Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Happy Birthday Tunangku.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Semoga segala yang dirancang dipermudahkan.. Semoga tahun ini dan hari yang mendatang akan terus membuat dirimu bahagia.. InsyaAllah.. Amin 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Percaya pada #farrabeautyskincare Thanks @farrabeauty_hq 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
  •   helenaa38 @hanezsuraya nakkk. Congrats, so happy for u babe 4d
  •   amysyuhada94 congratulations sis 4d
  •   sky887 cgrts 4d
  •   marfuza85 Wt kat mane 2 ya?? 4d
  •   rarashop2u_baranghotdisini Cantik tgl 14 mac my besdayyy 😙 3d
  •   gamelan_melayu_gemasutera Tahniah, jika perlukan perkhidmatan kami, amat di alu-alukan, kami berpengalaman menyerikan majlis persandingan VVIP sebelum ini juga 3d
  •   hajiyeun TahniAh kAk.semOga semUa bErjalAn laNcAr .. Amin. 2d
  •   maiashahimi Alhamdulillah kak nez @hanezsuraya syukur sbb Allah dh bg jln mudah kt kak nez. Sy pulak yg lbh2 trharu,congrats kak nez,happy untk kak nez and pasangan, sy doakn kak nez bahagia smpai syurga,yg negatif2 kak nez jgn fikirkn sgt,biasala manusia. Be a good wife,stay humble and alwys positive k! Syggggggg kak nez sgt,nnt kawen jgn lupa jemput,hahhaa.. 12h

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya 7d

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Vassss food testing.. Bagusnya service uolls @kencana_catering 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Done meeting.. Harap semua dipermudahkan.. InsyaAllah #kuntumbynajeeb 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Siapa master?? Update saya naw naw nawwww.. Maaf pinjam pic ya 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Kasih sayang ibu membawa ke Syurga 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Innalillahiwainnailaihirojiun.. Semoga roh wan di tempatkan bersama orang2 yang beriman.. Al-Fatihah 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Salam.. Saya berterima kasih kat @za_sanggul sbb dia dan team @kencana_catering @rdz_canopy gigih menyiapkan majlis sy haritu dr pelamin, catering n khemah dalam masa 4hari je.. So harini sy nak bgtau kat smua jom singgah di booth no TT 002 #galeriaperkahwinan di The Strand Damansara.. Selain dari pakej2 menarik yang telah disediakan oleh @za_sanggul @za_sanggul @za_sanggul Uolls juga boleh merasa dan membuat pilihan menu dengan #foodtesting bersama @kencana_catering dari jam 11am-4pm...#ayammasakmerah #rendangpalembang #nasiberiyani #acarbuah 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Tak nak cakap banyak cuma nak share dengan uolls #farrabeautyskincare utk penjagaan kulit muka sy @farrabeauty_hq Apple stemcell utk penjagaan rambut pula @chezhairstudio_pro_hair_team 3w

» LOG IN to write comment.

Mayfair Hanez Suraya Abdul Aziz

» LOG IN to write comment.

Normal Hanez Suraya Abdul Aziz
hanezsuraya Makeup by @chomel81
Beautiful Dress by @fiziwoo
Beautiful Pelamin by @za_sanggul
.
Photo Exclusively by @shakerhanafi Wedding Issue
3w

» LOG IN to write comment.

hanezsuraya Ramai yg bertanya kt mana nak beli #farrabeautyskincare mcm sy pakai kan?? So uolls boleh call no stokis terdekat dgn uolls yg tertera kt sini #farrabeautyskincare #farrabeautyskincare #farrabeautyskincare #farrabeautyskincare 4w

» LOG IN to write comment.