hanafadhi A heart isn't a box that gets filled up; it expands as you love more. Maybe i don't tell you often, but i love you a little more each day, and it's you who makes my heart grow bigger #throwback #circa2013 4d

» LOG IN to write comment.

  •   isabellaahr Mbak hana knp fotonya bagus semua deh 2w
  •   hanafadhi @isabellaahr uuu maca c haha jelek2 kok, kadang tak hapusin thank you anyway 2w
  •   tuwagaproject Let's make your special day be memorable Follow ig kita yuk. Event decoration, party planner, surprise party, etc 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Finished the book in less than 24 hours! This is the kind of book that will not make you stop reading in the middle, because it's unpredictable until the last page and i can't wait for the sequel which is going to be released on May 26 I'm giving 5 out of 5 stars for this book, i love Peter and his black audi #goodreads #bookworm #bookstagram #jennyhan #toalltheboysivelovedbefore #psistillloveyou 2w
  •   hzboy1906 Ntik kalo aku udah baca terjemahan, aku pinjam yaaa. Pgn bandingin feelnya :)) 2w
  •   hanafadhi @hzboy1906 boleh banget, sekalian meet up lagi yaa :* i guess lebih greget yg ini tapi kemaren aku liat sinopsisnya yg terjemahan udah oke bahasanya 2w
  •   junednedi Fotomu instagram nemen yoh ckck 2w
  •   hanafadhi @junednedi foto yg instagram nemen itu kayak apa kak 😶😶 2w

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Tonight! It was supposed to be the third year of me being a volunteer but i have to pull myself away due to some reasons, nonetheless i'm wishing @earthhoursurabaya nothing but the best. Don't rush into success, enjoy the process. To gain more experience is more important than to be successful but you got nothing to learn. Semangat geng micin @galihkumalasari @monavidia @rucitara @riaphiyek plus koor kece @yenndw! Hereby i'm sending a warm virtual hug to my girls, see you under the stars! 4w

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Happy birthday to you! Semoga jadi lebih lebih lebih baik, jangan lupa bersyukur, sehat selalu i love you 1mon

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Time won't heal. You've got to take care of your wounds, carry on your life, and move forward because you're in charge of your own life and happiness 1mon
  •   auliafadhi Dimandoseee 1mon
  •   hanafadhi @auliafadhi depan sekolahmu. Cptan. 1mon
  •   garagesale88 Hi sis.. Kalo mau titip beli sephora jakarta bisa hub aku di wa 087889899248 atau line id garagesale88. Thank you 1mon

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Sorry for #repost, accidentally erased the previous one. Damn clumsy hand of mine, i had no idea 1mon
  •   fahmifazlur Malem malem post ginian jadi lapeer 1mon
  •   hanafadhi @fahmifazlur ini postingan tadi siang tapi kehapus jadi tak post lg, maafin makan mas biar ga kurus 1mon
  •   fahmifazlur @hanafadhi aku langsung ke indomaret beli roti gegara kamu 😈.. kurus darimananya pliss haha.. pake bb?bagii piin 1mon
  •   hanafadhi @fahmifazlur lho sangar, impulsif hahaha biasane kalo kena kerjaan kan gampang kurus inii 7E537FBA 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

2mon hanafadhi
Normal hana
hanafadhi Green tea vanilla crumble pancake [9/10] 2mon

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Have the sense to put ourselves in other people's shoes. Life's not always about me, me, and me. Before you judge someone, try to walk in their shoes. 2mon
  •   hanafadhi @aalinggggg yg ini gak pake filter cuma main di settingnya aja say, kalo ngedit kan di sebelah filter ada option buat setting-nya 1mon
  •   aalinggggg Makasih ya say 1mon
  •   hanafadhi @aalinggggg sama2 cantik 1mon
  •   nonaica Dunanges liat sepatu ituuu jadi inget sepatu kesayangan yn ilang han :( 3w
  •   hanafadhi @nonaica kok iso ilang :( beli lagi ca 3w
  •   nonaica Pas accident di jalan, pas sadar, uda gada sepatu d kaki ku. Haha. 3w
  •   hanafadhi @nonaica sumpah jahat sialan abissss yg ngambil 3w
  •   nonaica Mungkin dia lebih membutuhkan 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

2mon hanafadhi
Normal hana
hanafadhi 2mon

» LOG IN to write comment.

  •   hanafadhi @rucitara hayati kan sudah bunuh diri kak :( ayo main sampah, aku di sby iniii kayaknya ga pulang, sunday market ayo! 2mon
  •   rucitara yah ak minggu ini malah pulkam mayan liburnya 4hari hha wisuda fix kapan? 2mon
  •   hanafadhi @rucitara dusta kaaan ngajak2 malah ga bisa 14-15 sek blm keluar jadwal, aku ikut yudisium 2 doain lolos yha 2mon
  •   rucitara haha kmrn wes ke sby, ayah ibu ngomel klo ak minggu ini g pulang gan -_- amiiin ndang wes kabar2 pkk e di grup vetsin 2mon
  •   hanafadhi @rucitara ayah ibumu suruh ke sby aja hahaha iyoo pastiii 2mon
  •   benettashop Kindly check and follow @benettashop for secondhand clothes. 2mon
  •   call_me_more @Ramsnita, look at her photo profile instagram. She looks like your friend @linxkaa 2mon

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Breakfast should be fast, easy, and delicious 2mon

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Ada ulartangganya @ehsurabaya 3mon

» LOG IN to write comment.

hanafadhi "Aunty, aku udah punya cewek." - Rafi, 4,5 tahun, kelas A1 BA Restu 3mon

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Tiga ulat 3mon

» LOG IN to write comment.

hanafadhi Fish and chips kind of night 3mon

» LOG IN to write comment.

hanafadhi 3mon

» LOG IN to write comment.