Normal HAIRUL AZREEN IDRIS
hairulazreen @toujoursadvanced harga di
SINGAPORE , BRUNEI & INDONESIA #toujoursadvanced :)
2h

» LOG IN to write comment.

Video HAIRUL AZREEN IDRIS
hairulazreen happy bila menang main panjat2 dgn wakil MALAYSIA @matredho , ingat dia hebat sangat hahahha 1d

» LOG IN to write comment.

hairulazreen bawa @hafizulkamal minum air sirap hijau hehe 1d

» LOG IN to write comment.

Video HAIRUL AZREEN IDRIS
hairulazreen heroin tamil 2d

» LOG IN to write comment.

Normal HAIRUL AZREEN IDRIS

» LOG IN to write comment.

Normal HAIRUL AZREEN IDRIS
hairulazreen @matredho di larikan TODAK nasib baik dia sempat sent WAZE 2d

» LOG IN to write comment.

Normal HAIRUL AZREEN IDRIS
hairulazreen bawa beruk jalan2 hahahahahah jk
#Repost @matredho
・・・
@hairulazreen bawak jetski sampai mulut aku terbukak luas bai... .
.
#bujangGetAway #matredho #mainJetSki #gopro #goproMalaysia_official #gopromy
3d

» LOG IN to write comment.

hairulazreen #Repost @chsquad with @repostapp.
・・・
Percubaan @hairulazreen sbg #TengkuIskandar di pentas #TeaterBidasari Hairul Azreen (Tengku Iskandar) pula mengakui cabaran berlakon teater genre bangsawan bukannya mudah. Dia tidak pandai teknik lontaran suara yang betul sehinggakan suaranya hilang menjelang hari pementasan.
“Banyak lagi yang saya perlu belajar terutamanya pergerakan di dalamnya. Begitu juga dengan penggunaan bahasa bangsawan dalam Bidasari kerana saya tak biasa menggunakannya. Saya buat latihan bercakap dengan kawan menggunakan bahasa ini walaupun ditertawakan mereka. - (Ridzuan Abdul Rahman,Harian Metro) Photo credit : #HairulAzreen #IstanaBudaya #Farrahazira
#throwback #TeaterBidasari #IstanaBudaya #100214 #170214 #captainhairulsquad #chsquad #tabikhormat #terimakasih
3d

» LOG IN to write comment.

hairulazreen 2x kami di tipu oleh @dazrin88 , #bujanggetaway bawa bersabar 😇 3d

» LOG IN to write comment.

hairulazreen salam subuh.. adik2 nasihat abg apabila kita terjumpa duit walaupun 5 sen kutiplah duit tu.. supaya kita bersyukur dgn apa yg ada , jangan la bila dah susah nanti baru nak rasa duit syiling tu penting! cth masa nak byr tol mengelupur kau hehe Allah suka org yg bersyukur dan banyak cara utk bersyukur , ini abg buat dari kecik :) 4d
  •   izadrifin lps gst 5sen dh pakai balik 3d
  •   alya_irdina1606 Mana boleh kita main kutip je.tu kan bukan kita punya. 3d
  •   niksz24 Insyallah abanggggggg bakal pengantinnnnnn @hairulazreen 3d
  •   irfandannieal Nak beli roti pon kena ada 5sen sekarang. Penangan gst kau 3d
  •   nurul.pipi Salam...terbaik la u...nasihat yg Baik... 3d
  •   madewithlovebynadia Klu kutip dh tau sape tuannya mmgla pulang balik. Tp klu tgh2 jalan cmne nk tau? Kalau saya..sy kutip n masuk kt mn2 tabung derma. Tujuan @hairulazreen post ni bukan nak suh kutip je mane2 duit yg jumpe. Tp utk bgtau adik2 ni supaya bersyukur. Mmg sy nmpk budak2 skang xreti bersyukur. Jgn kata 5 sen. Rm1 nmpk pun buat xtau. Lg dipijak adela 2d
  •   rashidlpn 5sen nie da perlu sgt da... gst la katakn. . 5h

» LOG IN to write comment.

hairulazreen budak2 Serdang hebat , lama tak jumpa semua dah kahwin :) #SerdangHebat 4d

» LOG IN to write comment.

Normal HAIRUL AZREEN IDRIS
hairulazreen Meeting dengan org hebat @glamweddings , @faizuluziaf & @Hilmimokhtar for my wedding 4d

» LOG IN to write comment.

hairulazreen Hadiah untuk awak! Dream wedding dan dream dress by @rizalman71 @glamweddings 4d

» LOG IN to write comment.

hairulazreen jangan kacau dia tgh fokus #2ndDayKursusKahwin 5d

» LOG IN to write comment.

hairulazreen mungkin ramai yg tak tahu, saya pernah kerja cat jalan pada tahun 2006 , bermula 11mlm hingga ke 5pagi dapatlah gaji RM50 sehari. ini kerja sebelum saya kerja pam minyak BHP #KenanganSilam #TheBestNeverRest --Gambar Hiasan-- 5d

» LOG IN to write comment.

Normal HAIRUL AZREEN IDRIS
hairulazreen Alhamdulillah selesai kursus kahwin utk hari pertama secara private , so memang puas hati sbb hanya kami berdua saja jadi tak adalah segan sangat nak bertanya.. so kepada sesiapa yg rasa nak buat kursus kahwin lebih mendalam dan bertanya lebih banyak soalan yang terbuku dlm hati kpd ustaz/ustazah secara personal boleh pilih cara begini.. 5d

» LOG IN to write comment.

Normal HAIRUL AZREEN IDRIS
hairulazreen bila saya tengok PUTRAJAYA , CYBERJAYA , LRT , KLIA , KLCC , KL TOWER yg dulu org katanya membazir tp saya bangga tp paling saya bangga bila main game Moto GP / F1 , ada Litar lumba dari Sepang Malaysia ! saya nak cakap Tun tidak keseorangan terima kasih Tun , #SayaPeminatNo1Tun #SayaAnakMalaysia #HanyaDoaKamiiringkan 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hairulazreen @shawncutlerbangsar brothers
Why so serious
6d

» LOG IN to write comment.

hairulazreen @shawncutlerbangsar berwajah baru. Kini makin besar di @shawncutlerbangsar Telawi Square Bangsar 6d

» LOG IN to write comment.