seluruh KL - Selayang - Kepong - Damansara - Sg Buloh - Rawang - Bkt Beruntung dan sekitarnya - Pos ke seluruh Malaysia - Whatsapp 012 2910 576 3h
  •   2fstores Wassup 0192748531 (Ila) - #cod area: Bndr #Kuantan, Tmn Kerang, Tmn Explanade, Bkt Sekilau (UiTM), Bkt Setongkol, Cenderawasih, Indera Mahkota,Kg Padang - postage 1 #Malaysia - Shiseido Mask + paper bag as special gift -@toujoursadvancedpahang 6min

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Please read and take care! Kita rasa panas tapi mungkin tak perasan masih kurang minum air atau tak perasan masih bedung anak dengan kain tebal atau tak perasan masih buat aktiviti luar dengan aktif. Don't, it's too hot ️ Tips by Dr Nurhidayati (Mmgazette) (don't ask about number 5, I tried muatkan semua in one pic. Number 5 is just a tip suruh mandi 🚿) 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha "Tips Rumahtangga Bahagia : Jangan cari pasal" -Ustaz Kazim 1w

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Next @moons_kitchen visit will be a family feast! LOL jom @nanirostam @leanazainal @zrkhairi @imrnrshd @ariifzainal @alisyarshd (dapat new fav western food place terus kecoh ) 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Oke sebenarnya makan lobster sedap melampau nih dekat @moons_kitchen yass! Kehkehkeh boleh tag kawan-kawan yang jenis sanggup explore merata demi sesuap #CadanganMakan Lokasi: Putra Heights. Instagram : @moons_kitchen . (Kalau weekend macam semalam ramai gak, sah2 makanan sedap gila kot, kalau weekday lepas office nak sambut birthday bini, SILA BAWAK KE SINI BERBALOI SANGAT WESTERN FOOD DIA). *terkenang kembali* 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanis Zalikha
haniszalikha Congrats Dato @ctdk ! Honored sangat sangat to be in the same category Thanks to those who voted 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.