Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Hye salam.. Ni nak bgtahu uolls ni ada bazaar nx week kat Empire Damansara.. Ada ramai artis yg bukak booth kat sana.. Siapa yg nak rasa red velvet cookies @bettyrahmad yg meletopsss itu bole borong kat sana.. Jommmmm meriahkan @starhypefiesta ️ Date : 27th & 28th September 2014
Time : 10am - 10pm
Venue : Heritage Lane, Empire Damansara
Follow @starhypefiesta @starhypefiesta @starhypefiesta for more infos! #starhypefiesta
11h

» LOG IN to write comment.

hanezsuraya Special thanks to almost famous cafe at bazaar karat, jb the foods here are sooo delicious! And yes, thanks for the gift! 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Salam Jumaat!! Hanez dah sampai di booth @raffrafael couture untuk mempromosikan syampu dan perapi vlasy! Sesiapa yg ada berdekatan Plaza Angsana, Johor Bahru tu, meh la datang jumpa hanez!! 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Hi semua!! Jangan lupa k jumpa hanez jumaat ni di booth @raffrafael couture jam 2 petang di Plaza Angsana, Johor Bahru! Hanez tak sabar nak jumpa uollss.. #vlasy 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya "Dapatkan syampu dan perapi vlasy di Plaza Angsana, Johor Bahru bermula pada hari ini sehingga 22.09.2014 pada harga promosi dan bertemu dengan pelakon terkenal yang juga merupakan pengasas kepada vlasy, @hanezsuraya pada 19.9.2014 jam 2 petang untuk sesi bertemu peminat! Jumpa anda di sana! " 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya THIS IS ONE OF MY FAV ️ "Exclusive!
@hanezsuraya for @hattadolmatofficial #hattadolmatcouture #wedding #campaign #2014 #hattadolmatseptemberissue #weddingpromotion

#photo: @muhammadzameer
#video: @cairellmarwan
#makeup: @razzimusa
#hairstyle: @sherryalauddin
#styling: @tymfatimah
#HattaDolmatSeptemberIssue is a latest #WeddingPromotion @hattadolmatofficial starting from Now until End of #September
Further Inquiries contact Us #hattadolmatcouture hattadolmat.hdc@gmail.com / #whatsapp : +60134043820 / +60355233679 #boutique A22 jalan plumbum p7/p seksyen 7 40000 Shah Alam Selangor, Malaysia. *this promotion is open to all bride to be around #malaysia #singapore and #brunei.
#hattadolmat #hattadolmatcouture #weddingpromotion #weddingdress #bridaldress #weddingpackage"
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Assalammualaikum.. Malam ni sy nak beritahu anda smua yg selama ni jd tanda tanya pd smua.. Xpernah dr mulut sy yg mengatakan sy nak bernikah atau kahwin dgn sesiapa!! Ada pihak2 yg cuba buat andaian sdiri utk naikkan rating blog masing2, sy harap anda kerja dgn lebih professional dgn ada bukti yg sahih.. Dan kpd yg dh tabur fitnah ada yg kata dh dpt kad, tarikh bagai tu semua fitnah belaka.. Selama ni benda yg baik sy akan share pd smua.. Jd jgn lah terlalu percayakan dr sumber2 yg x benar!! Dan jgn lah ringan mulut utk menabur fitnah.. Sy pon xreti nak berbahas lg.. Maafkan sy kalau slama ni menjadi persoalan pd smua.. Sy buat mcmni kerana sy hormat kerja sy.. Sbb ini adalah campaign utk HATTA DOLMAT WEDDING COUTURE.. Sekian terima kasih.. Assalammulaikum~
Video by @cairellmarwan for @hattadolmat #hattadolmatweddingcouture
Makeup by @razzimusa
Hair by @sherryalauddin
Styling by @tymfatimah
Photo by @muhammadzameer
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Dinner with team Aurawhite Syggg Ed yg comelz Furyna yg manizz Nurul yg ayuzz #aurawhite 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Yellow top from @redlips_collection 1w

» LOG IN to write comment.